benim bu aralar sorularım hiç bitmiyor nedense)) özgeçmişimizi yazıcaz ya eşimle ben ayrı yazıcam demi eşim diyorki birimiz yazıcak bende hayır ikimiz ayrı ayrı yazıcaz diyorum anlamıyo beni sinir edio..sorularıda çok saçma buluyo hem evlat edinioz hemde soru cvplıyoz bu ne ya diyo...600 lük soruyu nasıl cvplar bilemiyorum artık
birde evlat edinip çocuğunuz eve geldikten sonra daha öncesinden onunla neler yapmayı planlamıştınız diye bir soru var eşimle ben çok ayrı düşünüyoruz) siz neler düşünmüştünüz?benim düşündüklerim ona çocuksu geliyor bunları sakın o kağıda yazma diyor ya beni sinir ediyo
anne olmak şudur budur diye bir sürü şey söylenir ya ...evet haklılar ....
ama ben öyle bir şey yaşadım ki yok daha ötesi...
minik kızım sabaha kadar yatağında yatmayı tercih ediyor sabah 6 ile 8 arası (zaten 8.00 de kalkıyor) bizim yanımıza gelip keyif yapıyor
sabah bizimki uyandı bende yarı uyur uyanık haldeyim,gözlerim kapalı diye saçımı başımı yolup duruyor inanırmısınız tek tek saçlarımı çekiyor kalkayım diye buraya kadar her şey normal bir anda kulağımın ta içinde bir sıcaklıkla nasıl yataktan fırladığımı düşünün .....
kızım ...minicik kızım dünya tatlım arım balım peteğim can kızım kulağımın içine kustuuuu(((
işte anne olmak buymuş ...güler misin ağlar mısın ...:)
bunlara hazırlıklı olun derim :)
Canım onun kusmuğu bile güzel dimi.Biz de tatil günlerin de sabah uyanınca aramıza alıyoruz.Ne keyif.Çok şükür Allahım.Gece mama için uyanmalarında eğer uykuya dalmazsa yanıma alıyorum sarmaş dolaş uyuyoruz.Zaten benim kokuma alışkın.Ben de o uyanmasın diye elimi kolumu kıpırdatmadan cansız gibi yatıyorum.Önceki aylarda biz de aramıza aldığımızda az tokat yemedik:)Şİmdide en bayıldığı şey saçlarım.Eskiden dökülürdü.Uçlarından kestirdim.Şimdi de oğlum çekiyor.Ona saçım feda olsun.O da annesini öyle sevmeye dokunmaya çalışıyor.Artık anneliğimi daha çok hissettirmeye başladı beni çok iyi ayırt ediyor,çok mutluyum,çok seviniyorum.Darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun.anne olmak şudur budur diye bir sürü şey söylenir ya ...evet haklılar ....
ama ben öyle bir şey yaşadım ki yok daha ötesi...
minik kızım sabaha kadar yatağında yatmayı tercih ediyor sabah 6 ile 8 arası (zaten 8.00 de kalkıyor) bizim yanımıza gelip keyif yapıyor
sabah bizimki uyandı bende yarı uyur uyanık haldeyim,gözlerim kapalı diye saçımı başımı yolup duruyor inanırmısınız tek tek saçlarımı çekiyor kalkayım diye buraya kadar her şey normal bir anda kulağımın ta içinde bir sıcaklıkla nasıl yataktan fırladığımı düşünün .....
kızım ...minicik kızım dünya tatlım arım balım peteğim can kızım kulağımın içine kustuuuu(((
işte anne olmak buymuş ...güler misin ağlar mısın ...:)
bunlara hazırlıklı olun derim :)
benim bu aralar sorularım hiç bitmiyor nedense)) özgeçmişimizi yazıcaz ya eşimle ben ayrı yazıcam demi eşim diyorki birimiz yazıcak bende hayır ikimiz ayrı ayrı yazıcaz diyorum anlamıyo beni sinir edio..sorularıda çok saçma buluyo hem evlat edinioz hemde soru cvplıyoz bu ne ya diyo...600 lük soruyu nasıl cvplar bilemiyorum artık
birde evlat edinip çocuğunuz eve geldikten sonra daha öncesinden onunla neler yapmayı planlamıştınız diye bir soru var eşimle ben çok ayrı düşünüyoruz) siz neler düşünmüştünüz?benim düşündüklerim ona çocuksu geliyor bunları sakın o kağıda yazma diyor ya beni sinir ediyo
arkadaşlar sizi hep takip ediyordum şimdi bende yazmaya karar verdim bizde evlat edinmek için başvurmuştuk 12.06.2013 tarihinde kuruma gittik şubat ayının dördünde ev ziyareti yapıldı eşim evrakları teslim etmek için gitti ve önümüzdeki hafta gelecek afacan çok heyecanlıyım bir kaç parça bir şeyler aldım ama yatağına karar veremedik
DENİZ'e yatak alıcaz duygularım tarifsiz çok heyecanlıyım hayatımın bundan sonrası çok farklı olacak
ben bu yolda olmaya karar veren kocaman yürekli insanlara sabır diliyorum ve sonun selamet olduğu konusunda teminat veriyorum allah herkesin yardımcısı olsun
hayırlısı olsun ins .gözünüz aydın
arkadaşlar sizi hep takip ediyordum şimdi bende yazmaya karar verdim bizde evlat edinmek için başvurmuştuk 12.06.2013 tarihinde kuruma gittik şubat ayının dördünde ev ziyareti yapıldı eşim evrakları teslim etmek için gitti ve önümüzdeki hafta gelecek afacan çok heyecanlıyım bir kaç parça bir şeyler aldım ama yatağına karar veremedik
DENİZ'e yatak alıcaz duygularım tarifsiz çok heyecanlıyım hayatımın bundan sonrası çok farklı olacak
ben bu yolda olmaya karar veren kocaman yürekli insanlara sabır diliyorum ve sonun selamet olduğu konusunda teminat veriyorum allah herkesin yardımcısı olsun
Günaydın ve nihayet yavruma kavuştum salı günü saat 2 gibi aradılar kızınız sizi bekliyor dediler 3 te kurumdaydık bizim şansımız bitmek bilmeyen evrak işleri nihayet saat 4.50de bitti ve kızıma kavuştum ve malum istanbul trafiğine kaldık akşam 8.30 da evdeydik eve girdik bizim hürrem sultan acıkmış hiç sabrımız yok açlığa hemen karnını doyurduk ve uyudu.Sonra duyan arkadaşlar ve kayınvalidem geldi derken gitmeleri saat 12 yi buldu uyuduk derken bizim hürrem sultan uyandı tekrar karnını doyur yine uyuttuk sabah hastane konturolümüz vardı bütün günümüz hastanede geçti (bu arada sermuhcum tekrar teşerkür edrim) akşam geldiğimizde yorgunluktan mahvolmuştuk şimdi siteyi açabildim ama yıllardır geçirdiğim en güzel 2 gece herşeye değer kızım uyandı bundan sonraki gelişmeleri yazarım sevgiler
benim ev ziyareti olacağı zaman uzmanım 1 gün önceden aramıştı patronlarım yurt dışında izin alamıyorum eşimde öyle izin alamıyor demiştim bana evi gösterecek bir yakınında olur demişti yanımdaki komşuma anahtarı bıraktım evi o gezdirmişti sanırım 5-6 dakika durmuş gezmiş gitmiş ev olayı en kolay gelmişti bana keşke bütün süreç öyle geçmiş olsaydı.. sizinde evde sadece birnizin olması yeterli değilmi illa karı kocamı olucak bana birazda saçma geldi sonuçta o memur işini yapmak zorunda geliyorum diyorsa gelecek 100 kere insanlarla dalga geçer gibi olmaz farzet eşin şehir dışında bu kadar zorlanmasını gerçekten anlamıyorum biz evlat sahibi olmak istiyoruz tamam gereken prosedür neyse onu uygulasınlar ama aileleri sıkmadan peki bu devlet 3 çocuk diye tutturuken asgari ücret alıpta kiralardxa oturan ailelere neden yasal bir prosedür izlemiyorlar da bizim gibi hassas aileleri bu kadar sıkıyorlar buna pes diyorum.....
bende düşünüyordum bu kıza il dışından hi. bebek çıkmıyormu diye..demek tercih yapmamıştınız.
inşallah şimdi sıran daha çabuk ilerler. zaten çok beklemişsiniz. allah bundan sonr abekletmesin.
şansın döner inş. kısmetin br yerlerde seni bekliyor. anneciğine selamlar.
Çok üzüldüm annenize, bakan da bakılan için de çok zordur. Umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur.
hayırlısı olsun inş canım .en dogru kararı verdiniz.il içi denilirse çok beklersiniz demişti uzmanımız bize.bizde il dışı yaptık bu yüzden .uzak bi yere gidecek olursanız annenizi 1 akşamlıgına bırakacak yeriniz yokmu canım ..annenize çok geçmişler olsun diyorum .rabbim yardımcımız olsun cümlemizin ..
Mrb canım sen de inş.çabuk kavuşursun meleğine ya da meleklerine:) Aslında biz 7 kardeşiz ama malum engelli birine bakmaya kimse yanaşmıyor bu anne olsa bile (anne-baba 7 çocuğa bakar ama o 7 çocuk bir anne-babaya bakamaz) Mecbur kalırsam ablama ısrar edeceğim gönülsüz de olsa 1 gece dayanması için dil dökeceğim. İnş.çok uzak yer olmaz. İyi dileklerin için çoook teşekkür ederim aminn Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?