Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
tünaydın herkese bugün çok güzel bir gün ve bizim için çok önemli bir gün
grubumuzdaki arkadaşlarımızdan birinin kızının yaşgünü bu akşam oraya gideceğiz bütün grup toplanacağız çok güzel bir gece olacağına eminim bütün çocuklarımız bu gece bir araya gelecekler yine çok mutluyuz sonraki yaşgünüde nisan ayında olacak çocuklarımızı biraraya getirmek beraber büyütmek çok mutlu ediyor bizi nede olsa hepimiz kader arkadaşlarıyız..

Merhaba kızlarrrr
valla bır sıze anlatınca rahatlıyorum
etrafımda anlıcak cokca kısı yok cunku
bıldıgınız gıbı gecen hafta sevgı evındekı ogullarımızla gezmısdık
ve bu hafta ıcınde ızın aldım ve ogullarımla beraber olucam Allahın ıznıyle yarın
artık sakayla karısık 5 tane manevı oglum var benım dıyorum
23 yasındayım normal gelırlı bır aıleyız esımle
ama her hafta sonu ıcın bır butce ayırıyorum ogullarım ıcın
yarında guzel bır yemek park ıskele dolasılması balonlar felan yapıcaz
bakalım ınsallah guzel gecer
bugun okulla pıknıge gıttı afacaqnlar yarın benleler :)
bende bu hafta ışimi bırakıp baska yere gecıcem
ve ıkı uc hafta bosum :)
sanırım sureklı onlarla gecırmek guzel olur
Hele bır tanesı varkı o cocuga resmen asıkk oldum
daha 7 yasında
ahh ahh
2 aydır cocuk ısteyen bır cıftız ve olmadı
ama ıkı aydır her adetımde uzulurdum
ve dun adetımde ılk defa amannnn yaa dedım
demekkı benım ıcın hayırlısı suan ogulcuklarımızla ılgılenmekmıs :)
onlar sayesınde pozıtıf oldum
sımdı bunları sıze nıye anlatıyorum dersenız sıze yazmak bıle cok guzel ve ozel bır duygu
Allah hepunızı yavrucaklarınıza kavustursun
hepınız cok ama cok ozel annelersınız !

sima ;
isninle birşey sorabilirmiyim..sis nasıl grup oldunus... birkaç aile birlikte mi başvurmuştunus?bisim şimdilik çok yakın akrabalar biliyor başvurduğumusu...insan ha deyince nasıl bulabilir tanıyabilir ki böyle aynı kader arkadaşlarını... çevresi çocuklu aile doluyken.tek çocuksus aile olarak sivrilen bis iken(
sevgiler......

canım maşallahneşene şenlik...daim olsun..nasıl mutlu oluyorsan öyle davran ...ama daha çok yenisinis be gülüm... hem daha 2 ay olmuş deneyeli...dr lar bile en as 1 yıl veriyorlar spontan gebelik için...bence kendine şans vermelisin.. yine oğullarınla ol... ama kendinden vasgeçme derim ben..sağlıkla kal..

çok ama çook şanslısınız böyle bi grubunuz olduğu için,böyle dostluklar kurabildiğniz için...

öyle canım... ben öyle..yarın da öyle...
senin de kulağın telefondadır her an...saman su gibi geçsin........

bende sabah erken kalkmaya alışsam iyi olacak sanırım..çok uykucuyum :)) bakalım bebek gelince napıcam :)) cep telefonumla bi bütün olduk valla..zaman geçiyo ama bizim kız çok nazlı gelemedi bitürlü..bugün çok yoruldum odasıyla uğraştım bütün gün..ama bitti artık sadece halısını ve tülünü takmadım kirlenmesin diye

Yok cnm kendımden vazgecmıs tabıkı degılım
Ama ogluslar sayesınde artık kafamıza takmamıs oluyoruz :)
Allah hepımıze hayırlı evlatlar versın ınsallah

Arkadaşlar erkeklerim büyük çoğunluğu duygularını içlerinde yaşıyorlar. Ben her aşamada heyecan yaşarken eşimin umursamaz tavırları beni deli ediyordu. Ne zaman Aralık ayında bir arkadaşımız 23. sıradan bebeğini alınca heyecanlanmaya başladı. O günden sonra sürekli kızımla birlikte şunu yapacam kızımla brlikte şuraya gidecem demeye başladı. Herşeyin bir zamanı var. Bende sıramı öğrenince ilk önce şimayı arardım sonra bir iki arkadaşımı akşam eve gelirdim sıramız şu olmuş derdim yorum bile yapmazdı. Şu andada duygularını tam anlamıyla ifade edemiyor ama yorum yapmaya başladı. Bence üzülmeyin erkekleri silah zoruyla kuruma götürmedik onlarda istiyor ama içlerinde yaşıyor. Bizim durumumuzda olan 7-8 aileyle görüşüyorum hemen hemen tüm erkeklerin tepkisi aynı ama bebekler gelincede sizden çok seviyorlar buna emin olun.

canım arkadaşım çok güzel ve özel bir geceydi, inşallah nisan ayındaki yaşgünüde bende bebeğimle gelirim. Çocuklarla ve sizlerle birlikte olunca o kadar mutlu oluyorumki anlatamam. Bbirbirimizi anlıyoruz ve aynı duyguları paylaşıyoruz.

Şimacım bugun yogun bır gun gecırdı onun yerine ben cevap verıyım. Başka bir forumda yazısıyorduk hepimiz orda tanıstık.

merhaba arkadaşlar,
artık pek fırsat bulamıyorum nete girmeye. kızım bütün vaktimi alıyor. darısı bekleyen bütün arkadaşlarımın başına.nasıl bir hevesle beklendiğini çok iyi biliyorum. bizim beklentimiz mayıs sonu haziran başı sıramızın gelmesiydi ama süpriz şekilde kurumdan aradılar.gidip dosyasını inceledik, hemen karar veremedik. eşimle düşündük taşındık sonra da içimizden gelen sesi dinledik be bebeğimizi görmeye gittik. eğer bebeğin dosyasını inceleyip görmeyi kabul ederseniz ama bebekle uyum sağlayamazsanız bir hakkınız gidiyor. sonra 2 bebek daha görme hakkınız var. onu da kabul etmezseniz dosyanızı iptal ediyorlar. neyse biz kurumu arayıp bebeği görmek istediğimiz söyledik. oradan aldığımız yazılı izin ile bebeğimizi görmeye gittik.sabah yola çıktık. giderken o kadar heyecanlaydık ki elim ayağım titriyordu. acaba nasıl bir bebek, uyum sağlayabilecek miyiz, bizi görünce ne yapacak, biz onu görünce ne yapacağız, oyuncak götürsek mi, ne götürsek acaba vs. bir sürü soru aklımızdaydı. sonra bebeğimizi gördük. yavrum hemen kucağıma geldi. ilk görüşmede sadece eşimle biraz sorun oldu ısınma açısından çünkü orada görevliler hep kadın. görevlilere bebekle ilgili sorular sorduk. günlük rutini nasıl, kaçta yatar kaçta kalkar, ne yer ne sever ne sevmez, sağlığı nasıl, gelişimi normal mi vs. her şey olumlu gidince de kurumu arayıp tamam dedik. biz kızımızı evimize götürmek istiyoruz. bize bir kaç gün daha gidip gelmemizi kızımızla vakit geçirmemizi söylediler. size alışsın dediler. biz de üstüste birkaç gün gidip gördük oynadık. tabi önceden hiç bir hazırlığımız olmadığı için odasını, kıyafetlerini, yatağını, yorganını,nevresimini, bezini, mamasını, diş kaşıyıcısını, çekmece dolap kilitlerini, havlusunu, bornozunu, şampuanını, yağını,ayakkabısını, oto koltuğunu, pusetini, oyuncaklarını, çoraplarını, montunu daha aklıma gelmeyen şeyleri 3 gün içinde tamamlamaya çalışıp kızımıza kavuştuk. eve geldiği gece sabaha kadar doğru düzgün uyumadım. gece beraber yattık. nefes alıyor mu diye, ona bişey olur korkusuyla uyumak istemedim. bahtı açık olur inşallah yavrumuzun. gece uyandıkça sarıldık birbirimize. uyanınca hemen kollarını uzatıyor gözü bile açılmadan beni al dercesine. ilk gün yemek konusunda onun damak zevkini tam çözemediğimiz için çok az problem yaşadık. ama yavaş yavaş bütün sorunlar çözülüyor. yavrum 5 gün içinde bize, evimize uyum sağladı. doktora da gittik. gayet sağlıklı maşaallah. bir düzen kurmaya başladık. artık her şey onun çevresinde dönüyor. evet hayat daha hızlı akıyor artık ve az uyuyor, az yiyor insan. önce onun karnı doysun istiyor insan. önce o uykusunu alsın. neyse sonra yine devam ederim.

canım o kadar güzel şeyler yazmışınki heyecanlanmamak mümkün değil allah ömür boyu sizi birlikte mutlu etsin vede ayırmasın..... darısı bizlerin başına....bebişinide benim için öp

bencede çok güzel bir geceydi inşallah nisan ayında tekrarı olacak kızlarımızın birarada olması bana ayrı keyif veriyor rabbim herkese böyle güzel dostluklar nasip etsin aminn....

canım elif dilanında dediği gibi biz başka bir forumda yazışıyorduk orda tanıştık hepimiz aynı zamanlarda sıradaydık bebeklerimizi beraber bekledik birbirimize yakın dönemlerde kucağımıza aldık sonra ilk benim kızımın yaşgününde biraraya geldik reeldede çok güzel anlaştığımızı görünce birdaha kopmamaya karar verdik hem bu çocuklarımız içinde çok iyi olacak ve artık mümkün olduğunca biraraya geliyoruz yaşgünlerini zaten hiç kaçırmıyoruz çocuklarımızın yaşgünlerini beraber kutluyoruz rabbim bozmasın netten bşlayıp gerçek hayatta süren dostluklar kurduk öyle güzel bir grup oldukki inşallah hiçbir zaman kopmayız aminnnnn....

Allah mutluluğunuzu kat kat arttırsın inşallah...kısa zamanda uyum sağlamışsınız ne güzel..yazdıklarını okudukça kafamda bazı şeyler şekilleniyo..ne olacak nasıl olacak sorularım cevap buluyo..paylaştığınız için çok ama çok teşekkürler

sima teyzesi biz de doğum günlerine katılabilir miyiz?

tabiki katılabilirsiniz
canım yazını okudum rabbim mutluluğunuzu daim etsin yaşadıklarını öyle güzel anlıyorumki evinizdeki heyecanı eminim her uayndığında yanı başında meleğini görünce bu gerçekten benimmi diye düşünüyorsundur hala inanamıyorsundur rüya gördüğünü sanıyorsundur sonra kendine bir çimdik atıp kendine geliyorsundur rüya olmadığunu anlıyorsun rüya değil ama rüyalardaki kadar güzel uzun ve sağlıklı bir ömrünüz olsun inşallahhhh rabbim evladınızı size bağışlasın sizide ona
şimanın kasımda yaşgünü yeni atlattık daha ama bir dahaki yaşgününe tabiki katılabilirsiniz çokda seviniriz
minik meleğimizi kocaman öpüyoruz muckkkkkkkk

çok güzel bi duygu çok özendim onunla uyumak ne güzel bizlerde hasretiz meleklerimize bi an önce kavuşuruz inşallahhhhh

canım yasılarını gösyaşımla okudum.sevincine mutluluğuna ortak oldum.allah daim etsin..bir düsen kurman ve herşeyin yolunda olması çokkkk güselll... darısı bislere... aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…