Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

bahar merhaba....

e bana göndermiştin önceden... kk da yenilik mi olmuş?:26:face book adresim yok.açmak ta istemiyorum.. ama buradan öselden yasarıs.. kıslar arada bahara mesaj atalım da dolsun mesaj kutusu
msn olabilir diyeceğim ama onu da pek açmıyorum... denk gelemeyis... en iyisi buradan...
karşılıklı konuşmak tanışmak ta mantıklı geldi bana...malum aynı şehirde olanlarla...

Elif_Dila 20.11.2009 Kız 24 İstanbul
sindy74 03.08.2010 kız 9 Muğla
zuhale 22.11.2010 kız 24 erkek 6 balıkesir
DenizVerdi 00.12.2010 kız İstanbul

Az önce okudum çok hoşuma gitti. Sizlerle paylaşmak istedim..

Okulda birinci sınıf ögrencileri, bir aile fotografı üzerinde tartışıyorlardı. Fotograftaki küçük çocugun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden degişikti... Ögrencilerden biri o erkek çocugunun belki de evlat edinilmiş olabilecegini söyledi. Onun bu sözünü duyan başka bir küçük kız ögrenci, birden sesini yükseltti;
- Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim, çünkü bende evlatlıgım!...
Arkadaşı sordu;
- Madem biliyorsun, bize de anlatsana... Evlat edinilmek ne demektir...?
Küçük kız ögrenci kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi;
- Annenin karnında degil, yüreginde büyümüşsün demektir...

Elif_Dila 20.11.2009 Kız 24 İstanbul
sindy74 03.08.2010 kız 9 Muğla
zuhale 22.11.2010 kız 24 erkek 6 balıkesir
DenizVerdi 00.12.2010 kız İstanbul

Eğer bunu ayrı bir konu açarak takip ederseniz sizler için daha kolay olur. İlk mesajı konuyu açan kişi istediği zaman editleyip güncelleştirebilir

Eğer bunu ayrı bir konu açarak takip ederseniz sizler için daha kolay olur. İlk mesajı konuyu açan kişi istediği zaman editleyip güncelleştirebilir

ben yeni konu açarak yapmak istedim ama olmadı bendemi terslik var anlayamadım bencede sıra olayı yeni konu açılarak yapılması gerekiyor konular içiçe karışmasa daha iyi olur düzenlemeye çalışacam ben sıraları

bu fikir çok hoşuma gitti bende varım facede görüşmek isteyen arkadaşlar bana özelden isin yazabilirler

cevaba bayıldım ve bir o kadarda dugulandım

günaydın ösel anneler

hepinisin kadınlar günü kutlu olsun

simacım haklısın.hala ona baktıkça sen gerçekten bizim kızımız mısın şimdi diye soruyorum. inanamıyorum hala. evin içinde bezli poposunu sallaya sallaya gezen, uzaktan bakıp cee yapan, yere yattığımda üstüme çıkıp bana gıdıgıdı yapan bu bebek bizim mi? rüyada gibiyim. allah en kısa zamanda sizi de kavuştursun bebeklerinize kızlar. bu mutluluğu doya doya siz de yaşayın. bana sallama ayağında alışmasın diyorlar. alışsın benim kızım. benim sıcaklığımı hissedip kendini güvende hissetsin.
bu arada bana cevap yazan herkese teşekkür ederim. 8 mart dünya emekçi kadınlar günününzü de kutlarım.

günaydın yüreği kocaman anneler 8 Mart dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…