Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

fillo gözün aydın olsun canım sağlıklı olması ne güzel inşallah sağlığınada tez zamanda kavuşur mutlu mesut yaşarsınız allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın sevgiler

Son düzenleme:

tebrik ederim prensine kavuştunuz ne mutlu size allah bozmasın diyorum en kısa sürede toparlar inşallah bebeğiniz...

cnm yazını okurken çok duygulandım merakla bekliyorduk senin bıdışı
ay kendi kendinede konuşuyo demişsin ya azcık büyüsün bak o zmnda senle konuşur
çok tatlıdır eminim çok zayıf demişsin sen ona iyi bakarsın cnm, normal kilosuna inş. en kısa zmnda kavuşur.
Allah mutluluğunuzu daim etsin annanede zmnla daha çok bağlanıcak torun sahibi oldu ne güzel..

sarışın meleğinizi aldın geldin demek hayırlısı olsun cnm güle güle büyütün..
pekde ufacık maşallah kuzuma...darısı bizlere

destinacım çok tebrik ederim ne güzel bir haber bu böyle geçmişi pek okuyamadım kızına kavuştun sonunda demek ne mutlu sana en kısa sürede darısı başımıza ve diğer bebeğine kavuşan arakadaşlar maşallah sıralar baya ilerliyor bakalım bizi ne gün arayacaklar...
ben de bu ay başından iş yerimden ayrıldım evde baya temizlik yaptım artık bebeğimizin bütün eksikleri bitti çok şükür ama babamız daha 1 iğne bile almadı bugün kızıma elbise aldım hemen resmini mesaj attım (çok güzelmiş) diye bişr cevap geldi bende babası olarak en güzellerini senden bekliyoruz diye yanıtladım o da sağolsun kızımız bir gelsin ben biliyorum ne alıcağımı dedi artık gecemiz gündümüz yavrumuzu konuşmak oldu çok güzel duyguymuş allah herekese bu duyguyu nasip etsin haaa bu arada sıramız epey düştü ama arayan yok hayırlısı artık bekliyoruz en kısa sürede buraya halaya çevirmeyi istiyorum

fillo canım çok sevindim ayyyy ne güzell kavuşmuşsun yavruna allah mutluluğunuzu daim eylesin hayatın güzelliklerle dolup taşsın :)))))))

hayırlı olsun oğluşun.. zayıflığını dert etme zaten iki aya kalmaz tos toparlak olur

ah canım benim ne güzel anlatmışsın duygularını. okurken içim pır pır etti. benim oğlumda emdi ve 7. günde süt gelmeye başlamıştı. 6 aya kadar emdi ama artık emmek istemiyor bazen geceleri emmek istiyor oda bana sokulmak uyumak için. gerçekten evlat bambaşka birşey. gözün aydın canım. :)

ne kadar az veriyorlarmış. benim oğlum 1 haftalık bebekken 90 cc içiyordu yazık yavrum benim neyseki şimdi emin ellerde ağladıkça yedir tostoparlak tombiş pamuk prenses olsun :)) mis kokulumu öpüyorum. abisi ne yaptı kardeşini görünce? :)

canım benim başının çaresine bakmaya alışmış demek ki :) kıyamam,güçlü bir bebek o... kendi kendine uyuma başarısını gösteren bebekler gelecekte ayaklarının üstüne sağlam basıyorlarmış ve başarılı oluyorlarmış. sormaya çekiiyorum ama ne ameliyatı olacak oğluşun? Allah şifa versin tez zamanda inşallah. öp benim için zayıflığınada takılma senin ellerinden mis gibi yemekler yiyecek tosun topaç olacak inşallah :) anneanneler yufka yürekli olur emin ol aralarından su sızmayacak gün gelecek birlik olup sana muhalefet bile olacaklar :)) ne mutlu sana,gözün aydın canım.

Canım benim yaa gerçekten duanıza ihtiyacım var.Alahım güzel gönlüne göre versin beni en çok hatırlayan sensin canım benim. Anneciğimin de çok çok selamı var.Öpüyoruzzzz...

Mrb. canım Allahım sağlıkla kucağına almanı da nasip eder inş. Aramızda biyolojik çocuğu olduğu halde bu yolla 2.kez anne olan arkadaşımız da var hatta daha yeni kavuştu bebeğine.Yanlış anlama sakın bizler bebeğimizi hamilelerden daha heyecanla ve özlemle bekliyoruz.hele ben yıllardır bekliyorum çoook uzun yoldan geliyor bebeğim teyzesiiiii :)

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013
destina0706 01.2012 Erzurum kız 04.04.2013
gerçek19 27.11.2012 Çorum-kız-09.04.2013
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza erkek-09.04.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

ozlemrahdeniz 12.06.2012 İstanbul erkek :18:
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız:18:
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz) :18:
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
melihanur 08.11.2012 kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
Tenarr

Son düzenleme:
fillo canım çok sevindim ayyyy ne güzell kavuşmuşsun yavruna allah mutluluğunuzu daim eylesin hayatın güzelliklerle dolup taşsın :)))))))

evet canım artık sıranın başındasın. bende heyecanla senden gelecek haberi bekliyorum.
sen bebişini alınca bende bebişime bir adım daha yaklaşacağım.
inş. önümüzdeki hafta gelir haberde bebeğini alırsın.
hayırlısı olsun.

otuznisan senide unuttuk sanma hep dualarımdasın çok bekledin.
ama allah sabrınızı deniyor. inş. gelecek bebeğin hayırlı evlat olur.
onu gördüğün anda beklediğin zamanı unutur gidersin. inş. seninde haberini bugün alırız.

Sevgili Gerçek 19,

Öncelikle Allah bebişine de size de sağlık versin. Çok sevindim sizlerin adına.
Benim de kızım minicikti, ama şimdi toparlandı normal boy ve kilosunda sayılır.
Gaz sorununa dr bize colinox damla verdi, zorda kalmadıkça kullanmayın dedi. Ne yazık ki gaz krizlerinde kullanmak zorunda kaldık.
Sonuc ne dersen işin gerçeği anlamadık, çünkü aynı anda birden fazla şey yaptıgımız için hangisi yaradı anlayamadık.
Ama ilacında etkisinin oldugunu düşünüyorum.
özellikle ayağını ve belini sıcak tutmak gerekiyor, hemen üşüyorlar.
Bende sanki 10 çocuk büyütmüş anneler gibi oldum kusura bakma
ama kısa zamanki tecrübelerim bunlar..
Mama olarak sma kullanıyoruz, şeker oranı en az olanmış.

koz :) prensesin nasıl? neler yaşıyorsun kimbilir ne güzellikler ne yenilikler :)) ben hergün bir süprizle karşılaşıyorum ve bu çok hoşuma gidiyor :)

oyyyy kuzum benim maşallah ne kadarda akıllı bi oğlun var ..bi ömür böyle olur inşallah...kilosuna da hiç üzülme anneciğini beklemiştir o toparlanmak için şimdi senin yanında serpilir yağız bi delikanlı olur o annesi...

destina canım senin kuzucuk içinde aynı şey geçerli, ne kadar şanslısın ki iştahı yerinde , önemli olan bu ,çok kısa sürede toparlar mutlaka kuzucuk...

canım senin hamileliğinin de son günleri artık dediğin gibi en heyecanlı günler , bol bol hayal kuracağın son günler çünkü minnoş gelince nefes almaya bile zor vakit bulacaksın..baballrın hepsi sizinkiyle aynı..ben de bebiş gelmeden önce herşeyi kendim aldım ama babası onu gördükten sonra bi görsen ihtiyacımız olmasa bile bu çok yakışır bu lazım olur ne bulsa alıyor seninki de böyle olacak sen onu engelleyeceksin yeter diye.......

koz sen artık tecrübeli annesin, böyle şeyleri insan zamanla unutuyor ,sen şimdi taze taze ne kadar güzel bilgiler vermişsin...kuzucuğuma da maşallah kilo aldı demek...e tabii annesinin babasının koynunda mutlu mesut tabiii kilo alacak...benm yerime de kokla kuzuyu annesi..

Merhabalar oğluşum şimdi uyandı. Karşılıklı konuşuyoruz. Tebrik eden herkese çok teşekkür ederim. Gerçek19 bebişlerimiz aynı gün geldi artık kardeş sayılırlar.
Sironacığım ben özel mesaj atamıyorum. Sana nasıl cevap vereceğimi bilemedim canım. Yöntemini biliyorsan söyle hemen cevaplayayım.
Öğlen uykusunda görüşmek üzere.

hayırlı günler canlar .buraya o kadar alıştım ki hep aklımda ve dualarımdasınız.tez zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inş.
uzmanımın dedigine göre 3 kere daha görüşcez.her ay bi kere haziranda evraklar bitecekmiş.daha çok işim var .beklemeye tahammülüm kalmadı .beklemek ne kadar zor:26:
annem bile artık gelsin torunlarım diyo .canım annem ya ....
şimdiden torunlarını hasretle bekliyo
hep dualarımdasınız arkadaşlar...sıralar çabuk ilerlesinde hemencik bana gelsin evlatlarım

Ama bu kadarcıkk olur mu yaa, Biraz daha detay lütfen, öpüyorum bıdığı gıdısından sevgiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…