- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
canım elif dilanında dediği gibi biz baş bir forumda yazışıyorduk orda tanıştık hepimiz aynı zamanlarda sıradaydık bebeklerimizi beraber bekledik birbirimize yakın dönemlerde kucağımıza aldık sonra ilk benim kızımın yaşgününde biraraya geldik reeldede çok güzel anlaştığımızı görünce birdaha kopmamaya karar verdik hem bu çocuklarımız içinde çok iyi olacak ve artık mümkün olduğunca biraraya geliyoruz yaşgünlerini zaten hiç kaçırmıyoruz çocuklarımızın yaşgünlerini beraber kutluyoruz rabbim bozmasın netten bşlayıp gerçek hayatta süren dostluklar kurduk öyle güzel bir grup oldukki inşallah hiçbir zaman kopmayız aminnnnn....
yavrularınısa nice mutlu seneler
belki burada sıra bekleyenler bisler de böyle bir grup oluşturabiliris..günleri yakon olanlar ya da aynı samana tesadüf edecekler..
sisin kimbilir ne kadar şenlikli geçiyordur.. seninki şöyle benimki böyle diye.... eksiklerinisi tamamlıyor artılarınısa bir artı daha katıyorsunusdur...
sindy shr2 yağmur perşembe herkese iyi akşamlar
aynı donemde bebeklerımıze kavusacagımız cok arkadasımız var bızlerde dost olabılırız bebeklerımızde olabılır onları bır arada buyute bılırız uzuntumuzu sevıncımızı bır arada paylasa bılırız ben cok gonulluyum bebeıslerımız gelmededen bıle toplanıp dusuncelerımız paylasa bılırız bu sekılde bız bırbırlerımızle daha ıyı tanısmıs bebeklerımız geldıkten sonra daha desteklı bır bırey olabılmemız. Biz birbirimizi daha ıyı anlayanız ben gönulluyum arkadaslar ilk adımı ben atabılırım fasebook yaa msn gorusmek ısteyen arkadaslara msn yada fasebook verebılırım yada ortak bır yerde görusme saglaya bılırız cokda memnun olurum :)
aynı donemde bebeklerımıze kavusacagımız cok arkadasımız var bızlerde dost olabılırız bebeklerımızde olabılır onları bır arada buyute bılırız uzuntumuzu sevıncımızı bır arada paylasa bılırız ben cok gonulluyum bebeıslerımız gelmededen bıle toplanıp dusuncelerımız paylasa bılırız bu sekılde bız bırbırlerımızle daha ıyı tanısmıs bebeklerımız geldıkten sonra daha desteklı bır bırey olabılmemız. Biz birbirimizi daha ıyı anlayanız ben gönulluyum arkadaslar ilk adımı ben atabılırım fasebook yaa msn gorusmek ısteyen arkadaslara msn yada fasebook verebılırım yada ortak bır yerde görusme saglaya bılırız cokda memnun olurum :)
Bence bir liste hazırlayalım.
Başvuru tarihi-Sıra-Kız/Erkek Şehir.
Elif_Dila 20.11.2009 Kız 24 İstanbul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?