evet senin sıran daha acayipmiş hiç ilerleme yok benim memleketimdensin bu aradahayırlısı olsun ama inan geçtiğimiz ağustos ayından beri sıralarda acayip durgunluk oldu özellikle İstanbul buda bana denk geldi ayalarca aynı sayılarda beklemek insanı çok geriyo elimizdende bişey gelmiyor bebek odasına giresim bile gelmiyor bu günlerde şevkim biraz kırık sağolsun artkadaşlarım yalnız bırakmıyor sürekli arıyorlar ama işte insanın elinde değil umarım çok yakında benden önce bir sürpriz yaparsın listemiz yukarı çıkar :18:
MALİBU52 uyuyan bebişini öp benim icin. merak ettim kac aylik, kiz mi erkek mi
Canım benim meleğim 8 aylık bi kız şimdi uyandı
evet senin sıran daha acayipmiş hiç ilerleme yok benim memleketimdensin bu aradahayırlısı olsun ama inan geçtiğimiz ağustos ayından beri sıralarda acayip durgunluk oldu özellikle İstanbul buda bana denk geldi ayalarca aynı sayılarda beklemek insanı çok geriyo elimizdende bişey gelmiyor bebek odasına giresim bile gelmiyor bu günlerde şevkim biraz kırık sağolsun artkadaşlarım yalnız bırakmıyor sürekli arıyorlar ama işte insanın elinde değil umarım çok yakında benden önce bir sürpriz yaparsın listemiz yukarı çıkar :18:
AYAZ şevkin kirilmasin arkadasim bize 1.5 - 2 yilda anca siraniz gelir demislerdi, ama 5 ay sonra oglum evimizdeydi, bu isler hic belli olmuyor. bebegine orguler yap gez dolas bol bol uyu ( 7 aydir uykusuzum) eninde sonunda kavusacaksin ins. bebegine hayirlisiyla. moralini bozma hic. inanirmisin 1 haftadir yerde sarj aleti var egilip alamiyorum herseferinde koridorda ayagima dolaniyo:) kucaktan inmeyen bi sıpam var:) burayada besikte onu sallarlen girebiliyorum Rabbim tez zamanda kavustursun evlatlarinizada temizlik yapamayin, uyku uyuyamayin gezmelere gidemeyin emi benim gibi:)
Canım benim meleğim 8 aylık bi kız şimdi uyandı
bacılar gecen hafta bugün evrakları teslim etmiştim ya uzmanımız iki ay sonra ara demişti napsam acaba
evet ben evlat edindim,çok ama çok mutluyuz.eşimde bende kendimize soruyouz[neden daha önce bu olayı düşünmedik]diye.olaylara şöyle bakabiliriz,doğuran annelerin çocukları çokmu hayırlı,karnınızdaki çocuğun bedensel ve ruhsal sağlığının garantisi varmı? gelecek garantisi kimsenin yok.şu andaki yaşadığım annelik duygusunun tadını ifade etmeye kelimeler yetmiyor.etrafımda tanıdığım ve görüştüğüm 5 aile var hepside bizimle aynı fikirdeler.
ZAMAN bence kesinlikle ara, ben evlat edinme konusunda cok gelgitler yasamistim ama buna ragmen o kadar cok arardimki uzmanimizi, ev ziyaretine geldigi zaman biktirdiniz artik beni sirf o yuzden geldim dedi.senelik izne ciktigindada uzmanimiz ne zaman gelecek diye kurumdakileri biktirmistim, napim strese giriyodum her sey olsun bitsin bir an once diyodum. Gerci uzmani aramasan onlarin bizi tinlayacagi yok
Merhaba arkadaşlar
Bugün kurumu aradık 7. sıradaymışız. İki haftada iki bebek vermişler inşallah böyle devam eder. Bu ayda bitti umutlarımız Haziranda iyi haberi alırız
sevgiler
merhaba kızlar bugün kurumdaydık geçen gün görüşmüştük ama bugün için bidaha aradı gittik başvuru yapalıdır bu kadar zor bir gün geçirmemiştim neler sordu size anlatmakla bitmez tam 3 saat görüşme yaptık ayrı ayrıda değil kimizle beraber soy seceremize kadar kardeşlerimin çocuklarına kadar neyseki bunuda atlattık çok korkmuştum aksi bişey çıktı diye şükür sadece konuştuk ısrarla sırayı sordum hazırlık yapmak istediğimi söyledim size sırayı söylemiyeceğim diyor adam çocuk gelince annen bakar siz bir saatin içinde herşeyi hazır edersiniz diyor artık anlaştık sıra sormak yok ama her ay aramak var ZAMANCIM yazmışsın aramalımıyım diye galiba bu uzmanlar ince ince rahatsız edilmekten hoşlanıyorlar bence ara bana çok kızdılar hep arayıp duruyosun biz böyle yapmadık diye akrabalar ama ben inatla aradım eminimki oda bu durumdan gayet memnun neyseki bi aksilik çıkmassa bu sondu artık gözümüz kulağımız telefonda olucak artık ne zaman rabbim anlımıza yazdıysa dünkü konuya bende çok üzüldüm sen bırak sonra ara hangi vicdana sığar çok kıymetliydi vermeseydin emin olun bizim o melekler için neler yaşadığımızı bilselerdi anneliklerinden utanırlardı bu günü hiç unutmayacağım kızlar bir odanın içinde 4 uzman sadece birinle konuşuyoruz ama geri kalan 3 bizim konuştuklarımızı ister istemez duyuyor kötüydü en azından daha özel olabilirdi her neyse bunada şükür diyorum ve inşallah rabbim tez zamanda bekleyen herkesi kavuşturur meleklerine beraber olanlarda ömür boyu hiç ayrılmazlar inşallah
merhaba kızlar bugün kurumdaydık geçen gün görüşmüştük ama bugün için bidaha aradı gittik başvuru yapalıdır bu kadar zor bir gün geçirmemiştim neler sordu size anlatmakla bitmez tam 3 saat görüşme yaptık ayrı ayrıda değil kimizle beraber soy seceremize kadar kardeşlerimin çocuklarına kadar neyseki bunuda atlattık çok korkmuştum aksi bişey çıktı diye şükür sadece konuştuk ısrarla sırayı sordum hazırlık yapmak istediğimi söyledim size sırayı söylemiyeceğim diyor adam çocuk gelince annen bakar siz bir saatin içinde herşeyi hazır edersiniz diyor artık anlaştık sıra sormak yok ama her ay aramak var ZAMANCIM yazmışsın aramalımıyım diye galiba bu uzmanlar ince ince rahatsız edilmekten hoşlanıyorlar bence ara bana çok kızdılar hep arayıp duruyosun biz böyle yapmadık diye akrabalar ama ben inatla aradım eminimki oda bu durumdan gayet memnun neyseki bi aksilik çıkmassa bu sondu artık gözümüz kulağımız telefonda olucak artık ne zaman rabbim anlımıza yazdıysa dünkü konuya bende çok üzüldüm sen bırak sonra ara hangi vicdana sığar çok kıymetliydi vermeseydin emin olun bizim o melekler için neler yaşadığımızı bilselerdi anneliklerinden utanırlardı bu günü hiç unutmayacağım kızlar bir odanın içinde 4 uzman sadece birinle konuşuyoruz ama geri kalan 3 bizim konuştuklarımızı ister istemez duyuyor kötüydü en azından daha özel olabilirdi her neyse bunada şükür diyorum ve inşallah rabbim tez zamanda bekleyen herkesi kavuşturur meleklerine beraber olanlarda ömür boyu hiç ayrEılmazlar inşallah
Effsa gözün aydin bunuda atlattin, inş. Tez zamanda bebiş haberinde gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?