bende bugun ilk görüşme için cağaloğluna gittim evraklarımı vedik bundan sonrası için allah hayırlısını versin garip bir duygu içindeyim
bende bugun ilk görüşme için cağaloğluna gittim evraklarımı vedik bundan sonrası için allah hayırlısını versin garip bir duygu içindeyim
hayırlı olsun cnmgarip bir duygu içindeyim demişsin ilk başvurduğumuz gün bende çok garip bir duygu içindeydim.
evraklar ile ilgili yazılarını yazmışsın ben benimkini anlatayım bende yolun başındayım. kuruma il gittiğimiz gün başvuru günümüz olarak kabul edildi.gerkli kağıtları imzaladık.15 gün içinde özgeçmişimizi yazıp getirmemiz söylendi,5 resim,5 referans falan geriye sağlık raporumuz kalmıştı onuda 1 ay içinde hazırlıyıp gelmemiz söylendi bu haftada onu hallettik haftaya teslim edicez.(sağlık raporunu biz devlet has. yaptırdık 1 günlük iş benden akciğer filmi, kan istenmedi eşimden istemişler.benimki 112 tuttu eşiminki 155 tuttu) bundan sonra bi sorun çıkmazsa ev görüşmeleri falan olur heralde bakalım..
hoş geldiniz
inş herşey gönlünüzce olur.ve zaman su gibi akıp gider.evraklarınız görüşmeleriniz çabucak halledilir
Herkese iyi aksamlar,
Epeydir giremiyordum. Bebegine kavusan tüm arkadaslar adina cok sevindim. Rabbim evlatlarinizla güzel, huzurlu, sevgi, saglik dolu bir yasam nasip etsin hepinize. Bizlere de tez zamanda yavrularimiza kavusmayi nasip etsin insallah.
Bu basvuru ve sonrasindaki sürec cok kafami karistirdi. Her bölgede o kadar farkli ki. Tamamen uzmanla igili bir durum sanirim. Ben daha önce yazmamistim, Kayseri'de oturuyorum. Buradan basvurduk. Bizim prosedür hicbirinizdeki gibi gelismedi.
1. gidisimiz bilgi almak icindi.
2. gidisimizde evraklarimizi teslim ettik. Biz sizi arayacagiz dediler. Ben dayanamadim 2.5 ay sonra kuruma gidip "hala aramadiniz" dedim : ) Bana daha o zaman "önünüzde 9 kisi var, siz 10. siradasiniz" demisti. Ki bunu dediginde daha ev ziyareti, görüsme vs. hic yapilmamisti. 4. ayin sonunda da evimize iki uzman geldi. 15 dakika konustuk. Eve de öylesine baktilar. Ben uzman'a "simdi bizim dosyalarimiz Ankara'ya gidecek ve oradan onay cikmasini mi bekliycez" dedim. "hayir yok öyle birsey, dosyaniz biryere gitmeyecek" dedi. Bircok arkadas sinavdan, kitaplardan, sorulardan bahsediyor. Kafam iyice karisti. Yarin kuruma gidip etraflica bi daha sorucam. insallah ters birsey olmaz.
inşallah kardeşim inşallah konuştuk uzman konusunda ama değiştirilmedi bakalım nolcak ev ziyaretinde de banyodan çekmecelere kadar baktı evin ve sitenin krokisini çizdi cocuk odam baya büyük yaz kış güneş alıyor ama bizim daire biraz yüksekte onu sorun etti eksi olarak yazdı evde ki tadilat nedeninden tutunda eski eşyaları köye gönderdiğime kadar herşeyi yazdı kitap okumak zoruma gitmiyor zaten çok hevesle okuyorum tek korkum sorular. sorduğu sorulara doğru cevapları düşünmeden vermemizi istedi ondan korkuyorum yanlış cevap versem nolcak ya eşim yanlış cevap verirse çok sıkıntıdayım nolur dua edin herşey düzelsin
bacım senin sütün kendiliğinden mi geldi ilaç falan kullandınmı kaç gün emzirince sütün geldi nasip kısmet olurda kızımı kucağıma alınca bende emzirmek istiyorum çok büyülü özel geliyor bana sütüm gelsede bende yaşasam o mutluluğu
zaman ben senin gibi diğer topikden transfer oldum burayabakalım arkamızdan gelenler olucakmı? valla uğraş uğraş tedavi nereye kadar zmn kaybı bizler için zor hastalarız tedavilerimizde zor oluyor...en güzeli evlat edinmek oldu bizim içinde inş. en kısa zmnda kavuşursun kızına..çok korkutmuş bu uzman sizi senden daha iyi annemi bulucakmış cnm korkma içini ferah tut sen...
arkadaşlar ne gibi sorlarla karşılaşmış onların bu soru cvp görüşmeleri nasıl geçmiş merak ettim bende açıkcası ne gibi sorular soruluyor kızlar yardımcı olursanız sevinirim bende bilgimiz olsun...
bizide burdaki teyzelerinide unutmayın malibu mutluluğun çok belli canım sana kızınla kolay gelsin diyorum allahım bende böyle cümleler kurabilecekmiyim oğluşumla şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye
kızlar kızım çişini söylemeye başladı yaaa biz dolayısıyla bezi attık artıkeee bu kezde çarşıda olmadık yerde çişi gelince hurra tuvalet aramaya koşturuyoruz kuzum sakın bırakma çişi tut deyincede apış arasını elinle tutuyor ) bugün tramvaya bineceğiz kartı okuttum tam tramvay geldi benimkiler ikisi birden çişimiz var diye gerisin geriye çıktık.güvenliğe söyledim artık.neyse bu arada dükkanları geziyorum wc için bulduk birini bizimkiler rahatladı.tramvaya tekrar bindik benim kız avazı çıktığı kadar bağırıyor çişim var diye.anneciğim tut bırakma diyorum.indik tramvaydan koştura koştura alışveriş mağazasına girdik akıllı kızım çişini altına kaçırmadan eve kadar geldi.ama göreceksiniz tam komediydi resmen maraton yaşattı bana )
yüce rabbim sana nasıl teşekkür etsem azdır.sana o kadar minnetarımki 2 tane melek gönderdin evime 9 aydır evimin içinde ayrı bir güneş doğuyor... oğlum canım annemmmm seni çooook seviyorum.iyiki benim annem olmuşsun diyordu şimdi kızımda konuşmaya başlayınca annem benim annem ellerinide açarak seni çoooook seviyorum dedikçe allahım rüyadamıyım acaba diye hala kendime soruyorum. evimizin neşesi canım çocuklarım.....
evet canım artık sıranın başındasın. bende heyecanla senden gelecek haberi bekliyorum.
sen bebişini alınca bende bebişime bir adım daha yaklaşacağım.
inş. önümüzdeki hafta gelir haberde bebeğini alırsın.
hayırlısı olsun.
otuznisan senide unuttuk sanma hep dualarımdasın çok bekledin.
ama allah sabrınızı deniyor. inş. gelecek bebeğin hayırlı evlat olur.
onu gördüğün anda beklediğin zamanı unutur gidersin. inş. seninde haberini bugün alırız.
Merhaba Arkadaşım,
Çok yakında haber çıkacak bak göreceksin. İnan hep senin için dua ediyorum. İçini ferah tut. İl dışı tercihi olarakta değiştirdiğiniz için çok hızlanacak süreç. Kimse çok beklemesin inşallah...Anneciğine selamlar.
Sevgiler,
bacılar destekleriniz için teşekkürederim çok gerginim danışanımız çok sık dosyayı daha incelemediğini en ufak bir pürüzde dosyanın kapancağını defalarca söyledi ya ondan napcam bilmiyorum zaten cok zor bu kararı vermek bu yola girmek insan bigüler yüz yardımcı olucak bi davranış bekliyor kitaplardan sınav olucaz ya işten geç çıkıyorum okumaya gayret ediyorum ama bitiremedim birazda karıştırıyorum yaş yaş zeka ve zihensel gelişim cinsel gelişimi derken karıştırıyorum birde 2-3-4 yaş gelişimi nerdeyse aynı gibi geliyor bana ufff şu dosyam bi onaylansa bende coştursam kızlar banada halay çekeriz dimi
benim kadarim bu kardeşim ilk görüşme çok olumsuz geçti günlerce ağladım sonra arada ki olayları atlayarak anlatıyorum coçok esirgeme kurumunun yardımcısıyla görüştük durumu anlattık oda haklısınız böyle davranılmaz dedi ama uzman değiştirmediler şimdi sanki nasıl olduk hem şikayet etmiş hem eline kalmış olduk. ev ziyaretinde de gergindi nasıl desem hani hissedersiniz ya öyle işte cocuk azarlar gibi konuşuyor hadi konuşsun katlanırım katlanıyorumda ama anlamadım gitti çok zorluyor elim ayağım daha beter birbirine dolaşıyor napsam bişey diyor napıcamı şaşırdım arasam dosyayı sorsam kızıyor üşenmeyip gitsem azarlıyor sanki hergün arıyorum sadece 1 kere aradım oda ev ziyaretine nezaman gelceksiniz diye 1 kerede evrak istedi onun için gittim hergün yakasında değilim aman ne bilim 4 ay oldu geçti bile başvuralı da çok gerdi stresten yüzüm sivilce içinde kaldı ergenliğimde bile bukadar sivilce çıkarmadım
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye uğrayamadım bebişlerine kavuşan arkadaşlar ALLAH analı,babalı büyütsün mürvetlerini görün işallah bizde kızımla hafta sonu gelicek teyzeleri için hazırlıklara başladık.Kızım hafta sonu arkadaşıyla buluşucak sabırsızlıkla bekliyoruz.
Zaman, sizin bu uzman beni deli etti ya.inşallah kardeşim inşallah konuştuk uzman konusunda ama değiştirilmedi bakalım nolcak ev ziyaretinde de banyodan çekmecelere kadar baktı evin ve sitenin krokisini çizdi cocuk odam baya büyük yaz kış güneş alıyor ama bizim daire biraz yüksekte onu sorun etti eksi olarak yazdı evde ki tadilat nedeninden tutunda eski eşyaları köye gönderdiğime kadar herşeyi yazdı kitap okumak zoruma gitmiyor zaten çok hevesle okuyorum tek korkum sorular. sorduğu sorulara doğru cevapları düşünmeden vermemizi istedi ondan korkuyorum yanlış cevap versem nolcak ya eşim yanlış cevap verirse çok sıkıntıdayım nolur dua edin herşey düzelsin
Canım, ben ikizlerimi doğurduktan sonra 1 ay boyunca sütüm gelmedi. Mama verdik hep. Ama her gün emziriyordum, emzik niyetine kullanıyordu bir tanesi, diğeri süt gelmeyince vazgeçip bırakıyordu hemen. Hiç pesetmedim ama. Önce mama verip karınlarını doyuruyordum sonra da meme verip emzik niyetine emziriyordum.bacım senin sütün kendiliğinden mi geldi ilaç falan kullandınmı kaç gün emzirince sütün geldi nasip kısmet olurda kızımı kucağıma alınca bende emzirmek istiyorum çok büyülü özel geliyor bana sütüm gelsede bende yaşasam o mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?