Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

tiamo güzel fikrin için tşkr ediyorum ben dediğin gibi günlük yazıyorum kızıma ona nasıl kavuştuğumu nasıl aşık olduğumuzu herşeyi yazıyorum ayrıca her akşam uyuturken ona masal anlatıyorum masalımda kızımı anlatıyorum nasıl kavuştuğumu yüreğimde nasıl taşıdığımı nasıl doğurduğumu oda anlar gibi dinliyor hep ama tabi iş söyleme aşamasına gelince bu kendi başımıza yapabileceğimiz bişey değil tabiki pedagog desteği almamız şart en az zararla bu işin içinden çıkmak istiyorsak pedagog desteği almak gerekir ve kızım dört yaşına geldiğinde biz pedagoga gitmeye başlayacağız bizi nasıl yönlendirecekse o şekilde davranacağız hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama yine herkese önereceğim çocuk psikolojisi ile alakalı bol bol kitap okumak çok faydası oluyor.....

simacım ne güzel yazmışsın yine duygulandım canım yaa maşallah size
zhr cnm naber nasılsın iyisindir inşş

pinkrose... arkadaşım sana da iyi akşamlar..tek tek görüyorum isimlerinisi de....

nasılsınıs arkadaşlar moraller nasıl?

valla ben bıraktım artık örmeyi.. bisürü oldu zaten bide hediye gelecekler var...artık hergün değişik giydirip defile yaptırcam kızımı :))

çok hoşsun... kaç yaş ya da kaç aylık olabileceği net değil... her boyda mı örüyorsun?

evet her boyda var bi karış boyunda olanda var :)) 1-2 hatta 3 yaşa görede :)) napalım olmayanlarıda arkadaşlara hediye göndeririz :))

ayyy... çok iyi olurbir iğnem yok denir ya...vallahi ben öyleyim.. sadece içinde üç hikaye bulunan yapboslu bir kitap var aldığım...
benim olmadı kendimin olsaydı da öyle ahdım vardı.yeter ki dünyaya gelsin o günü göreyim çıplak kalsın. hiçbirşey almıyacağım derdim..kendi üstüme sararım derdim... bu da öyle olsun. yeter ki o günü görelim.her engeli bir bir aşalım.sıraydı beklemeydi görüşmeydi..öyle..

Son düzenleme:
11 aylık mart doğumlu

sıran yaklaşınca mı haberini veriyorlar ne kadarlık olduğunu?11 ay... güseeell.. tam yeni yeni yalpalayarak yürürler.çok tatlı olurlar.ben 1 1 buçuk yaşa rasıyım... daha da büyük olmasa iyi olur benim için.toplamda şimdiye kadar ne kadar bir süre bekledin?başvurundan itibaren..

Son düzenleme:

benden önceki ailelerde büyük diye istemedi sanırım cnm.. o yüzden beni aradılar sıradan arıyolar..benim gönlümde de daha küçük var..biraz daha bekliycem yani...18. ayımız doldu başvuralı..

Son düzenleme:
benden önceki ailelerde büyük diye istemedi sanırım cnm.. benim gönlümde de daha küçük var..biraz daha bekliycem yani...18. ayımız doldu başvuralı..

olsun gülüm... as daha sabret... ben de 18 yılı dolduruyorum bu yıl.18 yıldır bekliyorum.hayırlı bekleyişler olsun.allah mahcup etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…