Bahar hanım çok pardon ben anlamadım facebook olayını
Elif_Dila 20.11.2009 Kız 24 İstanbul
sindy74 03.08.2010 kız 9 Muğla
DenizVerdi 00.12.2010 İstanbul
arkadaslar özelden mej yazamıyorum ama bır arkadasla fasebookdan ekleme yaptık bırbırımızı izde katılmak isterseniz sevinirim birde su özelden nasıl mej gönderıcem 100 tamamlamanız gerekıyor dıyor en basvurumu ist yaptım istanbulda yasıyorum :)
DenizVerdi 00.12.2010 İstanbul
zuhale 22.11.2010 kız 24 erkek 6 balıkesir
DenizVerdi 00.12.2010 kız İstanbul
Eğer bunu ayrı bir konu açarak takip ederseniz sizler için daha kolay olur. İlk mesajı konuyu açan kişi istediği zaman editleyip güncelleştirebilir
bu fikir çok hoşuma gitti bende varım facede görüşmek isteyen arkadaşlar bana özelden isin yazabilirleraynı donemde bebeklerımıze kavusacagımız cok arkadasımız var bızlerde dost olabılırız bebeklerımızde olabılır onları bır arada buyute bılırız uzuntumuzu sevıncımızı bır arada paylasa bılırız ben cok gonulluyum bebeıslerımız gelmededen bıle toplanıp dusuncelerımız paylasa bılırız bu sekılde bız bırbırlerımızle daha ıyı tanısmıs bebeklerımız geldıkten sonra daha desteklı bır bırey olabılmemız. Biz birbirimizi daha ıyı anlayanız ben gönulluyum arkadaslar ilk adımı ben atabılırım fasebook yaa msn gorusmek ısteyen arkadaslara msn yada fasebook verebılırım yada ortak bır yerde görusme saglaya bılırız cokda memnun olurum :)
Az önce okudum çok hoşuma gitti. Sizlerle paylaşmak istedim..
Okulda birinci sınıf ögrencileri, bir aile fotografı üzerinde tartışıyorlardı. Fotograftaki küçük çocugun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden degişikti... Ögrencilerden biri o erkek çocugunun belki de evlat edinilmiş olabilecegini söyledi. Onun bu sözünü duyan başka bir küçük kız ögrenci, birden sesini yükseltti;
- Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim, çünkü bende evlatlıgım!...
Arkadaşı sordu;
- Madem biliyorsun, bize de anlatsana... Evlat edinilmek ne demektir...?
Küçük kız ögrenci kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi;
- Annenin karnında degil, yüreginde büyümüşsün demektir...
başvuru tarihi 2010 mart- kız bebek 10. Sıra- trabzon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?