hepinize merhaba,
konu dikkatimi çekti. çok güzel bir topik açmışsınız. bebeklerinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim. bekleyenlerde bir an önce kavuşsun bebeklerine.
bir yere takıldım. çocuğa evlatlık olduğunu açıklama konusuna. aklıma bir fikir geldi. bebeklerine henüz kavuşmamış olan anne adayları, günlük tarzı bir şey hazırlayıp bebeklerine kavuşma aşamaları, eve gelmesi, onu ne kadar çok beklediklerini, mutluluklarını onu kucağına aldığındaki duygularını yazdıkları defteri, evlatlık olduğunu açıklama zamanı geldiğinde okumaları için çocuklarına verirlerse ve bu şekilde gerçeği öğrenirse ve sizin duygularınızı yaşadığınız mutluluğu görürse o zaman daha kolay atlatacağını düşündüm. bilemiyorum böyle bir şey yaptınızmı. yada böyle bir fikriniz varmıydı ama çok faydalı olacağını düşünüyorum. bana böyle bir defter verilseydi ve evlatlık olduğumu öğrenseydim, bana bakan annemi ve babamı daha bir çok severdim. çünkü duygular o kadar gerçek ki. sevgiyle kalın...
simacım ne güzel yazmışsın yine duygulandım canım yaa maşallah size
zhr cnm naber nasılsın iyisindir inşş
selam shr2 selamaşağıdan forumu okuyanlar
kıslar örgülere devammı?
valla ben bıraktım artık örmeyi.. bisürü oldu zaten bide hediye gelecekler var...artık hergün değişik giydirip defile yaptırcam kızımı :))
çok hoşsun... kaç yaş ya da kaç aylık olabileceği net değil... her boyda mı örüyorsun?
evet her boyda var bi karış boyunda olanda var :)) 1-2 hatta 3 yaşa görede :)) napalım olmayanlarıda arkadaşlara hediye göndeririz :))
bugün beni kurumdan aradılar ama bebiş büyük
yaa... ne kadarlıkmış?
11 aylık mart doğumlu
sıran yaklaşınca mı haberini veriyorlar ne kadarlık olduğunu?11 ay... güseeell.. tam yeni yeni yalpalayarak yürürler.çok tatlı olurlar.ben 1 1 buçuk yaşa rasıyım... daha da büyük olmasa iyi olur benim için.toplamda şimdiye kadar ne kadar bir süre bekledin?başvurundan itibaren..
benden önceki ailelerde büyük diye istemedi sanırım cnm.. benim gönlümde de daha küçük var..biraz daha bekliycem yani...18. ayımız doldu başvuralı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?