- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
Kızlar iş dolyısıyla acayip yoğun günler geçiriyorum bu nedenle kocaman yürekli güzel annelerimi ihmal ettim ama aklım yüreğim hep sizlerle. Burası baya canlanmış topiğin yerinin değişmeside etkili olmuş tabi çok güzel olmuş.
Simacım küçük cadın hastalanmış ana kız ikinizede çok geçmiş olsun. Benim küçük danada pazar gününden beri çok hasta pazar günü hatta bir ara ateş 39,5 olunca acile koştuk salı günü ateş ancak düştü ama öksürük ve halsizlik devam ediyor birde bu hastalık arasında ilk dişimizide patlattık. Tabi aynen burun buruna olduğumuz için banada geçti ev revir modunda. O öksürdükçe benim içim yanıyor resmen. Sen benden daha tecrübeli annesin öksürük için tavsiye edeceğin bitkisel bişeyler olursa paylaşırsan çok sevinirim. Umarım meleklerimiz biran önce iyileşir
Bu forumu bulduktan sonra ıs yogunlugu nedenıyle fazla bır seyler yazamamıstım. Ne guzel paylaşımlar olmuş. Pazartesı gunu sıramı ogrendım 24. sıradayız (Istanbul) Ama hala sıra olayını cozemedım 2-3 ay once 26. sırada olan bırı kızına kavustu. Ama ondan sonra olanlar hala beklıyor. Şima hazırlıklarını bıtır dıye dıye hazırlıklarımızda bıttı (galıba cok erken oldu) pazartesı gunu odamız gelıyor. Istanbuldan basvuran arkaşlar basvuru tarıhlerını ve sıralarını yazabılırlermı.
simacım sende hastalanmışın çok geçmiş olsun küçük cadımız nasıl iyileştimi
ben evraklarımı teslım ettim ama ne arayan var nede soran ben arıycam diyom esım sakın dıyor. beklemek beklemek modundayın daha eve gelmedıler hıc bır kımseyıde aramadılar bebeısımı hemen ıstıyorum ama olmuyor. barı arasalarda bilgi verseler. arkadaslar hepınızın yazdıklarını okuyorum bu sure zarfında annanemı kaybettık. keyfım yerinde bir an önce OĞLUSUMUN gelmesini istemekten baska hiç bir sey yapmıyorum bakalım haberler gelınce haberdar hemen edıcem. sadece kafama bir sey takıldı sımdı ben evraları teslım ettım ama sırayla ilgili hıc bır sey söylemedıler sımdı sıram nezamn bellı olucak eve geldıkten sonramı sıram işlemeye baslıycak.... SEVGİYLE BEBİŞLERİNİZLE VE MUTLU MUTLU OLUN ......
canım öncelikle başın saolsun rabbim taksiratını afetsin mekanı cennet olsun nasıl kötü bir duy olduğunu anlayabiliyorum bende 2 sene önce babamı kaybettim
diğer soruna gelince canım bütün işlemler bittikten sonra sıranı öğreneceksin ama dilersen kurumu arayı ev ziyareti hakkında kafanda olanları sorabilirsin çekinmene gerek anlayışla karşılıyorlar sıkma canını rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
bu arada başvurunu yaptığın gün zaten sırayada girmiş oluyorsun şuanda sıradasın yani işlemler bittiği zaman sıranı öğreneceksin :)
ben evraklarımı teslım ettim ama ne arayan var nede soran ben arıycam diyom esım sakın dıyor. beklemek beklemek modundayın daha eve gelmedıler hıc bır kımseyıde aramadılar bebeısımı hemen ıstıyorum ama olmuyor. barı arasalarda bilgi verseler. arkadaslar hepınızın yazdıklarını okuyorum bu sure zarfında annanemı kaybettık. keyfım yerinde bir an önce OĞLUSUMUN gelmesini istemekten baska hiç bir sey yapmıyorum bakalım haberler gelınce haberdar hemen edıcem. sadece kafama bir sey takıldı sımdı ben evraları teslım ettım ama sırayla ilgili hıc bır sey söylemedıler sımdı sıram nezamn bellı olucak eve geldıkten sonramı sıram işlemeye baslıycak.... SEVGİYLE BEBİŞLERİNİZLE VE MUTLU MUTLU OLUN ......
başın saolsun arkadaşım...
haziranda başvuran bi arkadaşa, mart ayında ev ziyaretine gelebiliriz demişler..yoğunlar sanırım(
güzel haberlerini bekliyorum...ev ziyareti,sonra sağlık raporları ve diğer evraklar hazırlanıp teslim ettikten sonra sıranı söylüyolar...ama zaten sıran ilerliyor şuan bile:)
kızlaaaaaaaaar,
galiba bizim bebek geliyor. kurumla görüştük bakalım. sonra yine yazarım. bu arada simacım geçmiş olsun kızına da sana da.
kızlaaaaaaaaar,
galiba bizim bebek geliyor. kurumla görüştük bakalım. sonra yine yazarım. bu arada simacım geçmiş olsun kızına da sana da.
MErhaba kızlar
oncedende yazmısdım pazar günü ziyarete gıdıcem diye.
Sevgi evleri tarzında var burda
5 erkeklı bır grubu ıstedık bugun
4 oglumuz geldı 1i hastaymıs
ilk basta ben cekınırken ne yapıcam dıye ogullarımız sahaneydı !
Bırbırımıze anında ısındık
hele bır tane 8 yasındakı oglumuza aşık oldum ben resmen...
Sıcak,sevecen, farklı, iyi huylu ve SEVGİYE AÇ !
BEraberce yemege parka ve dolasmaya gıttık
coook guzel bır gun gecırdım
Uzmanlarla gorusup koruyucu ve gonullu aıle hakkında bılgı aldım ve tamamen yavrum olabılme bılgılerını
Ama ne yazıkkı burdakı cocuklarımız sadece koruyucu yada gonullu aıle olunabılıyor
bunun sebebıde hepsının aılesı var ve bırgun alabılırler
Gonullu aıle olmak ıcın cabalamaya basladım
sureklı onlarla vakıt gecırmek benı coook mutlu edıcek
bugun bır 10 yas daha buyudum sankı
10 yas daha yaslandırdı cocukların hıkayelerı benı
eve geldıgımde cocuk ısteyen ben onlardan bırını ıster oldum
sanırım ılk haftalar bole zor gecıcek
ama sunu bılıyorum artık onları gormeden sanırım gunlerım gecmezzz...
Allah hepımızı yavrularımıza kavustursun inşallah
herkese en hızlı sekılde sıra gelsın ve cocuklarımıza kavusabılelım !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?