canım internetim sorunlu nezamandır yokum. biz istanbuldan başvurduk .bizede belirleyici görüşme dedi evet cümleler aynı görüşmeniz iyi geçerse diğer evrakları isticem dedi anlamadım valla ev görüşmesi dediler gerildik 15-20 dk sürmedi bi çayımızı içmedi kurabiye yapmıştım istemedi o geçti dedkşimdi belirleyici görüşme diyo yine yay gibi gerildik. tamam onlarda haklı iyice araştıracaklar ama biraz bizede haksızlık oluyo sanki.adam 8 çocuk yapıyo yürümeye başlayana mendil sattırıyo e bunlarada bişey yapsın devlet valla ben çok gerginim daha kitap falanda okumadım ama sabrımın son sınırlarında dolaşıyorum el insaf diyorum artık.tüm ipler onların elinde uzman amuda kalkın dese kalkıcaz çaresizliğimizi farkındalar ama devran da döner. çok gerginim kızlar çokkkk
cnm hoşgeldin nasılsın? ne var ne yok?
canım hoş buldum.iyiym çok şükür sen nasılsın .sabırsızlıkla görüşmeleri bekliyorum
Günaydın arkadaşlar bugün rüyamda bizim topikten 2 arkadaşı gördüm ama kimdi bir türlü aklıma getiremiyorum bebeklerine kavuşmuşlardı bende kucağımda kızımla onları ziyarete gidiyorum iki arkadaşda yanyana ayrı kanepede bebeklerinin altlarını değiştiriyorlardı.anneme gösteriyorum.Sonra oradan ayrılırken uyandım.İnşallah çıkar rüyam 2 arkadaş kimse arka arkaya alır.Aklıma otuznisan geldi inşallah
kızlar bugün görüşme çok gerginim işe gitmedim evdeyim çıkıcam birazdan dua istemek için geldim dua edin kızlar inşallah hayırlıyısla olumlu geçer bakalım neler sorucak elim ayağım titriyor napıcaz bilmiyoruz sabah eşimle saatlerce ağladık çok gerginiz dua edin yalvarırım uzmanımız çok üstümüze gelmesin sorduğu sorulara cevap verelim takılmadan heyecanlıyım kaygılıyım eşimde öyle karnımda kelebekler ucuyor sanki
kızlar bugün görüşme çok gerginim işe gitmedim evdeyim çıkıcam birazdan dua istemek için geldim dua edin kızlar inşallah hayırlıyısla olumlu geçer bakalım neler sorucak elim ayağım titriyor napıcaz bilmiyoruz sabah eşimle saatlerce ağladık çok gerginiz dua edin yalvarırım uzmanımız çok üstümüze gelmesin sorduğu sorulara cevap verelim takılmadan heyecanlıyım kaygılıyım eşimde öyle karnımda kelebekler ucuyor sanki
herkese merhaba
zaman senin için dua ediyorum inşallah çok kolay geçiceksiniz sıkma canını önemli ve zor olan sırada aylarca beklemek....
moralim çok bozuk arkadaşalr istanbuldan başvurduk 15 ay oldu hala 4-5 sıramız uzamanlar bir öyle diyo bir böyle bu arada bebeklerde büyüdü maalesef biz sabırla yavrumuzu onlarda bizi beklerken anlayamadığım bir şeyler dönüyo sanırım artık ankaraya Fatma şahine bu durumdan haberdar etmemiz gerekiyor ben sıramı öğrenmek için aradığımda hala ısrarala donduranlar var onlar önünüze geçiyor diyorlar anlayamıyorum bendemi tahlisizlik var acaba neden kısmetimizi orda aylarca bekletiyorsunuz eğer böyle düşünerek onlara haksızlık yapıyorsam ben günahlarını almış oluyorum ama yok eğer onlar işini düzgün yapmıyorsa işte ozaman onlar hem bizim hemde meleklerin günahına giriyorlar başka da bişey demiyorum
bacılar yeni geldim çok yorgunum ama nasıl rahatladım anlatamam telefonda bu görüşme belirleyici olucak eğer olumlu geçerse sağlık raporunu istiycem demişti ve sağlık raporunu istedi
görüşme eşimle beni ayrı ayrı aldı 1er saat sürdü çok zorladı sorular öyle şeyler sordu ki ne dicemi bilemedim görüşmeden çıkınca aptal gibiydim düşünüyorum ne sormuştu diye aklıma bile gelmiyor kitaplardan da soruldu örnekli anlatım ile çok şükür kızlar bu aşamaya geldik daha sıramızı öğrenemedik sağlık raporlarını 1 at içinde teslim etmemiz lazım malum önüzdeki ay 6 ay doluyor dosyanın sonucu o zman belli olucakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?