arkadaşlar hepinize ayrı ayır çok teşekkür ederim inanılmaz anlatılmaz sadece yaşanması gereken hayatınızın en heyecan verici olayıdı, kızımızı görmeye giderken eşime senle nikahta bile bu kadar heyecanlanmamıştım dedim :) gülüştük...
kızlar dün itibariyle hala şoktayım sizi bekleyen bir bebek var dediklerinde kalbim yerinden fırlayacaktı o sırada yengemle oturup kahve içiyorduk o ağlıyo ama ben ağlayamıyordum babaannem arakadaşlarım herkes ağlıyo ama ben ağlayamıyordum acaba gerçekmi diye bütün gece heryerimi çimdirdim okadar uzun zaman beklemişimki inanırmısınız bugün bile rüya sanıyorum uyanmaktan korkuyorum...
evrak işlerimizi sabah hallederken yuvaya gittik kızımızı orda prenses diye seviyormuş bakıcısı biz bekleme salonunda 10-15 dakika kızımızın hazırlanmasını bekledik sonra hemşirenin kucağında bize karşıdan bir gülücük şoktayım eşim dayanamadı ağladı ama ben hala ağlayamadım kucağıma verdiler yüzüne baktım doya doya eşime baktı ve ona uzandı ona güldü eşimde ona güldü sonra bana ver dedim o benden ben ondan alıyoz kızımızı doyamıyoz nasıl bir bağ çözemedim ve ben hala ağlayamadım...
evrak işlerimiz yarında devam edicek inşallah yarın halledersek kızımıza kavuşucaz bu satırları şuan yazarken gözümden yaş geliyor ve ben doya doya ağlıyorum.....
ben aylardır sırada beklerken yavrusuna kavuşmuş anneleri gözü yaşlı okurdum acaba bende böyle olacakmıyım diye ve sizi bundan mahrum etmek istemem....
tesadüfler diz boyu 29 mayıs eşimle tanışma yıldönümümüzdü ve hayatımın en güzel telefonunu aldım, kızım babamızın kopyası heleki amcamız var bir tane ben onu gördüğümde olamaz bu kadar benzerlik dedim, arabada giderken eşim ben kızımın fotoğrafına bakıcam deyip bir sürü trafik ihlali yaptı canı sağolsun, yarın sabah yavrumun yanına gidiyorum allahın izniyle tez zamanda yavrularını bekleyen tüm arkadaşalrım bu duyguyu yaşayın doya doya
bu arada arkadaşalr tek tek hepinize teşekkür ederim cvc canım sıra sende artık senle aynıydık umarım en yakın sürede kuzucuğunu koynuna alısın bu gece hepinize dua edicem tez zamanda kavuşun yavrularınıza diye....
Çokkk çok mutlu oldum,gene kendimi tutamayıp ağladım, allahtan kimse görmüyor iş yerinde, nasıl anlatılır ki bu insanlaraarkadaşlar hepinize ayrı ayır çok teşekkür ederim inanılmaz anlatılmaz sadece yaşanması gereken hayatınızın en heyecan verici olayıdı, kızımızı görmeye giderken eşime senle nikahta bile bu kadar heyecanlanmamıştım dedim :) gülüştük...
kızlar dün itibariyle hala şoktayım sizi bekleyen bir bebek var dediklerinde kalbim yerinden fırlayacaktı o sırada yengemle oturup kahve içiyorduk o ağlıyo ama ben ağlayamıyordum babaannem arakadaşlarım herkes ağlıyo ama ben ağlayamıyordum acaba gerçekmi diye bütün gece heryerimi çimdirdim okadar uzun zaman beklemişimki inanırmısınız bugün bile rüya sanıyorum uyanmaktan korkuyorum...
evrak işlerimizi sabah hallederken yuvaya gittik kızımızı orda prenses diye seviyormuş bakıcısı biz bekleme salonunda 10-15 dakika kızımızın hazırlanmasını bekledik sonra hemşirenin kucağında bize karşıdan bir gülücük şoktayım eşim dayanamadı ağladı ama ben hala ağlayamadım kucağıma verdiler yüzüne baktım doya doya eşime baktı ve ona uzandı ona güldü eşimde ona güldü sonra bana ver dedim o benden ben ondan alıyoz kızımızı doyamıyoz nasıl bir bağ çözemedim ve ben hala ağlayamadım...
evrak işlerimiz yarında devam edicek inşallah yarın halledersek kızımıza kavuşucaz bu satırları şuan yazarken gözümden yaş geliyor ve ben doya doya ağlıyorum.....
ZAMAN kayinvalide samsundami,yanliş anlamadim degilmi, eger oyleyse başimin ustunde yerin var cok mutlu olurum, bakarsin o zamana kadar bebisin gelir beraber gelirsiniz
meraba kızlarrr arastırdım bgn aradım sosyal hizmetleri işimizi sordular eşimin işini yaşını şartlar belli dediler başvurunuz kabul edilmez şu anki şartlarda dediler bnm yasım 30 olsa olurmus ama.5 senelik evliliklerde bi tarfın 30 yasında olması yetrlimiş...yani kızlar anlayacağınız 2016 kasım ayında 5 senelik evli oluyorum beklemem gerekiyor basvuru için hayırlısı olsun bakalım neler gösterecek zaman...
meraba kızlarrr arastırdım bgn aradım sosyal hizmetleri işimizi sordular eşimin işini yaşını şartlar belli dediler başvurunuz kabul edilmez şu anki şartlarda dediler bnm yasım 30 olsa olurmus ama.5 senelik evliliklerde bi tarfın 30 yasında olması yetrlimiş...yani kızlar anlayacağınız 2016 kasım ayında 5 senelik evli oluyorum beklemem gerekiyor basvuru için hayırlısı olsun bakalım neler gösterecek zaman...
Ozlemcim canim arkadasim noluyo sana daha tedavi gormeden neler dusunuysn boyle yasin kucuk umutlu ol dur bakalim daha bu yazdiklarini gorunce sasirdim bizim birsuru evlatlarimiz olucsj onlsrla ilgilenmektn kendimizi dusunemicez sen o gunleri dusn gir azospermiler topigine bak orda esinde spermi birak hucresi bile olmayan arkadaslrimiz var onlar bile senden daha umutlular yillardir trdavi goruyolar sperm hhucresii bulundugu icin seviniyorlar sen sabret biraz dua et hersey hayurlisiyla guzel oolucak bidaha boyle umutsuz komustugunuda gormicem
cnm burda bi arkadas daha var odq kızdı ama keşke yüzyüze tanısma fırsatımız olsaydı tamam kabul ediırum biraz ümitsizim ama ben zaten olsada olmasada bi bebek evlatlık almak istiyordum ben kendm devlet yurdunda kaldım oradaki durumları en iyi ben blrim işte bu yüzden yurtta 15 kişiye anne diyeceğine bir tanesi annesi olsun isterim yani bir bebeğin nasibine girmek istiyorum allah izin verirse şimdi anladın mı beni
arkadaşlar hepinize ayrı ayır çok teşekkür ederim inanılmaz anlatılmaz sadece yaşanması gereken hayatınızın en heyecan verici olayıdı, kızımızı görmeye giderken eşime senle nikahta bile bu kadar heyecanlanmamıştım dedim :) gülüştük...
Ayazcım güzel anne... Tebrik ediyorum upuzun musmutlu :) kocaman bir ömür diliyorum size :)
Sarliva.... Belli ki arkadaşını desteklemek istemişsin de burası bunları yazmak için uygun olmamış. senin daha umudun var böyle şeyler düşünme vs vs vs... biz burda yeşeren umutları, sıcacık yürekleri konuşuyoruz... umutsuzlukları değil! sözlerimizi seçelim de yazalım derim ben....
Özlem gencecik yaşına göre çok çok olgun bir cevap vermişsin. Evet çocuğunun olması olmaması değil konu bir bebeğin hayata ailesi ile devam etmesi... Sana hayallerini gerçekleştirebileceğin çok mutlu bir evlilik hayatı diliyorum.
cnm burda bi arkadas daha var odq kızdı ama keşke yüzyüze tanısma fırsatımız olsaydı tamam kabul ediırum biraz ümitsizim ama ben zaten olsada olmasada bi bebek evlatlık almak istiyordum ben kendm devlet yurdunda kaldım oradaki durumları en iyi ben blrim işte bu yüzden yurtta 15 kişiye anne diyeceğine bir tanesi annesi olsun isterim yani bir bebeğin nasibine girmek istiyorum allah izin verirse şimdi anladın mı beni
Merhaba arkadaşlar
Bugün kurumu aradık 7. sıradaymışız. İki haftada iki bebek vermişler inşallah böyle devam eder. Bu ayda bitti umutlarımız Haziranda iyi haberi alırız
sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?