Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Kızlarrrr müjde Allah'ım ağlıyorum sevinçten 1 saat önce haber geldi bu hafta içi bir gün söylediler o gün gelin dediler ...Rüya mı bu havada uçuyorum...

Merhaba Destina çok sevindim hayırlı uğurlu olsun insallah tez zamanda bebeğini kucağına almak nasip olsun. Bugün ilk yazdığın mesajını okuduğunda niye hala haberi gelmiyor destinanın diye düşünmüştüm. Bir baktım bu güzel mesajın çok sevindim darısı tüm bekleyen annelere.

Sevgiler

Kızlarrrr müjde Allah'ım ağlıyorum sevinçten 1 saat önce haber geldi bu hafta içi bir gün söylediler o gün gelin dediler ...Rüya mı bu havada uçuyorum...

Çok ama çok sevindim Destina.Allah tez vakitte kucağına almayı nasip etsin.Ne güzel bu aralar kısa aralıklaral herkes bebeğine kavuşuyor :) Hadi bakalım sıra listenin en üstünde bekleyen annelerimizde .Sizde kavuşunki bebeğinize sıra bize de gelsin. Bu arada ben en alttaydım ama yavaş yavaş üst sıralara yaklaşıyorum Ne güzel :)

gözün aydın olsun.. darısı bekleyen annelerimizin başına... peş peşe alalım hep beraber....
yakında seninhalayında beraberiz...

destinacım ne mutlu hayırlısı olsun canım benim sıra bana yaklaşıyor inş. bu yaz bende yavrumuza kavuşurum... tadını çıkar darısı başımıza :)

Çok sağolun kızlar inanın çok heyecanlıyım oturamıyorum sürekli geziniyorum evin içinde.Hepinize tek tek teşekkür ederim.İnşallah peşpeşe almamız devam eder.Darısı tüm bekleyenlere inşallah.Bakalım ne zaman kavuşacağım,ilk fırsatta bebeğimize kavuşunca yazarım.Yazılarınızı okudum oğlumun tepkisini sormuşsunuz.İnanın çok sevindi yerlerde takla attı.Kardeşim geliyor diye halini görmeliydiniz.Allah'ım şükürler olsun sana kardeşimi gönderiyorsun dedi.Şimdi bana sarılıp sarılıp öpüyor sevincinden.

destina canım gözün aydın ...evlatlarınla uzun yıllar beraber saglıkla yaşarsınız inş.inan çok mutlu olsun senin adına darısı başımıza..
eslu hayırlı olsun başvurun tez zamanda yavruna kavuşman dilegiyle

uzmanımız demiştiki koruyucu aile olun ..sonra korumaya aldıgınız çocugu evlat edinme hakkı ilk size sorulur dedi.koruyucu aile olursak 2 yada 4 ay içinde çocugun bize verilebilecegi söylendi..çok beklememek için böle kararsız kaldım.41 yaşındayım 2 senede beklersem :26:bekleyecek tahammülüm gücüm yok .yalnızlıkda çok zor...koruyucu aile olsam sonrada o çocugu evlat edinsem sizce nasıl olur.görüşleriniz çok önemli dostlarımm..

Tşkr ederim . Inslh zaman cabuk gecer..

destina gözün aydın olsun cnm heycan doruktadır şimdi sizde oğlunda ne güzel dua etmiş öyle kardeşini dört gözle bekliyor ne güzel.

eslu başvurunuz hayırlı olsun cnm 7 martta başvurmuşsunuz okuduğum kadarıyla bizde 18 martta başvurduk inş. hayırlısı olur
sizin tercihiniz ne oldu kız erkek, yaş gurubunuz merak ettim.

hazancım koruyucu aileyi hiç araştırmadım ama çocuğun kısa zmnda verilmesi çok güzelmiş de yinede araştır doğru kararı ver.

Son düzenleme:
Sizdemi yeni basvuru yaptiniz listede sonlardayiz isim olarak..

Teskr ederim. sizinde hayırlı olsun erkek 0-1 yas gurubu sizin yas gurubu neydi ? Ev ziyaretine ne zaman geleceklermis sizin bilginiz varmi bize 3-6 ay arasi dediler..

Teskr ederim. sizinde hayırlı olsun erkek 0-1 yas gurubu sizin yas gurubu neydi ? Ev ziyaretine ne zaman geleceklermis sizin bilginiz varmi bize 3-6 ay arasi dediler..

sağol cnm biz 0-3 yaş arası kız olsun ikizde olabilir dedik..raporumuz daha çıkarmadık ev ziyaretiyle ilgili bişey sormadık raporu bu ay çıkartcaz.ev ziyaretini sonraki ay söylerler.

sağol cnm biz 0-3 yaş arası kız olsun ikizde olabilir dedik..raporumuz daha çıkarmadık ev ziyaretiyle ilgili bişey sormadık raporu bu ay çıkartcaz.ev ziyaretini sonraki ay söylerler.

Biz hersey bitti ev ziyareti icin ariyacaklarini soylediler.. bende cok ikiz olsun istedim esim zor olur diye istemedi ama ikna etmeye calisiyorum..

Biz hersey bitti ev ziyareti icin ariyacaklarini soylediler.. bende cok ikiz olsun istedim esim zor olur diye istemedi ama ikna etmeye calisiyorum..

benimde eşim ikiz istedi ben terettütde kaldım aslında ikiz bakmak zor tabikide benim ailemde yanımda değil yanlız bakmak zor olucak ama ikiz denk gelmez gelirsede nasibiyle gelir diye düşünüyorum.

Yas 35 tüp bebek denemelerim var vede halende gidiyorum ? Siz tedavi gordunuzmu?

benimde yaş 32 tüp bebek denemelerim oldu nasipse bugün yarın yine başlıcam tedaviye...tedavi görürken rapor çıkartmak sorun olmadımı senin için. tedavin hangi aşamada şuan?

benimde yaş 32 tüp bebek denemelerim oldu nasipse bugün yarın yine başlıcam tedaviye...tedavi görürken rapor çıkartmak sorun olmadımı senin için. tedavin hangi aşamada şuan?

Ben bu aralar ara verdim bilirsinizki cok yıpraniyor insan mayıs ayında basliycam 4 kez denedim daha önceleride asılama denemistim gorunen bir sorunumun olmadigini soyluyorlar ama demek nasip degil olmuyor bizlerinde sınavi bu yapıcak bir sey yok..

4 kez tüpmü denedin önceside aşılama sende baya denemişsin ben 4 kez tüp denedm 5.inciye başlıcam.sen hangi merkezde doktorda tedavi gördün.hiç tutunma olmadımı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…