Ben Seni Karnimda Değil,kalbimde Büyüttüm İmza Kampanyası - imza.la
ADRES BU ARKADASLAR DUYARLI OLALIM LÜTFEN İMZALAYALIM...
unutmuşum kusurabakma ben belirleyici görüşme için aradığımda yaanlış hatırlamıyorsam 1 ay sonrasına vermişti kitaplar konusunda sıkılma ben okudum sorularıda biliyorum yardımcı olurum isterden inşallah çok sıkıştırmaz . ozaman tam altımızdaki dosya başkasının onun altındaki sizin :) bende bekliyorum 1-2 hafta geçsin arıcam bakalım daha dosyanın onaylandığı belli değil onu öğrenicem
zaman msj yazamıyorum ama sen özelden bana kitaplardan ne sorduğunu yazarmısın???? bu beni çok daraltıyo yardımını bekliyorum meleğimin teyzesi :) bide eşine neler sormuş bu da önemli msj bekliyorum :) öptümmmmmmmmmmm
kızlar imza işi ne durumda.......... duyarlı olalım lütfen.... aile destek bekliyor....
alt tarafı siteyi tıklayıp bir imza atacaksınız....
belki bir imzanız çok şey değiştirecek. kanunlar değişecek...
elimizden yavrularımız alınmayacak. birlik olmak gerek.
daha çok kişiye ulaştırabilirsek o kadar çok
sesimiz duyulur..... bizi bizden çok kim anlar.....pamuk eller klavyelerinize..
herkes kendi gruplarıyla paylaşsın lütfen....
arkadaşlar benim sıram hala aynı edirneden başka hbr bekleyen var mı??
slm canım benim sıramda aylarca aynı istanbuldanız sanırım senle aynı sıradaydık yanlış hatırlamıyorsam ben 3 olmuşum ama 3 ay olucak ilerleme yok sen kaçsın
Kızlar elleriniz yüreğiniz dert görmesin.....allah hiçbirimize yaşatmasın.
dün 41 di imza sayısı bugün baktım 130 küsür olmuş....
elimizden geleni yapabilrsek ne mutlu bize...
kendia dıma teşekkür ederim..
kendia dıma teşekkür ederim..[/QU
Hayırlı sabahlar herkese dün bende haberi okudum sonra kızımın sarıldım sarıldım........ALLAH kimseye yaşatmasın bizler hep bir olalım ne gerekiyorsa yapalım bizleri bizlerden başkası anlamaz.Rabbim en çok o güzel meleğin yardımcısı olsun doğduğu gün kuruma bırakıp giden hiç arayıp sormayan biolojik anne canı istediği zaman gelip alıcak böyle bir adalet olamaz.(çok şey yazmak istiyorum o anne hakkında yazamıyorum ama söylüyorum)Herkese hayırlı günler işallah güzel haberler alırız........
merhaba canım galiba aynı idi sıramız sen 3 olmuşsun ben hala erkekte 4 kızda 5. sıradayımmaalesef öyle de bir uzmanımız var ki ağzından bilgi almak ne mümkün....
sıranız gelince biz size haber vericez deyip kapatıyor konuyufatma şahine mail mi atmadım bu konuyla alakalı offf daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorummmm ama sabır diliyorumm hepimize de kendime de öpüyorum canım tez zamanda yavrularımıza kavuşmak dileğiyle...
ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum yasalar değişmeli bugün onların başına gelen yarın bizimde başımıza gelebilir herkez sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıp destek isterde daha faydalı olur bir imzadan ne olucak demeyin çok şey değişebilir
kendia dıma teşekkür ederim..[/QU
Hayırlı sabahlar herkese dün bende haberi okudum sonra kızımın sarıldım sarıldım........ALLAH kimseye yaşatmasın bizler hep bir olalım ne gerekiyorsa yapalım bizleri bizlerden başkası anlamaz.Rabbim en çok o güzel meleğin yardımcısı olsun doğduğu gün kuruma bırakıp giden hiç arayıp sormayan biolojik anne canı istediği zaman gelip alıcak böyle bir adalet olamaz.(çok şey yazmak istiyorum o anne hakkında yazamıyorum ama söylüyorum)Herkese hayırlı günler işallah güzel haberler alırız........
nbr canım küçük cadımız nasıllar son resmini gördüm büyümüş baya
nbr canım küçük cadımız nasıllar son resmini gördüm büyümüş baya
Canım büyüyor teyzesi şimdide uyuyor Rabbim sana ve herkese hayırlısını nasib etsin.....
Canım büyüyor teyzesi şimdide uyuyor Rabbim sana ve herkese hayırlısını nasib etsin.....
yerim ben onu öp yanaklarından benim için evet artık darısı başıma sabırla bekliyorum sabır taşı yanımda kum tanesi kalır çok zormuş heleki evde beklemek:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?