arkadaşlar hepinize desteklerinizden ve güzel temennilerinizden dolayı çok ama çok teşekkürler kaç gündür okuyup çıkıyordum bir türlü yazmaya fırsatım olmadı öncelikle sevgili lee destina ve heidi kuzucuklarınıza tek tek geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin onların hiç bir derdini size göstermesin inşallah bazen çocuklar ateşlene biliyor havalardan heralde ama gelip geçici hastalıklar allahım acılarını göstermesin bizler hassas anneler ve adaylarız haliyle bizler gibi evlatlarımızda bizim için çok özeller hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum ama siz harika annelersiniz bunu bilin istedim sizin evlatlarınızla yaşatmışlıklarınızı anlatmanız hem bize tecrübe hemde nelerle karşılaşa bileceğimizi gösteren ufuk oluyor aslında teşekkürler sizlere sonra bana bi türlü işlerimi halledemeyen bana artık bunları yazmak bile istemiyorum aslında ama paylaşa bilecek kimse yok malesef zatende anlamıyorlar şu dünkü ve geçen günkü bekleyişim sanki ömrümden ömür götürdü bir türlü anlamıyorum bu adamın zoru ne neden bu kadar inatçı tamam gelmesin anlıyorum nasılsa benim bebeğim geldiğinde sıram geldiğinde bakıcak dosyaya fark edicek ama kızlar çok zoruma gidiyor bizi umutlandırması eşim ikidir koşa koşa işten izin alıp geliyor ben hazırlıkları yapıyorum sonra gözlerimiz ağrıyor yollara bakmaktan daha dün sabah konuşmuşum halbuki dün öğleden sonra için muhakkkak geleceğini söyledi bende ona eşim izin alıcak ona göre dedim bana alsın dedi allahım bu nasıl insanlıktır hiçmi düşünmezler ailelerin nasıl bi durumda olduğunu resmen kendimizi aldatılmış hissettik tamam kendime böyle bir işe başladığım için alkış veya övgü beklemiyorum ama zaten bizler hassasız 8 senedir çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyoruz kolumuz kanadımız kırık bide sen niye üstüne basıyosun bize neden bu kadar eziyet ediyosun demi herneyse çok uzattım onu allah havele ediyorum sabrediyorum ama asla vazgeçmiyeceğiz inanın heryerde düzen usul farklı bazılarınızın yaşadığıyla uzaktan yakından hiç bir alakası olmayan şeyler yaşıyoruz burda bence burda sırada ankarada onayda herşey ama herşey uzman gerisi boş o yüzden ters düşmekte istemiyorum ne yapacağımızı şaşırdık doğrusu sabır taşı gibi olduk daha yeni başladık aslında daha 6 ay oldu ama inanın bu altı aydada bizi tahmin ettiğinizden daha fazlasını zorladı bundada vardır bir hayır demekten başka elimizden bişey gelmiyor artık tekrar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür edrim
Eminim ki hepimiz aynı duyguları yaşadık yaşıyoruz :)
Sevgili kzm/olum | GAZETE VATAN
Gnl rahmi | GAZETE VATAN
Günaydın ve nihayet yavruma kavuştum salı günü saat 2 gibi aradılar kızınız sizi bekliyor dediler 3 te kurumdaydık bizim şansımız bitmek bilmeyen evrak işleri nihayet saat 4.50de bitti ve kızıma kavuştum ve malum istanbul trafiğine kaldık akşam 8.30 da evdeydik eve girdik bizim hürrem sultan acıkmış hiç sabrımız yok açlığa hemen karnını doyurduk ve uyudu.Sonra duyan arkadaşlar ve kayınvalidem geldi derken gitmeleri saat 12 yi buldu uyuduk derken bizim hürrem sultan uyandı tekrar karnını doyur yine uyuttuk sabah hastane konturolümüz vardı bütün günümüz hastanede geçti (bu arada sermuhcum tekrar teşerkür edrim) akşam geldiğimizde yorgunluktan mahvolmuştuk şimdi siteyi açabildim ama yıllardır geçirdiğim en güzel 2 gece herşeye değer kızım uyandı bundan sonraki gelişmeleri yazarım sevgiler
Gnl rahmi | GAZETE VATAN
arkadaşlar hepinize desteklerinizden ve güzel temennilerinizden dolayı çok ama çok teşekkürler kaç gündür okuyup çıkıyordum bir türlü yazmaya fırsatım olmadı öncelikle sevgili lee destina ve heidi kuzucuklarınıza tek tek geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin onların hiç bir derdini size göstermesin inşallah bazen çocuklar ateşlene biliyor havalardan heralde ama gelip geçici hastalıklar allahım acılarını göstermesin bizler hassas anneler ve adaylarız haliyle bizler gibi evlatlarımızda bizim için çok özeller hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum ama siz harika annelersiniz bunu bilin istedim sizin evlatlarınızla yaşatmışlıklarınızı anlatmanız hem bize tecrübe hemde nelerle karşılaşa bileceğimizi gösteren ufuk oluyor aslında teşekkürler sizlere sonra bana bi türlü işlerimi halledemeyen bana artık bunları yazmak bile istemiyorum aslında ama paylaşa bilecek kimse yok malesef zatende anlamıyorlar şu dünkü ve geçen günkü bekleyişim sanki ömrümden ömür götürdü bir türlü anlamıyorum bu adamın zoru ne neden bu kadar inatçı tamam gelmesin anlıyorum nasılsa benim bebeğim geldiğinde sıram geldiğinde bakıcak dosyaya fark edicek ama kızlar çok zoruma gidiyor bizi umutlandırması eşim ikidir koşa koşa işten izin alıp geliyor ben hazırlıkları yapıyorum sonra gözlerimiz ağrıyor yollara bakmaktan daha dün sabah konuşmuşum halbuki dün öğleden sonra için muhakkkak geleceğini söyledi bende ona eşim izin alıcak ona göre dedim bana alsın dedi allahım bu nasıl insanlıktır hiçmi düşünmezler ailelerin nasıl bi durumda olduğunu resmen kendimizi aldatılmış hissettik tamam kendime böyle bir işe başladığım için alkış veya övgü beklemiyorum ama zaten bizler hassasız 8 senedir çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyoruz kolumuz kanadımız kırık bide sen niye üstüne basıyosun bize neden bu kadar eziyet ediyosun demi herneyse çok uzattım onu allah havele ediyorum sabrediyorum ama asla vazgeçmiyeceğiz inanın heryerde düzen usul farklı bazılarınızın yaşadığıyla uzaktan yakından hiç bir alakası olmayan şeyler yaşıyoruz burda bence burda sırada ankarada onayda herşey ama herşey uzman gerisi boş o yüzden ters düşmekte istemiyorum ne yapacağımızı şaşırdık doğrusu sabır taşı gibi olduk daha yeni başladık aslında daha 6 ay oldu ama inanın bu altı aydada bizi tahmin ettiğinizden daha fazlasını zorladı bundada vardır bir hayır demekten başka elimizden bişey gelmiyor artık tekrar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür edrim
Canım geçmiş olsun temennileriniz için çok teşekkür ederim.İnan hiçbir zaman kaybı yok.başladığınız tarih esas sana yazılmış olan yavrunun geleceği ana göre ayarlıyor Rabbim herşeyi.Herşeyde mutlaka bir hayır var.Yinede tekrar arayıp sakince uzun zamandır sizi bekliyoruz bize bir tarih verebilirmisiniz çok heyecanlanıyoruz ya da eşimin işi nedeniyle gibi tekrar kendinizi hatırlatabilirsiniz bundan bir sorun çıkacağını sanmam.Effsa herşey takdiri ilahi saati geldiğinde bebeğin kucağında olacak.Ay ne güzel.Sen herşeyi olumlu karşıla anne olacaksın az kaldı.arkadaşlar hepinize desteklerinizden ve güzel temennilerinizden dolayı çok ama çok teşekkürler kaç gündür okuyup çıkıyordum bir türlü yazmaya fırsatım olmadı öncelikle sevgili lee destina ve heidi kuzucuklarınıza tek tek geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin onların hiç bir derdini size göstermesin inşallah bazen çocuklar ateşlene biliyor havalardan heralde ama gelip geçici hastalıklar allahım acılarını göstermesin bizler hassas anneler ve adaylarız haliyle bizler gibi evlatlarımızda bizim için çok özeller hassasiyetinizi çok iyi anlıyorum ama siz harika annelersiniz bunu bilin istedim sizin evlatlarınızla yaşatmışlıklarınızı anlatmanız hem bize tecrübe hemde nelerle karşılaşa bileceğimizi gösteren ufuk oluyor aslında teşekkürler sizlere sonra bana bi türlü işlerimi halledemeyen bana artık bunları yazmak bile istemiyorum aslında ama paylaşa bilecek kimse yok malesef zatende anlamıyorlar şu dünkü ve geçen günkü bekleyişim sanki ömrümden ömür götürdü bir türlü anlamıyorum bu adamın zoru ne neden bu kadar inatçı tamam gelmesin anlıyorum nasılsa benim bebeğim geldiğinde sıram geldiğinde bakıcak dosyaya fark edicek ama kızlar çok zoruma gidiyor bizi umutlandırması eşim ikidir koşa koşa işten izin alıp geliyor ben hazırlıkları yapıyorum sonra gözlerimiz ağrıyor yollara bakmaktan daha dün sabah konuşmuşum halbuki dün öğleden sonra için muhakkkak geleceğini söyledi bende ona eşim izin alıcak ona göre dedim bana alsın dedi allahım bu nasıl insanlıktır hiçmi düşünmezler ailelerin nasıl bi durumda olduğunu resmen kendimizi aldatılmış hissettik tamam kendime böyle bir işe başladığım için alkış veya övgü beklemiyorum ama zaten bizler hassasız 8 senedir çocuk özlemiyle yanıp tutuşuyoruz kolumuz kanadımız kırık bide sen niye üstüne basıyosun bize neden bu kadar eziyet ediyosun demi herneyse çok uzattım onu allah havele ediyorum sabrediyorum ama asla vazgeçmiyeceğiz inanın heryerde düzen usul farklı bazılarınızın yaşadığıyla uzaktan yakından hiç bir alakası olmayan şeyler yaşıyoruz burda bence burda sırada ankarada onayda herşey ama herşey uzman gerisi boş o yüzden ters düşmekte istemiyorum ne yapacağımızı şaşırdık doğrusu sabır taşı gibi olduk daha yeni başladık aslında daha 6 ay oldu ama inanın bu altı aydada bizi tahmin ettiğinizden daha fazlasını zorladı bundada vardır bir hayır demekten başka elimizden bişey gelmiyor artık tekrar hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür edrim
Günaydın ve nihayet yavruma kavuştum salı günü saat 2 gibi aradılar kızınız sizi bekliyor dediler 3 te kurumdaydık bizim şansımız bitmek bilmeyen evrak işleri nihayet saat 4.50de bitti ve kızıma kavuştum ve malum istanbul trafiğine kaldık akşam 8.30 da evdeydik eve girdik bizim hürrem sultan acıkmış hiç sabrımız yok açlığa hemen karnını doyurduk ve uyudu.Sonra duyan arkadaşlar ve kayınvalidem geldi derken gitmeleri saat 12 yi buldu uyuduk derken bizim hürrem sultan uyandı tekrar karnını doyur yine uyuttuk sabah hastane konturolümüz vardı bütün günümüz hastanede geçti (bu arada sermuhcum tekrar teşerkür edrim) akşam geldiğimizde yorgunluktan mahvolmuştuk şimdi siteyi açabildim ama yıllardır geçirdiğim en güzel 2 gece herşeye değer kızım uyandı bundan sonraki gelişmeleri yazarım sevgiler
Gnl rahmi | GAZETE VATAN
Mrb.sormak istediğim tek bir şey var istemezsen cevaplama ama ilk duyduğunda ne hissettin?
Bu soruyu sormamın amacı özelinize girmekdeğil inan bana 8 yıllık evliyim biz ilk günden beri korunmadık yani 8 yıldır bebek istiyoruz ama Allahım bu yolla nasip edecekmiş demekki ben daha genç kızken rüyamda bana evlat edineceğimi gösterdi ve ben eğer biyolojik bebeğim de olsa yine de bu yolla bir bebeğim daha olsun istiyordum eşime evlenmeden önce bu konuyu anlattım ama kesinlikle kabul etmiyordu. defalarca aşılama, tüp bebekten sonra demekki Allahım bizden bunu istiyor diye defalarca yalvarmamdan sonra kabul etti ve şimdi iyiki seni dinlemişim keşke daha önce başvursaydık diyor benden daha çok sabırsızlanıyor.Uzattım tatlım açıklamak istediğim evladım öğrendiğinde onun gözünde ben nasıl olacağım eksik biriymişim gibi görecekmi endişesi...Sevgiler...
Benim inancım ve saygım sonsuz size ve sizin gibi düşünen insanlara. Arada hiç bir kan bağı olmayan insanların içindeki kocaman sevgileri gören biri olarak.ay benim bugün aglama günüm galiba .lee ve lalus inanınn aglattınız beni..leeyi okudukkça saten hep gözlerim doluyo .
sevgi emek ister bizlerde inş emek verip büyütecegiz evlatlarımızdan sevgimizin karşılıgını sevgi olarak geri alacagız.bende buna inanıyorum.
ay 3 defamı yazdınız alla alla ne bekliolarmışki 3 defa yazdırmışlar cnm yoksa el yazınızımı beyenmedilerEvet canım biz de 3 defa yazdık beğendiremedik insan ister istemez eksik olana takılıyor onlar da bizden muhteşem kompozisyonlar bekliyor sanki herkes mükemmel yazıyor. neyse bizim uzmanımız bizi her konuda zorladı ama şükür onaylandı dosyamız merak etme az kaldı sabret.Bize 1 ay içinde bütün belgeleri teslim etmemiz gerektiğini söylemişlerdi ama biz 2-3 gün içinde bitirdik randevu alıp teslim ettik. ilden ile değişirmi bilmem bir sor istersen uzmanınıza. Kolay gelsin :)
malibu gözün aydın olsun cnm inş. kızınla çok mutlu mesut bir aile olursunuz.en güzel 2 geçen demek inş. bizlerde yaşarız o günleri...Günaydın ve nihayet yavruma kavuştum salı günü saat 2 gibi aradılar kızınız sizi bekliyor dediler 3 te kurumdaydık bizim şansımız bitmek bilmeyen evrak işleri nihayet saat 4.50de bitti ve kızıma kavuştum ve malum istanbul trafiğine kaldık akşam 8.30 da evdeydik eve girdik bizim hürrem sultan acıkmış hiç sabrımız yok açlığa hemen karnını doyurduk ve uyudu.Sonra duyan arkadaşlar ve kayınvalidem geldi derken gitmeleri saat 12 yi buldu uyuduk derken bizim hürrem sultan uyandı tekrar karnını doyur yine uyuttuk sabah hastane konturolümüz vardı bütün günümüz hastanede geçti (bu arada sermuhcum tekrar teşerkür edrim) akşam geldiğimizde yorgunluktan mahvolmuştuk şimdi siteyi açabildim ama yıllardır geçirdiğim en güzel 2 gece herşeye değer kızım uyandı bundan sonraki gelişmeleri yazarım sevgiler
otuznisan canım ilerde çocuğun senin biyolojik annesi olmadığını öğrenirse nasıl hisseder ? bunu hiçbürimiz bilemeyiz.
biz yavrularımızı görmeden onları kalbimizdeki sevgimizle yana yakıla bekliyoruz değilmi? ve zaten herşeye hazırlıklı olarak kuzucuklarımıza anne olmaya hazır değilmiyiz? onlarda elbette anne ve babalarının ne kadar özel insan olduklarını bileceklerdir diye düşünüyorum. tabii öğrenince tepkileri nasıl olur bilemeyiz.bu kişiden kişiye değişir.haklı olarak biyolojik ailelerini sorgulayacaklardır.
diazz bu konuda hislerini anlatmış. bende oğlumdan söyleyeyim.oğlum 6 yaşında hayatımıza girdi.ve çocuğum bana benim zorlamamla değil kendisi ilkgünden itibaren anne dedi.hadi yuvada tüm bayanlar çocuklar için anne diyelim o nedenle demiş olsada babasına da ilk hitap şekli ''baba'' ydı. geçmişindeki kişilerden ara ara birşeyler çağrışım yaptığında bahsediyor.ve bana söylediği anneciğim iyiki sizinleyiz.senin annem olduğun için çok mutluyum canım annem diyor.babası içinde aynı şeyleri konuşuyor.bazı zamanlar sesimi yükseltsemdeoğluşumun yaptığı şey gelip bana sarılıp anne özür dilerim seni çok seviyorum.seni bir daha üzmeyeceğim demesi ve oğlum kendisinide kardeşinide doğurmadığımı biliyor. bununla ilgili birkez sormuştu ve ben anlayacağı şekilde anlattım.ondan sonrada hiç sormadı.her seferindede bana ve babasına ailemizi çok sevdiğini bizi çok sevdiğini dile getiriyor.
haaa ilerde biyolojik ailesini sorarsa araştırırsada birşey diyemem.çünkü;bu onların doğal hakkı diye düşünüyorum.
veeee şunada o kadar çok içten inanıyorum ki bizim çocuklarımız bizlerin sevgisi karşısında başka sevgiye ihtiyaç duymuyacaklardır)
slm canım .gerçekten çok haklısın .her ilde farklı prosedürler.600 soru cevaplarken hep şunu düşünndüm .delimiyiz biz.neymiş kişilik testi. bazı anneler var ki öz ve öz çocuklarına neler yapıyorlar..bizler herkesten daha önemli ve gerçekten zor bi karara imza attık.ama bu yolda bize daha çok yardımcı olmalarını beklerdimmm...sadece sabırlı olmalıyız
ne olur üzme sen kendini canimm..istedikleri zaman gelsinler . başvurdugundan itibaren sıran belli oluyo saten ..eninde sonunda gelmek zorunda .sabrının karşılıgını elbet alacaksın canım.
ahh canımya yine mi gelmediler.. yılan hikayesine döndü... boşver sen artık arama zaten 6 ayda dosyayı
tamamlamak zorundalar. tıpış tıpış gelecek nasılsa... ikinizinde evde olmasına gerek yok. zaten 15 dk. ya kalıyorlar
ya kalmıyorlar.. tamamen prosedür. canını sıkma. nasılsa sıran belli... sıranı etkileyecek bir durum değil..
üzme kendini.
ah canım ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim duygularımı benimle paylaştığınız için arkadaşlar tek tek düşüncelerini yazmışlar sağolsunlar abartmıyorum senin yazılarını hep takip ediyorum ama biz daha kötüsünü yaşadığımız için sana söyleyecek teselli bulamadım o yüzden yazmadım hiç psikolojik test dedikleri şey bizim için tam bir travma oldu malesef biz tam 1200 soru çözdük yazmıştım bunu daha önce olurmu dediler oluyor canım malesef ve sonucuda bizim için çok kötüydü bize verilen rapordo kendilerini daha iyi göstermeye çalıştılar demiş kendisinn psikolojisi bozuk olan doktor ben heyete girince kavga ettim sağolsun doktorun biri neden bu kadar inceliyorsunuz arkadaşlar çocuklar turp gibi dedide aldık ama hiç yardımcı olmuyorlar malesef senin işlerinin hallolmasına sevindim galiba sen ev ziyaretinide atlattın artık yapacak bişey yok bizim o yavrulara nasıl bakıcağımızı ah bi anlasalar biz hiç gitmeyiz onlar bize gelirler ama insanlığın belgesi yokki sabır diliyorum allahtan her birimiz için nasılsa unutacağız bir gün bu yaşananları
canım çok teşekkür edrim yüreğime gönlüme su serptin resmen ben bunu bilmiyordum iyiki varsınız hergün farklı şeyler öğreniyoruz gerçekten 6 ayda bitirmesimi gerekiyor buna sevindim az kaldı ozaman takmıyayım diyorumda takıyorum sanki bana bebeğim hiç yakınlaşmıyormuş gibi geliyor neden biliyomusun evraklardan sonra hiç görüşme yapmadık sadece telefonda görüşüyoruz yüz yüze gelemiyoruz telefonda bir görsen adamı lokum resmen ağzından bal damlıyor zaten bu gidişle heralde kusura bakmayın ben gelemiyorum bi zahmet odaların fotolarını tek tek çekin getirin diyecek valla herşey beklenir bizim uzmanın işine akıl ermiyor neyse canım kötü olanın ikimizide evde istemesi rapor hazırlayacağını söyledi aslında ev görüşmesine geldiğinde kurumda kapacağımız görüşmeyi yapıp ondan sonra rapor hazırlayacağım sonra işiniz bitiyor dedi bi daha görüşme yapmayacakmış bizimki bi enterasan ben burda olduğum sürece galiba böylesine acayip şeyleri duyacaksınız.....D.D sevgiler sana
merhabalar) yaaa ben şu test olayını anlamadım:-( inanırmısınız biz baş vuruda bulunacağımız zaman kurumdan randv.aldık.randevu aldığımız gün bize evlat edinmeyle ilgili bilgiler verildi.daha sonra imzalamamız gereken kağıdı okuyup kabul ettiğimiz veya ret ettiğimiz durumları işaretleyip imzaladık.dilekçemizi verdik.sonra bizden istenilen evrakları yazıp verdiler.evrakları 1 ay içerisinde teslim etmemiz gerekiyordu.biz 15 gün içerisinde hazırlayıp götürüp verdik. 6. ay sonrasındanda sosyal hizmetler uzmanımız bizi arayıp eşim ve benimle ev görüşmesi yapmak istediğini söyledi.söylediği günde ev ziyaretine geldi.çok olumlu bir görüşme olmuştu.sıramızla ilgili bilgi verdi.her zaman bize yardımcı olacaklarını herhangi bir sorumuz olursa hiç çekinmeden arayabileceğimizi söylemişti.dr.rapor olayındada biz devlet hastanesi intaniye polk.den raporumuzu aldık öyle testlermiş heyetmiş bu tür zorlamalar olmadı.hatta dr.umuz sosyal hizmetlerden geldiğimizi öğrenince işimizi dahada hızlandırmıştı.
biz daha ilk günlerede tahminide olsa sıramızı öğrenmiştik.
bence bu işlemler birazda bulunduğumuz illerdeki uzmanların işine kalıyor.biz bu konuda çok şanslıyız çok güler yüzlü işini severek yapan bir uzmanımız var.
allah iyi insanlarla karşılaştırsın diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?