Kizlaaaaaaar, herkese selam : )
Sevgili Effsa sen "bosver gidip kafani karistirma" demissin. Aksam epey düsündüm gidip gitmemek konusunda ama dayanamadim bu sabah gittim kuruma. Esimle birlikte gittik. Eve gelen uzmanimizin heyecandan ben ismini bile alamamistim. Kuruma gittigimizde onu görünce cok sevindim. Aradan cok zaman gecmedigi icin o da bizi hemen tanidi, cok ilgi gösterdi. Aklima takilan herseyi sordum. "kac defa daha geleceksiniz, bize kitap verecek misiniz, sinav olacak miyiz, bize Resmi evrak gönderilmeyecek mi vs." diye...
Önce bir güldü sonrada "heyecaninizi anliyorum. Ama merak etmeyin. icinizi rahat tutun dedi. iki hafta icinde evinizie bir daha ziyarete gelicez. 3 haftaya kadar da size Resmi Onay belgesi gelecek" dedi. Siramiz da o evrakta yazacakmis. Benim bakislarimi görünce dayanamadi "basvuruda 3. siradasiniz, bebek sirasinda da 1. siradasiniz" dediginde bayiliyordum...
Kizlar dualarinizi eksik etmeyin. Galiba bu yaz bebegimi kucagima alabilecegim insallah...
Canım çok teşekkür ederim inş.içine doğan gerçek olur.Mucizen nasıl iyisinizdir inş.Öpüyoruzzz...
Sevgili Effsa sen "bosver gidip kafani karistirma" demissin. Aksam epey düsündüm gidip gitmemek konusunda ama dayanamadim bu sabah gittim kuruma. Esimle birlikte gittik. Eve gelen uzmanimizin heyecandan ben ismini bile alamamistim. Kuruma gittigimizde onu görünce cok sevindim. Aradan cok zaman gecmedigi icin o da bizi hemen tanidi, cok ilgi gösterdi. Aklima takilan herseyi sordum. "kac defa daha geleceksiniz, bize kitap verecek misiniz, sinav olacak miyiz, bize Resmi evrak gönderilmeyecek mi vs." diye...
Önce bir güldü sonrada "heyecaninizi anliyorum. Ama merak etmeyin. icinizi rahat tutun dedi. iki hafta icinde evinizie bir daha ziyarete gelicez. 3 haftaya kadar da size Resmi Onay belgesi gelecek" dedi. Siramiz da o evrakta yazacakmis. Benim bakislarimi görünce dayanamadi "basvuruda 3. siradasiniz, bebek sirasinda da 1. siradasiniz" dediginde bayiliyordum...
Kizlar dualarinizi eksik etmeyin. Galiba bu yaz bebegimi kucagima alabilecegim insallah...
canım inanamıyorum sen çok şanslı bir insansın bence bu kadar sürede bu kadar hız demekki bulunduğun ilde o kadar sıra falan yok çok yakın eli kulağında keşke bütün uzmanlar böyle olsa valla ben şunu kast etmiştim canım gitme derken eğer bişeyi herkesin yaptığı gibi uygun yapmıyorsa yani prosedür falan takmıyorsa kendi doğruları varsa gidipte aslında böyle oluyormuş deyip ne senin nede onun kafasını bulandırma demek istedim ama demekki herşey yolunda gidicek inşallahta bu gidişle çabucak kavuşacaksın bebeğine senin adına çok sevindim bak şimdi senden cesaret aldım acaba bende bidahamı aramalıyım sormalıyım en son biz evrakları teslim ettiğimizde gitmiştik kuruma5 ay oldu nerdeyse ne yapmalıyım bilemedim
maşallah bacıma bu yaz kucağın dolucak ne güzel ne zaman müracaat ettiniz bide hangi ildesiniz ayyy çok duygulandım çoookk sevindim Rabbim yalvarırım bizede yaşat
CANIM BAŞVURU DERKEN İL İÇİNDE BAŞVURU 3. SIRA SANIRIM .SİZ İL DIŞIDA yazmışmıydınız tercihte
Evet canim, biz il disi da olur demistik. Bu sira bizim il icindeki siramiz. Off yaaa acaba kuruma gitmesemiydim. simdi daha cok umutlandim ve zaman sanki hic gecmeyecekmis gibi geliyor. sürekli yüregim agzimda geziyorum. Allahim bizi utandirma, cok fazla da bekleterek sinama yarabbim...
ay ne kadar güzel işte hazırlıklara başla hemen .ben de olsam elim ayagıma karışırdı valla heyecandan .
Ne güzel duygular yaa, çok heyecanlanıyorum ben de sizinle, sanki ben alışverişe çıkacakmışım gibi hissediyorum duygularınızı yazdıkça.: )) basladim bile. ilk siparisim bebek bakimi üzerine iki kitap oldu. Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ve Etkili Anne Baba Eğitimi (EAE) bu iki kitabi internetten siparis ettim. Hatta kurumdan dönerken eşim "artik bir alisveris listesi yapalim ne dersin" dedi. Aksam oturup onunla bir liste yapicaz ve bu hafta sonu hayatimin en güzel alisverisini yapicam insallah... Allahim yarabbim ne cok site varmis bebeklerle ilgili. resmen bambaska, renkli mi renkli, hayat dolu yeni bir dünya aciliyor önümüzde. Kesfedecek ne kadar cok sey varmis... Halimi görmelisiniz, 5 yasinda bir kiz cocugunun heyecaniyla dolasiyorum evin icinde : ))
sevgili arkadaşlar hepinize güzel dileklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.günler çok yoğun geçiyor ama çok güzel bir yoğunluk allahtüm bekleyen arkadaşlarıma bu tatlı yoğunluğu yaşatsın inşallah. 1 nisanda haberini aldım inanın ilkin 1 nisan şakası sandım inanamadım.ve 4 nisanda da kızımıza kavuştum.49 günlüktü bugün 50 günlük oldu bir görseniz acayip çirkin cadı prenses:) size alış hikayemi baştan sona yazmaya çalışacağım.kızım şu an uyuyor uyanmazsa eğer:))
ilkin bir gün önce bulunduğumuz ilde ki kuruma gittik evraklar imzaladık. Sonra ertesi gün sabaha karşı yola çıktık.aslında biz gece çıkacaktık burada ki uzmanımız güldü isterseniz akşam çıkın anca gidersiniz diye espiri yaptı çünkü 2 saatlik yol olunca bizde artık onun dediği satte çıktık.
Sonra heyecanlı ve birazda stresli yolculuktan sonra oraya vardık.ilkin kurumda birkaç evrak imzaladık.sonra alan arkadaşlarında bildiği klasik konuşmaları dinledik.kabul ettik.sonra oradaki uzmanımız bebeği getirmeleri söyledi.biz orada bekledik onlar arabayla bebeği 9:20 de getireceklerini söyledi.saat 10 geliyordu halabebek gelmedi.sonra uzmanımız biraz sohbetten sonra nerde kaldınız diye tekrar aradı.sonra bize geliyorlarmış dedi.tabi ben sandelyedeoturuyorum ama kalbim çıkacakbacaklarımı sanki heyecandan hissetmedim.o arada koridorda bir an kalabalık ayak sesleri ve konuşmalar duyuldu.ben aynen o an gelin almaya gelen konvoyun sesini duyan gelin gibi hissettim.o an bayılacaktım sandelyeden tutunarak kalktım içeri girdiklerinde .bir tek kucaklarında ki battaniyeye sarılı bebeğimi gördüm etrafımı görmüyordum.eşimin kucağına verdiler.hepimiz etrafına toplandık.eşim bana verdi sonra kucağıma aldım öptüm kokladım sarıldım sarıldıktan sonra ben bir ağlamaya başladım tutamadım kendimi annem ağlamış ben ağlayınca (tabi ben etrafımda olupbitenleri görmüyorum öyle sarhoş gibiydim) sonra bebeği getiren ve orada çalışanlar ağlamışlar.bir tane bayan varmış o dayanamamış dışarı çıkmış manzaraya dayanamadımdemiş.sonra sakinleştik kısa bir süre sonra kafamı çevirip bizimlehep ilgilenen uzmanımıza baktım çok kötü olmuş ağlamamak için kendini tutmuş bir halde idi.sonra sabah 10.00gelen kızımızla bizi oarada bakım odası varmış bizi oraya soktular eşim valiye ve gerekli yerlere evrakları imzalatmaya gitti tabi vali ye ancak saat 4;00 imzalattı biz o odada 6saat fıtık olduk çıkmak için .neyse akşam evdeydik.
Biraz gazlıyız teyzeleri bugün dr.daydık tahliller kontroller falan derken.biraz da hastayız tabi orada üşütmüşler kızımı.kızım kıpırdayıp duruyor ben şimdilik çıkıyorum.
Inanın yazamadım ama aklım hep sizdeydi.allah hepinize bu güzel duyguyu tatdırsın inşallah.ben kızımızı alacağımın bir gün evveli akşam 2 saat uydum sonra uyyuyamadımheyecandan o uykuyla yola çıktım.hala da uykusuzum ama uyumakta istemiyorum:))))
wc işinize gülmekten yarıldım tam komedi olmuş sizin tramvay gezintiinizdekızlar kızım çişini söylemeye başladı yaaa biz dolayısıyla bezi attık artıkeee bu kezde çarşıda olmadık yerde çişi gelince hurra tuvalet aramaya koşturuyoruz kuzum sakın bırakma çişi tut deyincede apış arasını elinle tutuyor ) bugün tramvaya bineceğiz kartı okuttum tam tramvay geldi benimkiler ikisi birden çişimiz var diye gerisin geriye çıktık.güvenliğe söyledim artık.neyse bu arada dükkanları geziyorum wc için bulduk birini bizimkiler rahatladı.tramvaya tekrar bindik benim kız avazı çıktığı kadar bağırıyor çişim var diye.anneciğim tut bırakma diyorum.indik tramvaydan koştura koştura alışveriş mağazasına girdik akıllı kızım çişini altına kaçırmadan eve kadar geldi.ama göreceksiniz tam komediydi resmen maraton yaşattı bana )
ay sorma cnm ya dışarda arkadaşın çocğunu gezidrdik az önce çoluk çocuk dışarda ailece uçurtma uçuranı çocuğunu gezdirip arkadaşlıklar kuranı herşey var bu dışarda biz evin içinde kukuman kuşu gibi tek takılıoz sen çalışıyormuşsun bak kafayıda dağıtırsın işle falan...bahar geldi ya canım hiççç çalışmak istemiyor şöyle dışarda dolanmak boşboş vakit geçirmek istiyor. bugün lafta çalıştım öyle nette gezdim durdumcanım bebek çekiyor gelsede park bahçe bu güzel havalarda dolansam önceden bahar geldimi sokağa çıkmak istemezdim millet ya hamile ya çocuğuyla parkla bilirsiniz o durumu sanki her yerden hamile ve bebek fışkırıyormuş gibi oluyor. bu sene okadar rahatım ki anlatamam yıllardır neden sıkmışız kendimizi bir olamazın peşinden gitmiş kendimizi harap etmişiz şimdi mutluyum
aaaahhhhh şu dosyamda bir onaylansaydı rahat rahat sıramı bekler şafak sayardım
inşallah Rabbim bizede yaşatır
wc işinize gülmekten yarıldım tam komedi olmuş sizin tramvay gezintiinizde)
ay sorma cnm ya dışarda arkadaşın çocğunu gezidrdik az önce çoluk çocuk dışarda ailece uçurtma uçuranı çocuğunu gezdirip arkadaşlıklar kuranı herşey var bu dışarda biz evin içinde kukuman kuşu gibi tek takılıoz sen çalışıyormuşsun bak kafayıda dağıtırsın işle falan...
bahar geldi ya canım hiççç çalışmak istemiyor şöyle dışarda dolanmak boşboş vakit geçirmek istiyor. bugün lafta çalıştım öyle nette gezdim durdumcanım bebek çekiyor gelsede park bahçe bu güzel havalarda dolansam önceden bahar geldimi sokağa çıkmak istemezdim millet ya hamile ya çocuğuyla parkla bilirsiniz o durumu sanki her yerden hamile ve bebek fışkırıyormuş gibi oluyor. bu sene okadar rahatım ki anlatamam yıllardır neden sıkmışız kendimizi bir olamazın peşinden gitmiş kendimizi harap etmişiz şimdi mutluyum
aaaahhhhh şu dosyamda bir onaylansaydı rahat rahat sıramı bekler şafak sayardım
inşallah Rabbim bizede yaşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?