https://www...................../BenSeniKarnimdaDegilKalbimdeBuyuttum/?hc_location=stream
arkadaşlar günaydın yukardaki linke bakarsanız sevinirim yasalardaki eksiklerden dolayı bu olay hepimizin başına gelebilirdi bazı şeylerin değişmesi gerekiyo bizler bakıcı değiliz istediği zaman bırakıcaklar işlerini yoluna koyunca geri isticekler yok öyle bi dünya ankaradan evlat edinen bi ailenin başına gelenler
Mahkemenin karar oke etti! | GAZETE VATAN
Sevgili Pare55, gözlerim yaşardı okurken, bir solukta okudum ama, yazının hiç bitmesini de istemedim. Oğlunuzla hep tek yürek olacağınızı biliyorum, çok mutlu olun. Kayınvalideniz de çok mübarek bir insanmış, ellerinden öperim.herkese merhabalar. gununuz guzel olsun, okudugum kadariyla buradaki tum kanatsiz melekler kardeş dost olmus. sizler adcok kutsal insanlarsiniz. ben burada yeniyim, benide araniza kabul ederseniz mutlu olurum. 15 yillik evliyim. 4 kez tup bebek denedik olmadi olmayinca olmuyor iste, once Rabbim iste[COLOR="[COLOR="#000000"][/COLOR]#80.[COLOR="#800000"][/COLOR]000"][/COLOR]meli. cok uzulduk cok yiprandik, Allahim affetsin yeri geldi cok isyan ettim, son tup bebek d[COLOR="#000000"][/COLOR]enemesinden sonra artik kaderimde yokmus diyip cocuk sayfasini kapatmistim. gecen temmuz ayinda kayinvalidem beni karsisina alip bu hayat boyle yalniz gecmez evlat edin dedi..asla yapamam kendi kanimdan canimdan olmali diyip kestirip attim dusun biraz acele karar verme dediler. sonra memleketten kendi evime dondum duvar bana ben duvara .bakiyorum. esim aycti konuyu nasil olduysa olur dedim islemlere basladik, bu arada surekli gel gitler yasiyorum ben ne yaptim bu isin sakasi yok sever miyim benimser miyim diye icım icimi kemiriyor. neyse prosedurler ev ziyaretleri derken bi gun haber geldi 9 gunluk bi erkek bebek var gelin bakin dediler elim ayagim birbirine karisti ve bebek sehir disindan. alis veris yaptim ciktik yola, esim o kadar mutluki anlatamam ama ben karmakarisigim.. uzun yolculuktan sonra geldik yurta, veee sira bebegi gormeye geldi, bebek yeni dogdu icin hastanedeymis gittik beni ve esimi steril kiyafetlerle giydirip kuveze kadar goturup iste bu dediler.. aman Allahim dunyalar guzeli bisey bru, dudaklar kalemle cizilmis boncuk boncuk gozlerle bana annesine bakiyor,tuylerim diken diken oldu, ben kuzeyimi oglumu gorene kadar nefes almiyormusum, o an nefes aldigimi hissettim esimle ben ogluma bakip bakip agladik, Rabbim sukurler olsun sana. oglumla evimize geldik ve suan 7 aylik oldu teyzeleri, o benim dunyam o benim nefesim, o benim biricik oglum hayattaki tek hazinem..Rabbim sizlerede tattirsin bu duyguyu.. biraz uzun oldu kusura bakmayin paylasmak istedim.. sevgiler.
zamancım acnım ev ziyaretim oldu demiştim sana yarın belirleyici görüşme için arıcam bakalım nekadar sonraya çağıracak o dosya bizim değil malesef ben kapalıyım :) kitapları okuyamadık daha o benim canımı sıkıyo çokokadar yoğunumki vaktim olmuyo bitürlü sen neler yaptın nezaman söylicek sıranı?? öptüm seni çokkkkkkkk :)
https://www...................../BenSeniKarnimdaDegilKalbimdeBuyuttum/?hc_location=stream
arkadaşlar günaydın yukardaki linke bakarsanız sevinirim yasalardaki eksiklerden dolayı bu olay hepimizin başına gelebilirdi bazı şeylerin değişmesi gerekiyo bizler bakıcı değiliz istediği zaman bırakıcaklar işlerini yoluna koyunca geri isticekler yok öyle bi dünya ankaradan evlat edinen bi ailenin başına gelenler
Mahkemenin karar oke etti! | GAZETE VATAN
Sevgili Pare55, gözlerim yaşardı okurken, bir solukta okudum ama, yazının hiç bitmesini de istemedim. Oğlunuzla hep tek yürek olacağınızı biliyorum, çok mutlu olun. Kayınvalideniz de çok mübarek bir insanmış, ellerinden öperim.
kızlar imza işi ne durumda.......... duyarlı olalım lütfen.... aile destek bekliyor....
alt tarafı siteyi tıklayıp bir imza atacaksınız....
belki bir imzanız çok şey değiştirecek. kanunlar değişecek...
elimizden yavrularımız alınmayacak. birlik olmak gerek.
daha çok kişiye ulaştırabilirsek o kadar çok
sesimiz duyulur..... bizi bizden çok kim anlar.....pamuk eller klavyelerinize..
herkes kendi gruplarıyla paylaşsın lütfen....
Nasıl acı birşeydir ya, ailenin durumu, o ufacık kızın parçalanacak dünyasını biyolojik annenin bencilliğini düşündüm. Yasalarımızın hiç bir işe yaramadığını, kime güveneceğimizi bilemediğimizi, ailenin çaresizliğini düşündüm. İçim acıdı, kolum kanadım düştü.kızlar imza işi ne durumda.......... duyarlı olalım lütfen.... aile destek bekliyor....
alt tarafı siteyi tıklayıp bir imza atacaksınız....
belki bir imzanız çok şey değiştirecek. kanunlar değişecek...
elimizden yavrularımız alınmayacak. birlik olmak gerek.
daha çok kişiye ulaştırabilirsek o kadar çok
sesimiz duyulur..... bizi bizden çok kim anlar.....pamuk eller klavyelerinize..
herkes kendi gruplarıyla paylaşsın lütfen....
Ben Seni Karnimda Değil,kalbimde Büyüttüm İmza Kampanyası - imza.la
ADRES BU ARKADASLAR DUYARLI OLALIM LÜTFEN İMZALAYALIM...
Ben Seni Karnimda Değil,kalbimde Büyüttüm İmza Kampanyası - imza.la
ADRES BU ARKADASLAR DUYARLI OLALIM LÜTFEN İMZALAYALIM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?