Ya bir karışıklık oldu ve ben galiba hiç de güncel olmayan bir konuya yorum yaptım(Kusuruma bakmayın lütfen;son sayafaya geldim sanmışım..Pardon!!
Bebeğine kavuşan arkadaşa hayırlı olsun!!Sağlıkla analı babalı büyüsün!!!!
Acaba sıran yaklaşıyor diye haber veriyorlar mı?Ben yatağını falan hazırlıyım dediğimde çok erken davranıyorsunuz dendi dün..
çook minik teyzesii tam bi içimlik su yavrum benim :) darısı bekleyen arkadaşlarımın başına olsun inş. bu mübarek kandil günü hürmetine amin...
kızlaaaar müjdeee :)) kızımız geldi artık bizim de bir prensesimiz var... beni de üst listeye alabilirsiniz....
yukarıda listeyi görünce çoook mutlu oldum. bu listede herkesin bir an önce meleğine kavuşmasını çok istiyorum.ama en çokda otuznisanın. her topiğe girdiğimde inşaallah mutlu haberi verir bu kez diye bakınıyorum.2011 ve 2013 çok uzun bir zaman.inşallah bu yıl içerisinde meleğine kavuşursun otuznisan....
hayırlı kandiller bacılar Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah
otuznisan ablamıda tez vakitte inşallah bebeğine kavuştursun
sevgili cvcv hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah allah mutlu etsin sizi bir ömür boyu böyle açıncaya kadar müjde almayı çok seviyorum ben OTUZNİSAN canım benim sende yakında vericeksin müjdeyi biliyorum dualarım seninle artık eminimki buradaki herkesin gözü kulağı sende alalh tez zamnda kavuştursun inşallh bunu fazlasıyla hak edenlerdensin bu mübarek günün hürmetine rabbim yavrularına kavuşanları bir ömür boyu sağlıklı huzurlu mutlu etsin bekleyenlerede alah bol sabır versin günler su gibi geçsin inşallah kandiliniz mübarek olsun
gözün aydın cvc daha çok küçükmüş kızın güle güle dört gözle büyüt inşallah.Darısı şu mübarek günde tüm bekleyenlere....
Annem ümre de dua ettim çok dediğinden beri 2 müjdeli haber aldım...Hadi darısı diğer arkadaşlara ve otuznisanıma ..
gcssenin adınada çok sevindim inşallah bu ay sende kızına kavuşacaksın içime öyle doğdu...
Herkesin Miraç Kandili mübarek olsun...Tüm dualarınız kabul olsun...
Günaydın istanbuldaki arkadaşlar bi ara hep beraber toplanalım diyorduk ne oldu ses seda yok herkes tatile çıkmadan bi toplanalım ne dersiniz.........
canım yakın zamanda ayaz a gidelim. sonrada kısmetse bendesiniz......
minik kuşu öp benim için....
Günaydın istanbuldaki arkadaşlar bi ara hep beraber toplanalım diyorduk ne oldu ses seda yok herkes tatile çıkmadan bi toplanalım ne dersiniz.........
istanbulda olmak vardi, kiskandim valla
Pare55 cim bir gün yolun istanbula düşerse beklerim....
canım yakın zamanda ayaz a gidelim. sonrada kısmetse bendesiniz......
minik kuşu öp benim için....
canım arkadaşım ayaza gidileceği zaman bana önceden haberin biliyorsun nasıl geldiğimi öptük seni
istanbulda olmak vardi, kiskandim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?