Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
evt canım 3.görüşmeyi bu ay yaparız dedi uzmanım.haber bekliyorum.haziran sonunda bitecek tüm görüşmeler dedi .1 tanesi evde oldu digeri kurumda oldu görüşme.eve geldiinde evrakların listesini verdi .10 gün içinde teslim ettik .1 ay müddet vermişti bize. çabuk halletik evrakları .uzmanımda şaşırdı :))

Bu gün ilk kez kızımla baş başa arabayla gezmeye gittik.daha öncede gitmiştik ama uzun mesafe değildi.üstelik arka koltukta pusetinde oturması ilkti .ilk zamanlar alışması için puseti ön koltuğa koymuştum kısa mesafelerde .şimdi araba dursun diye cıstak cıstak müzikle elinde çıngırak gezdik :))) alışveriş esnasında uyku saatinide es geçmedi :))) tabi bir ara ben karnımı doyururken sıkıldı ve çınlarcasına çığlık attı .çığlık atması bana sinir olması demek bu durumda ne desem ne yapsam tınnn yine çözüm bulduk o an yakınımda hiç tanımadığım insanlardan yardım istiyorum başkası cee dedimi bizim ki susuyor yoksa bana küs olduğu için bağırmaya devam ediyor.zannedersiniz ki bir yerini acıtmışlar öyle bir bağırmak.
Şimdi yatağımda mışıl mışıl uyuyor arada bir elihle beni kontrol ediyor .uykuya devam .babamız şehir dışında 1 haftadır kızımda iyice bana kene oldu .her dk değil sn yanımda .ben evde hızlı hareket ederim bir o oda bir bu oda koşturmaca esnasında bizimkide yürüteçte pırrr peşimde .şu yürüteç üreticeleri lütfen kenarlarını yumuşak bir mslzeme yapın bilekten aşağı ayaklarıma yürüteç çarpa çarpa mahvoldum.
İlk kelimler dökülmeye başladı ... Baba anne mama hadi kalk ver al attı ....ağzından kelimeler döküldükte muhteşem bir ses tonu ortaya çıkıyor (bağırırken hiç muhteşem değilde)
Yaramazlıklar başladı ...dün dışarı çıkıyorduk bir baktım bizimki banyoda duşakabinde çap çap elini vuruyor.elektrik süpürgesi hortumundan tutularak devrilir.anten kablosunun duvarda ne işi var çıkartılır.masa örtülerine asılmak ve örtüyü indirmek ayrı bir keyif .annenin makyaj malzemeleri yanlış üretilmiş diş kaşıyıcı demek gerekirmiş .iki tane diş kaşıyıcı ne işe yaradığını bilmiyoruz:)))
Rabbim tez zamanda sizide meleklerinize kavuştursun...

ay ne kadar güzel anılar.sanki yanınızda hissettim kendimi..hep mutlu olursunuz inş evladınla canım .darısı başımıza

evde oturmuş şimdi kızım olsaydı diye düşünürken aklıma topik geldi bi baktım yazın nasıl hoşuma gitti maşallah darısı bizlere inşallah

anlattıkların çok hoşuma gitti ) inş. bizde en kısa zmnda bu duyguları yaşarız. çocuğun her yaptığı şeyden zevk alıyorsun ne kadar güzel, ağlaması dışında Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm...

biz salı günü evrakları teslim etmeye gideceğiz o güne gün verdiler...(5 referans özgeçmiş vs.) gittiğimizde nasıl bir görüşme olacak fikrinize ihtiyacım var

biz salı günü evrakları teslim etmeye gideceğiz o güne gün verdiler...(5 referans özgeçmiş vs.) gittiğimizde nasıl bir görüşme olacak fikrinize ihtiyacım var

bizde de öyle oldu 5 resim özgeçmiş diplomalar tapular falan bunları verdik sonra bize neden başvurduğumuzu sordu aslında nabzımızı ölçtü ne kadar istekliyiz birde bebeği evlatlık mı yoksa cocugun olarakmı görüceksin bunu merak ediyorlar nasıl davranırsın falan kimi danışman özgeçmişi orda okuyup sorular soruyırmus bizde öyle olmadı görüşmeden epey sonra yaklaşık 4 ay sonra ev ziyaretime geldiler onda da evin her yerine dip köşe bakıldı Allahtan güzel bi temizlik yaptıydım:) bir sonra ki görüşmeye gidicez bakalım onda nolcak inşallah hayırlı birşekilde güzelce geçerde artık sağlık raporunu isterler sonrada sıramızı ögreniriz ondan sonra gelsin bebişler

ayyy heycanladım valla sağol ;; allah gönlüne göre versin

bizim referans ,özgeçmiş evraklarımızı(biriniz gelse yeterli demişti o zmn) eşim tek gidip verdi. gelirkende görevli kişi sağlık raporu çıkartın gelin bidahakine demiş raporu götürüken çift gidelim diom ya bakalım... her şehirde farklı işliyor işlemler... artık ev göreüşmesine sıra gelicek bizim nasipse ) bakalım o kunularda ne dicekler çok merak ediyorum zaman haklıymış merak etmekte ) insan başına gelince anlıyo...
hayırlı olsun sizinde işlemleriniz inş. su gibi akar işleriniz sudenazaz

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek 23.05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek 27.01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız 25.06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek 29.06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek 20.07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek 24.08.2012
cindy74 31.08.2012 kız
Pırılım 27.09.2011 kız 03.09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek 02.10.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek 28.12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız 28.09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız 14.02.2013
koz13 Ankara kız :08.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız 21.03.2013
destina0706 01.2012 Erzurum kız 04.04.2013
gerçek19 27.11.2012 Çorum-kız-09.04.2013
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza erkek-09.04.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU

ozlemrahdeniz 12.06.2012 İstanbul erkek :18:
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz) :18:
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız
Utku07 10.05.2012 Ankara kız
duruay 30.05.2012 Kastamonu Terk-rıza kız-erkek
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
melihanur 08.11.2012 Kayseri kız-erkek :18:
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
LVNY 01.02.2013 İstanbul
tu runcu 12.02.2013
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
sudenazaz 11.04.2013
Tenarr

kızlar bugün kuruma gittik raporumuzuda teslim ettik Allaha şükür artık geriye ev ziyareti kaldı onun içinde 3-4 ay içinde geliriz ev ziyaretine dedi. uzmanımız süper birisi şuan için bizi hiç zora sokucak şeylerle karşılaştırmadı şuana kadar, ev görüşmesi içinde öyle 3-5 tn kitap falanda vermedi hatta ben topikden aklıma geldiği için uzmanımıza özellikle sordum kitap falan vermicekmisiniz diye hayır dedi )) (aslında ne diye soruosam aklına gelmiyeni getiriom adamın ) sıramız falan henüz belli değil ev görüşmesinden sonra onlar raporlarını hazırlıyıp belli edicekler sıramızı ama erkeklerde 2,5 yılda kızda 3 yılda bekleme oluyor dedi en fazla inş. biz o kadar beklemek zorunda kalmayız sıramız çabucak ilerler...iyki daha fazla beklemeden başvurmuşuz hakkımızdan hayırlısı olsun...

Benimde bugün aradilar carsamba ev ziyaretine geliyorlar

sermuhcum ne güzel anılar böyle... sevilir yenilir o bıcırık.. tam bir cadı olacak tam bir cadıı.. alışverişde yaparmış bak sen hele , kelimeler peş peşe sonra cümleler gelsin hemencik çok dilli olacak kesin bu bizim kız

inşallah çok bkelemezsiniz cansunida, fillo için naısl bir mucize olduysa size de tez zamanda sıra gelir inşallah..

cansunida
burda 3 sene bekleyeni daha duymadim ben .sadece otuznisan cok bekledi oda il içi yazdıgın için tercihini.en fazla birbucuk sene.saten evrakları hazırlamak görüsmek 6 ay zaman geciyo ..umutsuzluga kapılmamak lazım .okadar beklemeyiz ins::26:
Eslu ev görüşmesi saten muhabbet içinde geçiyo canım .sorun etme .evimi bile ölesine dolaştı

Son düzenleme:
Merhaba.Mutlu haftalar olsun inşallah.
Ben çok şükür oğlumla güzel bir tatil geçirdim üç günde olsa.Dün giydirdim bir güzel,babası ben alışveriş merkezine gittik.Şahane bir duygu.Herkes çocuğunu almış gelmiş,biz de oğlumuzu gezdirdik.23 Nisan çocuk bayramını da kutlamış olduk:)De-de,ba-ba nın dışında dün bir ara haydi dedi çok güldüm.Yanlız fena halde kucakçıyız.Beni görür görmez elller açılıyor,sesleniliyor.Yanlız fazla kalamıyor.Çağırmak için nereyse nara atıyor:)Dün uyumamak için direndi direndi yanağından öptüm bana sarıldı o an uyudu.Battaniyeyi halının üzerine seriyoruz.Orada dönüyor,oyuncaklarıyla oynuyor.Yüzünü battaniye ile kapatıp bize oyun yapıyor.Ben de benim güzel oğlum nereye gitmiş diyorum.Açıyorum örtüyü.Basıyor kahkahayı.Sonra tekrar kapatıyor.Bebek,dokun,öğren serisinden kitap aldık.Yan yana oturuyoruz,seslendirmeleri yapıyorum o da inceliyor,dinliyor.Artık oğlumun kitabi bile var:)Ama o uyanıkken iş yapmak imkansız devamlı kucağımda olmasa bile yerde oyun oynuyoruz,parmak oyunları oynatıyorum,çok hoşuna gidiyor.Başka işle meşgulsen bir süre ııı ağlar gibi devamlı inliyor,eller açılıyor.Geçen kucağımda uyuturken gözlerimi kapattım o da kapatsın gözünü diye.Böö diye bir bağırdı aniden nasıl korktum gözümü açtım.Beyefendi anneye gülüyor.Gözümü açayım diye beni korkutmuş:)Tabi gece hala iki kere mama için, bir iki kere de uyandığı için kalkıyorum.Uykusuzluğa alıştım.Casper gibi geziyorum:)Allah nazardan saklasın Allah tüm bekleyenlere nasip etsin,mutluluk buymuş.Yanlız gözlerim devamlı ıslak devamlı şükrediyorum bugünleri bana gösterdiği için Allahıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…