Günaydın arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim güzel temennileriniz için darısı bekleyen herkesin başına
annelik nasıl bir duygu derseniz?İnanın ömre bedel yıllarca bekledim bir bu kadar yıl yine beklerim bunları yaşamak için
kızımı doğuran anneden ALLAH binlerce kere razı olsun iyiki doğurmuş ve iyiki bırakmış yoksa ben bu evlat sevgisini nasıl
yaşardım kızımla saatler nasıl geçiyor anlamıyorum.Bir gülüşü ömre bedel bu arada kızım 6 aylık oldu biz artık yoğurt
yemeye başladık bu haftada sebzelerimize başlıcağız işallah bu arada babası kızına aşık kızının gözlerinin içine bakıyor
o kadar mutluyum o kadar huzurluyumki anlatıcak kelime bulamıyorum ALLAH yavrusunu bekleyen herkese tez zamanda
kavuşmasını nasip etsin dualarım sizlerle sevgiler.
Herkese merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. 7 Mart 2013'de başvurduk, evraklarımızı geçen hafta teslim ettik..
Şimdi ev ziyaretini bekliyoruz.. Beni de listeye ekleyebilirsiniz....
Zaman nasıl geçecek bilemiyorum.. beklemek çok kötü...
benim bu aralar sorularım hiç bitmiyor nedense)) özgeçmişimizi yazıcaz ya eşimle ben ayrı yazıcam demi eşim diyorki birimiz yazıcak bende hayır ikimiz ayrı ayrı yazıcaz diyorum anlamıyo beni sinir edio..sorularıda çok saçma buluyo hem evlat edinioz hemde soru cvplıyoz bu ne ya diyo...600 lük soruyu nasıl cvplar bilemiyorum artık
birde evlat edinip çocuğunuz eve geldikten sonra daha öncesinden onunla neler yapmayı planlamıştınız diye bir soru var eşimle ben çok ayrı düşünüyoruz) siz neler düşünmüştünüz?benim düşündüklerim ona çocuksu geliyor bunları sakın o kağıda yazma diyor ya beni sinir ediyo
arkadaşlar sizi hep takip ediyordum şimdi bende yazmaya karar verdim bizde evlat edinmek için başvurmuştuk 12.06.2013 tarihinde kuruma gittik şubat ayının dördünde ev ziyareti yapıldı eşim evrakları teslim etmek için gitti ve önümüzdeki hafta gelecek afacan çok heyecanlıyım bir kaç parça bir şeyler aldım ama yatağına karar veremedik
DENİZ'e yatak alıcaz duygularım tarifsiz çok heyecanlıyım hayatımın bundan sonrası çok farklı olacak
ben bu yolda olmaya karar veren kocaman yürekli insanlara sabır diliyorum ve sonun selamet olduğu konusunda teminat veriyorum allah herkesin yardımcısı olsun
ALLAH bağışlasın yavrunuzu uzun ömürler versin inş.sevgiler
arkadaşlar sizi hep takip ediyordum şimdi bende yazmaya karar verdim bizde evlat edinmek için başvurmuştuk 12.06.2013 tarihinde kuruma gittik şubat ayının dördünde ev ziyareti yapıldı eşim evrakları teslim etmek için gitti ve önümüzdeki hafta gelecek afacan çok heyecanlıyım bir kaç parça bir şeyler aldım ama yatağına karar veremedik
DENİZ'e yatak alıcaz duygularım tarifsiz çok heyecanlıyım hayatımın bundan sonrası çok farklı olacak
ben bu yolda olmaya karar veren kocaman yürekli insanlara sabır diliyorum ve sonun selamet olduğu konusunda teminat veriyorum allah herkesin yardımcısı olsun
Herkese merhaba,
Ben de aranıza yeni katıldım. 7 Mart 2013'de başvurduk, evraklarımızı geçen hafta teslim ettik..
ozlemrahdeniz, bynozdmrk,eslu başvurularınız hayırlı olsun.Hamilelikleriniz başlamış.Allah tez günde hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin.Allah kucağınızı,evinizi sevgi ve neşeyle doldursun.
Merhaba,
Aramıza hoşgeldin, hayırlısı olsun. Biran önce haber gelsin inşallah.
Sevgiler,
Merhaba Eslu,
Aramıza hoşgeldin, başvurunuz hayırlı olsun. İnşallah biran önce gelir kuzucuk. Çok bekletmez.
Sevgiler,
Herkese merhaba,
başvurunuz hayırlı olsun. biraz önce yanlış eklenti yapmışım.
adınızı listeye yazdım hayırlısı olsun..
Merhaba herkese güzel günler diliyorum.İnşallah baharın kendini hissettirdiği şu güzel günlerde biz bekleyenler de yaz anneleri oluruz inşallah.
Sizi daha öncede takip diyordum sizinde bebisiniz hayirli olsun .
Kızlarrrr müjde Allah'ım ağlıyorum sevinçten 1 saat önce haber geldi bu hafta içi bir gün söylediler o gün gelin dediler ...Rüya mı bu havada uçuyorum...
Merhaba herkese güzel günler diliyorum.İnşallah baharın kendini hissettirdiği şu güzel günlerde biz bekleyenler de yaz anneleri oluruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?