Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
bugün kızımıza kavuştuk nihayet.
şu anda evimizde o uyuyor biz de onu izliyoruz.

süperrrrrrrrrr bir haber canım hadi gözünüz aydın heyecanlandım vallahi allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ayrıntılarıda yaz kaç aylık esmermi sarışınmı ayrıcada müracatını ilk ne zaman yapmıştın lütfen ayrıntılı yaz merakla cevabını bekliyorum

ah canımm... çok...çok gösünaydın...bu gece uyuyamassınıs sis.. güle güle sağlıkla büyütün yavrunusu...

alma sürelerini o anları yasarmısın.nasıl gerçeleşti

iyi geceler sahidem....

düşüncelerine aynen katılıyorum...ben de istedim anlatmasını...nasıl gerçekleştiğini merak ediyorum.

iyi geceler denizcim evet ya merak ediyorum bütün aşamaları ve o son günki heyecanı nede olsa bizlerde yaşıycaz ön bilgi almak bizler için iyi oluyor ama yeni annemiz meşkul sanırım cevap yok çünkii......

evlat edinilen biri olarak bu davranışın beni çok çoook mutlu etti.. sana küçük kızınla benim yaşadığım sevgi,mutluluk ve huzuru diliyorum..annelik sadece doğurmakla olmuyor sevgi en büyük anahtar her kalbi açmak için ...

yine yeni bir ay başlıyor..şubattan beklediğimi bulamasamda umutlarımı marta taşıyorum..inşallah bu ay güzel gelişmeler olur...hepimiz için...

günaydın günaydın herkese günaydın.mutlu umut dolu bir güne merhaba

ne mutlu size artık annesiniz.
size ve kızınıza mutluluklar umarım bundan sonra yüzünğz hep güler...

kaç aylık bu arada

şenay cm hayırlı olsun kızınıza kavuşmuşsunuz güle güle büyütün minik prensesinizi sağlıkla mutlulukla huzurla büyür vatana millete anababaya hayırlı bir birey olur inşşşş çok öpüyorum sizi cnm

canım gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindim rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğin kaç aylık kaç kilo nasıl bişey biraz anlatırsan seviniriz meleğimle meleğine kocaman öpücük gönderiyoruzzz :90::90:

sevgili senay; bebeğinizin gelmesine çok sevindim,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,darısı bizlerin başına,tekrar hayırlı olsun.Lütfen bizlere bütün yaşadıklarını anlat,heyecanla bekliyorum.

şenay
Gozunaydın
Allah analı babalı buytsunnnnnnnnnnn
bır omur mutlu olun ınsallah

Canım ne yazıkkı bız sabırsız olsakda soyle bır gercek var guven soz konusu
dusun ben sırf bu cocuklarımızla dısarda yemek yıyebılmek ve bıraz zaman gecırebılmek ıcın ızın aldım
Cok sevındım bole olmasına cunku gucvenlı ellerde cocuklarımız
ne yazıkkı ıyıler oldugu kadar kotu nıyetlı almak ısteyenlerde vardır cnm bılemeyız
Allah kısa zamanda nasıp etsın yavruna kavusmayı sana

denizverdi
seda;istediğin siyareti gerçekleştirmişsin.. çok ta mutlu olmuşsun.mutluluğunu buradan görebiliyorumdaim olsun.. alah bis bekleyenlere de sabır versin...hayırla gelsin yavrularımıs..

Evet cbnm cıdden coook mutlu oldum
hatta bu hafta yıne yanında olcam kuzucukların
sanırım bu uzun yıllar surucek
onlardan kopmak bıle cok zor
:)

En kısa zamanda Allah kavustursun yavruna

Senaycım çok çok tebrik ederim allah analı babalı sevgiyle sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Rabbim minik prensesine çirkinler talihi versin şansı bahtı açık olsun ailenize şans getirsin inşallah.

Darısı sıradaki diğer arkadaşlarımın başına

Günaydın:))))
Sabah işe gelirken bugünde bir bebeğimiz daha gelse diye içimden geçti. İnşallah bugünde güzel haberler alırız.

Şenay67 kızın nasıl, kaç aylık? sağlığı iyidir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…