merhaba kızlar bugün kurumdaydık geçen gün görüşmüştük ama bugün için bidaha aradı gittik başvuru yapalıdır bu kadar zor bir gün geçirmemiştim neler sordu size anlatmakla bitmez tam 3 saat görüşme yaptık ayrı ayrıda değil kimizle beraber soy seceremize kadar kardeşlerimin çocuklarına kadar neyseki bunuda atlattık çok korkmuştum aksi bişey çıktı diye şükür sadece konuştuk ısrarla sırayı sordum hazırlık yapmak istediğimi söyledim size sırayı söylemiyeceğim diyor adam çocuk gelince annen bakar siz bir saatin içinde herşeyi hazır edersiniz diyor artık anlaştık sıra sormak yok ama her ay aramak var ZAMANCIM yazmışsın aramalımıyım diye galiba bu uzmanlar ince ince rahatsız edilmekten hoşlanıyorlar bence ara bana çok kızdılar hep arayıp duruyosun biz böyle yapmadık diye akrabalar ama ben inatla aradım eminimki oda bu durumdan gayet memnun neyseki bi aksilik çıkmassa bu sondu artık gözümüz kulağımız telefonda olucak artık ne zaman rabbim anlımıza yazdıysa dünkü konuya bende çok üzüldüm sen bırak sonra ara hangi vicdana sığar çok kıymetliydi vermeseydin emin olun bizim o melekler için neler yaşadığımızı bilselerdi anneliklerinden utanırlardı bu günü hiç unutmayacağım kızlar bir odanın içinde 4 uzman sadece birinle konuşuyoruz ama geri kalan 3 bizim konuştuklarımızı ister istemez duyuyor kötüydü en azından daha özel olabilirdi her neyse bunada şükür diyorum ve inşallah rabbim tez zamanda bekleyen herkesi kavuşturur meleklerine beraber olanlarda ömür boyu hiç ayrılmazlar inşallah
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ve bugün kurumu aradım son görüşme için tarih verdiler 21 haziran Allahım sona doğru yaklaşıyoruz dua edin ne olur :))) zaman canımsın :) anladın sen onu iyiki varsın çok sağol bende başlasam artık şu özelden msj atmaya
canım geçmiş olsun bu da geçti darısı başımıza sen nerden müracat ettin uzmanın neler sordu??? çok korkuyorum bizimde son aşama o kaldı istersen özelden msj at ama bana tiyolar verirsen sevinirim. ZAMAN bana çok yardımcı oldu sağolsun :)geçmişler olsun tekrar öpüldün
Bugun burasi cok sessiz, kesin birinize kiz bebis haberi gelecek:)
Bugun burasi cok sessiz, kesin birinize kiz bebis haberi gelecek:)
Pare55 canım sen ne temizkalpli insansın meleklerden bi tanesi daha annesine kavuşuyor......Anne nin kim olduğunu yazmıyorum kendi versin müjdeyi canım arkadaşım gözün aydın yavrun sana hayırlı bir evlat olur işallah .....
pare55 canım sen ne temizkalpli insansın meleklerden bi tanesi daha annesine kavuşuyor......anne nin kim olduğunu yazmıyorum kendi versin müjdeyi canım arkadaşım gözün aydın yavrun sana hayırlı bir evlat olur işallah .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?