merhaba zaman görüşmelerin bitmiş atlatmışsın çok şükür. anlayamıyorum bu uzmanları yani hamile bir kadına şu kitapları oku sorularımıza hemen cevap ver diye diretiyorlarmı. tamam bilgilenmek güzel ama böyle metazori olması insanı geriyordurda. sen elinden geleni yap canım ne yazıkki tayin edilen uzmanlarla güzelliğe ulaşmak zorundayız. biz böyle şeyler yaşamadık. başvurumuz hemen kabul edildi,başvurumuzdan sonraki 5. aydada yavrumuza kavuştuk. inşallah sende bütün aşamaları çarçabuk geçip yavruna kavuşursun. sıkma canını öyle böyle kavuşacaksın yavruna :)
:)
hoşgeldin zaman.. ziyareti atlatmışsın gözün aydın
yanlız ben şu sorulara sinir oluyorum ya sanki normal doğum yapanlar bu sorulara cevap mı veriyorlarki, yok zihinsel yok ruhsal.. seveceğiz işte o kadar, bitti.. tabiki bilgili insanın hali başka olur öğrenmekde lazım ama bu kadar abartı zorlama olmazki caım ya çocuk piskologu olacağız sanki..
Allah razı olsun bacılar başvuralı 4 ay oldu hala sıramızı öğrenemedik bırakın sıramızı dosyamızın onaylanıp onaylanmöadığı bile belli değil. kızlar sizlerin dosyalarınız ne zaman onaylanmıştı? topigi okurken yüreğim ağzıma geldi gene nasıl özendim ne güzel hazırlıklar yapılmaya başlanmış listeler yapılmış maşallah bacılarıma Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun bizim eski topiktede gene benim hiç birşeyim yolunda gitmezdi millet birbir hamile haberini verirdi ben öyle boynu bükük okurdum gene aynısı daha dosyam bile onaylancak mı onaylanmıcak mı belli değil. ev ziyaretinde de evi milim milim inceledi beğendimi onuda bilmiyorum içim yanıyor kızlar ne zaman onaylanıcak sıra nezaman verilcek bilgisi olan varmı
Canım tatlı oğluşun güle güle büyüsün inşallah.Allah iyilik versin.Hep mutlu olun.Güzel günlerini gör inşallah.Anneliğin hayırlı uğurlu olsun.Herkese merhaba, Gaziyle bebeğimizi aynı gün almışız ne güzel. Dün 11 gibi oğluşumu aldım. 14 aylık ama 4-6 aylık gibi görünüyor. Nasıl zayıf anlatamam Tabii dün aldıktan sonra hemen doktora götürdüm. Zayıflığı ve ameliyat konuları dışında sağlığı çok iyi. Bir de o bıdık boyuyla yürümeye çalışıyor. Çok çok tatlı çok bıdış benim oğlum. Yuvada da çok seviyorlardı. Kurumdan ayrılırken bütün gönüllü anneler bütün hemşireler arkasından hüngür hüngür ağladılar. Beni de ağlattılar. Dün buraya hiç yazamadım çünkü inanılmaz yoğun bir gündü. Eve geldikten hemen sonra arkadaşlarım geldi. Her şeye yardım ettiler ama tabii onların yanında yazamadım. Oğlum akşam 9 da uyuyor. Daha doğrusu yatağına yatıyor 1/2 saat kendi kendine konuşuyor sonra uyuyakalıyor. Sabah 9 a kadar hiç uyanmadı. Sabah bir baktım uyanmış hiç sesini çıkarmadan beni bekliyor yavrum. Yine karmakarışık anlattım
Anneannemizle tanıştık. Birbirlerini çok sevdiler hepimizin tahmin ettiği gibi. Annem bu sabah hemen geldi zaten. Şimdi öğlen yemeğimizi yiyeceğiz. Fırsat bulunca tekrar görüşürüz.
Hiç birşey artık eski topiğindeki gibi değil.Çok güzel bir yola girdin sırayla tüm aşamalardan geçip inşallah anne olacaksın kalbini ferah tut.Allah razı olsun bacılar başvuralı 4 ay oldu hala sıramızı öğrenemedik bırakın sıramızı dosyamızın onaylanıp onaylanmöadığı bile belli değil. kızlar sizlerin dosyalarınız ne zaman onaylanmıştı? topigi okurken yüreğim ağzıma geldi gene nasıl özendim ne güzel hazırlıklar yapılmaya başlanmış listeler yapılmış maşallah bacılarıma Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun bizim eski topiktede gene benim hiç birşeyim yolunda gitmezdi millet birbir hamile haberini verirdi ben öyle boynu bükük okurdum gene aynısı daha dosyam bile onaylancak mı onaylanmıcak mı belli değil. ev ziyaretinde de evi milim milim inceledi beğendimi onuda bilmiyorum içim yanıyor kızlar ne zaman onaylanıcak sıra nezaman verilcek bilgisi olan varmı
Hayırlı uğurlu olsun başvurunuz, en kısa zamanda haberinizi alırsınız umarım. Olumsuz düşünmeyin hiç. Olaylara pozitif yönden bakın. Normal bir süreçtesiniz, zamanı gelince o da olacak, böyle düşünün. Her ilin, her uzmanın yaklaşımı farklı anladığım kadarıyla.Allah razı olsun bacılar başvuralı 4 ay oldu hala sıramızı öğrenemedik bırakın sıramızı dosyamızın onaylanıp onaylanmöadığı bile belli değil. kızlar sizlerin dosyalarınız ne zaman onaylanmıştı? topigi okurken yüreğim ağzıma geldi gene nasıl özendim ne güzel hazırlıklar yapılmaya başlanmış listeler yapılmış maşallah bacılarıma Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun bizim eski topiktede gene benim hiç birşeyim yolunda gitmezdi millet birbir hamile haberini verirdi ben öyle boynu bükük okurdum gene aynısı daha dosyam bile onaylancak mı onaylanmıcak mı belli değil. ev ziyaretinde de evi milim milim inceledi beğendimi onuda bilmiyorum içim yanıyor kızlar ne zaman onaylanıcak sıra nezaman verilcek bilgisi olan varmı
Canım benim yaa gerçekten duanıza ihtiyacım var.Alahım güzel gönlüne göre versin beni en çok hatırlayan sensin canım benim. Anneciğimin de çok çok selamı var.Öpüyoruzzzz...
Allah razı olsun bacılar başvuralı 4 ay oldu hala sıramızı öğrenemedik bırakın sıramızı dosyamızın onaylanıp onaylanmöadığı bile belli değil. kızlar sizlerin dosyalarınız ne zaman onaylanmıştı? topigi okurken yüreğim ağzıma geldi gene nasıl özendim ne güzel hazırlıklar yapılmaya başlanmış listeler yapılmış maşallah bacılarıma Rabbim tez zamanda kucaklarınızı doldursun bizim eski topiktede gene benim hiç birşeyim yolunda gitmezdi millet birbir hamile haberini verirdi ben öyle boynu bükük okurdum gene aynısı daha dosyam bile onaylancak mı onaylanmıcak mı belli değil. ev ziyaretinde de evi milim milim inceledi beğendimi onuda bilmiyorum içim yanıyor kızlar ne zaman onaylanıcak sıra nezaman verilcek bilgisi olan varmı
Mrb. canım Allahım sağlıkla kucağına almanı da nasip eder inş. Aramızda biyolojik çocuğu olduğu halde bu yolla 2.kez anne olan arkadaşımız da var hatta daha yeni kavuştu bebeğine.Yanlış anlama sakın bizler bebeğimizi hamilelerden daha heyecanla ve özlemle bekliyoruz.hele ben yıllardır bekliyorum çoook uzun yoldan geliyor bebeğim teyzesiiiii :)
sevgili zaman bende aynı dertten muzdaribim biliyosun bu ayın 30gelirse tam 6 ay bitecek canım ama biz daha ev ziyaretini bile gerçekleştiremedik artık yılan hikayesine döndü hani çocuklara yaparlar ya kolları açarsın geliyomu gelmiyomu diye kaçıncı artık bir kere daha randevu verip gelmesse 3 olucak herneyse bende senin gibi biraz şanssızım heralde ama hayat bu bellimi olur onaydan sonra süpriz olur hiç belli olmuyorki bu sıralar dosyanın onaylanamayacağını asla düşünme güzel düşün iyi olsun karamsarlığa kapılma önceden olsa neden böyle oluyor diye kahrederdim ama en azından şimdi geçte gelse bir umudum var ev ziyaretinde eğer bir eksik olsaydı şurası böyle olsa daha iyi olur derdi heralde veyada bidaha gelmek istiyorum derdi o yüzden kendini üzme canım hakkımızda herşeyin hayırlısı zamancım hep dua ediyorum allahım bize yaşatmayacağın nasip etmeyeceğin işin arkasında umut verip koşturma demekki allah bizede cennet meyvesinden ayırmışki biz burada evlatlarımızın geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz sevgiler
zaman cım benim başvurum 9/2012 dosyam onaylandı 21.02.2013 te dosyamız onaylandı çok şükür.
2 ay sonra sıranız belli olur dediler ben iki ay sabredemeden aradım. bu ay başında öğrendim.
5-6 ayda tamamlanıyor dosyan. seninde ay kalmıştır sabret... bizimde sınavımız bu sabır....
Canım tatlı oğluşun güle güle büyüsün inşallah.Allah iyilik versin.Hep mutlu olun.Güzel günlerini gör inşallah.Anneliğin hayırlı uğurlu olsun.
Hiç birşey artık eski topiğindeki gibi değil.Çok güzel bir yola girdin sırayla tüm aşamalardan geçip inşallah anne olacaksın kalbini ferah tut.
Hayırlı uğurlu olsun başvurunuz, en kısa zamanda haberinizi alırsınız umarım. Olumsuz düşünmeyin hiç. Olaylara pozitif yönden bakın. Normal bir süreçtesiniz, zamanı gelince o da olacak, böyle düşünün. Her ilin, her uzmanın yaklaşımı farklı anladığım kadarıyla.
Sizin dosyanız da onaylanacak mutlaka. Takılmayın ona sadece, başka şeylerle de oyalanın ki zaman daha çabuk geçsin. Bebek eşyalarına bakın mesela hazır vaktiniz varken, kendinize o dönemde acil lazım olacak şeyleri alın. Bebeğiniz geldikten sonra çıkıp gezmeye, bir çorap bile almaya vaktiniz olmayabilir çünkü.O güne ,bebeğiniz geldiğinde ne yapacağınıza konsantre olun.
Pozitif düşünceler pozitif olayları çeker bence.
Canım benim hakkımızda hayırlısı deriz ya inan Allah hakkımızda hangisi hayırlıysa onu veriyor, hemen hamile kalsaydın ya da kuruma başvurduğun gün bebeğine kavuşsaydın ama hayırsız bir evladın olsaydı??bu beklemenin bu sabrının mükafatını mutlaka alacaksın ben inanıyorum..inşallah o kadar hayırlı o kadar saygılı sevgili bi evladın olur ki ona her baktığında senin için tüm çabalarıma değmiş dersin...
Bir de haddim olmayarak lütfen 'zaten bnm işlerim hep ters gidiyor ' diye düşünme..böyle düşündükçe olumsuzlukları üstüne çekersin..Allah hiçbir kuluna kaldıramayacı yükü vermezmiş..demekki sen evladın için bu karşına çıkan zorluklarla mücadele edecek kadar güçlü bir annesin...
Şu an canını sıktığın şeyler inan ilerde sana komik gelecek; unutma ki miniğin sana kavuşmak için biyerler de bekliyor, annesinin karamsar üzgün olmasını asla istemez..her anne gibi yavrun için güçlü, umutlu ve mutlu ol...
Sevgiler......
sevgili zaman bende aynı dertten muzdaribim biliyosun bu ayın 30gelirse tam 6 ay bitecek canım ama biz daha ev ziyaretini bile gerçekleştiremedik artık yılan hikayesine döndü hani çocuklara yaparlar ya kolları açarsın geliyomu gelmiyomu diye kaçıncı artık bir kere daha randevu verip gelmesse 3 olucak herneyse bende senin gibi biraz şanssızım heralde ama hayat bu bellimi olur onaydan sonra süpriz olur hiç belli olmuyorki bu sıralar dosyanın onaylanamayacağını asla düşünme güzel düşün iyi olsun karamsarlığa kapılma önceden olsa neden böyle oluyor diye kahrederdim ama en azından şimdi geçte gelse bir umudum var ev ziyaretinde eğer bir eksik olsaydı şurası böyle olsa daha iyi olur derdi heralde veyada bidaha gelmek istiyorum derdi o yüzden kendini üzme canım hakkımızda herşeyin hayırlısı zamancım hep dua ediyorum allahım bize yaşatmayacağın nasip etmeyeceğin işin arkasında umut verip koşturma demekki allah bizede cennet meyvesinden ayırmışki biz burada evlatlarımızın geleceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz sevgiler
bacılar destekleriniz için teşekkürederim çok gerginim danışanımız çok sık dosyayı daha incelemediğini en ufak bir pürüzde dosyanın kapancağını defalarca söyledi ya ondan napcam bilmiyorum zaten cok zor bu kararı vermek bu yola girmek insan bigüler yüz yardımcı olucak bi davranış bekliyor kitaplardan sınav olucaz ya işten geç çıkıyorum okumaya gayret ediyorum ama bitiremedim birazda karıştırıyorum yaş yaş zeka ve zihensel gelişim cinsel gelişimi derken karıştırıyorum birde 2-3-4 yaş gelişimi nerdeyse aynı gibi geliyor bana ufff şu dosyam bi onaylansa bende coştursam kızlar banada halay çekeriz dimi
canım çok sevindim.Güle güle büyüt bebişini Allah şifasınıversin inşallah bir an önce.Anneanne içinde mutlu oldum bu aradaHerkese merhaba, Gaziyle bebeğimizi aynı gün almışız ne güzel. Dün 11 gibi oğluşumu aldım. 14 aylık ama 4-6 aylık gibi görünüyor. Nasıl zayıf anlatamam Tabii dün aldıktan sonra hemen doktora götürdüm. Zayıflığı ve ameliyat konuları dışında sağlığı çok iyi. Bir de o bıdık boyuyla yürümeye çalışıyor. Çok çok tatlı çok bıdış benim oğlum. Yuvada da çok seviyorlardı. Kurumdan ayrılırken bütün gönüllü anneler bütün hemşireler arkasından hüngür hüngür ağladılar. Beni de ağlattılar. Dün buraya hiç yazamadım çünkü inanılmaz yoğun bir gündü. Eve geldikten hemen sonra arkadaşlarım geldi. Her şeye yardım ettiler ama tabii onların yanında yazamadım. Oğlum akşam 9 da uyuyor. Daha doğrusu yatağına yatıyor 1/2 saat kendi kendine konuşuyor sonra uyuyakalıyor. Sabah 9 a kadar hiç uyanmadı. Sabah bir baktım uyanmış hiç sesini çıkarmadan beni bekliyor yavrum. Yine karmakarışık anlattım
Anneannemizle tanıştık. Birbirlerini çok sevdiler hepimizin tahmin ettiği gibi. Annem bu sabah hemen geldi zaten. Şimdi öğlen yemeğimizi yiyeceğiz. Fırsat bulunca tekrar görüşürüz.
Çok sağol canım çokgüzelve anlatılamayacak kadar farklı bir duyguymuş bu insan yaşayınca anlıyor.Darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallh.destina0706 ; HIKAYESİni okudum
her bebek alanlarında ara ara okurum bu sayfaları
destina beni cok duygulandırdı dayanamadım ofıste aglamaya basladım bı kısmını seslı okudum ve aglmaya devam ettım
benımde 3 yasında tüp bebek yontemıyle olan bır oglum var
nasıl desem bana öz ama esimin evlat aldığı diyeyim :S
bızde cok mutluyuz sızlerı okuyunca gecmıste 3 kere tüp bebek deneyecek ne varmıs dedım Allahım gucune gıtmesın ..
Allah herkeze nasıp etsın bır cocuk sevgısıyle yasamayı cok guzel bişey
Çok sağol canım,güzel dilklerin içinçok duygulandım yaa...destina bebeğini sağlıkla suhhatle büyüt...Rabbim hep mutlu huzurlu etsin sizleri inşşş
Çok sağol ayaz'cığm.Benimeşimde aynı senin gibiydi hiç alışverişe yanaşmıyor,yapmak istemiyordugelsin öyle diyordu.Zorla bir badiler almıştım.Nedeninide söylemiyordu bende benimkadar heveslenmiyor sandım.Sonra nedenini ısrarla sorduğumda onlar gözümüzün önünde durdukca üzüleceksin beklemek zor olacak bende gördükçe kötü olacam dedi.gelsin ben o zaman ona neler alacağım dedi senin eşin gibi gerçektende bir şeyimiz eksik olsa akşamfalan dinlemiyor pırrr yola kızımıza alış veriş için.destinacım çok tebrik ederim ne güzel bir haber bu böyle geçmişi pek okuyamadım kızına kavuştun sonunda demek ne mutlu sana en kısa sürede darısı başımıza ve diğer bebeğine kavuşan arakadaşlar maşallah sıralar baya ilerliyor bakalım bizi ne gün arayacaklar...
ben de bu ay başından iş yerimden ayrıldım evde baya temizlik yaptım artık bebeğimizin bütün eksikleri bitti çok şükür ama babamız daha 1 iğne bile almadı bugün kızıma elbise aldım hemen resmini mesaj attım (çok güzelmiş) diye bişr cevap geldi bende babası olarak en güzellerini senden bekliyoruz diye yanıtladım o da sağolsun kızımız bir gelsin ben biliyorum ne alıcağımı dedi artık gecemiz gündümüz yavrumuzu konuşmak oldu çok güzel duyguymuş allah herekese bu duyguyu nasip etsin haaa bu arada sıramız epey düştü ama arayan yok hayırlısı artık bekliyoruz en kısa sürede buraya halaya çevirmeyi istiyorum
sağol Herdemk ciğim tek kolumda kızım var tek elle yazıyorum:)) oğlumda çok sevindi .öpüyor kokluyor,senin sütün 7 günden sonra onu doyuracak kadar indi mi canım.6 ay ek besinsiz mi emzirdin bilgi verirsen sevinirim.ah canım benim ne güzel anlatmışsın duygularını. okurken içim pır pır etti. benim oğlumda emdi ve 7. günde süt gelmeye başlamıştı. 6 aya kadar emdi ama artık emmek istemiyor bazen geceleri emmek istiyor oda bana sokulmak uyumak için. gerçekten evlat bambaşka birşey. gözün aydın canım. :)
ne kadar az veriyorlarmış. benim oğlum 1 haftalık bebekken 90 cc içiyordu yazık yavrum benim neyseki şimdi emin ellerde ağladıkça yedir tostoparlak tombiş pamuk prenses olsun :)) mis kokulumu öpüyorum. abisi ne yaptı kardeşini görünce? :)
canım benim başının çaresine bakmaya alışmış demek ki :) kıyamam,güçlü bir bebek o... kendi kendine uyuma başarısını gösteren bebekler gelecekte ayaklarının üstüne sağlam basıyorlarmış ve başarılı oluyorlarmış. sormaya çekiiyorum ama ne ameliyatı olacak oğluşun? Allah şifa versin tez zamanda inşallah. öp benim için zayıflığınada takılma senin ellerinden mis gibi yemekler yiyecek tosun topaç olacak inşallah :) anneanneler yufka yürekli olur emin ol aralarından su sızmayacak gün gelecek birlik olup sana muhalefet bile olacaklar :)) ne mutlu sana,gözün aydın canım.
bacılar destekleriniz için teşekkürederim çok gerginim danışanımız çok sık dosyayı daha incelemediğini en ufak bir pürüzde dosyanın kapancağını defalarca söyledi ya ondan napcam bilmiyorum zaten cok zor bu kararı vermek bu yola girmek insan bigüler yüz yardımcı olucak bi davranış bekliyor kitaplardan sınav olucaz ya işten geç çıkıyorum okumaya gayret ediyorum ama bitiremedim birazda karıştırıyorum yaş yaş zeka ve zihensel gelişim cinsel gelişimi derken karıştırıyorum birde 2-3-4 yaş gelişimi nerdeyse aynı gibi geliyor bana ufff şu dosyam bi onaylansa bende coştursam kızlar banada halay çekeriz dimi
Bebişimmmm şımarmış mı hemen annesini görünce,kucağından da inmezmişşş. Şımart annesi şımart, sevgiden şımarsın, böyle şımarık dilbaz cimcime dünya tatlısı bir kız olsuncanım çok sevindim.Güle güle büyüt bebişini Allah şifasınıversin inşallah bir an önce.Anneanne içinde mutlu oldum bu arada
Çok sağol canım çokgüzelve anlatılamayacak kadar farklı bir duyguymuş bu insan yaşayınca anlıyor.Darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallh.
Çok sağol canım,güzel dilklerin için
Çok sağol ayaz'cığm.Benimeşimde aynı senin gibiydi hiç alışverişe yanaşmıyor,yapmak istemiyordugelsin öyle diyordu.Zorla bir badiler almıştım.Nedeninide söylemiyordu bende benimkadar heveslenmiyor sandım.Sonra nedenini ısrarla sorduğumda onlar gözümüzün önünde durdukca üzüleceksin beklemek zor olacak bende gördükçe kötü olacam dedi.gelsin ben o zaman ona neler alacağım dedi senin eşin gibi gerçektende bir şeyimiz eksik olsa akşamfalan dinlemiyor pırrr yola kızımıza alış veriş için.
sağol Herdemk ciğim tek kolumda kızım var tek elle yazıyorum:)) oğlumda çok sevindi .öpüyor kokluyor,senin sütün 7 günden sonra onu doyuracak kadar indi mi canım.6 ay ek besinsiz mi emzirdin bilgi verirsen sevinirim.
Benim kızım kendi kendine uyuyordu ama kucağa iyi alıştı:) yatırınca ağlıyor kucağa alınca uyuyor.Bugün bir çorbayı ancak yapabilidim:)
Zaman cığımüzülme bak benim işimde hep aksi gitmişti az mı ağladım ama şimdi cennet kokulu meleğim kollarımda.Bu günler geçecek sabır
Sakın umudunu yitirme. Sizin kadar istekli bir anneyi babayı onaylayacaklar tabiide sadece biraz daha sabır. Bazı uzmanlar çok zorluyormuş. Ama bu günlerde geçecek göreceksin sonra halay çekeceğiz :).
Sevgiler,
çok üzüldüm .ama neden böle yapıyor bu uzman.:44:biz saten çok büyük sınavlardan geçiyoruz.hiç bunlarıda haketmiyoruz..bizler ana olmayı gerçekten hak ediyoruz.etrafımızda ne analar babalar var çocuklarıyla anlaşamayanlar hırpalayanlaronlarada okuttsunlar bence bu kitapları .bizler nasıl davranacagımızı da gayet iyi biliyoruz evlatlarımıza....
uzman degişikligi isteseniz olurmu acaba .burda bi arkadaşımız ismini unuttum, okumuştum .uzman degişikligi istemişti ve degişmişti. uzmanı ..hakkınızda hayırlısı olsun canım ..bu sıkıntılar inş biter .herşey gönlünüzce olsunn
dua edin kızlar uzmanımız yumuşasın çok gerginim bazen tamam diyorum olucak bazende yok diyorum olmucak dua edin kitaplardan sınavı geçelim yanlış cevap yada böyle düşünerek cevap verirsek bu bizim cocuk gelişiminde bilgisiz ve özensiz olduğumuz anlamına gelicekmiş takır takır cevap vermeliymişiz dua edin kızlar karıştırmadan takılmadan cevap verelim
birde bişey sorucam kitaplardan sözlü sınava giren oldumu ne soruyorlar bilgisi olan varsa nolur hatırladığınız soruları söyleyin
haftaya sınav olucaz
bir soru daha dosyanız hangi aşamada onaylandı
son bir soru sağlık raporunu falan dosya onaylandıktan sonra mı istiyorlar
Bebişimiz evet şımardı sanırsam ama dediğin gibi hakediyor sonuna kadar..şımarsın canım kızım benim.
Zaman cığım bence sizin uzman çok abartmış olayı, anladığım kadarıyla gıcık tiplerden bizim uzmanın biri tesadüf değişti tayini çıkmıştı yoksa aynı sizin ki gibiydi.Diğeri de işi yokuşa sürer gibi dosya benim elimde diyerek tehdit vari konuştu eşimde gerekli yere şikayet edince uzmanımız değişmişti ve iyi ki de değişmiş canım.Bence çok aşırıya kaçarsa sizde gerekli yerlere ya da her ilin sosyal hizmetlerini denetleyen sosyal hizmetlerin bağlı olduğu vali yardımcıları oluyor sanırsam .Obirime bakan Vali yard.cısına şikayet edin uzman değişikliği isteyin.Sanki ben oğlumu doğururkken sınavmı yaptı devlet beni.Bir de ben prematüre bakmıştım.Kendi aldığım kitaplarımı okuyordum ve dr.umun bilgileri ile donandım. Kaç çocuk büyütürsen büyüt 2.ya da 3. evlatlarında aralarında yaş farkı da varsa inan sanki hiç bir şey bilmiyormuş gibi elin ayağına dolaşıyor.Benim kızımda ilk günler sanki hiç bir şey bilmiyormuşum gibi elim ayağıma dolaştı inan insan bebeğiyle zaman geçirdikçe ustalaşıyor.Kitaplardaki gibi olmuyor bazı şeyler her bebek farklıdır.Bunu onlarda biliyor tabi ama sadece bilgili olun diye kitap önermiş ,bu da güzel bir şey ama sınav yapar gibi söylemesi tuhafıma gitti.Ama boş ver bunlarıda atlacaksın bak gör bizlerde ne sınavlardan geçtik.Mantığın almadığı şeyler yaşıyorsun ama sonuçta kuzuna kavuşunca her şeyi unutuyorsun.Alan arkadaşlarda bana aynı teselliyi verirlerdi.Ama çok doğru imiş.Dosyan onaylanır ben zannetmiyorum onay görmeyeceğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?