oy canım gözün aydın .herşey gönlünce olmaya başladı bak .saglık raporu zaten 2 günlük iş koşturmaca sadece.yeterki olumsuz düşünceler olmasın insan koşturmaya razı .
aynen bacım çok şükür sağlık raporu sabıka kaydı ikametgah istedi bunları teslim ettikten sonra bir rapor daha isticem dedi oda psikolojik test olucak galiba hayırlısı rapor işlerini bitirelimde dosyamız onaylaylanır inşallah sıramızı öğreniriz
ayrıca hasta bebek konusunda bilgisi olan varmı ne kadar hasta oluyorlar biz olur dedik
bacılar yeni geldim çok yorgunum ama nasıl rahatladım anlatamam telefonda bu görüşme belirleyici olucak eğer olumlu geçerse sağlık raporunu istiycem demişti ve sağlık raporunu istedi
görüşme eşimle beni ayrı ayrı aldı 1er saat sürdü çok zorladı sorular öyle şeyler sordu ki ne dicemi bilemedim görüşmeden çıkınca aptal gibiydim düşünüyorum ne sormuştu diye aklıma bile gelmiyor kitaplardan da soruldu örnekli anlatım ile çok şükür kızlar bu aşamaya geldik daha sıramızı öğrenemedik sağlık raporlarını 1 at içinde teslim etmemiz lazım malum önüzdeki ay 6 ay doluyor dosyanın sonucu o zman belli olucakmış
Canım gozun aydın olsun. Insallah bundan sonrası çorap sokugu gibi gelir.hepimiz icincabuk gecer
Artık huzurlusundur bende oyleydim.
Merhaba zaman umarım biran önce bütün roporlarınızı teslim edip sıranızı öğrenirsin ama emin ol sırada beklemek daha zor.
Hasta bebek konusunda bizim bebeğimiz içinde uzmanımız bizi aradığında bir kız bebek var ama erken doğduğu için
sağlık sorunları var görmek istermisiniz dedi biz tabiki olur dedik çünki bende doğursaydım bebeğim böyle olucaktı diye düşündüm
sonra kuruma gittik kızımızı gördük veeeeee işte dedim benim yavrum sonra hemşireyle konuşuk 1.5 2 yaştan önce yürüyemez dendi ama kızım çok şükür ayaklarının üzerinde durabiliyor gözkonturolümüz vardı oda çok şükür gecen hafta bitti kızımın gözleride iyi şuan sadece nurolaji ye devam ediyoruz oda 1 yaşına kadar mecburi konturol ama doktorlar iyi olduğunu söylediler ama merak etme Rabbim dağına göre kar yağdırırmış sen gönlünü ferah tut sevgiler.......
Allah razı olsun kızlar dün heyecan gerginlik iş derken neyin ne olduğunu anlıyamamıştım bugün çoookkk rahatım şükürler olsun hasya bebek konusunda bizde öyle düşündük bizimde olsa hasta olabilir diye ama aklıma takılan konular var hastalığı tedavi edilen geçici mi oluyor bedensel yada zihinler bir engel teşgil edicek hastalıklarmı yoksa normal basit hastalıklar mı bunu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim kızlar
Canım inan çok sevindim kaç gündür giremiyorum siteye ama sürekli aklım sende idi.Bugün sırf senin için bir fırsat bulup girdim.İnan adına çok sevindim,zaten böyle olacağı belli idi,ama işte illa bir psikolojik baskı ve sabır testinden geçiriyorlar.Birde hasta bebek ayrı özürlü bebek ayrı tabirler canım bence onu uzmanınıza sorun iyi bir bilgialın en azından dosyan Ankara gitmeden ona göre değişiklik yaptırabilirsiniz.Tv da dinlediğim kadarıylaözürlü bebeğiher isteyene vermiyorlarmış bakımı ağır olduğu için ,ayrı bir inceleme yapıyorlarmış üstesinden gelebilirmi diyebacılar yeni geldim çok yorgunum ama nasıl rahatladım anlatamam telefonda bu görüşme belirleyici olucak eğer olumlu geçerse sağlık raporunu istiycem demişti ve sağlık raporunu istedi
görüşme eşimle beni ayrı ayrı aldı 1er saat sürdü çok zorladı sorular öyle şeyler sordu ki ne dicemi bilemedim görüşmeden çıkınca aptal gibiydim düşünüyorum ne sormuştu diye aklıma bile gelmiyor kitaplardan da soruldu örnekli anlatım ile çok şükür kızlar bu aşamaya geldik daha sıramızı öğrenemedik sağlık raporlarını 1 at içinde teslim etmemiz lazım malum önüzdeki ay 6 ay doluyor dosyanın sonucu o zman belli olucakmış
Ayaz cığım olmazsa dediğin gibi Ankara ile bir görüşün bence evlat edindirme daire başkanlığını arayın.Geçenlerde burada bir arkadaş yazmıştı İstanbulda bu birime bakan memurlar gittiği için yerine bakacak kimse olmadığı için yavaşlamış işler diye ama sana verdikleri cevaplar başka,yani senin her önüne geçenin de dondurup vazgeçmesi ve sana denk gelmesi tuhaf yani her donduran aynı anda mı anlaşmış ne saçmaherkese merhaba
zaman senin için dua ediyorum inşallah çok kolay geçiceksiniz sıkma canını önemli ve zor olan sırada aylarca beklemek....
moralim çok bozuk arkadaşalr istanbuldan başvurduk 15 ay oldu hala 4-5 sıramız uzamanlar bir öyle diyo bir böyle bu arada bebeklerde büyüdü maalesef biz sabırla yavrumuzu onlarda bizi beklerken anlayamadığım bir şeyler dönüyo sanırım artık ankaraya Fatma şahine bu durumdan haberdar etmemiz gerekiyor ben sıramı öğrenmek için aradığımda hala ısrarala donduranlar var onlar önünüze geçiyor diyorlar anlayamıyorum bendemi tahlisizlik var acaba neden kısmetimizi orda aylarca bekletiyorsunuz eğer böyle düşünerek onlara haksızlık yapıyorsam ben günahlarını almış oluyorum ama yok eğer onlar işini düzgün yapmıyorsa işte ozaman onlar hem bizim hemde meleklerin günahına giriyorlar başka da bişey demiyorum
canım normal hasta olan bebek varsa atıyorum üşütmüş grip olmuş vs.. bunları uzanınız sizi çağırdığında söyleyecek ama kalıtsal zihinsel genetik hastalık varsa ki bunu baştan onayladıysanız bu tür bebekleride size önerecekler mesela bize uzmanımız sorduğunda biz kabul etmemiştik yani bize böyle rahatsızlığı olana bebek önermeyecekler istanbulda böyle sen hangi şehirden başvurmuştun
Canım inan çok sevindim kaç gündür giremiyorum siteye ama sürekli aklım sende idi.Bugün sırf senin için bir fırsat bulup girdim.İnan adına çok sevindim,zaten böyle olacağı belli idi,ama işte illa bir psikolojik baskı ve sabır testinden geçiriyorlar.Birde hasta bebek ayrı özürlü bebek ayrı tabirler canım bence onu uzmanınıza sorun iyi bir bilgialın en azından dosyan Ankara gitmeden ona göre değişiklik yaptırabilirsiniz.Tv da dinlediğim kadarıylaözürlü bebeğiher isteyene vermiyorlarmış bakımı ağır olduğu için ,ayrı bir inceleme yapıyorlarmış üstesinden gelebilirmi diye
bacılar yeni geldim çok yorgunum ama nasıl rahatladım anlatamam telefonda bu görüşme belirleyici olucak eğer olumlu geçerse sağlık raporunu istiycem demişti ve sağlık raporunu istedi
teşekküredrim kızlar istanbuldan başvurduk terk -kız diye biz özürlü bebek istemedik sadece hasta bebek olur dedik ama hastalık dercesi nasıl oluyor bilmiyorum malum uzmanımıza da soramıyorum bize ilk dediğinde ben kalıcı bir özür falan olan hastalıksa derken hemen lafı tıkdı ağzıma onlar zaten özürlü bebek grubu siz onu seçmediniz ki dedi bende soramadıy dım daha neyse sağlık raporlarını vermeye gidince sorucam artık napim kızarsada
kızlar sağlık raporunda da aklıma takılan bir şey var şöyle yazıyor
bulaşıcı bir hastalığınız olmadığına dair
a) hastanelerin intaniye ( enfeksiyon hastalıkları ) servislerinden ve
b) verem savaş dispanserinden alınacak rapor
sorularıma gelice
1) sadece intaniye doktoruna ve verem savaş raporunu mu alıp veriyoruz
2) sağlık raporunu alırken hangi dr lara gitmek lazım yoksa bunu istemiyorlar mı
kızlar ben bu rapor işini anlamadım yaptıran arkadaşlar istanbulda nasıl yaptırdınız
teşekküredrim kızlar istanbuldan başvurduk terk -kız diye biz özürlü bebek istemedik sadece hasta bebek olur dedik ama hastalık dercesi nasıl oluyor bilmiyorum malum uzmanımıza da soramıyorum bize ilk dediğinde ben kalıcı bir özür falan olan hastalıksa derken hemen lafı tıkdı ağzıma onlar zaten özürlü bebek grubu siz onu seçmediniz ki dedi bende soramadıy dım daha neyse sağlık raporlarını vermeye gidince sorucam artık napim kızarsada
kızlar sağlık raporunda da aklıma takılan bir şey var şöyle yazıyor
bulaşıcı bir hastalığınız olmadığına dair
a) hastanelerin intaniye ( enfeksiyon hastalıkları ) servislerinden ve
b) verem savaş dispanserinden alınacak rapor
sorularıma gelice
1) sadece intaniye doktoruna ve verem savaş raporunu mu alıp veriyoruz
2) sağlık raporunu alırken hangi dr lara gitmek lazım yoksa bunu istemiyorlar mı
kızlar ben bu rapor işini anlamadım yaptıran arkadaşlar istanbulda nasıl yaptırdınız
Umarım görüşme iyi geçmiştir, sayfanın devamını okumadım henüz. Çok üzüldüm eşinizle ağlamanıza, nasıl germişlerse sizi. Benim de hemen gözlerim doldu. Her şey çok iyi olacak, hakediyorsunuz tüm güzellikleri.kızlar bugün görüşme çok gerginim işe gitmedim evdeyim çıkıcam birazdan dua istemek için geldim dua edin kızlar inşallah hayırlıyısla olumlu geçer bakalım neler sorucak elim ayağım titriyor napıcaz bilmiyoruz sabah eşimle saatlerce ağladık çok gerginiz dua edin yalvarırım uzmanımız çok üstümüze gelmesin sorduğu sorulara cevap verelim takılmadan heyecanlıyım kaygılıyım eşimde öyle karnımda kelebekler ucuyor sanki
:) Yorumlarınızı çok beğenerek okuyorum, çok pozitif bir insansınız. Enerjiniz insanları olumlu etkiliyor diye düşünüyorum, en azından beni.Merhaba güzel anneler ve anne adayları, Nisan ayı güzel haberleri peşi sıra aldığımız bir ay olmuştu. Mayıs bebişlerini de aynı istikrarlılıklara en yakın zamanda bekliyoruz. :)
Sevgili zaman, güzel habere çok sevindim. Umuyorum tüm süreçleri en kısa zamanda, en güzel şekilde atlatır miniğinize sağlıkla kavuşursunuz. Tüm anne adaylarımız için de tabii ki aynısını diliyorum. :)
Bahçelievler Sosyal Hizmetler'e her gidişimde aklıma geliyorsunuz, acaba bugün kimler güzel heyecanı yaşamak için buralara uğradı, buradaki hangi çocuk yakın zamanda forumu taçlandırıp bizi sevindirecek diye düşünmeden edemiyorum. Ve biraz da kucağında bebeğiyle çıkan bir anne görür müyüm diye dış kapının mandalı olarak ben de meraklanıyorum açıkçası. :)
En kısa zamanda güzel haberlerinizi almak dileği ile herkese iyi tatiller diliyorum.
günaydın hanımlar, artık beni de sık sık burda görebilirsiniz, sizleri okudukça içim umut doldu, dün eşimle konuyu konuştum, biraz gerildi, bizim hiç çocuğumuz yok, bir bebeğin sorumluluğunu bilmiyoruz ya bakamazsak, ya pişman olursak dedi, negatif değilim ama biraz düşünelim dedi konuyu belirsiz bir zamana iteledi, ama biraz aradan sonra bu konuyu tekrar dile getirecegim, hayali bile güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?