Günaydın:))))
Sabah işe gelirken bugünde bir bebeğimiz daha gelse diye içimden geçti. İnşallah bugünde güzel haberler alırız.
Şenay67 kızın nasıl, kaç aylık? sağlığı iyidir umarım.
bugün kızımıza kavuştuk nihayet.
şu anda evimizde o uyuyor biz de onu izliyoruz.
merhaba kızlar
kızımız 19 aylık 11,5 kilo
maşaallah çok sağlıklı
çok da cilveli
karnı tok altı temiz olunca çok neşeli
başka işlerimize vakit kalmasa da bundan şikayetçi değiliz.
herkese iyi günler.
merhaba kızlar
maşaallah çok sağlıklı
çok da cilveli
herkese iyi günler.
merhaba kızlar
maşaallah çok sağlıklı
çok da cilveli
herkese iyi günler.
2009 eylül de başvurmuştuk. beklentimiz haziran 2011 gibi gelmesiydi.
allah analı babalı büyütsün ben sizi dışardan takip ediyorum benimde yok 3 sene olacak yoruldum hastane köşelerinde eşim kabul etmiyor bizimde bir kuzumuz olsun yok diyor keşke sorun onda olsaydı belki beni annelik duygusunda mahrum etmezdi sizlere imreniyorum sende anne oldun aile oldunuz ne kadar güzel bir duygudur kimbilir sıkıca sarıl kızına öp kokla benim içinde gözyaşlarım umutlarınız olsun
allah analı babalı büyütsün ben sizi dışardan takip ediyorum benimde yok 3 sene olacak yoruldum hastane köşelerinde eşim kabul etmiyor bizimde bir kuzumuz olsun yok diyor keşke sorun onda olsaydı belki beni annelik duygusunda mahrum etmezdi sizlere imreniyorum sende anne oldun aile oldunuz ne kadar güzel bir duygudur kimbilir sıkıca sarıl kızına öp kokla benim içinde gözyaşlarım umutlarınız olsun
canım aynı şeyleri ve duyguları bende yaşadım eşimi ikna etmem17 yıl sürdü her söylediğimde asla olmaz diyordu ve sorunda bendeydi senin gibi duyduğum haberlere üzülürdüm vede imrenirdim eşime evlat edinin diyenlerede ters cevaplar verirdi hatta yani eşimin bu işi kabullenmesi kıyamet alameti gibi bişeydi taki geçen sene mart ayına kadar kendisi demekki düşünmüş taşınmış ve benden gizli kurumla görüşmüş bile ve bana şıgün randevu aldım ama bana bişey sorma nasıl karar verdin gibi şeyler dedi ve işte bende bu hayırlı yolda beklemedeyim bile hiçbir zaman ümidini kesme benim eşim kabul ettikten sonra gerisi eder diye düşünüyorum ayrıca bu karar sorunun kimde olmasıyla alakalı değil rabbime dualarını eksik etme ve eminimki en kısa zamanda senide burada sıra beklerken görücez .......
teşekürler iyi dilekleriniz için ışardan takip edecegim belki birgün neden olmasın sıra zrh bildigim kadarıyla 11 aylıga yok dediginde allahım ya dedim keşke ben olsaydım dedim ma hayırlısı sima o kadar güzel anlatıyor ki vallla kapılarında yatasım geliyor zrh senin için sizler için dua ediyorum kuzucuklarınız gelsin
sima eşinle ilgli yazdıklarını okuyunca şaşırdım doğrusu çünki benim eşim aynen senin eş gibi konuşmuyor surat asıyor ve bende sevincimi ve heyecenomı arkadaşlarımla yaşıyorum en son çaresiz kaldığımda yanımda kimse olmayınca eşimle konuşuyorum tabiki suratını asıyor ve yorum bile yapmıyor ördüğüm örgülere bile niye örüyorsunki diyip canımı sıkıyor bendeki heyecanın milyonda biri bile yok inşallah senin eşin gibi bebişimize alınca herşey değişir bunu çok istiyorum çünki onun tepkilerini çok merak ediyorum doğrusu hayırlısı bakalım....canım kendini hiç üzme bence eşin kendini hazır hissetmiyordur o yüzden hayır diyordur
biraz zaman ver ona
ayrıca sorunun sende yada onda olması ne farkederki sorun ortak sorundur onda olsaydı sen farklımı düşünecektin bizdede sorun benim eşimdeydi benim eşimde hiç istemiyordu bu şekilde evlat sahibi olmayı yapamam sevemem ısınamam diyordu ama şimdi görsen büyük bir aşk yaşıyorlar kurumdan ilk randevuyu ben almıştım ve eşime emri vaki yapmıştım gideceğiz görüşeceğiz demiştim iyikide yapmışım şimdi baba kız bir olup beni dışlıyorlaraşkları çok büyük çokkkkk rabbim nazarlardan saklasın
ha bu arada sanmaki o bekleme zamanlarında eşimde benim gibi heyacan yaşadı sıramız ilerledikçe önce arkadaşlarımla paylaşıyordum en son eşime söylüyordum herseferinde surat asıyordu yorum yapmıyordu hiç taki kızıyla ilk göz göze geldiği ana kadar o ilk an varya herşeyin başladığı an oldu ondan sonraki günlerdede eşim işten kaçmaya başlamıştıgelip kızımızı 5 dakika görüp koklayıp öyle işe gidiyordu günde bir kaçkere soluğu evde alıyordu
biraz daha zaman sadece eminim senin eşinde isteyecektir .....
desteğin için sağol canım kardeşimSizleri kutluyorum evlat edinenler..
ben henüz 20 yaşımdayım bekarım ama ilerde bir gün allah korusun tabii öncelik kendi çocuğumdur ama olmazsa bende evlat edinmek isterim.. hemde çok isterim o benim yavrum olmadığı için çok daha titrerim belkide üstüne.. çocuk hastasıyım böyle ölyorum kuzenlerimin bebeklerini severken bana hep sende çocuk perisi var diyorlar çocuklar bana okadar çabuk alışıyor seviyor ki mutlu ediyor buda beni
Eğer bir gün evlat edinirsem elbette ona evlatlık olduğunu söylerim ama 22-24 yaşlar arasındayken söylerim bunu kişiliği karakteri oturmuş artık kendi ayakları üzerinde durmaya başladığında söylerim..
Okudum da psikologlar 7 yaşında söyleyin demiş ama o yaştaki çocuk bunu anlamaya- kaldıramayabilir..
Ancak 22-24 yaşlar arasında biri bunu olgunlukla anlayabilir..
Allah'ım kendi kanınızdan canınızdan bir evlat nasip eder inşallah sizlere etmiyorsa da evlat edinerek işleyeceğiniz sevabın haddini hesabını kimse bilemez..
Selamlar..
sima eşinle ilgli yazdıklarını okuyunca şaşırdım doğrusu çünki benim eşim aynen senin eş gibi konuşmuyor surat asıyor ve bende sevincimi ve heyecenomı arkadaşlarımla yaşıyorum en son çaresiz kaldığımda yanımda kimse olmayınca eşimle konuşuyorum tabiki suratını asıyor ve yorum bile yapmıyor ördüğüm örgülere bile niye örüyorsunki diyip canımı sıkıyor bendeki heyecanın milyonda biri bile yok inşallah senin eşin gibi bebişimize alınca herşey değişir bunu çok istiyorum çünki onun tepkilerini çok merak ediyorum doğrusu hayırlısı bakalım.... zahide canım biraz sabır sadece emin ol bebeğinizi kucağınıza aldığınızda seninle bile paylaşamayacak babalar duygularını biraz içerde kendileriyle yaşıyorlar biz kadınlar gibi dışa dönük değiller kimbilir eşinin içinde ne fırtınalar kopuyordurda sana belli etmiyordur eminim oda çok merak ediyordur ben bunu bire bir eşimde yaşadım ayrıca benim gibi bir arkadaşım daha vardı onun eşide çok soğuktu bu konuda arkadaşımla konuştuğumuz zaman çok üzülüyordu hiç bir çabası yok diyordu eşi için hatta sıra gelip çatmıştı ama daha çocuk odasını bile hazırlamamıştı eşi arkadaşım çok üzülüyordu takiiiii onlarda kurumdan arandıktan sonra paşalarını görmeye gittiklerinde onun eşide benim eşim gibi görür görmez oğluna aşık oldu öyle güzel anlaşıyorlarki maşallahhh onlarında ilişkisi bizimki gibi çok güzel o yüzden hiç moralini bozma arkadaşım gün doğmadan neler doğar demişler biraz sabır bebeğinizi kucağınıza alın bii bak gör senin eşinde aşık olacak buna eminimm ........
herkese günaydın.... mutlu hafta sonları olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?