Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım inanamıyorum sen çok şanslı bir insansın bence bu kadar sürede bu kadar hız demekki bulunduğun ilde o kadar sıra falan yok çok yakın eli kulağında keşke bütün uzmanlar böyle olsa valla ben şunu kast etmiştim canım gitme derken eğer bişeyi herkesin yaptığı gibi uygun yapmıyorsa yani prosedür falan takmıyorsa kendi doğruları varsa gidipte aslında böyle oluyormuş deyip ne senin nede onun kafasını bulandırma demek istedim ama demekki herşey yolunda gidicek inşallahta bu gidişle çabucak kavuşacaksın bebeğine senin adına çok sevindim bak şimdi senden cesaret aldım acaba bende bidahamı aramalıyım sormalıyım en son biz evrakları teslim ettiğimizde gitmiştik kuruma5 ay oldu nerdeyse ne yapmalıyım bilemedim

Son düzenleme:
Canım çok teşekkür ederim inş.içine doğan gerçek olur.Mucizen nasıl iyisinizdir inş.Öpüyoruzzz...

Teşekkürler arkadaşım,
Çok şükür iyi, şimdi doktordan geldik işe yeni geldim ve yeni açtım sayfayı.
11 haftalık oldu. Normal gidiyor biraz bulantılar dışında :). Ama inanırmısın ben hala inanamıyorum. Allah'ın işi işte sual olmaz.
Doktor herşey yolunda dedi.
Canım dualarım seninle ve tüm burdaki dostlarımla. Anneciğine selamlar.

Sevgiler,

maşallah bacıma bu yaz kucağın dolucak ne güzel ne zaman müracaat ettiniz bide hangi ildesiniz ayyy çok duygulandım çoookk sevindim Rabbim yalvarırım bizede yaşat

effsa'cim
senin ne kadar iyi niyetle söyledigini biliyorum. cokta haklisin. kurumdan ciktiktan sonra düsündüm "ya uzmanimiz aksi olsaydi, ya effsanin dedigi gibi benim söylediklerime takilsaydi ve isi yokusa sürseydi... keske effsa'yi dinleseydim" dedigim oldu... Ama rabbim yüzümüze güldü ve hersey yolunda gitti. insallah bundan sonrasi da güzel gider. Allah herkesin gönlüne göre versin. sevgiler

maşallah bacıma bu yaz kucağın dolucak ne güzel ne zaman müracaat ettiniz bide hangi ildesiniz ayyy çok duygulandım çoookk sevindim Rabbim yalvarırım bizede yaşat

Merhaba Zaman,
biz Ekim 2012'de kuruma bilgi almaya gittik, kasim 2012'de de resmi evraklarimizi teslim ettik. Evraklarimizi teslim ettigimiz gün basvuru tarihimiz olarak kabul edildi. 4. ayin sonunda ev ziyaretine geldiler. Yani su an 6. ayin icindeyiz ve Allahima cok şükür su an hersey iyi gidiyor. Dilerim sizin de islemleriniz cok cabuk ilerler... sevgiler

hayırlı cumalar arkadaşlar .bu cuma günü hürmetine Rabbim tez zamanda evlatlarımıza kavuştursun inş..evraklarımız görüşmelerimiz su gibi aksın gitsin kolay olsun inş.
lee canım hep yazdıklarında okuyup inan çok duygulanıyorum.evlatlarınla hep mutlu olursun inş.darısı bizlerin başına .
limony canım evladını kucagınada almayı nasip etsin yüce mevlam ..
melihanur senin adına çok mutlu oldum canım ...hemen hazırlıklara başla bence.bebegini kucagına almaya az kaldı çünki

CANIM BAŞVURU DERKEN İL İÇİNDE BAŞVURU 3. SIRA SANIRIM .SİZ İL DIŞIDA yazmışmıydınız tercihte

Aaaaa gözünüz aydın, çok çokkk mutlu oldum adınıza.Ne güzel bir haber bu!!! 1. sıradasınız demek, ilk gelen bebeği siz alabileceksiniz o zaman.
Güzel haberlerinizi bekliyorum dört gözlee

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013
destina0706 01.2012 Erzurum kız 04.04.2013
gerçek19 27.11.2012 Çorum-kız-09.04.2013
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza erkek-09.04.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

ozlemrahdeniz 12.06.2012 İstanbul erkek :18:
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz) :18:
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
melihanur 08.11.2012 Kayseri kız-erkek :18:
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
sudenazaz 11.04.2013
Tenarr

CANIM BAŞVURU DERKEN İL İÇİNDE BAŞVURU 3. SIRA SANIRIM .SİZ İL DIŞIDA yazmışmıydınız tercihte

Evet canim, biz il disi da olur demistik. Bu sira bizim il icindeki siramiz. Off yaaa acaba kuruma gitmesemiydim. simdi daha cok umutlandim ve zaman sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor. sürekli yüregim agzimda geziyorum. Allahim bizi utandirma, cok fazla da bekleterek sinama yarabbim...

ay ne kadar güzel işte hazırlıklara başla hemen .ben de olsam elim ayagıma karışırdı valla heyecandan .

ay ne kadar güzel işte hazırlıklara başla hemen .ben de olsam elim ayagıma karışırdı valla heyecandan .

: )) basladim bile. ilk siparisim bebek bakimi üzerine iki kitap oldu. Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ve Etkili Anne Baba Eğitimi (EAE) bu iki kitabi internetten siparis ettim. Hatta kurumdan dönerken eşim "artik bir alisveris listesi yapalim ne dersin" dedi. Aksam oturup onunla bir liste yapicaz ve bu hafta sonu hayatimin en güzel alisverisini yapicam insallah... Allahim yarabbim ne cok site varmis bebeklerle ilgili. resmen bambaska, renkli mi renkli, hayat dolu yeni bir dünya aciliyor önümüzde. Kesfedecek ne kadar cok sey varmis... Halimi görmelisiniz, 5 yasinda bir kiz cocugunun heyecaniyla dolasiyorum evin icinde : ))

Ne güzel duygular yaa, çok heyecanlanıyorum ben de sizinle, sanki ben alışverişe çıkacakmışım gibi hissediyorum duygularınızı yazdıkça.
Şöyle keyifle yapın alışverişi zevkle, keyifle. Sonra da bize anlatın, biz de keyif alalım.

destinacığım siteye uzun zamandan beri girmiyordum.gökçenin bebeğini kaybetmesinden sonra hepimiz dargınız sanki kulübe...ama şimdi girdim senden aldığım haber beni de çok mutlu etti.hayırlı olsun canım kızınla oğlunla eşinle sağlıklı uzun ömürlü bir yaşam dilerim hepinize...

bahar geldi ya canım hiççç çalışmak istemiyor şöyle dışarda dolanmak boşboş vakit geçirmek istiyor. bugün lafta çalıştım öyle nette gezdim durdum canım bebek çekiyor gelsede park bahçe bu güzel havalarda dolansam önceden bahar geldimi sokağa çıkmak istemezdim millet ya hamile ya çocuğuyla parkla bilirsiniz o durumu sanki her yerden hamile ve bebek fışkırıyormuş gibi oluyor. bu sene okadar rahatım ki anlatamam yıllardır neden sıkmışız kendimizi bir olamazın peşinden gitmiş kendimizi harap etmişiz şimdi mutluyum
aaaahhhhh şu dosyamda bir onaylansaydı rahat rahat sıramı bekler şafak sayardım
inşallah Rabbim bizede yaşatır

wc işinize gülmekten yarıldım tam komedi olmuş sizin tramvay gezintiinizde )
ay sorma cnm ya dışarda arkadaşın çocğunu gezidrdik az önce çoluk çocuk dışarda ailece uçurtma uçuranı çocuğunu gezdirip arkadaşlıklar kuranı herşey var bu dışarda biz evin içinde kukuman kuşu gibi tek takılıoz sen çalışıyormuşsun bak kafayıda dağıtırsın işle falan...

canım ne güzel bir haber ,eeee fazla zaman kalmamış meleğine kavuşacaksın inşaallah) ben inanıyorum ki bu yıl eviniz şenlenecek

canlarım benim güzel yürekli anneler) bende sizler gibi çocuklarını gezdiren parkta oynayan çocukları görünce bende bunları yaşayacakmıyım acaba derdim...allaha şükür şimdi iki evladımla o güzelliği yaşıyorum.eeee bazanda sizi sinir edebiliyorlar)) özellikle alışveriş merkezlerinde..ben onuda rayına otturtum) önceki kadar sorun yaşatmıyor kuzularım)
çevremdeki tek çocuğu olan arkadaşlar hatta bizi görünce 2.çocuk iştahına kapılıyorlar)
inşaallah bu güzel duyguyu yaşayacaksınız.biraz daha sabır.şunu aklınızdan çıkarmayın tüp bebek tedavisinde işimiz biraz şansa kalıyordu.o an hep acabaları yaşıyorduk.şimdi meleğinizin bir yerde sizinle kavuşmayı beklediğini düşünün.bugün olmazsa en kısa zamanda kesin sizinle olacak.ben kendimi hep bu şekilde teselli etmiştim.sabrımın sonunda rabbim 2 evladımı bana kavuşturdu.
sizlerde o gün gelecek meleğinize veya meleklerinize kavuşacaksınız)

canım benim hiç üzülme o dosya onaylanacak ve sende bizler gibi o güzel duyguyu yaşayacaksın.

benim iş arkadaşlarımdan bir çift çocukları olmayınca 40 yaşına geldiklerinde bir erkek çocuk aldılar çocuk 6 yaşına geldiğinde çocuğa anlatıp bir tane de kız kardeş getirdiler ve şu anda çok mutlular arkadım sürekli şükürler olsun ben de evladın anneliğn tadını aldım diyor ve maşallah Allah nazardan saklasın çok mutlular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…