günaydın kızlar hayırlı günler denizverdi cm senin nickini gördüm aşağıda burdasın nasılsın iyiisndir inşş sıralar ilerlesin çabucak inşşş kahvaltı edip çıkıcam buraya bakmadn edemiyorum
evlatlık kelimesi bencede çok çirkin arkadşlar evlat olucak o melekler
.
gorkem sana da merhaba
hayat gönlünce olsun.daha çok küçüksün .. burayı okumuşsun duygulanmış etkilenmişsin..bence hayatın akışına bırak..
slm herkese hepoinize güzel dilekleriniz için çok tşkr ederim inşallah dediğiniz gibi biran önce iyleşir meleğim meleğimi iyleştirmeye çalışırken şimdi bende hasta oldum inşallah tez zamanda iyleşiriz
dediğiniz gibi kızlar ben öbür konulardada bu kelimelere değindim EVLATLIK ne demek ya ne kadar çirkin bir kelime evlat onlar evlatylık değil lütfen bu çirkin kelimeyi kullanmayalım bu kelimeyi her duyduğumda sinirden tüylerim ürperiyor
zhr cim dr araştırdığını söylemişsin eğer istanbul anadolu yakasında oturuyorsan sana medipol hastahanesini önerebilirim kızımın dr u muhteşem bir adam 2 senedir kızımada yeğenimede o bakıyor ayrıca görümcemin oğlunada o bakıyor hepimiz çok memnunuz ssk geçiyor paracı bir dr değil gönül rahatlığıyla gidebilirsin
simacım geçmiş olsun sende hasta olmuşsun.biran önce iyileşirsiniz inşallah..önerin için teşekkür ederim ama avrupa yakasındayım ben..inşallah iyi bi dr buluruz bizde..kızım gelmeden bunları düşünüyorum gelince pat diye ortada kalmayalım diye:)
canım avrupa yakasında park medicalde iyi bir dr varmış bi arkadaşım ona götürüyor kızını dilersen adını falan öğrenirim sana
yaa kızlar bide lütfen kimse yalnış anlamasın herkesin çok iyi niyetle bişeyler yazdığını,destek olduğunuzu biliyorumama şu evlatlık kelimesini kullanmasak... Nedense bu kelime bana çok soğuk geliyo..bilmiyorum bitek benmiyim böyle düşünen ???
canım bu kadar yüreğimizin bir olduğunu bilmiyordum çünki aynen bende evlatlık kelimesinden çooook ama çok rahatsız oluyorum kesinlikle başka bir kelime demeliyiz çünki soğuk değil buz gibi geliyor banada......mesela yolcumuz diyebiliriz.....ne biliyim başaka başka kelimeler üretelim dimi ama....
kızlaaaaaaaaar,
galiba bizim bebek geliyor. kurumla görüştük bakalım. sonra yine yazarım. bu arada simacım geçmiş olsun kızına da sana da.
kızlaaaaaaaaar,
galiba bizim bebek geliyor. kurumla görüştük bakalım. sonra yine yazarım. bu arada simacım geçmiş olsun kızına da sana da.
adını öğrenirsen iyi olur valla ya... hem yakın bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?