beklemek zor belirsizlikler zor...hayatımız hep böle geldi ve geçiyo:26:
Merhaba hazan bu kadar karamsar olma ALLAH sevdiği kullarını sabrıyla sınarmış biraz daha sabret senin yavrunda seni bekliyordur biz yaz gibi bekliyorduk yavrumuzu ama o bize hayatımızın baharını yaşattı rabbim bekleyen herkese yaşatsın duaların sizlerle......
bu cümleler bana bi yerden acayip tanıdık geliyoranam bacım senin uzmanda benim ki gibiymiş çok haklısın okonudan bende şikayetçiyim bizimde ev ziyaretinde 1 ay sonra belirleyici görüşme olucak dedi haftaya gidicez kitaplardan da sorucak iyi gecerde beğenirse sağlık raporunu ondan sonra isticek. hangi ilden başvurdun bacım sankim bizim uzmanlar aynı kişi
canım internetim sorunlu nezamandır yokum. biz istanbuldan başvurduk .bizede belirleyici görüşme dedi evet cümleler aynı görüşmeniz iyi geçerse diğer evrakları isticem dedi anlamadım valla ev görüşmesi dediler gerildik 15-20 dk sürmedi bi çayımızı içmedi kurabiye yapmıştım istemedi o geçti dedkşimdi belirleyici görüşme diyo yine yay gibi gerildik. tamam onlarda haklı iyice araştıracaklar ama biraz bizede haksızlık oluyo sanki.adam 8 çocuk yapıyo yürümeye başlayana mendil sattırıyo e bunlarada bişey yapsın devlet valla ben çok gerginim daha kitap falanda okumadım ama sabrımın son sınırlarında dolaşıyorum el insaf diyorum artık.tüm ipler onların elinde uzman amuda kalkın dese kalkıcaz çaresizliğimizi farkındalar ama devran da döner. çok gerginim kızlar çokkkk
merhaba arkadaşlar.bekleyen arkadaşlar,sabredin aranızda bizim kadar bekleyen yoktur veya çok azdır.biz 3 yılı aşkın bekledik.iyiki de beklemişiz mevlam bize dünyalar güzeli bir yavru nasip etti.demek ki vakti saati varmış.siz bu kararı verdiğiniz için eminim ki mevlam sizler içinde en güzelini verecektir.ayrıca mevlam onu da size benzetiyor ki zorlanmayasınız diye.bunu sosyal çalışma uzmanımız da söylemişti.bizim yavrumuzu görenler bu çocuk size benziyor diyor.görseniz şirinlik abidesi.yeni,yeni yürümeye başladı.daha öncesi buz gibi olan yuvamız sıcacık oldu.sosyal ilişkilerimiz düzeldi.mevlam düşmanımsa dahi bu acıyı,ekiskliği vermesin zor.ama sabretmek gerekiyor.zaman herşeyin ilacıdır.
senin kız diilendi desene maşallahMerhaba arkadaşlar anlaşılan bu aralar herkeste bi gerginlık var.Bu kadar gerilmeyin sizin sabrınız size daha sonra çok lazım olucak. Bizde istanbuldan başvurduk bizlerede aynı kelimeleri kullandılar biraz daha sabredin sizler için çok az kaldı. Bu arada bizim babamız şehir dışında bu hafta kızımla baş başayız hakkımızda hayırlısı amaaaaaaa bu gün dünyanın en kelimesi nihayet kızım söyledi ANNE duymak çok güzelmiş Rabbim bekleyen herkesin duymasını nasip etsin.......
senin kız diilendi desene maşallah)) artık sohbette edersiniz
inş. bizede nasip olur anne kelimesini duymak..geçen gün arkadaşımla parkta arkadaşın çocuğunu salllıyorduk ,ufak bi kız çocuğu yeşil bir otu çiçek diye koparmış koşa koşa geldi bana uzattı o kadar değişik bi duyguyduki Allahım bu kız nasıl sevilmez benim olmadan yapdığı hareketiyle ilgimi çekmeyi başarmışken... bizlerde anne olmayı hak ediyoruz
canım internetim sorunlu nezamandır yokum. biz istanbuldan başvurduk .bizede belirleyici görüşme dedi evet cümleler aynı görüşmeniz iyi geçerse diğer evrakları isticem dedi anlamadım valla ev görüşmesi dediler gerildik 15-20 dk sürmedi bi çayımızı içmedi kurabiye yapmıştım istemedi o geçti dedkşimdi belirleyici görüşme diyo yine yay gibi gerildik. tamam onlarda haklı iyice araştıracaklar ama biraz bizede haksızlık oluyo sanki.adam 8 çocuk yapıyo yürümeye başlayana mendil sattırıyo e bunlarada bişey yapsın devlet valla ben çok gerginim daha kitap falanda okumadım ama sabrımın son sınırlarında dolaşıyorum el insaf diyorum artık.tüm ipler onların elinde uzman amuda kalkın dese kalkıcaz çaresizliğimizi farkındalar ama devran da döner. çok gerginim kızlar çokkkk
Merhaba arkadaşlar anlaşılan bu aralar herkeste bi gerginlık var.Bu kadar gerilmeyin sizin sabrınız size daha sonra çok lazım olucak. Bizde istanbuldan başvurduk bizlerede aynı kelimeleri kullandılar biraz daha sabredin sizler için çok az kaldı. Bu arada bizim babamız şehir dışında bu hafta kızımla baş başayız hakkımızda hayırlısı amaaaaaaa bu gün dünyanın en kelimesi nihayet kızım söyledi ANNE duymak çok güzelmiş Rabbim bekleyen herkesin duymasını nasip etsin.......
başladı mı konuşmaya prenses. maşallah. anne geldi mi gerisi de gelir. ilk dişinizde hayırlı olsun.
öpüyorum ikinizi de...
Canım eşimde şehir dışında hafta sonu gelicek gecem gündüzüm karıştı ama kızımı öyle caresiz görmek beni kahrediyor ne yapalım mecburen yaşıcağız.....
yarın bizim belirleyici görüşme olucak gerginim hemde nasıl işteyim ögle arası fırsat bulmuşken girim dedim topiğe işte de bugün nasıl gergin geçiyor anlatamam üstümde çok baskı var sanki ayarlamışsın ben yarını dert ederken olucak şeymi Allah aşkına bakalım yarın nolucak anam bacım anlamadım ki ben bu işi ne desek ters cevap birde soguk soguk konuşuyor çok geriyor çok üstümüze geliyor ne var bukadar zorlaştırmasa yarın için dua istiyorum kızlar hepinizden yarın belirleyici görüşme olucak eğer beğenirse sağlık raporunu falan isticek yok beğenmezse dosyayı kapatıcak mış dua edin Rabbim gözüne güzel göstersin çok çaresizim ve gerginim muhasebeci daha bugün göndermiş kargoyla gelir gider belgesini yarına yetişmesi zor duruyor napıcam bilmiyorum netten maliye bakanlığından çıktını versem kabul etmiyor ıslak imzalı olucak mış illa muhasebecide sen tut daha bu sabah ver kargoya nolcak bilmiyorum hep üst üste geliyor kızlar dua edin olsun artık çok yoruldum
İnşallah zamancığım güzel geçer aklım arada sana takılıyor,bazen kendi kendime yada eşime bu tür uzmanlara söylenip duruyorum.Duam seninle inan inşallah Allah ağzını dilini bağlar o kadının,ben inanıyorum yarın buraya müjdeli haberlerle geleceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?