Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Merhaba arkadaşlar anca fırsat buldum bilgisayarı açmaya umarım herkes iyidir.Bizde kızımla çookkkkk iyiyiz yemeklere başladık yarında kahvaltımıza başlıyoruz. Yaklaşık 1 ay olucak ama sanki doğduğu günden beri bizimle ALLAH belleyen herkeslere nasip etsin bizim kızın sesi çıkmaya başladı sevgiler

sizleri okudukca daha çok yavrumun yanımda olmasını istiyorum .içime bir hüzün geliyoki sormayın.daha ben sıramı bile bilmiyorum.görüşmelerde bitmedi daha(

Son düzenleme:
sizleri okudukca daha çok yavrumun yanımda olmasını istiyorum .içime bir hüzün geliyoki sormayın.daha ben sıramı bile bilmiyorum.görüşmelerde bitmedi daha(

QUOTE=HAZAN72;30038417]sizleri okudukca daha çok yavrumun yanımda olmasını istiyorum .içime bir hüzün geliyoki sormayın.daha ben sıramı bile bilmiyorum.görüşmelerde bitmedi daha([/QUOTE]
Canım benim,sizlerle paylaşmaktaki birinci maksat,kararsız olup çevrenin etkisi altında kalanları durumun güzelliğiyle yüzleştirmek,diğer amaçta senin gibi bekleyenlerin sonunda neye kavuşacaklarını anlatıp rahatlatıp sıkıntılarını bir an olsun dindirmek.
inan aynı yollardan ben de geçtim.Ben de anne olanların yazılarını okurdum hem çok ümitlenir,duygulanır,mutlu olurdum.Hem de acaba bizim de böyle olacak mı derdim.Bize iki yıl demişlerdi,eşim şehir dışına çıkmam diye tutturmuştu.İlla bulunduğumuz ili bekleyelim diyordu.(Başta böyle dememesine rağmen,çevrenin etkisi altında kalıp)İlk telefonla arandığımızda gitmeyi kabul etmedi.Danışmanımız tekrar eve geldiğinde de (taşındığımız için)benim uçak fobim var,bize şehir dışı haber vermeyin dedi.Ne üzüldüm ne üzüldüm.hatta,akrabaların yanında da beni kimse şehir dışına gönderemez gibi iddialı laflar etti.Hatta gelinimiz bana dediki senin işin çok zor.BU şehri çok beklersiniz.Ben de dedimki Allah ne dediyse o olur.Boşver o öyle desin.Ben çok kötüydüm.Allahın takdiri o dönem danışmanımız izindeymiş yerine bakan danışmanda eşimin bu laflarını bilmediği için oğlum için hem de direkt eşimi aramış.O da kabul etmiş.Danışmanımız olsaydı aramayacaktı.Hatta o gelince gittiğimize inanamamış.Ben de acaba nasıl bir çocuk olacak?Bizi sevecekmi vs vesveselerde zihnimi dolduruyordum.Ama çok dua ettim,nasılsa Rabbim hayırlısını veriri dedim.Oğluma kavuştuktan sonra iki,üç ay da sıkıntılıydım.Çevre genişti,giden gelen.Saçma,kırıcı laflar,benimsememeler.Ben bir taraftan heyecanlıyım,gerginim,uykusuzum.Elimden geldiğince iyi anne olmaya çalışıyorum,söylenenlere çok üzülüyordum.
İki,üç aydır kafamdan bunları attım.Allah beni oğlumun annesi olarak bilsin yeter dedim.Bundan sonra da hep mutluluk,iyilik olsun.inşallah.
Ne olur hiç üzülmeyin ben çok üzülürüm.Her prosedür aşılır,görüşmeler de biter,onaylar da gelir.Zaten o çocuk senin, sana yazılmış,vaktini bekliyor.Allah her bekleyeni umduğundan da hayırlısıyla karşılaştırsın.

Kızlar...

Ev görüşmem çok güzel geçti allaha şükür .Sanki evime arkadaşım gelmiş sohbet ediyormuş gibiydi...

HeidiAnkaraoy canım benim .nekadar güzel yazdın yüregine saglık..inan öle hevesleniyomki sizleri okurken .keşke benimde yavrum yanımda olsa diyorum .tabiki yazın, sakın yazmamazlık yapmayın .sizleri okudukça çok güzel şeyler ögreniyorum ..nasıl davranmam konusunda özellikle...inş bi sıraya girsemde beklesem diyorum .sanırım çok zor bi dönem olacak .evladım geldikten sonrada senin çektigin sıkıntıları bende çekecegimi düşünüyorum.özellikle eşimin ailesi yönünden .şu an kimse bilmiyor.onlara süpriz olacak .özellikle bizim mirasımız konusunda kurdukları hayaller güme gidecek
tek dilegim rabbimden tez zamanda evladıma kavuşmak ..

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013
destina0706 01.2012 Erzurum kız 04.04.2013
gerçek19 27.11.2012 Çorum-kız-09.04.2013
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza erkek-09.04.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

ozlemrahdeniz 12.06.2012 İstanbul erkek :18:
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz) :18:
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
melihanur 08.11.2012 Kayseri kız-erkek :18:
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
sudenazaz 11.04.2013
Tenarr

maşallah paşa iyileşmiş avm de gezmeye başlamış. umarım tekrar ameliyat olmak zorunda kalmaz.
Allah saadetinizi arttırsın.

selam kızlar nasılsınız
taze anneler nasıl bebişleri nasıl

selam kızlar nasılsınız
taze anneler nasıl bebişleri nasıl

s.a cnm ben iyiyim Allaha şükür...
sen nasılsın nasıl gidio hayat?
havalar güzelleştikce insanlar kendini dışarı atmaya başladı topik boşaldı gibi...
inş. güzel haberler aldıkca gelir herkez..

bende napim çalışıyorum dediğin gibi havalar ısınmaya başladı kimsecikler yok topikte bekçi olarak hergün bir iki kere girip bakıyorum kızlar boş bırakmayın arada yazın haftaya cuma 3. görüşmemiz var olsada bitse bende şöyle bir ohh çeksem
hadi bacılar hepinizi

o bekçiliği bende yapıyorum arada çevrim dışı bakıyorum kim ne yazmış diye sonrada çıkıyorum )
şu görüşmeniz bitsede kurtulsak inş. gelirlerde güzel geçer...

merhaba kızlar nasılsınız?
sabaha çok güzel uyanmıştım. oğlumla oynaştım ona kahvaltı yaptırdım azıcık parka çıktık salıncakta salladım. 8 aylık ama kendinden beklenilmeyecek cesaretlere sahip :) salıncakta desteksiz oturmak istiyor onu tutuyorum elimi itiyor,salıncağın demirlerinde öyle sıkı tutuyorki... onu hafif hafif sallıyorum,rüzgar yüzüne değdikçe havayı içine öyle bir çekiyorki görmeniz lazım aldığı zevki,hazzı... eve gelince elini yüzünü yıkadık sonra uyudu. bende tv açtım öyle kanalları geziyordum Serap Ezgü'nün programına takıldım kaldım. 6 yıl önce evlatlık verilen çocuğunun peşine düşen anne feryat figan içinde. zor şartlarda yaşamış yalnızlıktan fakirlikten bebeği zorla elinden alınmış ve bir aileye verilmiş. mahkemeleri hala sürüyormuş. evlatlık alan anne baba,anneanne ve dede de programa katılmışlar. 1 günlükken bırakılan bebek şimdi 6 yaşında annesine babasına alışmış dünyası mutlu huzurlu ve diğer tarafta biyolojik annesi tek sığınağı 9 ay taşıdım elimden zorla alındı ben vermedim isyanı. hangisi haklı bilemedim içim parçalandı. bakan büyüten anne diyoruz emek verdiği için. kan bağıda önemli..Allahım sen aklımı koru, bunları düşünmeyi hiç istemiyorum ama işte hayatta bu gerçekler var ve karşıma çıkıp gerçeği tokat gibi yüzüme vuruyor oğlum üzülmesin hayatı kararmasın ben herşeye razıyım bugün ilk defa biyolojik annesinin buharlaşıp yok olmasını diledim.. yüreğim kötülendi, karardı. düşünün ben ki düne kadar dua eden onun için iyi dileklerde bulunan ben, şimdi Allahım ne olur unutsun oğlunu, aklı fikri buharlaşıp yok olsun dedim düşünceme pişman oldum içim yandı acıdı.. oğlum için herşeyin en iyisini düşünüyorum elimden geleni belkide şartlarımı zorlayıp en iyisini yapmaya çalışıyorum. onunla ilgili güzel hayallerim güzel gerçeklerim var elle tutulur gözle görülür...
kızlar biz özel anneleriz ve evlatlarımız için herşeyi yaparız. Allaha sığınıyorum Cenabı Allahım nasıl uygun görürse öyle olur ama evladımı artık kimse alamaz elimden...vermem kimseye vermem. birgün biyolojik annesi çıkıp verin yavrumu derse.. Allahım düşünmek bile istemiyorum çünkü biliyorum ki ne düşünürsek karşımıza çıkar. düşünmeyeceğim,düşünmeyeceğim....

Son düzenleme:

hadi hayırlısı hayatım inşallah herşey gönlüne göre olur. :) bende seni kocaman

canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki... benimde gözlerim ıslak ıslak.. şükrediyorum hergün, oğlum bene her sarıldığında seni yaradana şükürler olsun diyorum. Allahım herşeyin en güzelini nasip etsin hayatım yüzünüz hep gülsün hep iyi olun dilerim... Allah acılarını göstermesin (Amin).

slm kızlar,
biliyorsunuz ben oğluşuma yeni kavuştum..size bir sorum olacak özellikle özel sektörde çalışanlar ne kadar izin kullandınız kuruma izin konusunda bir şey söylediniizmi ben çok fazla izin alamıyorum önümüzdeki günlerde işe başlayacağım ama kurumdan denetlemeye gelecekler gerçi gidip işe başlayacağımı söyleyeceğim ama yine içim huzursuz yönetmelikte acaba ne kadar bebekle birlikte kalmak gerekiyor bilgisi olan varsa lütfen yazsın..çalışmamı fazla istemeyen bir uzmanımız var bu arada o yüzden bu kadar korkuyorum bir sorun çıkacak diye lütfen yardımcı olun bana...

Merhaba canım.Ben öyle programları mümkünse izlememeye çalışıyorum.O kadar samimilerse neden meselerini kendileri çözmüyorlarda milyonların önüne taşıyorlar.Çünkü bunlar reyting alıyor.Evet bebek doğurup bırakanların bir kısmı annelik duygusu taşımadıklarından bir kısmı da zorunda kaldıkları için bırakıyorlar.Ama şu saatten sonra bunlar bizim düşüneceğimiz şeyler değil.Allah hiçbirimize,kimseye böyle bir şey yaşatmasın mübarek cuma günü dilerimki.Zorunda kalarak bile bıraksa seneler sonra bir yabancı oalrak çıkıp çocuğu geri istemek,başta çocuğa zarar verir,dünyasını alt üst eder.Onun zaten bir ailesi,,annesi,babası var.Kaldıki ortaya çıksa bile hiçbir yavru,sırf doğurdu diye senelerdir annelik eden babalık eden insanı bırakmaz,o zaten bir yabancıdır onun için hiçbir paylaşım yoktur onunla,tam tersi kızar ona.Var olan annesine,babasına daha çok bağlanır.Sana tanımadığın bir kadın gelse ben doğurdum seni dese annenden vazgeçermisin kaç yaşında olursan ol,bu budur.Geçen bizim öğrencilerden biri anlattı.kadın senin dediğin gibi çıkmış geri istiyormuş kızını.Kız,telefonla bağlanmış.Benim annem yanımda,sen annem olsaydın sen yanımda olurdun,bizi rahatsız etme,annemi de üzme demiş.
Nolur böyle düşüncelerle mutluluğunu bozma.Yavrunun,anneliğin tadını çıkar.Allah sana bunu nasip etmiş,sonuna kadar yaşa.Allah seni ve bu sitedeki,ya da tüm bu şekilde anne olanları evlatlarından bir ömür boyu ayırmasın.Onlar hayırlı evlat olsun,bizde hayırlı anne.Allah büyüktür,sevgi ve emek karşılıksız asla kalamaz.Çocuğunla ilgili tüm hayallerinde gerçek olsun inşalallah.

Off ne kadar zor bir durum, nedir hakkaniyetli olan, doğru olan? Ortada bir insan var, onun geleceği, mutluluğu herkesten herşeyden önemli bence.
Böyle şeyler düşünüp üzülmeyin, her insanın kaderi farklıdır, bu sizde de olacak demek değil, oğlunuzla mutlu olun.
Maşallah ona da, bayağı güçlü bir bebek sanırım, 8 aylıkken demirlere tutunup sallanıyor, üstelik de çok özgür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…