Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Sevgili Ayaz,
Bekledin bekledin sonunda sen de yavruna kavuşacaksın inşallah.Allah analı babalı büyütsün,iyi günlerini göstersin,hep mutlu olun,anneliği doya doya yaşa inşallah.Yani sana anlatamam öyle güzelki ve zaman geçtikçe daha da güzelleşiyor.İşe başlayınca beni unuturmu,bana bağlanmazmı falan derdim.Bütün sözlerimden utandırdı oğlum beni.Artık her işe giderken ağlıyor peşimden,geldiğimde dünyalar onun oluyor,anneanneyi dedeyi hemen bırakıyor.Bir yavrunun hayatındaki en önemli kişi olmak ne kadar anlamlı ne kadar güzel,zaman geçtikçe daha da sıkı bağlanıyor,kenetleniyorsunuz.Allah herşeyi umduğundan daha hayırlı etsin.Sabır,emek ve sevgi bir araya gelince karşısında duracak hiç bir güç yok.Sevgiden daha güzeli de yok.
Rabbim şu mübarek günde canı gönülden diliyorum,tüm bekleyen arkadaşları umduğundan da hayırlısıyla karşılaştırsın.Hayırlı anne olmayı ve hayırlı bir evlada sahip olmayı nasip etsin.
Asyadan 35 yaş şarkısını sana ve tüm arkadaşlarıma armağan ediyorum.İnanın tamamen bizim duygularımızı anlatıyor.Her dinlediğim de çok duygulanıyorum
Asya - 35 Yaş | İzlesene.com Video

Ayazcım. Duygularını o kadar güzel ilettin ki bize ben şu an okadar duygulandımki gözyaşlarımı tutamadım ve kendi bebeğime kavuşacağım gün geldi gözümün önüne , sanki ona kavuştum bu yazıyı okurken. Çok çok mutlu oldum. Gözün aydın. sağlık ve sıhhatle büyütmek nasip olsun İnşallah...

meraba kızlarrr arastırdım bgn aradım sosyal hizmetleri işimizi sordular eşimin işini yaşını şartlar belli dediler başvurunuz kabul edilmez şu anki şartlarda dediler bnm yasım 30 olsa olurmus ama.5 senelik evliliklerde bi tarfın 30 yasında olması yetrlimiş...yani kızlar anlayacağınız 2016 kasım ayında 5 senelik evli oluyorum beklemem gerekiyor basvuru için hayırlısı olsun bakalım neler gösterecek zaman...

ayazcım gözün aydın çok sevindim inşallah evinize getirdiğiniz günleride okuruz hemen Allah sizi ayırmasın anneli babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin darısıda sırada bekleyen bizlere inşallah öpüyorum sevgiyle kal

Çokkk çok mutlu oldum,gene kendimi tutamayıp ağladım, allahtan kimse görmüyor iş yerinde, nasıl anlatılır ki bu insanlara
Allah analı babalı büyütsün prensesimizi. Sağlıklı, mutlu, sevgi dolu bir hayatı olsun.
Babasına çok düşkün olacak, baksanıza ilk dakikadan belli etmiş

günaydın bacılar

nasılsınız sabahları topik kalabalık oluyorda yazan olmuyor bugünde evdeyim yapcak iş yok birileri olsada kahvaltı hazırlasa bana :))

ZAMAN kayinvalide samsundami,yanliş anlamadim degilmi, eger oyleyse başimin ustunde yerin var cok mutlu olurum, bakarsin o zamana kadar bebisin gelir beraber gelirsiniz

samsuna çok yakın oturuyor eğer bu yazda gidersek ki mecbur gidiyoruz kaçar gelirim dediğin gibi belli olmaz belki kızım da gelir ana kız kaynanatörden kaçar geliriz :))

canım benim çok daha yeni evlisin Allah büyüktür hem tedavi olursunuz inan okadar yeni evlisiniz ki önünüzde çok güzel günleriniz olucak bende senide gibiydim takmıştım bebek meselesine olmayınca insan daha bi üstüne gidiyor çevre baskasınıda unutmamak lazım haklısın da şimdi şöyle geriye bakınca nekadar yazık etmişim diyorum kendime eşime evliliğime en güzel günlerini eşinle birlikte huzurla yaşa yıllar dediğin neki ben ilk evlendiğimiz günü hatırlıyorum sanki 3-4 ay önceymiş gibi 6 yıl oldu halbu ki çabuk geçiyor yıllar Rabbim en hayırlısını nasp etsin

sevgili özlem hayırlısı olsun herşeyde bir neden bir sebep vardır çokda canını sıkıp üzme eğer bu yolla bebek sahibi olucaksan eninde sonunda olur bende senin gibiyim 28 yaşındayım ama 9 yıllık evliyim evliliğin ilk yıllarından beri sayısız sıkıntı ve üzüntü atlattık bebek için tedaviye vaktimiz bile olmadı hep sorduklarında neden diye hep şunu diyordum bir gün olmassa bizde alır büyütürüz bitane onlarda anne baba arıyor bizde evlat hacet kapısı açık olurmuş canım dualar bazen çok çabuk kabul oluveriyor ve nihayetinde öyle oldu yaşadığımız bunca sıkıntı hastalık sağlık hep birşeylere vesile oldu tam hamilemiyim acaba deyip doktora gittiğimde hep bi aksilik çıktı tahlili veriyordum sonucunu bile almadan eve geldiğimde öğreniyordum ama sonundada öğrendimki benim doğuracağım çocuk sağlıklı bir bebek olmayacak evet çok üzüldüm ama asla pesde etmedim herşey allahtan evet yaşın belki daha başvuru için uygun değil ama sanki ben bebek sahibi olamayacağımız kesin dermişsin gibi hatırlıyorum yanlış hatırlıyorsam kusura bakma eğer öyleysede varsa bi kesinlik zaman abırak çokda hayatını zehir etme bişeyi zorlayamassın bu benim nacizane fikrim nasılsa az kalmış herşey gönlünün istediği gibi olsun canım bir kapıyı kapatan rabbim diğer bir kapı açarmış herzaman sevgiler

Ozlemcim canim arkadasim noluyo sana daha tedavi gormeden neler dusunuysn boyle yasin kucuk umutlu ol dur bakalim daha bu yazdiklarini gorunce sasirdim bizim birsuru evlatlarimiz olucsj onlsrla ilgilenmektn kendimizi dusunemicez sen o gunleri dusn gir azospermiler topigine bak orda esinde spermi birak hucresi bile olmayan arkadaslrimiz var onlar bile senden daha umutlular yillardir trdavi goruyolar sperm hhucresii bulundugu icin seviniyorlar sen sabret biraz dua et hersey hayurlisiyla guzel oolucak bidaha boyle umutsuz komustugunuda gormicem

cnm burda bi arkadas daha var odq kızdı ama keşke yüzyüze tanısma fırsatımız olsaydı tamam kabul ediırum biraz ümitsizim ama ben zaten olsada olmasada bi bebek evlatlık almak istiyordum ben kendm devlet yurdunda kaldım oradaki durumları en iyi ben blrim işte bu yüzden yurtta 15 kişiye anne diyeceğine bir tanesi annesi olsun isterim yani bir bebeğin nasibine girmek istiyorum allah izin verirse şimdi anladın mı beni

kulaklarım cınladı koştum geldim
bak sarliva aynı şeyi söylemiş canım...
bu arada şu görüşme meselesini yapıcaz yakında aklımdasın ama sorunlarım var onları halletmem lazım

Canım Ayaz çok tebrik ederim.Yemin ediyorum kk yı açarken kesin Ayaz dır bebeğine kavuşan dedim ve ön sezilerim gene beni yanıltmadı.İnan çok mutlu oldumbir ömür mutlu sağlıklı olun inşallah.Benim kızımı aldığım anlar aklıma geldi..

Tebrik ederim, anneli babalı, sağlıklı , mutlu ve huzur içinde büyütün inşaallah güzel yavrunuzu....
Öyle güzel anlatmışsınız ki ; orada olup sizinle olayın içine dahil oldum adeta ve ben gözyaşlarımı tutamadım,
yavrunuzla hep mutluluk sebepli aksın gözyaşlarınız insallah ...

Ayazcım güzel anne... Tebrik ediyorum upuzun musmutlu :) kocaman bir ömür diliyorum size :)

Sarliva.... Belli ki arkadaşını desteklemek istemişsin de burası bunları yazmak için uygun olmamış. senin daha umudun var böyle şeyler düşünme vs vs vs... biz burda yeşeren umutları, sıcacık yürekleri konuşuyoruz... umutsuzlukları değil! sözlerimizi seçelim de yazalım derim ben....

Özlem gencecik yaşına göre çok çok olgun bir cevap vermişsin. Evet çocuğunun olması olmaması değil konu bir bebeğin hayata ailesi ile devam etmesi... Sana hayallerini gerçekleştirebileceğin çok mutlu bir evlilik hayatı diliyorum.

çok teşekkür ederim çok şeyler yaşadım geçirdim inan bana hayat olgunlaşmak zorunda bıraktı beni ama şu an çok şükür çok mutlu bir evliliğim çok güzel bi işim iş ortamım var Allah herkeze gönlündekini hayırlı kılsın...

canım aslından iki arkadaşımda beni düşündükleri için böyle yazmışlardır.Ama bu özel durumumu kimse bilmiyordu tabi hakkımızda hayırlısı olsun sana ve gerçek meleklerine kavuşan burada ki tüm ayakları öpülesi annelere yavrularıyla tertemiz mutlu bir hayat geçirmelerini diliyorum

Kiyamam sana tatlim bnm kusura bakma bilmedigim gercekten cok haklisin bense bazen dusunmuyo degilim almak istiyorum ama cesaret edemen herhalde ya ona sevgimi veremezsem ya onu diger cocuklarimdan ayirirsam diye korkarim karisik duygular yani. Gorussme meselesine gelibce NFY ile birlikte gelin yalovaya misafirim olsun gezdireyim sizi

Merhaba arkadaşlar

Bugün kurumu aradık 7. sıradaymışız. İki haftada iki bebek vermişler inşallah böyle devam eder. Bu ayda bitti umutlarımız Haziranda iyi haberi alırız

sevgiler

Merhaba 5059 sıranızın ilerlemesine çok sevindim.umarım en kısa zamanda sizde evladınızı kucağınıza alırsınız.ben şunu merak ettim.kızınızın yaş aralığı 0-1 yaş mı?
Sevgiler...

kızlar hepinize ayrı ayrı teşskkür ederim çok sağolun tebrikleriniz içn inanın vaktim olsa hepinize ayrı ayrı yazıcam ama kızım yanımda şuan benim yatağımda uyuyo babasıyla beni yatağımızdan etti olsun feda olsun meleğime...

şuan mama saatini beklerken size yazayım dedim çok uykum var ama uyuyamamki çok küçük 3 saatte bir yedirmem gerekiyormuş saatimizi bekliyorum gcs arkadaşımız ilk gördü sağolsun geldi birde sermuhun eşi geldi sermuh arkadaşımız şehir dışında salı günüde o gelecek inşallah...

bugünde nerdeyse kavuşamıyordum kızıma mucize oldu aldık kızımızı ben çok acemiyim yavrum çok küçük ne derdi var anlayamoyorum inşallah alışırım...

bugün saat 8,30 yuvaya gittik alıştırma yapmamız gerekiyordu bebeğimizin kaldığı odaya gittim meleleğimi beklememi söylediler bide ne göreyim kaldığı odada tam sayamadım ama 18-20 bebek vardı emekleyen en büyüğü 11 aylıktılar.. üzerimi değiştirdim hemşire kıyafeti giydirdiler hijyen om numara odaya girdim emekleyerek 3-4 bebek bana geldi kimisi ağlıyo kimisi gülüyo birini kucağıma alıyom diğeri dizlerimden tırmanmaya çalışıyo kızımı getirdiler onu kucağıma alamadım çünkü yer yoktu 2 gündür ağlamamıştım sonra patladım bakıclar istediğin kadar ağla dedi hani imkanım olsa hepisini o gün evime götüreyim ama inanın olmuyo bakıldıkları yerler çok güzel sadece tek ihtiyaçları sevgi günün sonuna kadar onlarla oldum başım çok ağrıyo allahım...

öğlen uyuma saatleri gelmeden parkları vardı oraya çıktık 1-2 yaş gurubu vardı onlar konuştukları için onlara bakan bakıcılara anne diyorlardı müzik açtılar oyun oynadılar sonra biz içeri girdik mama saatlarinde ayrı odaları var oraya geçtik tek tek mama verdiler çok acıkanlar vardı ağlıyordu ama napsın sırası gelince doyacak sonra doyurduktan sonra altını alma işlemleri oldu sonrada uyku günleri işte böyle geçiyo.... umarım benim gibi sizde nasıllar acaba diye merak ediyordunuz detaylı anlattıysam ne mutlu bana...

hepiniz sağlıcakla kalın sırada bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda kavuşmalarını diliyorum ne olur içinizden ne geçiriyorsanız onu tüm kalbinizle isteyin Allah dularınızı boş çıkarmayaktır....

sevgili ayaz anneligin hayırlı olsun .evladınla eşinle hep mutlu olasın inş.güzel yarınlar sizlerin olsun..doya doya hasret gider bebeginle ..bebegini öp bizim içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…