Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

sevgili gerçek mavişin hayırlı uğurlu ömürlü olsun inşallah rabbim sizlere bir ömür boyu mutluluk tattırsın çok güzel haberler aldık peşpeşe inşallah devam eder böyle sıralar su gibi akıp geçer ama sıra artık otuznisanda canım ya oda çokçok fazlasıyla hak ediyor artık sıradaki annemiz o olsun dua edelim hep birlikte

sevgiler

Son düzenleme:

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun. güle güle büyütün inşallah....
allah nazarlardan korusun. darısı başımıza

Dün geceden beri sizleri okuyorum diyebilirim. Ben daha yolun başındayım sadece 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyordum. En sonunda tüp bebek yaptım ve pozitif aldım hemde ilk denememde .. Allah tamamına erdirir inşallah.. Lakin sizlere o kadar gıpta ettim ki anlatamam.. Çok duygulandım bu hikayelere.. Ne güzel insanlarsınız sizler.. Ben de eşimle yolun başında bu kararı almıştık.. Olmazsa defalarca denemeyecek ve evlat edinecektik.. Ben bunu çok istiyorum Allah maddi manevi güç verirse bir çoçuk da evlat edinmek istiyorum.. Hepinize evlatlarınızla sağlıklı mutlu kutlu ömürler diliyorum..

Merhaba Arkadaşım,

Gözün aydın, analı babalı sağlıkla büyüsün. Darısı herkesin başına.

Sevgiler,

Gözün aydın gerçekciğim.Allah analıbabalı büyütsün öpmeleğini yerimize.
Daha çokküçükemzie bence sütün iner.Ben emziriyorumve az da olsa sütümgelmeye başladı.Uzmanlarımız ve dr.larda emzirmemisöylemişti. Şimdi de florestin süt arttırıcı rezeneli karışımını aldımaynı zamanda bebeğe de 2 çay kaşığı veriyorsun gazına iyi geliyor kullanan tanıdıklarımçok memnun benin sütümede daha 2 günde faydası oldu.

Çok hızlı yazıyorumkzımkıpırdamaya başladı çok yoğunuz hastane ve tahlillerimiz bitmedi.Kalça için ultrasyon günü verdiler 2 aylık olunca haftayatroitlerine bakacaklar biri hafif yüksekçıktı o da emmediği ve beslenemdiği için miş zayıf olduğundan dedidr. sizbaktıkca geçer dedi inşallah.Biz de gazlıyız bu arada .çok güzel bir duygu sanki 2. bebeğimde daha çok hissettim anne olduğumu.Allah tüm bekleyenlere nasip etsin bir an önce inşallah.

Son düzenleme:
Bebeğine kavuşan anneler :) gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütsün ,Allah hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.
Sırada bekleyen anne adayları :) Hepiniz bebeğinize kavuşun inşallah. Hemde bir an önce.
Kavuşunki sıra bana da gelsin....Çabucak ..hayırlısıyla ....Hepimiz mutlu olalımmmm

Canım benim, çok geçmiş olsun kuzuya, bir an önce iyileşip toparlanacağına eminim, sevgi dolu bir yuvada çünkü, iyi ellerde bakılıyor. Emmeme kısmını anladım ama neden beslenememiş acaba? Yuvadaki bebeklere çocuklara iyi bakıldığını düşünmek istiyorum ben, çok üzülüyorum ihmal edilen bebekleri gördükçe

Sevgili Gerçek19, gözünüz aydın, analı babalı büyüsün, hayırlı bir evlat olsun.
Maalesef gaz problemi 3-3,5 aya kadar sürebiliyor kendi kendilerine hareket etmeye başlayana kadar. O arada siz de ufak tefek jimnastik hareketleriyle desteklerseniz bebişinizi daha rahat eder. Benim oğlanlardan biri de çok gazlıydı, çok çekmiştik maalesef. Bir yağ bulduk sonra da, rahatladık, 4. aydan sonra da kendi kendine pırtt pırtt halletti zaten
Destina da önermiş ben de haddim olmayarak önermek istiyorum, emzirin diye. Sütünüz mutlaka gelir.

Canım 3 saatte bir 60 cc veriyorlarmış aynı simanın kızı gibi ama benim kuzum bazen 1- saat bazen 2 satte te bir 120 yada 90cc alıyor.Kızım benim nasıl duruyormuş öyle acaba evde 3 saat yavrumu 60cc ile durdurmak ne mümkün dr da az dedi hala yeni doğan kilosunda idi benimkızım ama artık toparlanacak aşkım benim

Koz'cuğum çok teşekkür ederim biberon tavsiyen için internette baktım çok hoşuma gitti bende şipariş verdim . benim kızımda da kusma oluyor gaz oluyor çünkü biberonda ki havadan dolayı.teşekkür ederim tekrar arkadaşım

Hayırlı olsun minik meleğiniz ,
Sağlıklı mutlu şanslı anneli babalı upuuzun bir ömrü olsun sarı tatlı paşanın insallah...

Darısı otuznisan ile tüm bekleyen anne adaylarımıza olsun insallah...

Geçmiş olsun, insallah annesinin ellerinde çabucak toparlayacak minik prenses..
İlk aylar gaZlı yorucu geçse de o mis kokuları herşeye değer değil mi
Allah sağlık huzur versin tüm meleklerimiZe

Son düzenleme:

Ahh canım bebeğim yaaa, içim parçalandı, nasıl insafsızlıktır bu, hiç mi bakan olmamış bu bebeğin gelişimi nasıl diye??? Neyse, emin ellerde en azından.
Aşkım benim ya, 2 aylık bir bebek için pek iştahlı annesi,maşallah maşallahh. Çok yakın zamanda tombiş tombiş pamuk gibi bir kız olacak .

Herkese merhaba, Gaziyle bebeğimizi aynı gün almışız ne güzel. Dün 11 gibi oğluşumu aldım. 14 aylık ama 4-6 aylık gibi görünüyor. Nasıl zayıf anlatamam Tabii dün aldıktan sonra hemen doktora götürdüm. Zayıflığı ve ameliyat konuları dışında sağlığı çok iyi. Bir de o bıdık boyuyla yürümeye çalışıyor. Çok çok tatlı çok bıdış benim oğlum. Yuvada da çok seviyorlardı. Kurumdan ayrılırken bütün gönüllü anneler bütün hemşireler arkasından hüngür hüngür ağladılar. Beni de ağlattılar. Dün buraya hiç yazamadım çünkü inanılmaz yoğun bir gündü. Eve geldikten hemen sonra arkadaşlarım geldi. Her şeye yardım ettiler ama tabii onların yanında yazamadım. Oğlum akşam 9 da uyuyor. Daha doğrusu yatağına yatıyor 1/2 saat kendi kendine konuşuyor sonra uyuyakalıyor. Sabah 9 a kadar hiç uyanmadı. Sabah bir baktım uyanmış hiç sesini çıkarmadan beni bekliyor yavrum. Yine karmakarışık anlattım
Anneannemizle tanıştık. Birbirlerini çok sevdiler hepimizin tahmin ettiği gibi. Annem bu sabah hemen geldi zaten. Şimdi öğlen yemeğimizi yiyeceğiz. Fırsat bulunca tekrar görüşürüz.

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013
destina0706 01.2012 Erzurum kız 04.04.2013
gerçek19 27.11.2012 Çorum-kız-09.04.2013
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza erkek-09.04.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

ozlemrahdeniz 12.06.2012 İstanbul erkek :18:
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz)
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
melihanur 08.11.2012 kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
Tenarr

Son düzenleme:
destina0706 ; HIKAYESİni okudum
her bebek alanlarında ara ara okurum bu sayfaları
destina beni cok duygulandırdı dayanamadım ofıste aglamaya basladım bı kısmını seslı okudum ve aglmaya devam ettım
benımde 3 yasında tüp bebek yontemıyle olan bır oglum var
nasıl desem bana öz ama esimin evlat aldığı diyeyim :S
bızde cok mutluyuz sızlerı okuyunca gecmıste 3 kere tüp bebek deneyecek ne varmıs dedım Allahım gucune gıtmesın ..
Allah herkeze nasıp etsın bır cocuk sevgısıyle yasamayı cok guzel bişey

gözün aydın olsun. allah ayırmasın. şimdiden geçmişler olsun. umarım çok kısa zamanda atlatır tüm sıkıntılarını.
annesi şimdi onu beslemeye başlayınca kilosuda yerine gelir. toparlar kendini.allah nazarlardan korusun. buda fillo ve gerçek19 un halayı buyrun

Son düzenleme:
çok duygulandım yaa...destina bebeğini sağlıkla suhhatle büyüt...Rabbim hep mutlu huzurlu etsin sizleri inşşş

Mutluluklar diliyorum. Çok sevindim
Defalarca okudum, içime sindire sindire. Her seferinde de gülümsedim, gözümün önüne şöyle bıdık, sempatik bir bebek geldi, badi badi yürümeye çalışan. Zayıflığına çok üzüldüm ama, hastalıklarından dolayı mı zayıf kalmış, yeterli bakımı alamamaktan mı?? Destina da yazmıştı bugün, kızına az mama vermişler sanırım.
Neyse bu tarz sorularla can sıkmak istemiyorum, geleceği çok güzel olacak yavrucuğumuzun. Ameliyatlarını da sağlıkla atlatır inşallah.
Nasıl da terbiyeli, iyi huylu bir çocuk. Güzel annesiyle bir ömür mutluluklar diliyorum, anneannesinin de ellerinden öpüyorum torununu çok sevdiği için.

Canım,
Ömürlü olsun gözün aydın. Hayırlı evlat olsun inşallah.
Canım benim sağlığının yerinde olmasına çok sevindim. Zaten senin sevgin ve bakımla hemen toparlanacaktır. Senin sevgin gibi bir anne sevgisi olduktan sonra neler olmaz :).
Demek anneanneyle de tanıştılar, ne güzel zaten yakında ayrılmak istemeyecekler birbirlerinden :).

Tekrar gözün aydın.

Sevgiler,

gözün aydın canımm .ne kadar duygulandım ya .oy hemen bizim bebelerimizde gelse :26: sen aslanlar gibi bakarsın evladına canım .bundan sonra hayatın ne kadar anlamlı olacak.dolu dolu bi hayat sizleri bekliyor ne kadar güzel.herşey gönlünüzce olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…