Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

yavrularınısa nice mutlu seneler

belki burada sıra bekleyenler bisler de böyle bir grup oluşturabiliris..günleri yakon olanlar ya da aynı samana tesadüf edecekler..
sisin kimbilir ne kadar şenlikli geçiyordur.. seninki şöyle benimki böyle diye.... eksiklerinisi tamamlıyor artılarınısa bir artı daha katıyorsunusdur...

dediğin gibi canım çok güzel geçiyor kızlarımızı biraraya getirmek inanılmaz güzel onları beraber oynarken görmek bize ayrı bir haz veriyor mucizelerimize bakıp bakıp ne kadar şanslı olduğumuzu düşünüyoruz hep aynı yollardan geçtiğimiz aynı duyguları yaşadığımız insanlarla birlikte olmak biliyorsunki karşındaki insan seni anlıyor sende onu aynı yollardan geçmişsiniz aynı duyguları heyecanları yaşamışsınız bundan güzel bir dostluk olurmu bence olmaz inşallah rabbim hepinize böyle güzel dostluklar kurmayı nasip etsin aminn

sevgili sima;yavrularınıza anne babalarıyla nice mutlu seneler diliyorum.Senin yazdıklarını okuyunca çok mutlu oluyorum,hem kendi adıma hem de sizler adına.

Sevgili deniz verdi; seninde söylediklerine katılıyorum,bebek sırası aynı zamanlara gelen arkadaşlarımızla bizde grup oluşturabiliriz güzel bir fikir.Sonuçta simanın da dediği gibi, bizi bizden iyi kimse anlayamaz.Sıkıntılarımızı,sevinçlerimizi paylaşmak güzel olur.Çünkü ben bu siteye üye olduğumdan beri,yazdıklarınızı okudukça kendimi çok daha iyi hissediyorum.

Merhabalar Ablalarim ..
Ablalarim diyecegim cünkü eminim ki en ufaginiz benim suan ..
Sitede öyle gezinirken topiginiz gözüme ili$ti ve bakmak istedim ..
öyle güzel sözler sarfetmissiniz ki o güzelim bebekler icin
gercekten cok hosuma gitti .. Sizlerin kos kocaman bir yürege sahip oldugunu düsünüyorum ben ..
Bazi insanlarin cocugu olmuyor diye pes edip napalim diyip bir kenarda oturuyorlar ..
Ama siz öyle degilsiniz .. Annesinin babasinin istemedigi ..yetim kalmis bebeciklere
o kos kocaman yüreginizin ve evinizin kapilarini acip onlara sicacik sevkat ve sevgi dolu
bir yuva armagan ediyorsunuz .. sizi hepinizi ayakta alkislamak lazim diye düsünüyorum ..

Benim böyle seyleri düsünmem icin cok ama cok erken oldugunu biliyorum ..
Ama ileride ya cocugum olmassa diye düsündügüm cok zaman oluyor ..
Doktor kontrollerimde erkek hormonlarimin kadin hormonlarina karsi daha cok oldugunu ögrendim
ve onu dizginleyecek bir hap tedavisine bu yasimda basladim ..
Egerki bu hormon ilacini kullanmassam ileride cocugum olmayacagini söyledi doktor ..
ve cocuk sahibi olmak istedigim zaman hemen hapi birakip anca öyle hamile kalabilecegimi
ama olmama riskinide göz önünde bulundurmam gerektigini belirtti ..
Ve bende bunlari duyduktan sonra egerki bebegim olmassa bir melegi evlatlik edinmeye
ve ona annelik yapmaya kendime söz verdim ..
Sadece 9.ay 10.Gün karninda tasimakla ve dogurmakla anne olunmadigini
Haberlerden ve etrafimdan gördüm .. o masum bebege asil dogduktan sonra
sevgi-sevkat ve iyi bir gelecek vermek en büyük Anneliktir diye düsünüyorum ..

Umarim hersey Dilediginizce olur ve Meleklerinize Bir An Önce Saglicakla Kavu$ursunuz

günaydın ösel anneler... yeni haftaya yeni umutlara merhaba

teşekkürler brcuuummm... her kapanan kapının ardında yeni bir kapı var..yeni bir ışık..kimse ışıksıs kalmasın... arasın.... bulsun...

övgü dolu söslerin için teşekkürler...

aynı donemde bebeklerımıze kavusacagımız cok arkadasımız var bızlerde dost olabılırız bebeklerımızde olabılır onları bır arada buyute bılırız uzuntumuzu sevıncımızı bır arada paylasa bılırız ben cok gonulluyum bebeıslerımız gelmededen bıle toplanıp dusuncelerımız paylasa bılırız bu sekılde bız bırbırlerımızle daha ıyı tanısmıs bebeklerımız geldıkten sonra daha desteklı bır bırey olabılmemız. Biz birbirimizi daha ıyı anlayanız ben gönulluyum arkadaslar ilk adımı ben atabılırım fasebook yaa msn gorusmek ısteyen arkadaslara msn yada fasebook verebılırım yada ortak bır yerde görusme saglaya bılırız cokda memnun olurum :)

ben hertürlü uyarım böyle bi grup olursa

iyi olur duygularımızı ordada paylaşırız

Bence bir liste hazırlayalım.

Başvuru tarihi-Sıra-Kız/Erkek Şehir.

Elif_Dila 20.11.2009 Kız 24 İstanbul

çok güzel bi düşünce bu bencede liste yapalım meleklerine kavuşanlarda meleklerinin kaç yaşında olduklarını yazsın :)

bu görev en kıdemlimizin yapsın isterseniz tabi kabul ederse ne dersin sima listemizi tutar mısın?bilgilerinle bize yardımcı olursun.

Ne güzel haberler kızlar,grup oluşturmaya çok gönüllü var çok sevindim,ben de her şekilde hepinize uyarım.yalnız benim bulunduğum il istanbula epey uzak ama gruba katılmayı çok isterim.
başvuru tarihimiz:03.08.2010
başvurulan il :Muğla
başvuru sırası :9

Bugunluk ben yapıyım lısteyı sıma nın mısafırlerı var yarından ıtıbaren sımadan rıca ederız.

Elif_Dila 20.11.2009 Kız 24 İstanbul
sindy74 03.08.2010 kız 9 Muğla

yeni bir grup oluşturma fikri benden geldi ama benim daha sıram bile belli değil.

aralık sonu başvurdum... istanbuldan..6 ay sonra ev siyareti olacak dendi...bu kadar(

toplantıya ben de varım.:13:

en çömeslerden biriyim yani

Son düzenleme:
erkek kiz belirsiz 6 ay icerisinde ev ziyaretine geleceklerini söylediler basvuru tarıhı 2010 aralık istanbuldan

arkadaslar özelden mej yazamıyorum ama bır arkadasla fasebookdan ekleme yaptık bırbırımızı izde katılmak isterseniz sevinirim birde su özelden nasıl mej gönderıcem 100 tamamlamanız gerekıyor dıyor en basvurumu ist yaptım istanbulda yasıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…