günaydın herkese sıra kimde acaba çok heyecanlandım Allahım en kısa zamanda bizlere de nasip etsin... Amin....
Ben de merakla bekliyorum çiçeği burnunda anneyi. Herkesin, tüm isteyen annelerin bir an önce kucağının dolmasını canı gönülden istiyorum ama Otuznisan o kadar çok bekledi ki, ondan da mutlu haberi duymayı dört gözle bekliyorum.bende çok merak ettim .annemiz kim acaba otuznisan olabilirmi .çok bekledi bacım çünki:26:
amiiiiinnnn cnm inş hepimizegünaydın kızlar bugün çok güzel aynı zaman da çok özel bir gün Rabbim sırada bekleyen hepimize nasip etsin sırası çok yaklaşanlara da sabır versin zamanı su gibi akıtsın
amin amin listenin baş sıralarındasın inşallah en kısa sürede kucağın dolsun eskişehirde daha az beklenir diye düşünürdüm hani istanbul kadar büyük değilya sıra daha çabuk gelir diye ama çoğu gitti azı kaldı sabır her an telefon çalabilir bunu anladım :))
selam kızlar taze annemiz müjdeyi ver dedi ayaz anne olduuuuuuuuudarısı tüm bekleyen anne adaylarının başına
canım çok sıkılıyor bugün evdeyim lafta ustalar gelicekti gelmediler
canımda nasıl sıkılıyor yapcak işde yok
selam kızlar taze annemiz müjdeyi ver dedi ayaz anne olduuuuuuuuudarısı tüm bekleyen anne adaylarının başına
ZAMANCİM keske yakin olsaydik, benimde bugun canim sıkılıyor, kahve icer derttlesirdik, falinada bakardim:)
müjdeli haber gelmiş topik nefes aldı resmen ayaz bacım şimdi evrak peşinde koşuyormuş nurtopu gibi bir kız bebek annesini buldu darısı otuznisan cvcv ve 5059 un olsun listenin başı dökülsünde alttakilere sıra gelsin :)
inan varya gitcek yer aradım bugün evdeydim patladım uyu uyu yok vakit geçmez oldu belki yakınızdır ben anadolu yakasında oturuyorum sen nerde oturuyosun
bu arada bizim buluşma işi noldu bacılar
Emir Bebek böyle bi bebek nasip et bize de yarabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?