çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Allah seni de tez günde hayırlısıyla yavruna kavuştursun.heidi canım dualarım sizinle .inş ameliyat gerekmez.
Çok teşekkür ederim.İnşallah oğluna da çok geçmişler olsun.Allah iyilik versin.Herkese merhaba arkadaşlarım,girmediğim günden beri sona kadar okudum.Yaklaşık 13-14 gündür giremiyorum.Beni merak edip soran arkadaşlara çok teşekkürlerimi sunarım.Kızıma kavuştum diye tahmin eden arkadaşlar keşke dediğiniz gibi olsa size güzel haberlerle gelseydim ama maalesef kızıma kavuşmadım.Bizim işimiz Haziran aylarına kadar sarktı sebebi ise prosedürler yani mahkemesi olan bebeklerin evrak işlerininde geçikmeler olması falan,herkes işini zamanında düzenli yapsa eminim kuzumuz yanımızdaydı şimdi ama kısmet beklemekten başka yapacak bir şey yok
Malibu 'cuğum şimdiden gözün aydın kızını görmüşsün az kalmış inşallah bugün yarın alırsın haberleri.Son dakka bekleyişler her zaman bir asır gibi gelir insana...Hele bir de kızını görüpte orada bırakıp beklemek çok zor.
Benim uzun zamandır olamama sebebim oğlum 14 gün önce gece karın ağrısıyla uyandı.Gece acile gittik.Apandisten şüphelendiler tahlil sonuçları apandisti doğruları o yüzden serum falan sabaha kadar hastanedeydik.Ertesi günde hem çocuk dr. hemde çocuk cerahına sevk ettiler ultrasyon sonuçları ve kan değerleri apandisti gösteriyordu ama elle yapılan muayene ve oğlumun ağrısının geçmesi apandist şüphesini ortadan kaldırıyordu.O yüzden her ihtimale karşı hastanede kaldık.Ve Cuma günüde yola çıkmamız gerekiyordu Antalya da oğlumun kontrolü vardı.Neyse en sonunda ben üşütmüşolabileceğini söyledim çünkü yere yatarak oynuyor sürekli.Sonunda da dediğim gibi üşüttüğü ve boğaz enfeksiyonu olduğu anlaşıldı.Ve biz ogün ikindin hiç dinlenmeden Ailemin yanına gittik.Orada 2 gün dinlenip Antalya ya kontrole gittik.Kontrollerimiz çok iyi çıktı şükür.Pazartesi de evimize döndük.Anlyacağınız 13 gündür falan hastanelerde dolaştık.Bu arada aile ve arkadaş ziyaretini aradan çıkardık.Yorulduk geldik.
HeidiAnkaracanım oğluna çok geçmiş olsun atlattın çok şükür.
Bu arada yazdım bilmiyorum ama aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepsine hoşgeldin diyorum.
slm dostlar
lee canım cok geçmiş olsun .sakın üzülme sende haklısın bak eşinde yokmus elin ayagına dolanmış .bizler yüregi güzel sevgimiz sınırsız, sabrımız sonsuz anneler olacagız inş. .sen çok özel annesin canım
bana çok destek verdin evladımın yaşında karar vermemde.belkide bende vazgeçektim ..okudukça bende senden hep gurur duydum canım .
evt bende raporumu almış bulunmaktayım .çok şükür korktuklarım başıma gelmedi..gerisi teferruat .bu cumaya bütün evraklarımızı teslim edecez inş.bugün anneme ve ablama açıkladım durumumuzu .çok mutlu oldular .
Herkese merhaba arkadaşlarım,girmediğim günden beri sona kadar okudum.Yaklaşık 13-14 gündür giremiyorum.Beni merak edip soran arkadaşlara çok teşekkürlerimi sunarım.Kızıma kavuştum diye tahmin eden arkadaşlar keşke dediğiniz gibi olsa size güzel haberlerle gelseydim ama maalesef kızıma kavuşmadım.Bizim işimiz Haziran aylarına kadar sarktı sebebi ise prosedürler yani mahkemesi olan bebeklerin evrak işlerininde geçikmeler olması falan,herkes işini zamanında düzenli yapsa eminim kuzumuz yanımızdaydı şimdi ama kısmet beklemekten başka yapacak bir şey yok
Malibu 'cuğum şimdiden gözün aydın kızını görmüşsün az kalmış inşallah bugün yarın alırsın haberleri.Son dakka bekleyişler her zaman bir asır gibi gelir insana...Hele bir de kızını görüpte orada bırakıp beklemek çok zor.
Benim uzun zamandır olamama sebebim oğlum 14 gün önce gece karın ağrısıyla uyandı.Gece acile gittik.Apandisten şüphelendiler tahlil sonuçları apandisti doğruları o yüzden serum falan sabaha kadar hastanedeydik.Ertesi günde hem çocuk dr. hemde çocuk cerahına sevk ettiler ultrasyon sonuçları ve kan değerleri apandisti gösteriyordu ama elle yapılan muayene ve oğlumun ağrısının geçmesi apandist şüphesini ortadan kaldırıyordu.O yüzden her ihtimale karşı hastanede kaldık.Ve Cuma günüde yola çıkmamız gerekiyordu Antalya da oğlumun kontrolü vardı.Neyse en sonunda ben üşütmüşolabileceğini söyledim çünkü yere yatarak oynuyor sürekli.Sonunda da dediğim gibi üşüttüğü ve boğaz enfeksiyonu olduğu anlaşıldı.Ve biz ogün ikindin hiç dinlenmeden Ailemin yanına gittik.Orada 2 gün dinlenip Antalya ya kontrole gittik.Kontrollerimiz çok iyi çıktı şükür.Pazartesi de evimize döndük.Anlyacağınız 13 gündür falan hastanelerde dolaştık.Bu arada aile ve arkadaş ziyaretini aradan çıkardık.Yorulduk geldik.
Bu arada yazdım bilmiyorum ama aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepsine hoşgeldin diyorum.
herkese merhabalar size haberlerim var aslında artık söylemeye bile utanıyorum ama sizden başkasıylada payşlaşamam heralde çok şükür bugün öğleden sonra ev ziyaretine gelicekler adam benden bıktı artık buda bizim gibi mücadeleci annelerin zaferi olsa gerek sonunda pesss dedirtim inşallah herşey yolunda gider bize şans dileyin lütfen .hepinize kocamannn sevgiler
Gazan mübarek olsun effsa'cığım.Gerçekten bu yolda çok mücadele etmek peşlerini bırakmamak gerekiyor yoksa gelecekleri yok gibi geliyor:)))herkese merhabalar size haberlerim var aslında artık söylemeye bile utanıyorum ama sizden başkasıylada payşlaşamam heralde çok şükür bugün öğleden sonra ev ziyaretine gelicekler adam benden bıktı artık buda bizim gibi mücadeleci annelerin zaferi olsa gerek sonunda pesss dedirtim inşallah herşey yolunda gider bize şans dileyin lütfen .hepinize kocamannn sevgiler
Merhaba Destina,
Çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin hastanelerde olmak zor. Seni gerçekten çok merak ettik. Hep yazardı dedik.
Neyse şimdi herşeyin yolunda olmasına sevindim. Oğlun daha iyidir inşallah.
Umarım kızında biran önce gelir canım.
Sevgiler,
Sağol limony'ciğim çok şükür oğlum iyi bir problemi yok altını ıslatma için tedavi görüyordu tedavi işe yaramış şükür.
Bende internet olmadığından giremedim ama aklım hep sizdeydi merak ettim acaba bebeğine kavuşan aile oldu mu diye,hatta şimdi girince birkaç kişinin bebeklerini aldığının mutluluğunu okurum demiştim ama maalesef daha kimse kavuşamamış.
Merhaba Effsa,
Hadi gözün aydın. Bende ne zamandır ses çıkmadı diyordum. Tabiiki bize yazacaksın başka kime yazacaksın. Bizi biz anlarız canım. Ayrıntıları bekliyoruz. Şimdiden gözün aydın.
Sevgiler,
Evimize döndük ...yıllarca eşimle birlikte yolculuk yaptık kolay kolay durmazdık ...şimdi kızımın altı maması keyfi derken her yerde dura dura geldik.bir yandan aman soğuk almasın aman gaz olmasın ooooo çok dert ama olsunn kızımız bizimle...hava değişikliği ciddi sıkıntı oluyor.yazık yavrum her gün ayrı yerde hatta gün içerisinde bile başka başka yerlerde uyandı ve çok şaşkın ama yinede kikir kikirdi ... Eve geldiğimizde uyuyordu yatağına koyarken uyandı bana baktı ben sessizce kızım evimize geldik yatağına koyuyorum seni dedim bizimki ilginç bir şekilde alkış yapar gibi yaparak kikirdedi sonra kalktı tabi hemen evde kalan oyuncakların yanına sanki 10 gündür onların hayalini kurar gibi oynadı çok komikti ....bu gün kriz bir gündü kabız olmuş gaz olmuş ooo bu gün çok dertliydik...şimdi şükürler olsun uyuyor...şükürler olsun diyorum çünkü o rahatladı diye mutluyum....Rabbim tez zamanda bekleyen anneleri bu güzelliklere kavuştursun.....
yüreği kocaman sevgili anneler,allah sizlere ve çocuklarınıza her zaman sağlıklı ömürler versin.....
çocuğunuz rahatsızlandığında onun o çaresiz bakışları, annem diye sizden yardım istemesi ve sizin o halini gördüğünüzde çaresiz kalmanız ne kadar zormuş....kızım minik kuzum dün gece ateşlendi sürekli sayıkladı.eşimde yanımızda değil.allahım ne yapmam gerektiğini bildiğim halde elim ayağıma dolaştı.ateş düşürücü ilacı vardı verdim.ateşi düştü fakat daha sonra tekrardan yükseldi.suyla ıslatılmış bezleri eklem yerlerine alnına sırtına koydum.canım benim kendine geldiğinde.yeni konuşmaya başlayan kuzum bana anniş uyu bende uyuyoyum tamammı diye bana gülücükler veriyor...sabaha karşı ateşi düştü derken tekrar fenalaştı oldumu 38.5 hemen ılık bir duş aldırdım.hemen hastaneye götürdüm.hastaneye gittiğimizde ateşi düşmüştü.dr.muayene etti aşkım benim kabızlık problemi için 4gün öncesi yine hastanedeydi kan almışlardı.bu seferde kan alacaklar diye başladı ağlamaya.dr.a ben kakamı tuayete yapıyom diyor..tekrar kan almasınlar diye.
sonuç boğaz enfeksiyonu dr.un bize dediği tekrar ateşi yükselebilir demesi.ilaçlarımızı aldık eve geldik.fazla zaman geçmedi aralıklarla iki kez ateşi tekrar 38 e çıktı sağolsun komşum tecrübeli ıslak havlularla ılık duşla ateşini düşürdük.ilaçlarını içti.şimdi uyuyor o kadar tedirginim ki uyuyamıyorum başını bekliyorum ateşi yükselirde allah korusun havale geçirir diye.çok kötü oldum ağla ağla sinirlerim bozuldu:-((
o ara oğluma da yaptığı birşeyden dolayı bir kaçkez yapmaması için uyardım fakat; o dinlemedi bende biraz sesimi yükselttim.:-(( oğlum ağlamaya başladı.sonra benim yanıma gelip boynuma sarıldı senden çok özür dilerim anne bir daha yapmayacağım dedi. bende sesimi yükselttiğim için ondan.oğluşum uyuduktan sonra başladım ağlamaya moralim bozuldu ben neden böyle yaptım diye.
annelik böyle birşeymi acaba? ben çocuklarımı çok seviyorum.onların incinmesine,üzülmesine dayanamam.
:-(((
Herkese merhaba arkadaşlarım,girmediğim günden beri sona kadar okudum.Yaklaşık 13-14 gündür giremiyorum.Beni merak edip soran arkadaşlara çok teşekkürlerimi sunarım.Kızıma kavuştum diye tahmin eden arkadaşlar keşke dediğiniz gibi olsa size güzel haberlerle gelseydim ama maalesef kızıma kavuşmadım.Bizim işimiz Haziran aylarına kadar sarktı sebebi ise prosedürler yani mahkemesi olan bebeklerin evrak işlerininde geçikmeler olması falan,herkes işini zamanında düzenli yapsa eminim kuzumuz yanımızdaydı şimdi ama kısmet beklemekten başka yapacak bir şey yok
hadi gözün aydın evrak işi tamam.. geriside çabucak gelir inşallah.
Tebrik ederim, umarım bundan sonraki aşamalar daha kolay ve hızlı geçer, yavrunuza bir an önce kavuşursunuz. Bu tarz prosedürleri kolaylaştıracak hızlandıracak bir şeyler neden yapılmıyor, ben burda okumadan önce bu kadar zor ve zahmetli olduğunu hiç bilmiyordum.
çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Allah seni de tez günde hayırlısıyla yavruna kavuştursun.
herkese merhabalar size haberlerim var aslında artık söylemeye bile utanıyorum ama sizden başkasıylada payşlaşamam heralde çok şükür bugün öğleden sonra ev ziyaretine gelicekler adam benden bıktı artık buda bizim gibi mücadeleci annelerin zaferi olsa gerek sonunda pesss dedirtim inşallah herşey yolunda gider bize şans dileyin lütfen .hepinize kocamannn sevgiler
Gözün aydın arkadaşım,
geriside çabucak olsun bitsin inşallah. Herşeyi atlattınız darısı evladının gelmesine olsun. Bizde 600 soru cevaplamıştık kişilik testi adı.
Her ilde farklı olabiliyor demek. Neyseki bitti gitti:)
Sevgiler,
malibuuuuu şimdi okudum ve çok heyecanlandım ne heyecanlı bir hafta sonu bu sizin için.öncelikle gözünüz aydın bebişin hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt inşallah.buraya girip ne zaman sizlerden biirinin bebişine kavuştuğunu okusam oğluma kavuştuğum 18 aralık gününe tekrara gidiyorum ve her saniyeyi tekrara yaşıyorum ve binlerce kez şükrediyorum.bekleyenlerinde tez zamanda yavrusuna kavuşsun istiyorum.ne ilginç bir döngü yurtlarda bebekler sıcacık anne babaya muhtaç bizler o minicik bebeklere muhtaç... ne bekletip dururlar bilmem kavuşsun hemen anneler bebişlerine.
benim oğlum gecen perşembe günü 9. ayına girdi.anne ve baba demeye başladı.çok heyecanlıyım hala yüreğim pır pır demekki diyorum benim anneliğim böyle olacak heyecanım hiç gecmeyecek Rabbim gecmesine hiç izin vermez inşallah.bende sürekli oğlumla hayaller kuruyorum. geceleri çok kalkıyor ama bir öf bile demiyorum değer yavrum diyorum senin bize yaşattıığın mutluluğa her şey değer diyorum.
malibu seni düşündükçe gercekten çok heyecanlanıyorum ben oğlumun geleceği haberini aldığımda şoka girmiştim.telefondaki görevli yarın gelip bebeğinizi alabilrsiniz diyor ben diyorum ki ne bebeği bizim olduğumuza eminmisiniz telefondaki kadın bana demiştiki hanımefendi şimdi şoka girdiniz sakin olun ayağa kalktım çelik kapının yanına kadar gidebildim amacım eşimin yanına gidicem mutfağa varamadım kapının yanına çöktüm.elim ayağım kesildi yarım saat kendimden geçtim.sonra oturma odasına götürdü eşim beni oğlumu görene kadar tutulmuş gibiydim.sabah oldu kadın bize demiştiki 10 gibi gelin. biz 8 de kapılarındaydık herkes çok şaşırmıştı.hemen yurda yolladılar bizi ah yurda gidişimiz o kapıdan girişimiz oğlumu ilk görüşüm ah ah tarifsiz duygular...getirdiler oğlumu kucağıma alamıyorum kadın uzatıyor bebeğimi ben kolumu kaldıramıyorum aldı beni bir ağlamak bir ağlamak ama durduramıyorum kendimi hıckırıyorum.eşim hemen aldı oğlumuzu ona bir gülücükler attı inanamazsınız.tutulup kalan ben oğlumu görünce çözülüvermiştim. benim oğlum o kadar hızllı gelmiştiki ben ona hiç bir hazırlık yapamamıştım.tüm işlemler bittikten sonra oğlumla beraber ne eksiği varsa daha eve gitmeden giridk bebettoya hepsini almıştık.zaten çok heyecanlıyım ne alacağımı bilememiştim.malibu sen şimdi ince ince düşünüp tüm eksikleri alabilirsin.bekleme süresini yine bebişin için bişeyler yaparak geçirirsin.
öyle güzel bir duygu ki annelik tez zamanda bekleyen herkes yaşasın.
canım çok geçmiş olsun oğluşuna.allah şifalar versin.
benimde kızım çok ateşlendi pazar akşamı sayıkladı durdu kuzum.birde o haliyle bana moral veriyor.anniş ben iyiyim bak uyuyorum sende uyu diyor.yarım yamalak konuşmasıyla.pzt sabahı ateşi 38,5 olmuştu hemen ılık suyla duş aldırdım.ateş düşürücü verdim ve doğruca dr.a götürdüm.dr.a gittiğimizde ateşi düşmüştü.kabızlık için götürdüğümü sanıyor yavrum.dr.a ben çişimi kakamı tuvalete yapıyorum diyor.boğazı enfeksiyonu.dr.antibiyotik falan verdi.ve tekrar ateşi yükselecektir.eğer düşüremezseniz hemen getirin dedi.eve geldik 1 saat sonra tekrar ateşi yükseldi sağolsun bitişik komşum yardımıma koştu.duş aldırdık,ıslak havlu koyduk eklem yerlerine ve alnına ve ateşi düştü.derken akşam üstü tekrar yükseldi.ben başladım ağlamaya sağolsun komşum geldi yarım saat uğraşla ateşini düşürdük.birde kuzum bir korktu hiç sormayın nasıl ağlıyor.anniş artık çişimi tuvalete yapacağım diye.aşkım benim çok korktu o da. o akşam başında nöbet tuttum tekrar ateşi yükselirse diye allaha şükür ateşi tekrar çıkmadı ve şuan oldukça iyi.allah kimseyi çocuğunun rahatsızlığıyla denemesin. ve şunu öğrendim çocuklar ateşlendiği zaman ateşi düştü diye sevinmemek gerekiyormuş arkasından 2.birkez daha ateşleri çıkabiliyormuş.bu konuda dikkatli olun derim.allah bizlerede kuzucuklarımızada sağlık versin.bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.
şu el yazısıyla kendimizi anlatıcaz ya öz geçmişimizi falan filan ben ne yazsam hep cümlemin başıda sonuda bebek konusuna deyiniyor heralde beni hayatta en çok üzen şeylerin başında bebek sahibi olamam geliyor sizlerinde öylemi oldu? benmi takıntılıyım bu konuya..
birde bu rapor işlemleri falan kaç ay içinde olmalı en fazla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?