Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
anne olmak şudur budur diye bir sürü şey söylenir ya ...evet haklılar ....

ama ben öyle bir şey yaşadım ki yok daha ötesi...

minik kızım sabaha kadar yatağında yatmayı tercih ediyor sabah 6 ile 8 arası (zaten 8.00 de kalkıyor) bizim yanımıza gelip keyif yapıyor
sabah bizimki uyandı bende yarı uyur uyanık haldeyim,gözlerim kapalı diye saçımı başımı yolup duruyor inanırmısınız tek tek saçlarımı çekiyor kalkayım diye buraya kadar her şey normal bir anda kulağımın ta içinde bir sıcaklıkla nasıl yataktan fırladığımı düşünün .....
kızım ...minicik kızım dünya tatlım arım balım peteğim can kızım kulağımın içine kustuuuu(((

işte anne olmak buymuş ...güler misin ağlar mısın ...:)
bunlara hazırlıklı olun derim :)

canım mrb sizde ist dan başvurmuşsunuz bu 600 soru nedir hergeçengün dahadamı zorlaşıyo acaba biz 1 sene önce başvurduk sadece 20-25 soru vardı allah yardımcınız olsun

vay cadoloza bak sen kusucağı yeride biliyormuş ayy sabah sabah çok güldüm

Canım onun kusmuğu bile güzel dimi.Biz de tatil günlerin de sabah uyanınca aramıza alıyoruz.Ne keyif.Çok şükür Allahım.Gece mama için uyanmalarında eğer uykuya dalmazsa yanıma alıyorum sarmaş dolaş uyuyoruz.Zaten benim kokuma alışkın.Ben de o uyanmasın diye elimi kolumu kıpırdatmadan cansız gibi yatıyorum.Önceki aylarda biz de aramıza aldığımızda az tokat yemedik:)Şİmdide en bayıldığı şey saçlarım.Eskiden dökülürdü.Uçlarından kestirdim.Şimdi de oğlum çekiyor.Ona saçım feda olsun.O da annesini öyle sevmeye dokunmaya çalışıyor.Artık anneliğimi daha çok hissettirmeye başladı beni çok iyi ayırt ediyor,çok mutluyum,çok seviniyorum.Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun.

arkadaşlar sizi hep takip ediyordum şimdi bende yazmaya karar verdim bizde evlat edinmek için başvurmuştuk 12.06.2013 tarihinde kuruma gittik şubat ayının dördünde ev ziyareti yapıldı eşim evrakları teslim etmek için gitti ve önümüzdeki hafta gelecek afacan çok heyecanlıyım bir kaç parça bir şeyler aldım ama yatağına karar veremedik
DENİZ'e yatak alıcaz duygularım tarifsiz çok heyecanlıyım hayatımın bundan sonrası çok farklı olacak

ben bu yolda olmaya karar veren kocaman yürekli insanlara sabır diliyorum ve sonun selamet olduğu konusunda teminat veriyorum allah herkesin yardımcısı olsun

öz geçmişler ve diğer tüm evraklar eşler için ayrı ayrı düzenleniyor çocukluğunuzdan bahsederek başlayın zaten sonrasında sayfalar dolmaya başlıyor ben 4 sayfa falan yazmıştım hem şöyle bir kendine dönüp bakma fırsatın oluyor hayatın bir film şeridi gibi geçiyor allah kolaylık versin

evt canım her ikiniz ayrı ayrı yazacaksınız.eşimde aynı düşünüyo( ne dir bu ya diyo neden bu kadar zorluyorlar diyoo.

2 soruda takıldım bende ..
1-çocuga ilişkin tercihleriniz ve nedenleri .anlayamadım ben bu soruyu tercih terken:44:
2kendinize ait olan ve yaşamında uygulamasından mutluluk duyacagınız hususlar.
ay kafam allak bullak oldu .ne yazmalıyım acabaa

hayırlısı olsun ins .gözünüz aydın

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün size hayırlı bir evlat olsun inşallah sevgiler

sevgili cansunida aklına ne geliyorsa yaz derim ben eşin ve sen ayrı yazacaksınız zaten bazen eşler bile birbirinin duygularını anlayamaya biliyor bizler birazdaha yoğun yaşıyoruz eşime sorsan onunla maça gitmek gezmeye gitmek parka gitmek evin içinde altalta üst üste boğuşmayı hayel etmiştim der bana sorsan belkide en kötüsü olan altını değiştirmek veya gece tatlı uykudan uyanıp onun için mama hazırlamak derdim böyle bir soruya cevap verdimmi hatırlamıyorum ama inan böylede yazardım bizim özlemlerimiz onlara göre çok farklı bence ben sen samimi duygularınla yaz eşinde öyle zaten istediklerde bu.canım kolay gelsin eşine ve sana

hoşgeldin hürrem sultanımız yeni evinde annenle ve babanla mutlu bir yaşam diliyorum

sevgili ayaz çok haklısın canım baştan beri bir zorlama sabır sınavı içindeyiz biz herşeyin hayırlısını diliyorum rabbimden bu günlerde geçecek diye ümit ediyorum ama bazende gerçekten çıldırıyorum yaşadıklarımız hiç normal şeyler değil ama ben hiç prasedüre uygun davrandıklarını düşünmüyorum işlerine geldiği gibi bence 3 gündür arıyoruz neden gelmediğini yine çok merak ediyoruz bu seferki bahanesi neydi acaba ama bulana aşk olsun hergün incelemede

Canım eşimin işi dolayısıyla il dışını tercih edememiştik şimdi bir tanıdığın yanında çalışıyor izin alabilir bizim de ilk işimiz il dışını seçmek oldu.evet canım çoook bekledik vardır bunda da bir hayır.inş.bundan sonra çok beklemeyiz.annemin de selamı var öpüyoruzz...

Mrb canım sen de inş.çabuk kavuşursun meleğine ya da meleklerine:) Aslında biz 7 kardeşiz ama malum engelli birine bakmaya kimse yanaşmıyor bu anne olsa bile (anne-baba 7 çocuğa bakar ama o 7 çocuk bir anne-babaya bakamaz) Mecbur kalırsam ablama ısrar edeceğim gönülsüz de olsa 1 gece dayanması için dil dökeceğim. İnş.çok uzak yer olmaz. İyi dileklerin için çoook teşekkür ederim aminn Allah yardımcımız olsun

Günaydın arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim güzel temennileriniz için darısı bekleyen herkesin başına
annelik nasıl bir duygu derseniz?İnanın ömre bedel yıllarca bekledim bir bu kadar yıl yine beklerim bunları yaşamak için
kızımı doğuran anneden ALLAH binlerce kere razı olsun iyiki doğurmuş ve iyiki bırakmış yoksa ben bu evlat sevgisini nasıl
yaşardım kızımla saatler nasıl geçiyor anlamıyorum.Bir gülüşü ömre bedel bu arada kızım 6 aylık oldu biz artık yoğurt
yemeye başladık bu haftada sebzelerimize başlıcağız işallah bu arada babası kızına aşık kızının gözlerinin içine bakıyor
o kadar mutluyum o kadar huzurluyumki anlatıcak kelime bulamıyorum ALLAH yavrusunu bekleyen herkese tez zamanda
kavuşmasını nasip etsin dualarım sizlerle sevgiler.

oy canım .ALLAHim gönlüne göre versin inş...

Herkese merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. 7 Mart 2013'de başvurduk, evraklarımızı geçen hafta teslim ettik..
Şimdi ev ziyaretini bekliyoruz.. Beni de listeye ekleyebilirsiniz....

Zaman nasıl geçecek bilemiyorum.. beklemek çok kötü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…