Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

ZAMAN bitanem ben samsundayim

arkadaşlar hepinize ayrı ayır çok teşekkür ederim inanılmaz anlatılmaz sadece yaşanması gereken hayatınızın en heyecan verici olayıdı, kızımızı görmeye giderken eşime senle nikahta bile bu kadar heyecanlanmamıştım dedim :) gülüştük...

kızlar dün itibariyle hala şoktayım sizi bekleyen bir bebek var dediklerinde kalbim yerinden fırlayacaktı o sırada yengemle oturup kahve içiyorduk o ağlıyo ama ben ağlayamıyordum babaannem arakadaşlarım herkes ağlıyo ama ben ağlayamıyordum acaba gerçekmi diye bütün gece heryerimi çimdirdim okadar uzun zaman beklemişimki inanırmısınız bugün bile rüya sanıyorum uyanmaktan korkuyorum...

evrak işlerimizi sabah hallederken yuvaya gittik kızımızı orda prenses diye seviyormuş bakıcısı biz bekleme salonunda 10-15 dakika kızımızın hazırlanmasını bekledik sonra hemşirenin kucağında bize karşıdan bir gülücük şoktayım eşim dayanamadı ağladı ama ben hala ağlayamadım kucağıma verdiler yüzüne baktım doya doya eşime baktı ve ona uzandı ona güldü eşimde ona güldü sonra bana ver dedim o benden ben ondan alıyoz kızımızı doyamıyoz nasıl bir bağ çözemedim ve ben hala ağlayamadım...

evrak işlerimiz yarında devam edicek inşallah yarın halledersek kızımıza kavuşucaz bu satırları şuan yazarken gözümden yaş geliyor ve ben doya doya ağlıyorum.....

AYAZİM daha 2 gun once yazismistik sevkim kirildi demistin, hayat surprizlrle doluymuş bak yavruna kavustun. Gozun aydin evin mutluluk huzur nese dollsun insallah. Darisi bekleyenlere

bursadan evlatlık alanlar ilk basvuru nereye telefon numarası varmi elinizde bana verebilir misiniz

ayazcım tebrikler gözün aydın kavuştun sonunda ben bile inanamıyorum hala daha 2 gün önce konuştuk sıramız hakkında takdir-i ilahi işte Allah'ın işi ne güzel bir haber ne güzel bir sevinç darısı başımıza Allah bize de yaşatsın inşallah eviniz sevinç dolsun kötü gün göstermesin bir daha hiç ayırmasın sizi yavrunuzdan bende böyle bir sürpriz bekliyoruuuummmm :))

bende okudukça satırlarını aglıyorum .çok mutlu oldum senin adına...ay çok fena oldum.bu evlat hasreti yakmış kavurmuş yüregimizi
darısı başımıza inş

ben aylardır sırada beklerken yavrusuna kavuşmuş anneleri gözü yaşlı okurdum acaba bende böyle olacakmıyım diye ve sizi bundan mahrum etmek istemem....

tesadüfler diz boyu 29 mayıs eşimle tanışma yıldönümümüzdü ve hayatımın en güzel telefonunu aldım, kızım babamızın kopyası heleki amcamız var bir tane ben onu gördüğümde olamaz bu kadar benzerlik dedim, arabada giderken eşim ben kızımın fotoğrafına bakıcam deyip bir sürü trafik ihlali yaptı canı sağolsun, yarın sabah yavrumun yanına gidiyorum allahın izniyle tez zamanda yavrularını bekleyen tüm arkadaşalrım bu duyguyu yaşayın doya doya

bu arada arkadaşalr tek tek hepinize teşekkür ederim cvc canım sıra sende artık senle aynıydık umarım en yakın sürede kuzucuğunu koynuna alısın bu gece hepinize dua edicem tez zamanda kavuşun yavrularınıza diye....

nasıl bir hasrettir Rabbim hayırlı uğurlu bereketli evlat etsin inşallah çok sevimdim Rabbim yüzünüzü hep güldürsün

zamancım ne diyeyim Ağzın bal yesin güzel duaların için amiiinnnn.....darısı hepimizin başına inşallah Allahım tez vakitte kavuştursun bizleride...

ecmain kardeşim ecmain olsun inşallah sizler kavuşun çok beklediniz halaylar çekilsin gene sıradaki de sizlerin olsun

ZAMAN bitanem ben samsundayim

yazları kaynanatörün yanına gidiyoruz her yaz zorunlu tatil yerimiz kaçar bi kahveye gelirim azcık da bebiş severim enerji depolar kaynanatörün yanına dönerim fenamı olur

Tebrik ederim
Hayırlı uğurlu olsun, Allah bir ömür boyu ayırmasın, darısı bekleyen tüm annelerin olsun

Herkese merhaba,
Ne mutlu ki Mayıs ayında da iki annenin yüzü güldü. özlemrahdeniz bebeğine kavuştu mu ondan çok emin değilim, kuruma gideceğini söylemişti ama mesajını göremedim. Umuyorum kavuşmuştur. Bakabildiğim kadarıyla son zamanlarda pek mesajı yok, sanıyorum bebişi hiç zaman tanımıyor annesine. :) Dilerim günleri bebeğinin mis kokusunu içine çekerek geçiyordur. Bebeği ile, eşi ile sonsuz bir mutluluğun göbeğindedir.
ve tabii ki ayaz84 sizin için de çok mutlu oldum. Güzel kızınızla siz de çok çok mutlu olun. Hayal ettiğinizden de güzel ve mutluluk verici bir ömür sizlerin olsun.
Bekleyen annelerimiz, geçen ay bebeğine kavuşan anne sayısı daha fazla olsa da inanıyorum ki hiçbir ayı boş geçmeyeceğiz artık, sizler de en kısa zamanda bebeklerinize kavuşacaksınız. Buna yürekten inanıyorum. Her zaman dediğim gibi bebekleriniz gelene kadar tatlı heyecanlar sizinle olsun. :)

size sorum olacak anne ve anne adylar ı1, calısan bayana evlatlık verilmio mu 2.ise benm yasım 21 esmn 30 bu durumda genede benm yasımımı bekletiolarrrr

size sorum olacak anne ve anne adylar ı1, calısan bayana evlatlık verilmio mu 2.ise benm yasım 21 esmn 30 bu durumda genede benm yasımımı bekletiolarrrr

çalışan bayana evet veriyolar sadece kim bakıcaksa görüşmelerin birinde bakacak kişiylede konuşuyorlar okadar ayrıca yaş konusunda daha öncede yazmiştım senin yaşın 21 galiba sorun etmiyorlar eşlerden birinin yaşı 30 ve 5 yıllık evlilik şartını arıyorlar eğer bekletiyorlarsa 5 yılı doldurmamışsınızdır
tabi bunlar yazılı olan kuranlar uzmanına göre değişiyorda bazısı kabul ediyor nasıl olsa sırada bekliceksiniz diyo kimisi kabul etmiyor kurumla görüş bence

ZAMAN kayinvalide samsundami,yanliş anlamadim degilmi, eger oyleyse başimin ustunde yerin var cok mutlu olurum, bakarsin o zamana kadar bebisin gelir beraber gelirsiniz

sevgili ayaz senin adına çok ama çok sevindim sana eşine ve dünyalar tatlısı kızına bir ömür boyu huzur ve mutluluk diliyorum tekrar hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah

gözünaydın olsun.yavrucun hayırlı evlat olsun inşallah....okurken kızıma kavuşmamı yaşadım....Allahım tüm evladını bekleyen annelere en yakın zamanda nasip etsin inşallah....keşke sihirli bir değneğim olsa.....bekleyen herbirinizin kucağına verebilsem ...ne kadar çok isterdm....tadın...tadın.siz de....hayırlısı ile inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…