Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

gözünüz aydın canım .ay ne kadar güzel çabuk bitmiş sizin işiniz.bizi koşturup durdular .dahada evraklar var hazırlanacak .gelir durumumuzu falan gösteren belgeler.tapular falan:26:

gözünüz aydın canım .ay ne kadar güzel çabuk bitmiş sizin işiniz.bizi koşturup durdular .dahada evraklar var hazırlanacak .gelir durumumuzu falan gösteren belgeler.tapular falan:26:

Teşekkürler,

Biz gelir belgelerimizi daha ev görüşmesinden önce teslim etmiştik.

canım iyi temennilerin için çok teşekkür ederim evet sıramız çok düştü ama heran herşeyde olabilir diğer anne adayı arkadaşlarımızda benim gibi heyecanla bebeişlerine kavuşmayı arzuluyo çünkü hepimiz aynı heyecan içinde bekliyoruz bundan hiç şüphem yok yakinen yüzyüze görüştüğüm sermuh ve malibu arkadaşlarım kızlarına kavuştu sıra artık bende heyecanla dört gözle yavrumuzu bekliyoruz temennim odurki hayırlı evlat nasip etsin rabbim önce ince düşüncen için ayrıca sana teşekkür ederim,

bu arada bende artık sinirler koptu son günlerdir sürekli en ufak bişeye alınır kırılır oldum hemen ağlıyorum neden böyle oluyo bi türlü anlamıyorum acayip bir gerginlik var üzerimde zaman mı yaklaştı acaba allah yardımcımız olsun diyorum... bu arada başvurularını yapan arkadaşlar sizi tebrik ediyorum tek tek tebrik edemesemde kusura bakmayın zamanınız su gibi akıp geçsin bu yolda allah sizleri utandırmasın.

biz özgeçmiş yazarken sorular vardı sanırım 20-30 tane ona göre yazdık çoğunlukla sorular evlat edineceğimiz çocukla ilgiliydi mesela ona ilerde ne tür gelecek hazırlamyı planlıyorusunuz bu konuda kendiniz yeterli bulmanızın sebebi nedir diye aklımda kalan bir kaç sorudan biriydi, korkulacak bişey yok bunlar hep prosedür asıl zor olan bekleme süresi son zamanlar hele geçmek bilmiyo benim gibi sabırsız biri dayanıyorsa herekes dayanır sağlıcakla kal....

hazancım bu rapor işleriniz ve diğer vs işler ne kadar tefaruatlı öyle biz hepsini yarım günde hallettik tamamen ilden ile değişiyo demek bize öyle uzun sorular falan yoktu evrakları tamamladık ertesi gün götürmüştük ne diyeyim allah yardımcınız olsun en kısa sürede kavuşursun kuzuna

biz 3.günde raporumuzu alabildik canım:26: amin inş canım.hepimiz inş tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz

Herşey gönlünce olsunbütün şans melekleri anında olsun inşallah iyi geçmiştir

Sevgili destina çok geçmiş olsun oğluna....kontrollerinin iyi çıkmasına sevindim

Gözün Aydın inşallah en kısa zamanda meleğini kollarına alırsın

Mrb.sormak istediğim tek bir şey var istemezsen cevaplama ama ilk duyduğunda ne hissettin?
Bu soruyu sormamın amacı özelinize girmekdeğil inan bana 8 yıllık evliyim biz ilk günden beri korunmadık yani 8 yıldır bebek istiyoruz ama Allahım bu yolla nasip edecekmiş demekki ben daha genç kızken rüyamda bana evlat edineceğimi gösterdi ve ben eğer biyolojik bebeğim de olsa yine de bu yolla bir bebeğim daha olsun istiyordum eşime evlenmeden önce bu konuyu anlattım ama kesinlikle kabul etmiyordu. defalarca aşılama, tüp bebekten sonra demekki Allahım bizden bunu istiyor diye defalarca yalvarmamdan sonra kabul etti ve şimdi iyiki seni dinlemişim keşke daha önce başvursaydık diyor benden daha çok sabırsızlanıyor.Uzattım tatlım açıklamak istediğim evladım öğrendiğinde onun gözünde ben nasıl olacağım eksik biriymişim gibi görecekmi endişesi...Sevgiler...

Evet canım biz de 3 defa yazdık beğendiremedik insan ister istemez eksik olana takılıyor onlar da bizden muhteşem kompozisyonlar bekliyor sanki herkes mükemmel yazıyor. neyse bizim uzmanımız bizi her konuda zorladı ama şükür onaylandı dosyamız merak etme az kaldı sabret.Bize 1 ay içinde bütün belgeleri teslim etmemiz gerektiğini söylemişlerdi ama biz 2-3 gün içinde bitirdik randevu alıp teslim ettik. ilden ile değişirmi bilmem bir sor istersen uzmanınıza. Kolay gelsin :)

Son düzenleme:

Canım çok çok geçmiş olsun.havalar çok dengesiz tam hastalık havası bir ince bir kalın giyiniyoruz şaşırdık tabi çocuklar daha hassas.Sen mükemmel bir annesin bunu unutma....

Günaydın ve nihayet yavruma kavuştum salı günü saat 2 gibi aradılar kızınız sizi bekliyor dediler 3 te kurumdaydık bizim şansımız bitmek bilmeyen evrak işleri nihayet saat 4.50de bitti ve kızıma kavuştum ve malum istanbul trafiğine kaldık akşam 8.30 da evdeydik eve girdik bizim hürrem sultan acıkmış hiç sabrımız yok açlığa hemen karnını doyurduk ve uyudu.Sonra duyan arkadaşlar ve kayınvalidem geldi derken gitmeleri saat 12 yi buldu uyuduk derken bizim hürrem sultan uyandı tekrar karnını doyur yine uyuttuk sabah hastane konturolümüz vardı bütün günümüz hastanede geçti (bu arada sermuhcum tekrar teşerkür edrim) akşam geldiğimizde yorgunluktan mahvolmuştuk şimdi siteyi açabildim ama yıllardır geçirdiğim en güzel 2 gece herşeye değer kızım uyandı bundan sonraki gelişmeleri yazarım sevgiler

günaydın herkese
benim minik meleğimin bu aralar sürekli dudakları kuruyor ne önerirsiniz??? ateşi vardır belki diyorum ölçüyorum ama normal herhangi bir sorun yok gibi acaba diş çıkarıyor ondan olabilirmi ?

sanada günaydın. günün, gönlün gözün aydın.meleğini öp bizim yerimize....

sana da günaydın canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah daha çok güzel geceler ve günler geçireceksin meleği benim için öp darısı sırada bizim gibi bekleyen arkadaşlara inşallah :)

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
destina0706 01.2012 Erzurum kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
gerçek19 27.11.2012 Çorum-
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza Kız-erkek
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız-erkek(ikiz)
Tenarr

günaydın... umarım doya doya tanıdını çıakrtıyorsun... her an aklımızdasınız..
rahatsız etmemek için aramıyorum. öpüyorum prensesi.....

Çok sevindim canım kavuştunuz artık. Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah. Analı babalı büyüsün.
Ne tatlıdır kimbilir. Misler gibi...Bizim yerimizede öp.

Sevgiler,

Sevgili Malibu,

Çok sevindim, Allah analı babalı sağlıklı sıhattli büyütmek nasip etsin. Bebişin kaç aylık, belki yazdın ama ben kaçırdım.
Uykusuz gecelere hoşgeldin. Bende 20 gündür en fazla 2 saat kesintisiz uyudum ve işe de başlamak zorunda kaldım.
Ama çok mutluyum, içim çok rahat ve çirkin kızımın bir gülüşü unutturuyor herşeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…