kızlar hepinize ayrı ayrı teşskkür ederim çok sağolun tebrikleriniz içn inanın vaktim olsa hepinize ayrı ayrı yazıcam ama kızım yanımda şuan benim yatağımda uyuyo babasıyla beni yatağımızdan etti olsun feda olsun meleğime...
şuan mama saatini beklerken size yazayım dedim çok uykum var ama uyuyamamki çok küçük 3 saatte bir yedirmem gerekiyormuş saatimizi bekliyorum gcs arkadaşımız ilk gördü sağolsun geldi birde sermuhun eşi geldi sermuh arkadaşımız şehir dışında salı günüde o gelecek inşallah...
bugünde nerdeyse kavuşamıyordum kızıma mucize oldu aldık kızımızı ben çok acemiyim yavrum çok küçük ne derdi var anlayamoyorum inşallah alışırım...
bugün saat 8,30 yuvaya gittik alıştırma yapmamız gerekiyordu bebeğimizin kaldığı odaya gittim meleleğimi beklememi söylediler bide ne göreyim kaldığı odada tam sayamadım ama 18-20 bebek vardı emekleyen en büyüğü 11 aylıktılar.. üzerimi değiştirdim hemşire kıyafeti giydirdiler hijyen om numara odaya girdim emekleyerek 3-4 bebek bana geldi kimisi ağlıyo kimisi gülüyo birini kucağıma alıyom diğeri dizlerimden tırmanmaya çalışıyo kızımı getirdiler onu kucağıma alamadım çünkü yer yoktu 2 gündür ağlamamıştım sonra patladım bakıclar istediğin kadar ağla dedi hani imkanım olsa hepisini o gün evime götüreyim ama inanın olmuyo bakıldıkları yerler çok güzel sadece tek ihtiyaçları sevgi günün sonuna kadar onlarla oldum başım çok ağrıyo allahım...
öğlen uyuma saatleri gelmeden parkları vardı oraya çıktık 1-2 yaş gurubu vardı onlar konuştukları için onlara bakan bakıcılara anne diyorlardı müzik açtılar oyun oynadılar sonra biz içeri girdik mama saatlarinde ayrı odaları var oraya geçtik tek tek mama verdiler çok acıkanlar vardı ağlıyordu ama napsın sırası gelince doyacak sonra doyurduktan sonra altını alma işlemleri oldu sonrada uyku günleri işte böyle geçiyo.... umarım benim gibi sizde nasıllar acaba diye merak ediyordunuz detaylı anlattıysam ne mutlu bana...
hepiniz sağlıcakla kalın sırada bekleyen arkadaşlarıma tez zamanda kavuşmalarını diliyorum ne olur içinizden ne geçiriyorsanız onu tüm kalbinizle isteyin Allah dularınızı boş çıkarmayaktır....
EFFSA ben msj yollayamiyorum canim benim.
tamam canım anladım ben seni inşallah yardımcı olabilmişimdir sen yazamayınca bidaha detayını gönderdim sevgiler
Kızlar başvuru için intaniye (enfeksiyon hastalıkları) servisinden rapor ve verem savaş dispanserinden rapor isteniyor ya, randevuyla mı gitmek gerekiyor? Hangi bölüme gitmemiz lazım, ne demeli? Sonuçlar ne kadar zamanda çıkıyor bilenleriniz var mı? Bir de randevusuz direkt gitsek olur mu?
Devlet hastanesi olarak anadolu yakasında nereyi tavsiye edersiniz? verem savaş için de aynı şekilde..
Teşekkürler, yardımcı olabilen olursa çok mutlu olurum.
Kızlar başvuru için intaniye (enfeksiyon hastalıkları) servisinden rapor ve verem savaş dispanserinden rapor isteniyor ya, randevuyla mı gitmek gerekiyor? Hangi bölüme gitmemiz lazım, ne demeli? Sonuçlar ne kadar zamanda çıkıyor bilenleriniz var mı? Bir de randevusuz direkt gitsek olur mu?
Devlet hastanesi olarak anadolu yakasında nereyi tavsiye edersiniz? verem savaş için de aynı şekilde..
kızlar buarada okadar heycanlıyımki anlatamam sıramız 3 olmuş beni tanıyanlar az çok bilirler ne kadar uzun zamandır bugünleri beklediğimi şükürler olsun rabbime kızıma biraz daha yaklaştık inanın kalbim ağzımda atıyo okadar heycanlıyım panik halindeyim allahım sana şükürler olsun içime böyle büyük sevgi verdiğin için kızımı görmeden canımdan çok sevdirdiğin için şükürler olsun bugünleri gördüm ya çok mutluyummmmmmmmmm çok az kaldı bebeğimi kucağıma almayaaaaaaaaaaaaaaa geri sayım başladııııııııı
kızlar buarada okadar heycanlıyımki anlatamam sıramız 3 olmuş beni tanıyanlar az çok bilirler ne kadar uzun zamandır bugünleri beklediğimi şükürler olsun rabbime kızıma biraz daha yaklaştık inanın kalbim ağzımda atıyo okadar heycanlıyım panik halindeyim allahım sana şükürler olsun içime böyle büyük sevgi verdiğin için kızımı görmeden canımdan çok sevdirdiğin için şükürler olsun bugünleri gördüm ya çok mutluyummmmmmmmmm çok az kaldı bebeğimi kucağıma almayaaaaaaaaaaaaaaa geri sayım başladııııııııı
Kizlar cok tesekkur ederim yanitlariniz icin. uyanik birileri varsa bana yazabilir mi? Bugun ogleden once gidicez hastaneye ama ac karnina mi gitmemiz gerekir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?