Kizlar cok tesekkur ederim yanitlariniz icin. uyanik birileri varsa bana yazabilir mi? Bugun ogleden once gidicez hastaneye ama ac karnina mi gitmemiz gerekir bilmiyorum.
kızlaaaar müjdeee :)) kızımız geldi artık bizim de bir prensesimiz var... beni de üst listeye alabilirsiniz....
kızlaaaar müjdeee :)) kızımız geldi artık bizim de bir prensesimiz var... beni de üst listeye alabilirsiniz....
Günaydın arkadaşım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün işallah sizlere hayırlı evlat olsun prensesi öpersin teyzesinin yerine......
CVCV, gözün aydin
Allah hayirli evlat etsin,,yavrun yuvana hayır bereket mutluluk getirsin insallah
kızlar buarada okadar heycanlıyımki anlatamam sıramız 3 olmuş beni tanıyanlar az çok bilirler ne kadar uzun zamandır bugünleri beklediğimi şükürler olsun rabbime kızıma biraz daha yaklaştık inanın kalbim ağzımda atıyo okadar heycanlıyım panik halindeyim allahım sana şükürler olsun içime böyle büyük sevgi verdiğin için kızımı görmeden canımdan çok sevdirdiğin için şükürler olsun bugünleri gördüm ya çok mutluyummmmmmmmmm çok az kaldı bebeğimi kucağıma almayaaaaaaaaaaaaaaa geri sayım başladııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?