Kızlarrrr müjde Allah'ım ağlıyorum sevinçten 1 saat önce haber geldi bu hafta içi bir gün söylediler o gün gelin dediler ...Rüya mı bu havada uçuyorum...
Kızlarrrr müjde Allah'ım ağlıyorum sevinçten 1 saat önce haber geldi bu hafta içi bir gün söylediler o gün gelin dediler ...Rüya mı bu havada uçuyorum...
destina canım gözün aydın ...evlatlarınla uzun yıllar beraber saglıkla yaşarsınız inş.inan çok mutlu olsun senin adına darısı başımıza..
eslu hayırlı olsun başvurun tez zamanda yavruna kavuşman dilegiyle
Sizdemi yeni basvuru yaptiniz listede sonlardayiz isim olarak..
destina gözün aydın olsun cnm heycan doruktadır şimdi sizde oğlunda ne güzel dua etmiş öyle kardeşini dört gözle bekliyor ne güzel.
eslu başvurunuz hayırlı olsun cnm 7 martta başvurmuşsunuz okuduğum kadarıyla bizde 18 martta başvurduk inş. hayırlısı olur
sizin tercihiniz ne oldu kız erkek, yaş gurubunuz merak ettim.
hazancım koruyucu aileyi hiç araştırmadım ama çocuğun kısa zmnda verilmesi çok güzelmiş de yinede araştır doğru kararı ver.
Teskr ederim. sizinde hayırlı olsun erkek 0-1 yas gurubu sizin yas gurubu neydi ? Ev ziyaretine ne zaman geleceklermis sizin bilginiz varmi bize 3-6 ay arasi dediler..
sağol cnm biz 0-3 yaş arası kız olsun ikizde olabilir dedik..raporumuz daha çıkarmadık ev ziyaretiyle ilgili bişey sormadık raporu bu ay çıkartcaz.ev ziyaretini sonraki ay söylerler.
Biz hersey bitti ev ziyareti icin ariyacaklarini soylediler.. bende cok ikiz olsun istedim esim zor olur diye istemedi ama ikna etmeye calisiyorum..
benimde eşim ikiz istedi ben terettütde kaldım aslında ikiz bakmak zor tabikide benim ailemde yanımda değil yanlız bakmak zor olucak ama ikiz denk gelmez gelirsede nasibiyle gelir diye düşünüyorum.
tedavi falan gördünüzmü? yaşınız kaç?
Yas 35 tüp bebek denemelerim var vede halende gidiyorum ? Siz tedavi gordunuzmu?
benimde yaş 32 tüp bebek denemelerim oldu nasipse bugün yarın yine başlıcam tedaviye...tedavi görürken rapor çıkartmak sorun olmadımı senin için. tedavin hangi aşamada şuan?
Ben bu aralar ara verdim bilirsinizki cok yıpraniyor insan mayıs ayında basliycam 4 kez denedim daha önceleride asılama denemistim gorunen bir sorunumun olmadigini soyluyorlar ama demek nasip degil olmuyor bizlerinde sınavi bu yapıcak bir sey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?