Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlar iş dolyısıyla acayip yoğun günler geçiriyorum bu nedenle kocaman yürekli güzel annelerimi ihmal ettim ama aklım yüreğim hep sizlerle. Burası baya canlanmış topiğin yerinin değişmeside etkili olmuş tabi çok güzel olmuş.

Simacım küçük cadın hastalanmış ana kız ikinizede çok geçmiş olsun. Benim küçük danada pazar gününden beri çok hasta pazar günü hatta bir ara ateş 39,5 olunca acile koştuk salı günü ateş ancak düştü ama öksürük ve halsizlik devam ediyor birde bu hastalık arasında ilk dişimizide patlattık. Tabi aynen burun buruna olduğumuz için banada geçti ev revir modunda. O öksürdükçe benim içim yanıyor resmen. Sen benden daha tecrübeli annesin öksürük için tavsiye edeceğin bitkisel bişeyler olursa paylaşırsan çok sevinirim. Umarım meleklerimiz biran önce iyileşir

Son düzenleme:
bu topiği son bir kaç gündür farkettim..hepsini okuyamadım ama şöyle bir göz atmam bile yetti..ne kadar kocaman yürekli annelersiniz...hepiniz çok tatlısınız...inanın o kadar duygulandım ki...benim ikiz kızlarım var bende tedaviyle anne oldum ve başarısız tedaviler ve düşükler sonrası bende düşünmüştüm evlat edinmeyi..yada koruyucu aile olmayı...Rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı evlatlar olarak yetişmeyi nasip etsin bence önemli olan bu...kuzularımızın hepsi sağlıkla büyüsün inşallah...

Bu forumu bulduktan sonra ıs yogunlugu nedenıyle fazla bır seyler yazamamıstım. Ne guzel paylaşımlar olmuş. Pazartesı gunu sıramı ogrendım 24. sıradayız (Istanbul) Ama hala sıra olayını cozemedım 2-3 ay once 26. sırada olan bırı kızına kavustu. Ama ondan sonra olanlar hala beklıyor. Şima hazırlıklarını bıtır dıye dıye hazırlıklarımızda bıttı (galıba cok erken oldu) pazartesı gunu odamız gelıyor. Istanbuldan basvuran arkaşlar basvuru tarıhlerını ve sıralarını yazabılırlermı.

canım sizede çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimmm ayva yaprağını öneririm size öksürüğe karşı çok iyidir aktardan alabilirsin ayva yaprağı elma çekirdeği bide ayva kaynatıyorsun içine balda ekleyebilirsin içirirken birkaçgün devam et öksürüğünüze çok faydalı olacaktır bide bebeğin bir yaştan büyükse UMCA diye bir solisyon verdi dr bize muhteşem bişey kızımı hemen ayağa kaldırdı antibiyotik kullanmamıza gerek kalmadı eczanede satılıyor öksürüğüne ve ateşine boğazlara gribe çok iyi geliyor hatta dün akşamdan beri ben kendimede umcayı kullanıyorum banada baya faydası oldu kesinlikle öneririm tamamen bitkisel bir solisyon .....

canım dostum biricik arkadaşım hazırlıklarını bitirmen ne güzel oldu şimdi rahat rahat bebişimizi bekleyebiliriz dimi iki ayağın bir pabuca girmeyecek dimi sen şuanda hamileliğinin son aşamalarını yaşıyorsun rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasp etsin herkese aminnn

simacım sende hastalanmışın çok geçmiş olsun küçük cadımız nasıl iyileştimi

saol canım küçük cadı bugün daha iyi canıma okumaya başladı yine ama şimdide ben kötüyüm azıcık yatsam sinirleniyor kalkmamı istiyor yatmama izin yok yani anlayacağınız p.tesi kontrole götürecem bakalım dr umuz ne diyecek bugün götürecektim ama kendimi iyi hissetmediğim için götüremedim babamızda yoğun şu sıralar oda götüremedi p.tesiye kaldı artık hayırlısı artık ...

ben evraklarımı teslım ettim ama ne arayan var nede soran ben arıycam diyom esım sakın dıyor. beklemek beklemek modundayın daha eve gelmedıler hıc bır kımseyıde aramadılar bebeısımı hemen ıstıyorum ama olmuyor. barı arasalarda bilgi verseler. arkadaslar hepınızın yazdıklarını okuyorum bu sure zarfında annanemı kaybettık. keyfım yerinde bir an önce OĞLUSUMUN gelmesini istemekten baska hiç bir sey yapmıyorum bakalım haberler gelınce haberdar hemen edıcem. sadece kafama bir sey takıldı sımdı ben evraları teslım ettım ama sırayla ilgili hıc bır sey söylemedıler sımdı sıram nezamn bellı olucak eve geldıkten sonramı sıram işlemeye baslıycak.... SEVGİYLE BEBİŞLERİNİZLE VE MUTLU MUTLU OLUN ......

canım öncelikle başın saolsun rabbim taksiratını afetsin mekanı cennet olsun nasıl kötü bir duy olduğunu anlayabiliyorum bende 2 sene önce babamı kaybettim
diğer soruna gelince canım bütün işlemler bittikten sonra sıranı öğreneceksin ama dilersen kurumu arayı ev ziyareti hakkında kafanda olanları sorabilirsin çekinmene gerek anlayışla karşılıyorlar sıkma canını rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin
bu arada başvurunu yaptığın gün zaten sırayada girmiş oluyorsun şuanda sıradasın yani işlemler bittiği zaman sıranı öğreneceksin :)

canım benim seninde basın sagolsun sırada olayımda sıram ilerlesinde ne kadar gec gelırlerse gelsınler farketmez gelsınler baksınlar yarında olusumu emirimi bana versinler baska bir sey istemiyorum tek istediğim bu suara duygularım tavan yapmıs durumda hemen oglusum gelsın ona sarılıp uyumak ıstıyorum gunlercede dısarı cıkmıycam gelsın yeterki

başın saolsun arkadaşım...
haziranda başvuran bi arkadaşa, mart ayında ev ziyaretine gelebiliriz demişler..yoğunlar sanırım (
güzel haberlerini bekliyorum...ev ziyareti,sonra sağlık raporları ve diğer evraklar hazırlanıp teslim ettikten sonra sıranı söylüyolar...ama zaten sıran ilerliyor şuan bile:)

Son düzenleme:

valla canım sıram ilerlesin baska bir istegim yok dilegimde yok tez zamanda bebişlerimize kavusalım yeter bana hemen zıyarete gelsınlerde gelsin bebişim....

Hayırlısı olsun arkadaşım. Insallah tez zamanda bebegını kucagına alırsın. Bende 2009 Kasım ayında muracat ettım. Nısanda ev zıyaretı yaptılar Agustos ta sıram bellı oldu. Agustostan berı her ay sıramızı ogrenmek ıcın arıyorum kurumu. Sıramız bellı olmadan once, ne zaman ev zıyaretıne gelırler, ne zaman gorusmeye cagırırlar, saglık raporu cıkartmak ıcın kosturmaca o sureyı pek anlamadım ama sıra bellı olduktan sonra zaman durdu sankı. Her ay kurumu ara bazen sıran durmus oluyor bazen 10 sıra dusmus oluyor sonra kafanda bır dolu soru ısaretleri.
Uzmandan uzmana fark edıyor benım 5 ay sonra ev zıyaretım oldu bır arkadaşım 9 aydır ev zıyaretı beklıyor. Surec hıc bellı olmuyor. Hep dua ediyorum allahım dogru zamanda hayırlı bebegım gelsın dıye.
Ev zıyaretıne geldıkten sonra bır gorusmen daha olacak esınle ve senınle ayrı ayrı gorusecekler ondan sonra yıne evraklar ıstıyorlar ve sıran ondan sonra bellı oluyor.
Dogru zamanda hayırlı bebegıne kavusman dılegıyle.....

MErhaba kızlar
oncedende yazmısdım pazar günü ziyarete gıdıcem diye.
Sevgi evleri tarzında var burda
5 erkeklı bır grubu ıstedık bugun
4 oglumuz geldı 1i hastaymıs
ilk basta ben cekınırken ne yapıcam dıye ogullarımız sahaneydı !
Bırbırımıze anında ısındık
hele bır tane 8 yasındakı oglumuza aşık oldum ben resmen...
Sıcak,sevecen, farklı, iyi huylu ve SEVGİYE AÇ !
BEraberce yemege parka ve dolasmaya gıttık
coook guzel bır gun gecırdım
Uzmanlarla gorusup koruyucu ve gonullu aıle hakkında bılgı aldım ve tamamen yavrum olabılme bılgılerını
Ama ne yazıkkı burdakı cocuklarımız sadece koruyucu yada gonullu aıle olunabılıyor
bunun sebebıde hepsının aılesı var ve bırgun alabılırler
Gonullu aıle olmak ıcın cabalamaya basladım
sureklı onlarla vakıt gecırmek benı coook mutlu edıcek
bugun bır 10 yas daha buyudum sankı
10 yas daha yaslandırdı cocukların hıkayelerı benı
eve geldıgımde cocuk ısteyen ben onlardan bırını ıster oldum
sanırım ılk haftalar bole zor gecıcek
ama sunu bılıyorum artık onları gormeden sanırım gunlerım gecmezzz...
Allah hepımızı yavrularımıza kavustursun inşallah
herkese en hızlı sekılde sıra gelsın ve cocuklarımıza kavusabılelım !

kızlaaaaaaaaar,
galiba bizim bebek geliyor. kurumla görüştük bakalım. sonra yine yazarım. bu arada simacım geçmiş olsun kızına da sana da.

gösünaydın olsun canım

gel,nce paylaş bisimle..artık darısı bise olsun..

sevgili sima;

sana ve yavrucuğuna çok geçmiş olsun..umarım daha iyisinis
hem okuyup hem yasıyorum.küçük cadın iyileşmiş.ona

gülaysenas;senin de yavruna geçmiş olsun..

elif dila emir;ben de istanbuldan başvuruda bulundum.ama henüs çok yeni.2 ay oldu daha.. 6 ay sonra evi siyaret edeceklerini söylediler.sisin sıranıs belli olmuş.saman su gibi akıp geçsin..

bahar okan;canım tekrar başınıs sağolsun.deme küçük bir erkek istiyorsun..ismini bile hasılamışsın. emir..
ben de kısımı bekliyorum.belki ismi denis olur :))

seda;istediğin siyareti gerçekleştirmişsin.. çok ta mutlu olmuşsun.mutluluğunu buradan görebiliyorumdaim olsun.. alah bis bekleyenlere de sabır versin...hayırla gelsin yavrularımıs..

ne güzel bir pazar geçirmişin sana imrendim adeta ve kim bilir onlar gibi nice sevgi ve ilgiye aç çocuklarımız var yurdum dört bir köşesinde ama her nadense bizleri bunca yıl bekltiyorlar işte buna bir anlam veremiyorum doğrusu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…