Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
herkese günaydınn

sevgili sima;çok geçmiş olsun.yavrucun küçük cadın hasta olmuş.çabucak iyileşsin yine başlasın cadılık yapmaya

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı günler denizverdi cm senin nickini gördüm aşağıda burdasın nasılsın iyiisndir inşş sıralar ilerlesin çabucak inşşş kahvaltı edip çıkıcam buraya bakmadn edemiyorum
evlatlık kelimesi bencede çok çirkin arkadşlar evlat olucak o melekler

bayanlarr hepiniz çok tatlısınız görmeden hepinize kanım o kadar ısındıki
ben şuan bekarım ilerde doğum yapmayı asla düşünmüyorum kesinlikle terkedilmiş bir çocuğun annesi olucam umarım evleneceğim kişide benimle aynı mantıkta olur zor gibi duruyo ama ....

canım sana da günaydın..pc de sorun oluyor benim.arada kapanıyor.bir selam verip günaydın deyip çıkmıştım.iyiym canım şükür..evet evet.. çabucak ilerlesin çookk çabuk....ben de öyle... uygun oldukça bakıyorum... basen birikiyor geri kalıyorum.üsülüyorum.anlık daha gerçekçi gekiyor.

herkese iyi bir gün diliyorum.allah hepimisi bu yolda olanları hakımısda hayırlı olana yaklaştırsın.

gorkem sana da merhaba
hayat gönlünce olsun.daha çok küçüksün .. burayı okumuşsun duygulanmış etkilenmişsin..bence hayatın akışına bırak..

.

gorkem sana da merhaba
hayat gönlünce olsun.daha çok küçüksün .. burayı okumuşsun duygulanmış etkilenmişsin..bence hayatın akışına bırak..

çok teşekkür ederim aslında çok küçük sayılmam 27 yaşındayım :))

burayla ilgisi yok gerçekten benim yıllardır istediğim bişe ama burayıda okudukça çok mutlu oluyorum benim gibi düşünen insanları gördükçe

günaydınnn:))
hayırlı cumalar herkese...erkencisiniz valla arkadaşlar sabah muhabbetlerini kaçırıyorum hep

gunaydin buyuk yurekli anneler.. hayirli cumalar dilerim insallah melekleriniz fazla bekletmezler sizi.. sima cok gecmis olsun arkadasim insallah kizin cok cabuk toparlanir ...

slm herkese hepoinize güzel dilekleriniz için çok tşkr ederim inşallah dediğiniz gibi biran önce iyleşir meleğim meleğimi iyleştirmeye çalışırken şimdi bende hasta oldum inşallah tez zamanda iyleşiriz
dediğiniz gibi kızlar ben öbür konulardada bu kelimelere değindim EVLATLIK ne demek ya ne kadar çirkin bir kelime evlat onlar evlatylık değil lütfen bu çirkin kelimeyi kullanmayalım bu kelimeyi her duyduğumda sinirden tüylerim ürperiyor
zhr cim dr araştırdığını söylemişsin eğer istanbul anadolu yakasında oturuyorsan sana medipol hastahanesini önerebilirim kızımın dr u muhteşem bir adam 2 senedir kızımada yeğenimede o bakıyor ayrıca görümcemin oğlunada o bakıyor hepimiz çok memnunuz ssk geçiyor paracı bir dr değil gönül rahatlığıyla gidebilirsin

simacım geçmiş olsun sende hasta olmuşsun.biran önce iyileşirsiniz inşallah..önerin için teşekkür ederim ama avrupa yakasındayım ben..inşallah iyi bi dr buluruz bizde..kızım gelmeden bunları düşünüyorum gelince pat diye ortada kalmayalım diye:)

canım avrupa yakasında park medicalde iyi bir dr varmış bi arkadaşım ona götürüyor kızını dilersen adını falan öğrenirim sana

selam kızlar....sıma bebegıın ınş ıyı olur ben anadolu yakasındayım umranıye medıcanaya gıdıyorum....banu hanım var ....

haklısınız kızlar.affedin beni.bazen insan ince düşünemiyor.onlar kuzu onlar evlat onlar can....allahım gönlünüze göre versin.

kızlaaaaaaaaar,
galiba bizim bebek geliyor. kurumla görüştük bakalım. sonra yine yazarım. bu arada simacım geçmiş olsun kızına da sana da.

kızlaaaaaaaaar,
galiba bizim bebek geliyor. kurumla görüştük bakalım. sonra yine yazarım. bu arada simacım geçmiş olsun kızına da sana da.

süperrr çok sevindimm bizi habersiz bırakma sakın çok merak ederim şimdi :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…