4 kez tüpmü denedin önceside aşılama sende baya denemişsin ben 4 kez tüp denedm 5.inciye başlıcam.sen hangi merkezde doktorda tedavi gördün.hiç tutunma olmadımı .
Evet 4 kez denedim .. eurofertil hic tutunma olmadi ocak ayindada hiskeroskopi cekildi .niye tutunmuyor diye ondada bir sey cıkmadi...
hım bende bu ay eurofertilde tedavi göricem merkezden memnunmuydun.başarı oranı yüksek bir merkez diye biliyorum ama nasip işte olmıyınca olmuyor..cnm sorularımla sıkmış olabilirim seni kusura bakma...
bende 3 aşılama 1 tüp bebek denemesi yaptım .ama artık 2 .tüp bebek tedavisini bile düşünmüyorum .pes ettim artık..zaman öle koşuyoki .ben zamanı yakalamaya çalışıyorum .hele burdaki evlatlarını almış dostları okudukça.saniyelerimin bile boş geçmesine üzülüyorum .yalnızlık çok zor
Mrb sizde yeni basvurmussunuz hayirli olsun ...
tskler canım .evt yeni başvurduk .ev ziyaretim bitti .sadece evraklar kaldı .onuda sanırım yarın teslim edecem .bi eşimin öz geçmiş yazılması kaldı sanırım bu akşam yazar .hayırlısı bakalım
uzmandan uzmana ilden ile fark ediyo prosedürler canım..
Kızlarrrr müjde Allah'ım ağlıyorum sevinçten 1 saat önce haber geldi bu hafta içi bir gün söylediler o gün gelin dediler ...Rüya mı bu havada uçuyorum...
Kızlarrrr müjde Allah'ım ağlıyorum sevinçten 1 saat önce haber geldi bu hafta içi bir gün söylediler o gün gelin dediler ...Rüya mı bu havada uçuyorum...
Çok sağolun kızlar inanın çok heyecanlıyım oturamıyorum sürekli geziniyorum evin içinde.Hepinize tek tek teşekkür ederim.İnşallah peşpeşe almamız devam eder.Darısı tüm bekleyenlere inşallah.Bakalım ne zaman kavuşacağım,ilk fırsatta bebeğimize kavuşunca yazarım.Yazılarınızı okudum oğlumun tepkisini sormuşsunuz.İnanın çok sevindi yerlerde takla attı.Kardeşim geliyor diye halini görmeliydiniz.Allah'ım şükürler olsun sana kardeşimi gönderiyorsun dedi.Şimdi bana sarılıp sarılıp öpüyor sevincinden.
arkadaşlar merhaba forum a ilk defa katılıyorum ben de duygularım ve bilgilerimi paylaşmak istedim.öncelikle bende bu aşamalardan geçtim.40 ay sürdü.yaklaşık 1 yıl önce mutlu sona ulaştık.1 yıldır birlikte olduğumuz afacan bir kızımız var.şu an 1 yaşında .tarif edilemez bir duygu bu.tüm isteyen arkadaşlara Allah bir an önce bu duyguyu yaşatsın inşallah.zor bir süreç tabi ama sonunda buna değiyor.şuan tabi başka bir heyecan var arkadaşlar bu konuya hiç girmemiş ama bu uğraşın sonunda velayet dava aşaması var.ne kadar sürer bilmiyoruz tabi .bilgisi olan arkadaş varsa bilgisini aktarırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?