Arkadaşlar merhaba
Sonunda işin prosedür tarafı bitti galiba,
Bugün sağlık rapolarımızı teslim ettik, her ilde farklı oluyor galiba bizden hiç burada yazılanlar gibi heyet raporu istenmedi.
Uzmanımız , şimdi sizin raporunuzu yazıcam 2 ay sonra beni arayıp sıranızı öğrenebilirsiniz dedi
Artık sabırsızlıkla kızımızın gelmesini bekliyoruz , darısı hazırlıkları devam eden arkadaşların başına
gözünüz aydın canım .ay ne kadar güzel çabuk bitmiş sizin işiniz.bizi koşturup durdular .dahada evraklar var hazırlanacak .gelir durumumuzu falan gösteren belgeler.tapular falan:26:
Teşekkürler,
Biz gelir belgelerimizi daha ev görüşmesinden önce teslim etmiştik.
kızlar bugün aslında siteye size özel girdim...bu ara işler o kadar yoğun ki şu an bile bi toplantıdan resmen kaçtım ve anca masama oturabildim yani pek gelemiyorum ama ilginç şekilde aklıma ayaz geliyor ..hatta bu ara bebişine kavuşacakmışsın gibi bi his var içimde arasıra diyorum ki bi siteye baksam ayaz bişey yazmış mı..valla tanıdığım arkadaşlarım bile bu kadar aklıma gelmiyor, şaşırıyorum..inşallah doğru hissediyorumdur minik kuzun sana çoooooook yaklaşmıştırr...
kozzz canım sen de bebişinden biraz daha bahsetsen ,lokma tatlısını bi anlattın tadı damağımda kaldı ..neler yapıyor gece uykusu nasıl yemesi nasılll..benim yerime koklaya koklaya öp kuzuyu olur mu???
şu el yazısıyla kendimizi anlatıcaz ya öz geçmişimizi falan filan ben ne yazsam hep cümlemin başıda sonuda bebek konusuna deyiniyor heralde beni hayatta en çok üzen şeylerin başında bebek sahibi olamam geliyor sizlerinde öylemi oldu? benmi takıntılıyım bu konuya..
birde bu rapor işlemleri falan kaç ay içinde olmalı en fazla?
slm canım .bize gelen sosyal hizmetlerdeki görevli tüm evrakları 1 ayda teslim etmemiz gerektigini söledi.çok acil durum olmadıktan sonra(cenaze, hastalık gibi) ki bunu yinede kuruma bildirmek zorundaymışız .öle bi durumda uzatabiliyorlarmış..saglık raporunu bence hemen çıkartın çünki 7 doktor gezmek ve kurul gününü yakalamak çok önemli..
hazancım bu rapor işleriniz ve diğer vs işler ne kadar tefaruatlı öyle biz hepsini yarım günde hallettik tamamen ilden ile değişiyo demek bize öyle uzun sorular falan yoktu evrakları tamamladık ertesi gün götürmüştük ne diyeyim allah yardımcınız olsun en kısa sürede kavuşursun kuzuna
herkese merhabalar size haberlerim var aslında artık söylemeye bile utanıyorum ama sizden başkasıylada payşlaşamam heralde çok şükür bugün öğleden sonra ev ziyaretine gelicekler adam benden bıktı artık buda bizim gibi mücadeleci annelerin zaferi olsa gerek sonunda pesss dedirtim inşallah herşey yolunda gider bize şans dileyin lütfen .hepinize kocamannn sevgiler
Herkese merhaba arkadaşlarım,girmediğim günden beri sona kadar okudum.Yaklaşık 13-14 gündür giremiyorum.Beni merak edip soran arkadaşlara çok teşekkürlerimi sunarım.Kızıma kavuştum diye tahmin eden arkadaşlar keşke dediğiniz gibi olsa size güzel haberlerle gelseydim ama maalesef kızıma kavuşmadım.Bizim işimiz Haziran aylarına kadar sarktı sebebi ise prosedürler yani mahkemesi olan bebeklerin evrak işlerininde geçikmeler olması falan,herkes işini zamanında düzenli yapsa eminim kuzumuz yanımızdaydı şimdi ama kısmet beklemekten başka yapacak bir şey yok
Malibu 'cuğum şimdiden gözün aydın kızını görmüşsün az kalmış inşallah bugün yarın alırsın haberleri.Son dakka bekleyişler her zaman bir asır gibi gelir insana...Hele bir de kızını görüpte orada bırakıp beklemek çok zor.
Benim uzun zamandır olamama sebebim oğlum 14 gün önce gece karın ağrısıyla uyandı.Gece acile gittik.Apandisten şüphelendiler tahlil sonuçları apandisti doğruları o yüzden serum falan sabaha kadar hastanedeydik.Ertesi günde hem çocuk dr. hemde çocuk cerahına sevk ettiler ultrasyon sonuçları ve kan değerleri apandisti gösteriyordu ama elle yapılan muayene ve oğlumun ağrısının geçmesi apandist şüphesini ortadan kaldırıyordu.O yüzden her ihtimale karşı hastanede kaldık.Ve Cuma günüde yola çıkmamız gerekiyordu Antalya da oğlumun kontrolü vardı.Neyse en sonunda ben üşütmüşolabileceğini söyledim çünkü yere yatarak oynuyor sürekli.Sonunda da dediğim gibi üşüttüğü ve boğaz enfeksiyonu olduğu anlaşıldı.Ve biz ogün ikindin hiç dinlenmeden Ailemin yanına gittik.Orada 2 gün dinlenip Antalya ya kontrole gittik.Kontrollerimiz çok iyi çıktı şükür.Pazartesi de evimize döndük.Anlyacağınız 13 gündür falan hastanelerde dolaştık.Bu arada aile ve arkadaş ziyaretini aradan çıkardık.Yorulduk geldik.
HeidiAnkaracanım oğluna çok geçmiş olsun atlattın çok şükür.
Bu arada yazdım bilmiyorum ama aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepsine hoşgeldin diyorum.
Arkadaşlar merhaba
Sonunda işin prosedür tarafı bitti galiba,
Bugün sağlık rapolarımızı teslim ettik, her ilde farklı oluyor galiba bizden hiç burada yazılanlar gibi heyet raporu istenmedi.
Uzmanımız , şimdi sizin raporunuzu yazıcam 2 ay sonra beni arayıp sıranızı öğrenebilirsiniz dedi
Artık sabırsızlıkla kızımızın gelmesini bekliyoruz , darısı hazırlıkları devam eden arkadaşların başına
bu gece gezerken bu konuya rastlamak bana bir tokat gibi geldi. şöyle bir göz gezdirdim ve gözlerim doldu, yüreğim yandı. canım annemi düşündüm, neler hissettiğini, neler yaşadığını birkez daha anladım. çünkü ben de o şanslı meleklerdenim. ve öyle olduğumu 25 yaşımda öğrendim. doğurmakla anne olunmuyor. büyütmek var ya, bir evladı canının içine koyup onun için yaşamak, sabahlara kadar onun iyileşmesi dua ederek telaş için beklemek, onu uyurken bile özlemek... ben de anneyim, yavrum hastalanıp da ateşler içinde yandığı gecelerde daha çok anladım annemin kıymetini, hamilelik doğum bir rüya gibi gelip geçti ama evladını yetiştirmek bir ömür. sizleri tebrik ediyorum, inş. allah evlat kıymeti bilecek herkese hayırlı evlatlar nasip etsin:)
şu el yazısıyla kendimizi anlatıcaz ya öz geçmişimizi falan filan ben ne yazsam hep cümlemin başıda sonuda bebek konusuna deyiniyor heralde beni hayatta en çok üzen şeylerin başında bebek sahibi olamam geliyor sizlerinde öylemi oldu? benmi takıntılıyım bu konuya..
birde bu rapor işlemleri falan kaç ay içinde olmalı en fazla?
canım çok geçmiş olsun oğluşuna.allah şifalar versin.
benimde kızım çok ateşlendi pazar akşamı sayıkladı durdu kuzum.birde o haliyle bana moral veriyor.anniş ben iyiyim bak uyuyorum sende uyu diyor.yarım yamalak konuşmasıyla.pzt sabahı ateşi 38,5 olmuştu hemen ılık suyla duş aldırdım.ateş düşürücü verdim ve doğruca dr.a götürdüm.dr.a gittiğimizde ateşi düşmüştü.kabızlık için götürdüğümü sanıyor yavrum.dr.a ben çişimi kakamı tuvalete yapıyorum diyor.boğazı enfeksiyonu.dr.antibiyotik falan verdi.ve tekrar ateşi yükselecektir.eğer düşüremezseniz hemen getirin dedi.eve geldik 1 saat sonra tekrar ateşi yükseldi sağolsun bitişik komşum yardımıma koştu.duş aldırdık,ıslak havlu koyduk eklem yerlerine ve alnına ve ateşi düştü.derken akşam üstü tekrar yükseldi.ben başladım ağlamaya sağolsun komşum geldi yarım saat uğraşla ateşini düşürdük.birde kuzum bir korktu hiç sormayın nasıl ağlıyor.anniş artık çişimi tuvalete yapacağım diye.aşkım benim çok korktu o da. o akşam başında nöbet tuttum tekrar ateşi yükselirse diye allaha şükür ateşi tekrar çıkmadı ve şuan oldukça iyi.allah kimseyi çocuğunun rahatsızlığıyla denemesin. ve şunu öğrendim çocuklar ateşlendiği zaman ateşi düştü diye sevinmemek gerekiyormuş arkasından 2.birkez daha ateşleri çıkabiliyormuş.bu konuda dikkatli olun derim.allah bizlerede kuzucuklarımızada sağlık versin.bu arada geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok teşekkür ediyorum.
Günaydın ve nihayet yavruma kavuştum salı günü saat 2 gibi aradılar kızınız sizi bekliyor dediler 3 te kurumdaydık bizim şansımız bitmek bilmeyen evrak işleri nihayet saat 4.50de bitti ve kızıma kavuştum ve malum istanbul trafiğine kaldık akşam 8.30 da evdeydik eve girdik bizim hürrem sultan acıkmış hiç sabrımız yok açlığa hemen karnını doyurduk ve uyudu.Sonra duyan arkadaşlar ve kayınvalidem geldi derken gitmeleri saat 12 yi buldu uyuduk derken bizim hürrem sultan uyandı tekrar karnını doyur yine uyuttuk sabah hastane konturolümüz vardı bütün günümüz hastanede geçti (bu arada sermuhcum tekrar teşerkür edrim) akşam geldiğimizde yorgunluktan mahvolmuştuk şimdi siteyi açabildim ama yıllardır geçirdiğim en güzel 2 gece herşeye değer kızım uyandı bundan sonraki gelişmeleri yazarım sevgiler
Günaydın ve nihayet yavruma kavuştum salı günü saat 2 gibi aradılar kızınız sizi bekliyor dediler 3 te kurumdaydık bizim şansımız bitmek bilmeyen evrak işleri nihayet saat 4.50de bitti ve kızıma kavuştum ve malum istanbul trafiğine kaldık akşam 8.30 da evdeydik eve girdik bizim hürrem sultan acıkmış hiç sabrımız yok açlığa hemen karnını doyurduk ve uyudu.Sonra duyan arkadaşlar ve kayınvalidem geldi derken gitmeleri saat 12 yi buldu uyuduk derken bizim hürrem sultan uyandı tekrar karnını doyur yine uyuttuk sabah hastane konturolümüz vardı bütün günümüz hastanede geçti (bu arada sermuhcum tekrar teşerkür edrim) akşam geldiğimizde yorgunluktan mahvolmuştuk şimdi siteyi açabildim ama yıllardır geçirdiğim en güzel 2 gece herşeye değer kızım uyandı bundan sonraki gelişmeleri yazarım sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?