canım bana sormamışsın ama yine de yazmak istedim..biz ilk öğrendiğimizde ilk hissettiğimiz bi anlık boşluk sadece bu ..sonrası ise bu durumu öğrendiğimiz için anneannem ve dedem üzülecek diye düşünmemiz..ama ne demek eksik biri gibi görmek canım böyle şeyler düşünüp kendini neden üzüyorsun...sana tüm samimiyetimle söylüyorum öğrenmeden öncesi ile öğrendikten sonrası arasında annemize hissettiklerimiz arasında en ufak bi fark yok..kendinden pay biç..sana bugün deseler ki annen seni karnında değil yüreğinde büyüttü ona karşı hislerinde bi değişiklik olur mu..o kadar yaşanmışlık, o kadar sevgi onun karnında büyümediğini öğrendin diye değişir mi??? inan bana asla asla değişmiyor..
olabilecek tek şey birazcık merak, acaba ne oldu da biyolojik ailem benden vazgeçti..sonrasında iyiki böyle olmuş iyiki annem babamla büyümüşüm diye düşünmek olacağı sadece bu işte..
Malibu canım gözünaydın meleğin gelmiş evine hayırlı evlat olsun inş.darısı bekleyen annelere olsun...
Bugün il içi olan tercihimizi il dışı olarak değiştirdik şansımız artar inş.Bir de hatırlarsanız uzmanımız bizi çok üzüyordu saçma sapan şeylerle ya şikayet etmiştim şikayetimden dolayı yerine başka uzman vermişler onu da başka göreve almışlar inanın şaşırdık dikkate alınacağını düşünmüyorduk yeni uzmanımız çok tatlı bir bayan inş.hep böyle kalır....
yeni uzmanınız hayırlı olsun cnmbizde il dışı seçdik sıra çabuk gelsin diye
bu sağlık raporu için kan tahlili istiyorlar başka neler istiyorlar hastanede birde akciğer filmi isteniyormu??
Malibu canım gözünaydın meleğin gelmiş evine hayırlı evlat olsun inş.darısı bekleyen annelere olsun...
Bugün il içi olan tercihimizi il dışı olarak değiştirdik şansımız artar inş.Bir de hatırlarsanız uzmanımız bizi çok üzüyordu saçma sapan şeylerle ya şikayet etmiştim şikayetimden dolayı yerine başka uzman vermişler onu da başka göreve almışlar inanın şaşırdık dikkate alınacağını düşünmüyorduk yeni uzmanımız çok tatlı bir bayan inş.hep böyle kalır....
Eminim ki hepimiz aynı duyguları yaşadık yaşıyoruz :)
Sevgili kzm/olum | GAZETE VATAN
Gnl rahmi | GAZETE VATAN
Günaydınlar, çok sevindim Otuznisan, gözünüz aydın, sizin uzman beni de çok sinirlendiriyordu okudukça. Aslında o uzmanları bu sayfaya yönlendirmek lazım. Buradaki annelerin duygularını, bebeklerini beklerken yaşadıklarını kim okusa dize gelir. Evlat edinmek isteyen bir yazar vardı, adı Mutlu Tönbekici sanırım, dün birkaç yazısını okudum. Ona e-mail atıp bu sayfayı okumasını ve okutmasını önerebiliriz. Hazır o da uzmanlardan falan şikayetçiyken.Malibu canım gözünaydın meleğin gelmiş evine hayırlı evlat olsun inş.darısı bekleyen annelere olsun...
Çok üzüldüm annenize, bakan da bakılan için de çok zordur. Umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur.Teşekkür ederim canım inş.şansımız artar inş.çok uzak bir yer olmaz çünkü yürüme engelli anneme bakıyorum uzak bir yer olursa zor olacak ama ne yapalım hayırlısı olsun...
Sevgili Lacrimas, çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içim. Umarım melek annem torunlarını görüp mutlu oluyordur. Çok güzel bir yerde olduğundan eminim, o olmasa ben, ben olamazdım. Benim sevgim de ona çok iyi gelmişti belki ama, asıl bir insanı kurtaran oydu. İnsanlığa, iyiliğe olan inancın ta kendisiydi o. Nur içinde yatsın.Sevgili Malibu52, sonunda dolu dolu bir gözünüzaydın diyorum. Bir şey yazmıyordum ama sizin bebişinize kavuşmanız sürekli ertelendikçe gerçekten hem üzülüyor hem sinirleniyordum. Ben bunları hissederken sizin neler yaşamış olabileceğinizi tahmin bile edemem. Ama vakit zorlukları unutma vakti. Bundan sonra meleğiniz hep yanınızda. :) Sağlıkla, mutlulukla ve huzurla büyüsün yuvasında.
Sevgili lalus2373, yazdıklarınızı duygulanarak okuyanlardanım ben de. O kadar güzel anlatmışsınız ki büyüdüğünüz o mutlu aile tablosu gözümde canlandı diyebilirim. Melek anneniz gerçek bir meleğe dönüştüğü için çok üzüldüm. Ama o bir yerlerden sizi ve torunlarını görüp mutlu oluyordur bence. Nur içinde yatsın, size de çok sabır diliyorum.
Sanırım birkaç hasta minik varmış. Kusura bakmayın kimlerin çocuğu olduğunu mesajlara bakarken unuttum. Hepsine acil şifalar diliyorum. Sizler gibi güzel yürekli anneleri oldukça böyle ufak tefek hastalıklar onlara hiçbir şey yapamaz. :)
HEpiniz sevgiyle kalın güzel anneler ve anne adayları...
canımcım verem savaş dispanserine gidiyorsun. ciğer filmi çektiriyorsun. sana evrak listesi vermişlerdir.
onuda yanında götür ne için istediğini soruyorlar. bir gün sonrada sonucu alıyorsun. en basit olanı bu.
kan tatlili içinde hastanelerin (nisaiye)ydi sanırım. bölümüne gidiyorsun. zaten ne için gerekli olduğunu söyleyince
sana hangi kan tahlillerini istediklerini yazıyor doktor kan veriyorsunuz. sonra sonuç bir gün sonra... diğer evrakları
bilirsin aynı gün alabiliyorsun. biz hepsini yarım günde halletmiştik. hastaneyi sona bırakmıştık. tam kapanma saatine
denk gelmişiz. rica minnet kanımızı vermiştik. hafta sonu girdi araya ptesi aldık sonuçları. seninde işin rastgitsin
inşallah. herşey kolaycacık olur.. hayırlısı olsun..
bu sağlık raporu için kan tahlili istiyorlar başka neler istiyorlar hastanede birde akciğer filmi isteniyormu??
özelden cevap yazamadim .mesaj yazamıyorum daha..kan tahlili yaptırdık bizde saten kan tahlilinde bulaşıcı hastalık varmı diye istiyorlar.akciger flimi bizden istemediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?