mrb kızlar
öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim oğluşum bugün 9 günlük oldu 2 gün önce göbeği düştü aldığımızda çok zayıftı ama inşallah hızla toparlanacak şimdiden fark ediyorum toparlanmaya başladığını ilk günkü resimlerle şimdi arsında baya fark var..yüzünde hafifi bir sarılık var onun geçmesini bekliyoruz emzirme konusunda tavsiyede bulunan arkadaşlarada teşekkür ederim evet emziyorum ama henüz süt gelmedi inşallah bekliyorum kız kardeşimin 3 aylık bebği var o bizimkide emziriyor süt kardeş oldular yani...dün kontrol için hastaneye götürmüştüm işitme testi istediler ama gitmeden önce banyo yaptırmıştık sinyal alamadıklarını söylediler tıkalı olabilirmiş doğum kalıntılarını atmamış olabilir dedi hemşire pazartesi günü tekrar gideceğiz inşallah bir sorun yoktur herşey yolundadır kulakları gayte iyi duyuyordur aksini düşünmek bile istemiyorum canık çok sıklıldı ama inşallah yavrumun hiç bir şeyi yoktur...ben ona bir sürü ninni hazırladım beni duymadığını düşünek bile istemiyorum sizde dua edin teyzeleri pıtırcığıma...bu arada ilk gün sarışın gelmişti yüzünde ki sarılıktanmıdır yoksa benim heyecanımdanmıdır bilemem sarışın değil gayet esmer yakışıklı bir oğlan bizimkisi ellerinizden öper teyzeleri...fırsat buldukça yazarım inşallah ..kendinizi iyi bakın..bekleyenler beklediğinize değecek emin olun hamileleiğin tadını çıkartın bir sabah bi uyandım bir telefon anne oldum böyle ani bişey...Rabbim bu güzel duyguyu isteyen bekleyen herkese yaşatsınbu ALLAHIN bir lutfu bizlere...
Arkadaşlar hepinizi taktir ederek okuyorum.
Maaşallah, maaşallah...
Umarım işitmesi normaldir, dualarımız sizinle.
Yüzündeki sarılık ta, sarılık olduğu için olabilir.
Her bebek doğduktan sonra sarılık olur.
Belki ondandır, korkmayın çabuk geçiyor.
Sadece sık beslemek gerekiyor, doktorunuza da danışın yine de!
Bir de emzirme konusunda sorularım olacak.
Şimdi siz gebelik yaşamadığınız halde,
bebeği emziriyor musunuz?
Süt geliyor mu?
Bunu duymuştum ama gerçekmidir diye de çok düşünmüştüm.
Yoksa ben mi yanlış anlamışım.
Yürekten gelerek emzirilirse süt gelir, derlerdi, ne bileyim...
Ben de koruyucu aile olmak, bebek almak istiyorum, emzirsem sütüm gelir mi?
Yoksa saçmalıyor muyum??? :26:
mrb kızlar
öncelikle iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim oğluşum bugün 9 günlük oldu 2 gün önce göbeği düştü aldığımızda çok zayıftı ama inşallah hızla toparlanacak şimdiden fark ediyorum toparlanmaya başladığını ilk günkü resimlerle şimdi arsında baya fark var..yüzünde hafifi bir sarılık var onun geçmesini bekliyoruz emzirme konusunda tavsiyede bulunan arkadaşlarada teşekkür ederim evet emziyorum ama henüz süt gelmedi inşallah bekliyorum kız kardeşimin 3 aylık bebği var o bizimkide emziriyor süt kardeş oldular yani...dün kontrol için hastaneye götürmüştüm işitme testi istediler ama gitmeden önce banyo yaptırmıştık sinyal alamadıklarını söylediler tıkalı olabilirmiş doğum kalıntılarını atmamış olabilir dedi hemşire pazartesi günü tekrar gideceğiz inşallah bir sorun yoktur herşey yolundadır kulakları gayte iyi duyuyordur aksini düşünmek bile istemiyorum canık çok sıklıldı ama inşallah yavrumun hiç bir şeyi yoktur...ben ona bir sürü ninni hazırladım beni duymadığını düşünek bile istemiyorum sizde dua edin teyzeleri pıtırcığıma...bu arada ilk gün sarışın gelmişti yüzünde ki sarılıktanmıdır yoksa benim heyecanımdanmıdır bilemem sarışın değil gayet esmer yakışıklı bir oğlan bizimkisi ellerinizden öper teyzeleri...fırsat buldukça yazarım inşallah ..kendinizi iyi bakın..bekleyenler beklediğinize değecek emin olun hamileleiğin tadını çıkartın bir sabah bi uyandım bir telefon anne oldum böyle ani bişey...Rabbim bu güzel duyguyu isteyen bekleyen herkese yaşatsınbu ALLAHIN bir lutfu bizlere...
mrb kızlar
Gerçek19 benim de kızıma doğduğunda işitme testi yapılmış normal çıkmış burada kontrolde tekrar yaptılar.Sağ kulaktan cevap alamadılar.19 da tekrar randevu verdiler.tekrar geideceğiz.İnan bende senin gibi o kadar korkuyorum.Allah'ım inşallah iyi çıkar diyorum.Ben internette baktım biberonla beslenen bebeklerde orta kulakta sıvı birikimi oluyormuş o da kulakta tıkalılığa sebeb oluyor sanırım.Birde biz kızımı götürdüğümüz de hastaydı yuvada üşütmüş gözü çapaklı burnu tıkalıydı dr.ona bağladı.Biraz olsun içim rahatladı.Allah'ım dualarımız onlarla kuzularımızı korusun Ya Rabbim.Ben de biberondan olacağını okuyunca Dr.Browns biberonu aldım artık onu kullanıyorum
arkadaşlar ben kuruma başvurduğumda sadece nufus cuz.fot.ile diploma fot.verdik diğer evrakları(özgeçmiş 5 referans 5 resim) hazırlayın kurumuzuz arayın ona göre randevu ile geleceksiniz dediler . şimdi ararsak kaç gün sonra gelin diycekler bilgisi olan varmı
arkadaşlar ben kuruma başvurduğumda sadece nufus cuz.fot.ile diploma fot.verdik diğer evrakları(özgeçmiş 5 referans 5 resim) hazırlayın kurumuzuz arayın ona göre randevu ile geleceksiniz dediler . şimdi ararsak kaç gün sonra gelin diycekler bilgisi olan varmı
ay canım benim ne güzel herşey gönnlünce olsun tşk ederimilden ile fark ediyor canım .uzmanına baglı.biz ilk görüştük ikinciyede imzayı attık .evde görüşmek için randevu verdi 10 gün sonraya.ev ziyaretine geldigindede evrakları istedi.1 ay içinde teslim edeceklerimizi .onlarıda 10 günde hallettik.ayda 1 görüşme yapmak şartıyla görüşme yapacakmış bizle... 3.görüşme için haber bekliyoz bakalım .haziran sonundada herşey bitmiş olacak dedi.sanırım ona görede sıramı falan ögrenebilecem.
emzirmenin hamilelikle alakası olmadığını biliyorum... sürekli emzirmekle gelir süt... biyolojik annede emzirmezse süt gelmez ..süt uyarıldıkça gelir... benim anlamadığım sadece merakınızı gidermek için mi bu soruları sordunuz.. yoksa biyolojik anne olmadınız yada olamadığınız icinmi.. yazınızın sonundaki yoksa sacmalıyormuyum sorusu pek samimi gelmedide... burda insanlar birbirleriyle dertleşiyor fikir alışverişinde bulunuyor .. ve üzüntüleri gerçek heyecanları gercek
Canım benim annemler öbür ay ümreye gidecekler söyleyeceğim buradaki her arkadaş için dua etsin.Bir insanın tanımadığı bir insana duası daha makbul derlerdi yanlış hatırlamıyorsam.Dilerseniz özelden isminizi yazın isim olarak dua etsin.Ya da topiğimiz adına genel de edebilir ikiside olur.bende hazırlıklara başlamak istiyorum .gerçi bizde cinsiyet konusunda bişey demedik .kardeşte olabilir ikizde sorun degil dedik ..bu yaz odasını boyatacam.. artık gelince alışveriş işleri olacak biizim sanırım:26:seneye inş anneler gününde tek duam yanımda olmaları:116:
selam kızlar bı yakınım esı vefaat ettı 2.cocuguna hamıle yalnız olduğu ıcın aılede 2 cocugu ıstemıyor çocuk esırgeme kurumuna verıcekler bebek henüz anne karnında 6 aylık hamıle cok uzucu ama durum bu malesefkı cocukesırgeme kurumu ıle ılgılı bılgısı olan varmı. yardımcı olmak ııcn araştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?