Kizlar bugun Adanada 4aylik bir bebek pazardaki bir saticiya birakilmis.İcindeki notta ben bakamiyorum Devlet daha iyi bakar yaziyormus.Ne dersiniz Otuznisanin bebegi olabilir mi.Otuznisanin cinsiyet tercihini hatirlamiyorum ama umarim onundur ve artik bebegine kavusur
Yarın sabah FOX TV de Fatih Portakalın sunduğu Çalar Saat isimli programa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik konuk ve ben Fatih beye hem mail gönderdim hemde tweet attım. Mailde hepimiz için önemli bir soruyu Bakanımıza sormasını rica ettim.
Sormasını istediğim soru ise Evlat edinen çalışan annelere neden izin olmadığı konusu.Eğer okuduysa ve sorarsa sevinirim. Benim ,eminim sizinde merak ettiği bir sorudur. Ben diyorum ki bu soruyu soran bir tek ben olmayayım.Sizler için uygunsa sizde bu soruyu iletin ki aynı soru birden fazla kişiden gelirse daha çok dikkatlerini çekecektir değil mi ama.
Dogum yapan anneye izin varken Evlat edinen anneye neden izin yok ? Çok merak ediyorum...
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum işler çok yoğun sınavlar var .evladına kavuşan anneleri çokkkkkkkk tebrik ediyorum ve kocaman öpüyorum inanın çokkkk sevindim çok darısı biz bekleyen anne adaylarının başına olsun. sizlere bişey danışıcam ev görüşmesi için bekliyorum biliyosunuz ve kocaman 2 ayı geçti arayan soran yokne yapmalıyım arasam kendimizi hatırlatsam mı yoksa sessiz bekleyişe devammı? kafam darmaduman akıl verin bana lütfennnnnnnnnn . öpüldünüz
her çocuk kendi annesinin.babasının yanında büyümek ister fakat.olaya birde bu yönüyle bakmak lazım.annesinin,babasının yanında hangi şartlarda büyüyecekti.Allah yardımcımız olsun,inşallah bizim çocuklarımızda sizin gibi düşünüp değer verir.çünkü biz onlar için elimizden geleni değil elimizden gelenin daha fazlasını vermeye çalışıyoruz.çünkü onlar Allah ın bize emaneti.emanete iyi bakmak lazım.herdemk canım çok hassas bir hikaye gerçekten. bizi bu kadar etkilediyse seni nasıl etkilemiştir kim bilir. ama bu gibi şeyler tanık olanları yaralar. ben de babaneme ilk geldiğimde koltuk altına burnumu sokar uyurmuşum meme ararmışım. herkes ağlarmış halime. hatta beni doğuran kadına bir komşumuz otobüste rastlamış ta rezil etmiş bari memeden kesilene kadar baksaydın diye. ben hangisini hatırlıyorum??? hiçbirini... hatırladığım şeyler çocukluğuma ait mutlu günlerim babanemle dedemle geçen mutlu bir hayat. şükürler olsun ki sahipsiz kalmıyor hiçkimse. Rabbim bebeklerin meleklerini gönderiyor yanlarına. Sen de onlardan birisin.
düşünüyorum da beni doğuran insan direnseydi bırakmasaydı ne olurdum? psikolojisi bozuk bir anne, üvey baba eziyeti, paramparça hayatlar, yokluk sıkıntı.... bugün olduğum yerde mi olurdum acaba? kaç tane anne 70 küsür yaşındayken evini çevresini tüm hayatını bırakıp eve kapanır da torun büyütür? babanem yaptı benim için... hala da yapıyor hep yanımda şükürler olsun.
O nedenle bunları düşünüp üzülmeyin. görene üzgünlük verse de o bebecikler hiçbirini hatırlamayacaklar. sizin sevginiz emeğinizden başka hiçbirşey umurlarında olmayacak emin olun.
hayır olsun.Önce sıkıntı içindesin.Sonra çifte müjdeli haber alacaksın diye yorumladım.Doğrusunu Allah bilir.günaydın anneler ve anne adayları
gündüz niyetine anlatıyorum hayır olur inşallah kızlar rüyadan anlayan varsa yorumlarsa sevinirim
rüyamda bir Kurandayım ve komşular var kucağımda da kızım var yaklaşık 1.5 2 yaşında gibiydi Kuranda millet niye aldın inşallah seninde bebeğin olur falan diyolar kızım nasıl üzülüyor anne ben senin kızın değilmiyim falan diyor ve kucağımdan hiç inmiyor böyle başını göğsüme sokuyor bende olurmu annem sen benim kızımsın diyorum o arada yengem geliyor ikiz bebeği olmuş emziryor kızım ilk defa kucağımdan iniyor nasıl seviniyor anne bebek diyor ve bana dönüp anne senin karnında da bebek var diyor oan hissediyorum hamileymişim kızımı kucağıma alıp annem sen benim bebeğimsin diyorum sarılıyorum o hallede uyandım kollarım falan sıcacıktı anlatamam çok tuhaftı sanki böyle tamda uyumuyodum hemen gözlerimi açtım böyle değişik bişeydi
Kizlar bugun Adanada 4aylik bir bebek pazardaki bir saticiya birakilmis.İcindeki notta ben bakamiyorum Devlet daha iyi bakar yaziyormus.Ne dersiniz Otuznisanin bebegi olabilir mi.Otuznisanin cinsiyet tercihini hatirlamiyorum ama umarim onundur ve artik bebegine kavusur
günaydın anneler ve anne adayları
gündüz niyetine anlatıyorum hayır olur inşallah kızlar rüyadan anlayan varsa yorumlarsa sevinirim
rüyamda bir Kurandayım ve komşular var kucağımda da kızım var yaklaşık 1.5 2 yaşında gibiydi Kuranda millet niye aldın inşallah seninde bebeğin olur falan diyolar kızım nasıl üzülüyor anne ben senin kızın değilmiyim falan diyor ve kucağımdan hiç inmiyor böyle başını göğsüme sokuyor bende olurmu annem sen benim kızımsın diyorum o arada yengem geliyor ikiz bebeği olmuş emziryor kızım ilk defa kucağımdan iniyor nasıl seviniyor anne bebek diyor ve bana dönüp anne senin karnında da bebek var diyor oan hissediyorum hamileymişim kızımı kucağıma alıp annem sen benim bebeğimsin diyorum sarılıyorum o hallede uyandım kollarım falan sıcacıktı anlatamam çok tuhaftı sanki böyle tamda uyumuyodum hemen gözlerimi açtım böyle değişik bişeydi
hayır olsun.Önce sıkıntı içindesin.Sonra çifte müjdeli haber alacaksın diye yorumladım.Doğrusunu Allah bilir.
hayırlara gelsin inşallah gündüz gözüyle canım benim. sen uyandığında kendini iyi hissediyorsan rüyan iyidir canım. çünkü rüyalar kişiden kişiye değişiyor ve bana iyi gelen sana kötü gelebilir sana iyi gelen bana kötü gelebilir bu sebeple sen kendini nasıl hissediyordun uyandığında bu önemli :) sen anlattığında benim hissettiğimi sorarsan mutlu haber alacaksın :)) kısmetler çifter çifter kapına gelecek canım :)))
Allah razı olsun kızlar inşallah mutlu haber alırım bugün sabah ağlamaklı uyandım nasıl daraldım anlatamam evdede misafir vardı kalktım market bahanesiyle dışarı çıktım ağlamaklı ağlamaklı dolandım geldim azcık rahatladım aklımdan bitürlü atamıyorum dosyamız ne zaman onaylanır dedim görüşmeden sonra 2 ay içinde belli olur dedi hem onaylanmayabilirde evinize mektupla bildirilir gerekcesiyle birlikte dedi kızlar napıcam bilemiyorumbu ayın sonuna görüşme günü verdi ayrı ayrı görüşücekmiş bu bizim 2. görüşmemiz olucak ilk müracatıda sayarsak 3. görüşme olucak kalbim titriyor onaylamıcak sanki hani insan hissederya karşındakinin düşüncesini öyle hissediyorum ve çok çaresizim evet bizimde hatamız oldu ilk görüşmede eşim telefonla konuştu görüşmeye giricekken çok kötü oldu biliyorum eşim işte heyecanlandı da offff o günü düşünmek bile istemiyorum napıcam buda olmazsa niye onaylanmamadan bahsettiki sabır diyip suscam
Allah razı olsun kızlar inşallah mutlu haber alırım bugün sabah ağlamaklı uyandım nasıl daraldım anlatamam evdede misafir vardı kalktım market bahanesiyle dışarı çıktım ağlamaklı ağlamaklı dolandım geldim azcık rahatladım aklımdan bitürlü atamıyorum dosyamız ne zaman onaylanır dedim görüşmeden sonra 2 ay içinde belli olur dedi hem onaylanmayabilirde evinize mektupla bildirilir gerekcesiyle birlikte dedi kızlar napıcam bilemiyorumbu ayın sonuna görüşme günü verdi ayrı ayrı görüşücekmiş bu bizim 2. görüşmemiz olucak ilk müracatıda sayarsak 3. görüşme olucak kalbim titriyor onaylamıcak sanki hani insan hissederya karşındakinin düşüncesini öyle hissediyorum ve çok çaresizim evet bizimde hatamız oldu ilk görüşmede eşim telefonla konuştu görüşmeye giricekken çok kötü oldu biliyorum eşim işte heyecanlandı da offff o günü düşünmek bile istemiyorum napıcam buda olmazsa niye onaylanmamadan bahsettiki sabır diyip suscam
Mrb canım ayy kalbim pır pır etti haberi duyunca ama daha bize çook var dün uzmanımızla görüştüm 10. sırada olduğumuzu söyledi. Yine de çoookk teşekkür ederim beni düşündüğünüz için.Hadi bebeğim bekletme bizi :)Kizlar bugun Adanada 4aylik bir bebek pazardaki bir saticiya birakilmis.İcindeki notta ben bakamiyorum Devlet daha iyi bakar yaziyormus.Ne dersiniz Otuznisanin bebegi olabilir mi.Otuznisanin cinsiyet tercihini hatirlamiyorum ama umarim onundur ve artik bebegine kavusur
Teşekkürler.Ben de izin konusunu yazdım.ok.canım bende faceden yazdım aynen soruyu kopyaladım. inş. sorarlar..:13:
https://www.facebook.com/permalink....omment_id=6877665&offset=0&total_comments=230 kızlar burdan ulaşabilirsiniz adrese
hala işteyim kızlar sıkıldım iyice akşama misafirde var ve ben daha çıkamadım bile :)
görüşmemiz ertelendi hayırlısı buymuş diyorum.
karamsarlığımda kalmadı nasipte ne varsa o olur .
hayırlısı olsun
artık kimseler uğramaz olmuş bi ara ne güzeldi ya herkez yazıodu bişiler ne oldu bizim bayanlara?
evet canım hakkımızda neyse hayırlısı o olsun..
evlatlarına kavuşanlar tadını çıkartıyorlar .özlem gideriyorlar ..bizlerde topigi beklemeye devam.
evladından haber gelen olunca şenleniyo buralar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?