Herkese merhaba, Gaziyle bebeğimizi aynı gün almışız ne güzel. Dün 11 gibi oğluşumu aldım. 14 aylık ama 4-6 aylık gibi görünüyor. Nasıl zayıf anlatamam Tabii dün aldıktan sonra hemen doktora götürdüm. Zayıflığı ve ameliyat konuları dışında sağlığı çok iyi. Bir de o bıdık boyuyla yürümeye çalışıyor. Çok çok tatlı çok bıdış benim oğlum. Yuvada da çok seviyorlardı. Kurumdan ayrılırken bütün gönüllü anneler bütün hemşireler arkasından hüngür hüngür ağladılar. Beni de ağlattılar. Dün buraya hiç yazamadım çünkü inanılmaz yoğun bir gündü. Eve geldikten hemen sonra arkadaşlarım geldi. Her şeye yardım ettiler ama tabii onların yanında yazamadım. Oğlum akşam 9 da uyuyor. Daha doğrusu yatağına yatıyor 1/2 saat kendi kendine konuşuyor sonra uyuyakalıyor. Sabah 9 a kadar hiç uyanmadı. Sabah bir baktım uyanmış hiç sesini çıkarmadan beni bekliyor yavrum. Yine karmakarışık anlattım
Anneannemizle tanıştık. Birbirlerini çok sevdiler hepimizin tahmin ettiği gibi. Annem bu sabah hemen geldi zaten. Şimdi öğlen yemeğimizi yiyeceğiz. Fırsat bulunca tekrar görüşürüz.
Herkese merhaba, Gaziyle bebeğimizi aynı gün almışız ne güzel. Dün 11 gibi oğluşumu aldım. 14 aylık ama 4-6 aylık gibi görünüyor. Nasıl zayıf anlatamam Tabii dün aldıktan sonra hemen doktora götürdüm. Zayıflığı ve ameliyat konuları dışında sağlığı çok iyi. Bir de o bıdık boyuyla yürümeye çalışıyor. Çok çok tatlı çok bıdış benim oğlum. Yuvada da çok seviyorlardı. Kurumdan ayrılırken bütün gönüllü anneler bütün hemşireler arkasından hüngür hüngür ağladılar. Beni de ağlattılar. Dün buraya hiç yazamadım çünkü inanılmaz yoğun bir gündü. Eve geldikten hemen sonra arkadaşlarım geldi. Her şeye yardım ettiler ama tabii onların yanında yazamadım. Oğlum akşam 9 da uyuyor. Daha doğrusu yatağına yatıyor 1/2 saat kendi kendine konuşuyor sonra uyuyakalıyor. Sabah 9 a kadar hiç uyanmadı. Sabah bir baktım uyanmış hiç sesini çıkarmadan beni bekliyor yavrum. Yine karmakarışık anlattım
Anneannemizle tanıştık. Birbirlerini çok sevdiler hepimizin tahmin ettiği gibi. Annem bu sabah hemen geldi zaten. Şimdi öğlen yemeğimizi yiyeceğiz. Fırsat bulunca tekrar görüşürüz.
Iyi geceler kızlar bugün öğlen olmadan bebeğimizi aldık şimdi uyuyor mamasini yedi altını aldım biraz gaz cikartmaproblemi
Var zor çıkartıyoruz yarın bir haftalık olacAK inşallah çok küçük henüz bende korkarak yaklaşıyorum
Zamanla büyüyecek inşallah evde bir beşik her tarafta bebek malzemeleri var yıllardır hayalini kurduğum manzara şimdi gözümün önünde henüz,akşam yemeği bile yemedik eşimle çok yoruldum gelenimiz çıktı çok şükür teyzeler yengler anneannemiz çok şükür rabbime darısı en kısa,zamanda bekleyen herkesin başına uyandı pitircik iyi geceler
Gözün aydın gerçekciğim.Allah analıbabalı büyütsün öpmeleğini yerimize.
Daha çokküçükemzie bence sütün iner.Ben emziriyorumve az da olsa sütümgelmeye başladı.Uzmanlarımız ve dr.larda emzirmemisöylemişti. Şimdi de florestin süt arttırıcı rezeneli karışımını aldımaynı zamanda bebeğe de 2 çay kaşığı veriyorsun gazına iyi geliyor kullanan tanıdıklarımçok memnun benin sütümede daha 2 günde faydası oldu.
Çok hızlı yazıyorumkzımkıpırdamaya başladı çok yoğunuz hastane ve tahlillerimiz bitmedi.Kalça için ultrasyon günü verdiler 2 aylık olunca haftayatroitlerine bakacaklar biri hafif yüksekçıktı o da emmediği ve beslenemdiği için miş zayıf olduğundan dedidr. sizbaktıkca geçer dedi inşallah.Biz de gazlıyız bu arada .çok güzel bir duygu sanki 2. bebeğimde daha çok hissettim anne olduğumu.Allah tüm bekleyenlere nasip etsin bir an önce inşallah.
Gözün aydın gerçekciğim.Allah analıbabalı büyütsün öpmeleğini yerimize.
Daha çokküçükemzie bence sütün iner.Ben emziriyorumve az da olsa sütümgelmeye başladı.Uzmanlarımız ve dr.larda emzirmemisöylemişti. Şimdi de florestin süt arttırıcı rezeneli karışımını aldımaynı zamanda bebeğe de 2 çay kaşığı veriyorsun gazına iyi geliyor kullanan tanıdıklarımçok memnun benin sütümede daha 2 günde faydası oldu.
Çok hızlı yazıyorumkzımkıpırdamaya başladı çok yoğunuz hastane ve tahlillerimiz bitmedi.Kalça için ultrasyon günü verdiler 2 aylık olunca haftayatroitlerine bakacaklar biri hafif yüksekçıktı o da emmediği ve beslenemdiği için miş zayıf olduğundan dedidr. sizbaktıkca geçer dedi inşallah.Biz de gazlıyız bu arada .çok güzel bir duygu sanki 2. bebeğimde daha çok hissettim anne olduğumu.Allah tüm bekleyenlere nasip etsin bir an önce inşallah.
Canım 3 saatte bir 60 cc veriyorlarmış aynı simanın kızı gibi ama benim kuzum bazen 1- saat bazen 2 satte te bir 120 yada 90cc alıyor.Kızım benim nasıl duruyormuş öyle acaba evde 3 saat yavrumu 60cc ile durdurmak ne mümkün dr da az dedi hala yeni doğan kilosunda idi benimkızım ama artık toparlanacak aşkım benim
Koz'cuğum çok teşekkür ederim biberon tavsiyen için internette baktım çok hoşuma gitti bende şipariş verdim . benim kızımda da kusma oluyor gaz oluyor çünkü biberonda ki havadan dolayı.teşekkür ederim tekrar arkadaşım
sevgili gerçek mavişin hayırlı uğurlu ömürlü olsun inşallah rabbim sizlere bir ömür boyu mutluluk tattırsın çok güzel haberler aldık peşpeşe inşallah devam eder böyle sıralar su gibi akıp geçer ama sıra artık otuznisanda canım ya oda çokçok fazlasıyla hak ediyor artık sıradaki annemiz o olsun dua edelim hep birlikte
sevgiler
Dün geceden beri sizleri okuyorum diyebilirim. Ben daha yolun başındayım sadece 1.5 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyordum. En sonunda tüp bebek yaptım ve pozitif aldım hemde ilk denememde .. Allah tamamına erdirir inşallah.. Lakin sizlere o kadar gıpta ettim ki anlatamam.. Çok duygulandım bu hikayelere.. Ne güzel insanlarsınız sizler.. Ben de eşimle yolun başında bu kararı almıştık.. Olmazsa defalarca denemeyecek ve evlat edinecektik.. Ben bunu çok istiyorum Allah maddi manevi güç verirse bir çoçuk da evlat edinmek istiyorum.. Hepinize evlatlarınızla sağlıklı mutlu kutlu ömürler diliyorum..
fillo canım çok sevindim ayyyy ne güzell kavuşmuşsun yavruna allah mutluluğunuzu daim eylesin hayatın güzelliklerle dolup taşsın :)))))))
Iyi geceler kızlar bugün öğlen olmadan bebeğimizi aldık şimdi uyuyor mamasini yedi altını aldım biraz gaz cikartmaproblemi
Var zor çıkartıyoruz yarın bir haftalık olacAK inşallah çok küçük henüz bende korkarak yaklaşıyorum
Zamanla büyüyecek inşallah evde bir beşik her tarafta bebek malzemeleri var yıllardır hayalini kurduğum manzara şimdi gözümün önünde henüz,akşam yemeği bile yemedik eşimle çok yoruldum gelenimiz çıktı çok şükür teyzeler yengler anneannemiz çok şükür rabbime darısı en kısa,zamanda bekleyen herkesin başına uyandı pitircik iyi geceler
Sevgili Gerçek 19,
Öncelikle Allah bebişine de size de sağlık versin. Çok sevindim sizlerin adına.
Benim de kızım minicikti, ama şimdi toparlandı normal boy ve kilosunda sayılır.
Gaz sorununa dr bize colinox damla verdi, zorda kalmadıkça kullanmayın dedi. Ne yazık ki gaz krizlerinde kullanmak zorunda kaldık.
Sonuc ne dersen işin gerçeği anlamadık, çünkü aynı anda birden fazla şey yaptıgımız için hangisi yaradı anlayamadık.
Ama ilacında etkisinin oldugunu düşünüyorum.
özellikle ayağını ve belini sıcak tutmak gerekiyor, hemen üşüyorlar.
Bende sanki 10 çocuk büyütmüş anneler gibi oldum kusura bakma
ama kısa zamanki tecrübelerim bunlar..
Mama olarak sma kullanıyoruz, şeker oranı en az olanmış.
destinacım çok tebrik ederim ne güzel bir haber bu böyle geçmişi pek okuyamadım kızına kavuştun sonunda demek ne mutlu sana en kısa sürede darısı başımıza ve diğer bebeğine kavuşan arakadaşlar maşallah sıralar baya ilerliyor bakalım bizi ne gün arayacaklar...
ben de bu ay başından iş yerimden ayrıldım evde baya temizlik yaptım artık bebeğimizin bütün eksikleri bitti çok şükür ama babamız daha 1 iğne bile almadı bugün kızıma elbise aldım hemen resmini mesaj attım (çok güzelmiş) diye bişr cevap geldi bende babası olarak en güzellerini senden bekliyoruz diye yanıtladım o da sağolsun kızımız bir gelsin ben biliyorum ne alıcağımı dedi artık gecemiz gündümüz yavrumuzu konuşmak oldu çok güzel duyguymuş allah herekese bu duyguyu nasip etsin haaa bu arada sıramız epey düştü ama arayan yok hayırlısı artık bekliyoruz en kısa sürede buraya halaya çevirmeyi istiyorum
Sevgili Gerçek 19,
Öncelikle Allah bebişine de size de sağlık versin. Çok sevindim sizlerin adına.
Benim de kızım minicikti, ama şimdi toparlandı normal boy ve kilosunda sayılır.
Gaz sorununa dr bize colinox damla verdi, zorda kalmadıkça kullanmayın dedi. Ne yazık ki gaz krizlerinde kullanmak zorunda kaldık.
Sonuc ne dersen işin gerçeği anlamadık, çünkü aynı anda birden fazla şey yaptıgımız için hangisi yaradı anlayamadık.
Ama ilacında etkisinin oldugunu düşünüyorum.
özellikle ayağını ve belini sıcak tutmak gerekiyor, hemen üşüyorlar.
Bende sanki 10 çocuk büyütmüş anneler gibi oldum kusura bakma
ama kısa zamanki tecrübelerim bunlar..
Mama olarak sma kullanıyoruz, şeker oranı en az olanmış.
Ama bu kadarcıkk olur mu yaa,Merhabalar oğluşum şimdi uyandı. Karşılıklı konuşuyoruz. Tebrik eden herkese çok teşekkür ederim. Gerçek19 bebişlerimiz aynı gün geldi artık kardeş sayılırlar.
Sironacığım ben özel mesaj atamıyorum. Sana nasıl cevap vereceğimi bilemedim canım. Yöntemini biliyorsan söyle hemen cevaplayayım.
Öğlen uykusunda görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?