ilk görüşme demişsin. 1 saat demişsin. kafam karıştı. sanırım birebir görüşme. ama evrakları biz birebir görüşmeden sonra vermiştik.
neyse. her memur farklı uygulama yapıyor. ilk müracaattan sonra özgeçmiş istemişlerdi soru cevap şeklinde doldurmuştunuz.
o soruları soruyorlar. çocukluğunuzdan gençliğinize, evliliğinize evlat edinme kararınıza kadar herşeyi soracaklar
ama muhabbet eder gibi olacak. merak etme.. kolay geçecek kitap tavsiye etmiş miydi size birde kitaptan birkaç soru soracak... allah yardımcın olsun.
Sağlık işlerini hallettim dedim ama tam hallolmamış! Ciğer filmlerimizi verem savaştan almış eşim ama rapor kısmı boşmuş. Oradaki görevli aile hekimine götürmeniz gerekiyor demiş ama aile hekimimle konuştum, onun bilgisi yok bu evlat edinme prosedürü ile alakalı. Aslında rapor kısmında birkaç cümle ile verem savaş bunu belirtebilirdi yanılmıyorsam. Aranızda aile hekimine giden var mı? Yoksa verem savaş'ın raporu mu olması gerekiyor? Sosyal hizmetler hangisini kabul ediyor bilen varsa lütfen acil cevaplasın, son güne kaldı resmen. Kızıyorum kendime.. :/
Merhaba Babiesrus
Biz ciğer filmini verem savaştan çektirdik ve onların verdiği evrakları teslim ettik. Aile hekimine hiç gitmedik. Diğer istenilenleri de Devlet hastanesinde halletmiştik. Tabii her il 'de işlemler farklı ilerliyor. Ama aile hekimine gideni hiç duymadım. Kızma kendine sakin ol herseyin hayırlısı. Bu aksilikler bir şekilde halolacak nasılsa kendini sıktığın ile kalıyorsun sonra.
Sevgiler
teşekkür ederim! :)
peki verem savaştan verilenlerde raporda ne yazıyordu anımsıyor musun? rapor boşmuş eşime verilen.. O zaman söyleyeyim tekrar gitsin alsın. Böyle iş mi olurmuş. Bence de verem savaş yazıyodur. Aile hekimine gitmenin mantığı yok ztn. Aile hekimimiz telefonda evlilik raporuyla karıştırmış olmasınlar? diye sordu. Onlar için gidiliyormuş yanılmıyorsam.
bizde daha yeni aldık biliyosun bizede aile hekimeine onaylatmanız lazım dediler ama kuruma sordum aile hekimine onaylatmana gerek yok dediler verem savaştaki kağıttada ** akciğerler de aktif tüberküloz lezyonuna rastlanmamıştır** diye yazıyor daha doğrusu kaşeyle basıyolar ki herkeze bu kaşeyi basıyorlar ayrıca bir rapor vermiyorlar onu aile hekimi veriyor ama dediğim gibi kurum zaten sadece verem savaşı kabul ediyor
evet, çok teşekkür ederim. :) bizde de o yazıyormuş ama çok küçükmüş eşim farketmemiş. Tekrar geri gitti öğrendi. Sanırım tamamlamış olduk. Kan tahlillerimiz çıkmıştı ama bastırın kağıdı getirin öyle onaylayalım demişler. Hastanenin vermemesine şaşırdım açıkçası. Bir de referanslara kimlere yazdınız acaba? Aile dostu, dayı, arkadaş yazdık 3'üne.. ama 4-5 bulamıyoruz. İşyerinden birileri mi olması gerek? Yoksa kuzen ya da abla anne yazılabilir mi? daha mı uzak olması lazım, bir bilgin var mı acaba?
evet, çok teşekkür ederim. :) bizde de o yazıyormuş ama çok küçükmüş eşim farketmemiş. Tekrar geri gitti öğrendi. Sanırım tamamlamış olduk. Kan tahlillerimiz çıkmıştı ama bastırın kağıdı getirin öyle onaylayalım demişler. Hastanenin vermemesine şaşırdım açıkçası. Bir de referanslara kimlere yazdınız acaba? Aile dostu, dayı, arkadaş yazdık 3'üne.. ama 4-5 bulamıyoruz. İşyerinden birileri mi olması gerek? Yoksa kuzen ya da abla anne yazılabilir mi? daha mı uzak olması lazım, bir bilgin var mı acaba?
güzel kızın ve sen nasılsınız arkadaşım.
görüşemedik. sıramız aynı en son sana söylediğim gibi...
arayan soran yok. kulağımız telefonda bekliyoruz..
heyecan dorukta tahmin ettiğin gibi. hazırlıklar tam hız devam ediyor.
dua et arkadaşım herşey yolunda gitsin. allah gönlümüze göre versin.
kızlar bu hafta evraklarımızı teslim etmeye gideceğiz. Randevu almak için aradığımda görevli bayan görüşme yapacağımızı söyledi. Toplam 1 saat surermis. Bu ilk olacak. Vereceginiz tavsiyeleri merak ediyorum. Acaba neler konusulur neler sorar bilenler aydinlatsin beni lutfen :)
Bu arada saglik raporu durumu cok kolaymis. Kan tahlillerinde para almadilar. Sadece verem savasta film cektirince 15er tl odedik o kadar..
Dualarinixi bekliyoruuuummm :)
herkese gunaydin gününüz güzel gecsin, Ruyamda biri 2 tane ikiz kiz bebek veriyodu bana, bebekler sarisin yuzlerindede ciller vardi cok tatlilardi, ama ben istemiyodum bebekleri, icimden kime verebilirim diye dusunuyodum, insallah bugun iki melege iki yavru gelir. ruyam hayrolsun.
Bebeklerini alan anneler ne yapıyor ?kendi adıma konuşayımbebeklerine kavuşan anneler nereye kayboluyo cok merak ediyorum.aylarca burada yazışıyorlar .yavrularına kavuşunca buraya gelmiyorlar çok enterasan.yavrularıyla olan dialoglarını anlatsalar bizim gönlümüzede su serpseler ne kadar güzel olur
bebeklerine kavuşan anneler nereye kayboluyo cok merak ediyorum.aylarca burada yazışıyorlar .yavrularına kavuşunca buraya gelmiyorlar çok enterasan.yavrularıyla olan dialoglarını anlatsalar bizim gönlümüzede su serpseler ne kadar güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?