Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım benim kızını önce öp benim için,sonra abisini öp... o çok yorulacak çünkü abi olmak kolay değil :) benim abim hep söyler sen glince ben byüdüm der :)) oğlum 6 ay emdi çok fazla sütüm olmadı ama, uyandırmamak için geceleri biberonla doyurdum gündüzleri de hem emdi hemde biberonla karnını doyurdum. benim oğlum yemeği seviyordu belki ondandan her koldan yedirdim :) her şeye dayanıyorduda biğr açlığa dayanamıyordu :)) gerçi sen daha iyi bilirsin emzirmenin hazzını hem anne hem bebek için. çok güzel bir duygu... ne çabuk alışmış kucağa kuzum benim. aman alışsın bırak sana zor olacak ama o çok mutlu :)) benim oğlum bir türlü kucağıma alışmadı çok istedim sürekli kucağıma aldım ama olmadı özgür ruhlu oğlum benim yatağında gerile gerile uyumayı seviyor :))

inşallah kardeşim inşallah konuştuk uzman konusunda ama değiştirilmedi bakalım nolcak ev ziyaretinde de banyodan çekmecelere kadar baktı evin ve sitenin krokisini çizdi cocuk odam baya büyük yaz kış güneş alıyor ama bizim daire biraz yüksekte onu sorun etti eksi olarak yazdı evde ki tadilat nedeninden tutunda eski eşyaları köye gönderdiğime kadar herşeyi yazdı kitap okumak zoruma gitmiyor zaten çok hevesle okuyorum tek korkum sorular. sorduğu sorulara doğru cevapları düşünmeden vermemizi istedi ondan korkuyorum yanlış cevap versem nolcak ya eşim yanlış cevap verirse çok sıkıntıdayım nolur dua edin herşey düzelsin

bacım senin sütün kendiliğinden mi geldi ilaç falan kullandınmı kaç gün emzirince sütün geldi nasip kısmet olurda kızımı kucağıma alınca bende emzirmek istiyorum çok büyülü özel geliyor bana sütüm gelsede bende yaşasam o mutluluğu

nasılsınız kızlar ? bu gün sayfalar baya bi ilerlemiş roman gibi okudum maşallah )

cnm ya senin uzmanını okurken ben sıkıldım bu ne ya sorulara hemen cvp vercen düşünmicen demeleri falan ne kadar saçma düşünmeden cvp mı verilirmiş sen düşünde cvp ver şekerim... biz o aşamalar henüz gelmedik inş. bizim uzmanımız bizi zorlamaz böyle şeylerle... sen bence çok korkma herşey güzel olucak görüşmenizde güzel geçicek inş. Allah yardımcın olsun bacım...

aminnnn ammmiiiinnnn dua et bacım nolur haftaya sınava çağırdı inşallah güzel geçer de bir adım daha yaklaşırım kızıma

aminnnn ammmiiiinnnn dua et bacım nolur haftaya sınava çağırdı inşallah güzel geçer de bir adım daha yaklaşırım kızıma

zaman ben senin gibi diğer topikden transfer oldum buraya bakalım arkamızdan gelenler olucakmı? valla uğraş uğraş tedavi nereye kadar zmn kaybı bizler için zor hastalarız tedavilerimizde zor oluyor...en güzeli evlat edinmek oldu bizim içinde inş. en kısa zmnda kavuşursun kızına..çok korkutmuş bu uzman sizi senden daha iyi annemi bulucakmış cnm korkma içini ferah tut sen...

arkadaşlar ne gibi sorlarla karşılaşmış onların bu soru cvp görüşmeleri nasıl geçmiş merak ettim bende açıkcası ne gibi sorular soruluyor kızlar yardımcı olursanız sevinirim bende bilgimiz olsun...

canım merhaba ben seni biraz aydınlatayım bize uzmanımız bi kaçtane kitap adı vermişti bunları okuyun bunlardan soruda gelecek size dedi biz kitapları okuduk ama malum eşler biraz geniş son hafta okumuştu eşim herneyse birebir görüşme olunca baya kendimizle ilgili sorular gelmişti kitaptanda bir kaç örnek verin dedi bu kadar kitabı ezberlemene gerek yok sonuçta mantık hep aynı, sonra sağlık raporu ve sabıka kaydını istedi onları da 15 gün içinde teslim ettik onaylanmayı bekledik inan bana bunlar en kolayı beklemek helede son sayılarda aylarca aynı sayıda beklemek beni çok yordu hayırlısı diyorum allah kolaylık versin canım kolayca atlatırsınız inşallah...

,

damlaumut canım çok teşekkür ederim çok heyecan verici bir süreç fillo oğluşuna kavuştu bizide sevince boğdu allah bundan sonrası için ona kolaylık versin bu tatlı heyecanı hep devam etsin bir ömür mutluluk versin sevdikleri ve oğluşu ile umarım hepimiz tez zamanda kavuşuruz yavrularımıza

kararın için tebrik ediyorum evlat edinme olayının kutsallığı üzerine herşey söylendi tekrara girmicem sorular içinde çok zorlu sorular olmuyo anlamaya çalışıyorlar bizleri uzmanın dediklerini uygula kitapları okumaya çalış zaten yüreğinin güzelliğini fark edeceklerdir.

asla yapay davranma heyecanını çok bastırmaya çalışma eşinle olan ilişkin hakkında sevdiğin sevmediğin yönleri çocuk senin istemediğin bir davranış yaparsa nasıl önlem alırsın arkadaşlarınla ilişkilerin hobilerin fobilerin çalışıyorsan işinden memnun olup olmadığın vb. sorular soruluyor sabırlar ve başarılar diliyorum.....

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye uğrayamadım bebişlerine kavuşan arkadaşlar ALLAH analı,babalı büyütsün mürvetlerini görün işallah bizde kızımla hafta sonu gelicek teyzeleri için hazırlıklara başladık.Kızım hafta sonu arkadaşıyla buluşucak sabırsızlıkla bekliyoruz.

bizide burdaki teyzelerinide unutmayın malibu mutluluğun çok belli canım sana kızınla kolay gelsin diyorum allahım bende böyle cümleler kurabilecekmiyim oğluşumla şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye

bende bugun ilk görüşme için cağaloğluna gittim evraklarımı vedik bundan sonrası için allah hayırlısını versin garip bir duygu içindeyim

bende bugun ilk görüşme için cağaloğluna gittim evraklarımı vedik bundan sonrası için allah hayırlısını versin garip bir duygu içindeyim

hangi uzmanla görüştün işlemlerini hep aynı uzmanla devam ediceksin bende bundan yaklaşık bir yıl önce bizde karmakarışık duygularla başvurmuştuk ama sabret herşey çok çabuk olucak inş. biz sürecin sonuna geldik her aşaması ayrı bir heyecan canım allah sabırlar versin tez zamanda kavuş yavruna

allahım en kısa zamanda hayırlı haberlerini almak nasip eder inşallah ...ben daha ilk kez buğun gittim sadece nufus cüzdanı ve diploma fotokopilerini verdim sonra 5 resim felan 5 refarans içeren tamamlamamz gereken evrakları istediler onlarıda 3 gün içersinde tamamlayıp hemen vermek istiyorum ama ondan sonra ki sürec nasıl ilerleyecek bilmiyorum

onları tamaladıktan sonra ev ziyareti yapılacak ve birebir görüşmeler olacak

12/06/2012 tariinde başvurmuştuk ve bizim uzmanımız çok olumlu biriydi bizi çok güzel yönlendirdi hiç umutsuzluk hissettirmedi kitap tavsiyelerinde bulundu tüm görüşmelerimiz sohbet havasında geçti ve son telefonu beklyoruz en soon geçen hafta aradım ve tüm hazırlıklarınızı taamamlayın yakında sizi arıcaz dedi bekliyoruz hamile olduğunu düşün bir anda çocuğun olmuyor diilmi onun gibi bir süreç bizimkide uzmanda öle söylemişti emin ol herşey çok güzel olacak bende ona inanıyorum:)))

bende ilk kez buğun yaptım ilk başvuruyu dedğin gibi ilk gittiğimizde sadece diploma ve nufus cuzdan fot. istediler sonraki aşama için 5 resim ref. üzerine kayıtlı mallar bunları tamam layın gelin deiler sağlık raporu için bişey demediler onlar sonraki aşamada heralde

canım benim senin adına çok sevimdim allah gönlüne versin inşallah tşk ederim beni aydınlattığın için

sağlık raporunu en son istiyorlar verem savaştan akciğer filmi kan tahlilleri bulaşıcı bir hastalığın olmadığına dair rapor eğer bulşıcı bir hastalığın varsa ona dair de bir rapor ssk hastanesinden aldık hatta heyet raporu aldık ama heyet raporuna gerek yok bir gün kan ve ciğer filmini çektitiyorsun 3 gün sonra sonuçları alıyorsun hepsi bu

cnm biz(özgeçmiş ,5 resim,5 referans vermiştik) gerekli evrakları tamamladık sağlık raporumuzuda çıkardık bu hafta başı götürüp teslim edicez..bakalım okumamız için kitap falan önericeklermi bunları bu hafta göricez ama şuan görüşdüğümüz uzmanımızdan çok memnunum inş. sonuna kadarda memnun ayrılırız.hım sorular normal özgeçmiş anketinde sorulan sorularla aynı demekki..sabır ve başarı dileklerin için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…