canım çok sevindim.Güle güle büyüt bebişini Allah şifasınıversin inşallah bir an önce.Anneanne içinde mutlu oldum bu arada
Çok sağol canım çokgüzelve anlatılamayacak kadar farklı bir duyguymuş bu insan yaşayınca anlıyor.Darısı diğer bekleyen arkadaşlarıma olsun inşallh.
Çok sağol canım,güzel dilklerin için
Çok sağol ayaz'cığm.Benimeşimde aynı senin gibiydi hiç alışverişe yanaşmıyor,yapmak istemiyordugelsin öyle diyordu.Zorla bir badiler almıştım.Nedeninide söylemiyordu bende benimkadar heveslenmiyor sandım.Sonra nedenini ısrarla sorduğumda onlar gözümüzün önünde durdukca üzüleceksin beklemek zor olacak bende gördükçe kötü olacam dedi.gelsin ben o zaman ona neler alacağım dedi senin eşin gibi gerçektende bir şeyimiz eksik olsa akşamfalan dinlemiyor pırrr yola kızımıza alış veriş için.
sağol Herdemk ciğim tek kolumda kızım var tek elle yazıyorum:)) oğlumda çok sevindi .öpüyor kokluyor,senin sütün 7 günden sonra onu doyuracak kadar indi mi canım.6 ay ek besinsiz mi emzirdin bilgi verirsen sevinirim.
Benim kızım kendi kendine uyuyordu ama kucağa iyi alıştı:) yatırınca ağlıyor kucağa alınca uyuyor.Bugün bir çorbayı ancak yapabilidim:)
Zaman cığımüzülme bak benim işimde hep aksi gitmişti az mı ağladım ama şimdi cennet kokulu meleğim kollarımda.Bu günler geçecek sabır
can arkadaşım benim bende senin gibi eski topikten bu tarafa transfer olanlardanım. burada herşey güzel gidecek inşallah. uzmanınızın neden bu kadar zorladığını anlamış değilim senin gibi anneyi nerde bulacak? yani ufak bir prüzde dosyanızı kapatırım ne demek moral bozmaktan stres vermekten başka birşey değil. üzüldüm senin adına ve o densiz uzmanada çok sinirlendim. bir dilekçeyle uzmanınızdan memnun olmadığınızı bildirseniz. genel müdürlüğe bir telefon açın orda Yasemin hanım vardı ben onunla bir iki kez görüşmüştüm çok yardımcı olmuştu. uzmanınızın bu tutumunu bildirseniz belki başka birine yönlendirir sizi. dosya ne zaman onaylanıyor bilmiyorum ama esma16 yı hatırlıyorsan 2-3 ayda bebeklerine kavuştular. bence uzmanın tutumuyla alakalı. korkma kitapları okuyamıyorsanda okuyamıyorsundur zorla değil ya sen bir kitap okumadın diyemi anne olamayacaksın yahu kitap yüzü görmeden anne olanlar var. annelik iç güdüsel birşey zaten zamanla herşeyi öğreniyorsun en cahil anne bile çocuğunun iyiliği için birşeyler öğrenmeye çalışoyorki senin gibi anneyi zor bulurlar. elimde olsa senin o densiz uzmana gidip çat çat bir sürü laf söylerdim.biz sınav filan olmadık öyle uzun uzun sorularda sorulmadı eve gelen görevlide saonda oturdu şöyle bir çocukların oyun odasına baktı gitti zaten lojmanda oturuyorduk evin heryeri dökülüyordu ne diyecek yani ev kötü çocuk yokmu. ev değişir muhit değişir önemli olan anne ve baba karakteri onlar değişmesin yeter. ayy içimi dökemedim daha ama oğlum uyandı. öpüyorum seni sıkılma ne olur...
canım benim kızını önce öp benim için,sonra abisini öp... o çok yorulacak çünkü abi olmak kolay değil :) benim abim hep söyler sen glince ben byüdüm der :)) oğlum 6 ay emdi çok fazla sütüm olmadı ama, uyandırmamak için geceleri biberonla doyurdum gündüzleri de hem emdi hemde biberonla karnını doyurdum. benim oğlum yemeği seviyordu belki ondandan her koldan yedirdim :) her şeye dayanıyorduda biğr açlığa dayanamıyordu :)) gerçi sen daha iyi bilirsin emzirmenin hazzını hem anne hem bebek için. çok güzel bir duygu... ne çabuk alışmış kucağa kuzum benim. aman alışsın bırak sana zor olacak ama o çok mutlu :)) benim oğlum bir türlü kucağıma alışmadı çok istedim sürekli kucağıma aldım ama olmadı özgür ruhlu oğlum benim yatağında gerile gerile uyumayı seviyor :))
cnm ya senin uzmanını okurken ben sıkıldım bu ne ya sorulara hemen cvp vercen düşünmicen demeleri falan ne kadar saçma düşünmeden cvp mı verilirmiş sen düşünde cvp ver şekerim... biz o aşamalar henüz gelmedik inş. bizim uzmanımız bizi zorlamaz böyle şeylerle... sen bence çok korkma herşey güzel olucak görüşmenizde güzel geçicek inş. Allah yardımcın olsun bacım...
aminnnn ammmiiiinnnn dua et bacım nolur haftaya sınava çağırdı inşallah güzel geçer de bir adım daha yaklaşırım kızıma
dua edin kızlar uzmanımız yumuşasın çok gerginim bazen tamam diyorum olucak bazende yok diyorum olmucak dua edin kitaplardan sınavı geçelim yanlış cevap yada böyle düşünerek cevap verirsek bu bizim cocuk gelişiminde bilgisiz ve özensiz olduğumuz anlamına gelicekmiş takır takır cevap vermeliymişiz dua edin kızlar karıştırmadan takılmadan cevap verelim
birde bişey sorucam kitaplardan sözlü sınava giren oldumu ne soruyorlar bilgisi olan varsa nolur hatırladığınız soruları söyleyin
haftaya sınav olucaz
bir soru daha dosyanız hangi aşamada onaylandı
son bir soru sağlık raporunu falan dosya onaylandıktan sonra mı istiyorlar
,evet canım artık sıranın başındasın. bende heyecanla senden gelecek haberi bekliyorum.
sen bebişini alınca bende bebişime bir adım daha yaklaşacağım.
inş. önümüzdeki hafta gelir haberde bebeğini alırsın.
hayırlısı olsun.
otuznisan senide unuttuk sanma hep dualarımdasın çok bekledin.
ama allah sabrınızı deniyor. inş. gelecek bebeğin hayırlı evlat olur.
onu gördüğün anda beklediğin zamanı unutur gidersin. inş. seninde haberini bugün alırız.
zaman ben senin gibi diğer topikden transfer oldum burayabakalım arkamızdan gelenler olucakmı? valla uğraş uğraş tedavi nereye kadar zmn kaybı bizler için zor hastalarız tedavilerimizde zor oluyor...en güzeli evlat edinmek oldu bizim içinde inş. en kısa zmnda kavuşursun kızına..çok korkutmuş bu uzman sizi senden daha iyi annemi bulucakmış cnm korkma içini ferah tut sen...
arkadaşlar ne gibi sorlarla karşılaşmış onların bu soru cvp görüşmeleri nasıl geçmiş merak ettim bende açıkcası ne gibi sorular soruluyor kızlar yardımcı olursanız sevinirim bende bilgimiz olsun...
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye uğrayamadım bebişlerine kavuşan arkadaşlar ALLAH analı,babalı büyütsün mürvetlerini görün işallah bizde kızımla hafta sonu gelicek teyzeleri için hazırlıklara başladık.Kızım hafta sonu arkadaşıyla buluşucak sabırsızlıkla bekliyoruz.
bende bugun ilk görüşme için cağaloğluna gittim evraklarımı vedik bundan sonrası için allah hayırlısını versin garip bir duygu içindeyim
hangi uzmanla görüştün işlemlerini hep aynı uzmanla devam ediceksin bende bundan yaklaşık bir yıl önce bizde karmakarışık duygularla başvurmuştuk ama sabret herşey çok çabuk olucak inş. biz sürecin sonuna geldik her aşaması ayrı bir heyecan canım allah sabırlar versin tez zamanda kavuş yavruna
allahım en kısa zamanda hayırlı haberlerini almak nasip eder inşallah ...ben daha ilk kez buğun gittim sadece nufus cüzdanı ve diploma fotokopilerini verdim sonra 5 resim felan 5 refarans içeren tamamlamamz gereken evrakları istediler onlarıda 3 gün içersinde tamamlayıp hemen vermek istiyorum ama ondan sonra ki sürec nasıl ilerleyecek bilmiyorum
canlar nasılsınız ? sıraya baktımda şakamaka 1 sıra üste çıkmışım :) nete çok giremiyorum çok takip edemiyorum ama şu sağlık rporu işi kafamı karıştırdı??? bizim teslim ettiğimiz evraklar: özgeçmiş,5 resim,gelir belgesi,üzerimize olan mallar,resim,diploma fot.bunları teslim ettik ev görüşmesi için aramalarını bekliyoruz da sağlık raporu istenmedi sonramı istenecek nerden aldınız eğitim araştırma hast mi??? yada istenmicekmi acaba??? deneyimli anne adayları yardımmmmmmmmm :)))
onları tamaladıktan sonra ev ziyareti yapılacak ve birebir görüşmeler olacak
12/06/2012 tariinde başvurmuştuk ve bizim uzmanımız çok olumlu biriydi bizi çok güzel yönlendirdi hiç umutsuzluk hissettirmedi kitap tavsiyelerinde bulundu tüm görüşmelerimiz sohbet havasında geçti ve son telefonu beklyoruz en soon geçen hafta aradım ve tüm hazırlıklarınızı taamamlayın yakında sizi arıcaz dedi bekliyoruz hamile olduğunu düşün bir anda çocuğun olmuyor diilmi onun gibi bir süreç bizimkide uzmanda öle söylemişti emin ol herşey çok güzel olacak bende ona inanıyorum:)))
bende ilk kez buğun yaptım ilk başvuruyu dedğin gibi ilk gittiğimizde sadece diploma ve nufus cuzdan fot. istediler sonraki aşama için 5 resim ref. üzerine kayıtlı mallar bunları tamam layın gelin deiler sağlık raporu için bişey demediler onlar sonraki aşamada heralde
kararın için tebrik ediyorum evlat edinme olayının kutsallığı üzerine herşey söylendi tekrara girmicem sorular içinde çok zorlu sorular olmuyo anlamaya çalışıyorlar bizleri uzmanın dediklerini uygula kitapları okumaya çalış zaten yüreğinin güzelliğini fark edeceklerdir.
asla yapay davranma heyecanını çok bastırmaya çalışma eşinle olan ilişkin hakkında sevdiğin sevmediğin yönleri çocuk senin istemediğin bir davranış yaparsa nasıl önlem alırsın arkadaşlarınla ilişkilerin hobilerin fobilerin çalışıyorsan işinden memnun olup olmadığın vb. sorular soruluyor sabırlar ve başarılar diliyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?