Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
teşekkürler yağmurluk desteğin için.al. bu da benden sana..

tünaydın kızlarrrr sıra ile alakalı görüşlerinizi bekliyorum beni aydınlatırsanız sevinirim

herkese merhabalar ilk once gercekden sizleri yurekden kutluyorum sizler cok degerli annelersiniz...rabbim yavrulariniz anali babali buyutmenizi nasip eder insallah....tebrik ederim

kadinlar gununuz kutlu olsun...

kadinlar kulubun de gezerken boyle bir baslik gordum tebrik etmek istedim...

bende evlat edinmek istiyorum ama bekarım uygun bulmazlarsa diye çok korkuyorum kanunda evli yada bekar diyor ama nebileyim ailelere öncelik tanıyorlarsa falan

hiç bekar olupta evlat edinen yok mu aranızda?

bende evlat edinmek istiyorum ama bekarım uygun bulmazlarsa diye çok korkuyorum kanunda evli yada bekar diyor ama nebileyim ailelere öncelik tanıyorlarsa falan

hiç bekar olupta evlat edinen yok mu aranızda?

30 yaşını aşmış olma şartı var diye biliyorum sadece..yasada bekarlarda evlat edinebildiğine göre şartlarınız uygunsa sıraya alınırsınız.bekar olmanız sorun olmaz.yinede en sağlıklı bilgiyi bulunduğunuz şehrin sosyal hizmetler il müdürlüğünden alabilirsiniz.hatta telefonla bile bilgi veriyolar...

30 yaşımı doldurdum, 5 yıl boyunca çocuk sahibi olmaya çalıştık doktorlar ilaçlar testler vs.. ama olmadı nedeni belirlenemedi, 2 yıl önce eşimden ayrıldım maddi durumum iyi aslında bütün şartlarada uyuyorum ama bekar oluşum beni korkutuyor işte, kısmetse yarın görüşmeye gidicem burada okuduklarım beni çok umutlandırdı hele sima hanımın yazdıklarını ağlayarak okuyorum 85 sayfanın sonunda resmen gözlerim şişti :)

:) şartlar ve yaş tutuyosa bi sorun olacağını sanmam..umarım herşey gönlünce olur yakında senide listede görürüz:))

Yeni kanunda alinabiliyor mu bilmiyorum ama ; bence bekar olanlar evlatlık almamalı..Çünkü çok büyük bir sorumluluk bu.. Yani naçizane düşüncem bu benim..

Fakat koruyucu anne olabilirsiniz mesela..Bu şekilde yarı yarıya alırsınız sorumluluğu..Hemde bir hayat kurtarmış olursunuz ınsaallah..

Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.
teyzeminde çocuğu olmuyordu, 2 yaşında bir kız çocuğunu evlatlık aldılar. inan çok ama çok zor...küçükken iyilerdi, kız büyüdükçe sorunlar arttı. gelişme çağını çok zor atlattılar. her kavgada " sen benim annem değilsin" muhabbeti oluyordu. teyzem de öz çocuğum olmadığı için beni sevmiyor moduna giriyordu. halbuki hepimiz anne- babamızla kavga ediyoruz, onlar kavga edince farklı boyuta çekiyorlar.
bence anneye büyük rol düşüyor. sabırla sevgi gösterirsen her şeyin üstesinden gelebilirsin. malesef teyzem bu konuda sabırlı olamadı.

Simacım;listemizi yapmışşsın,konu başlığınıda beğendim,eline sağlık.Dediğin gibi dikkatli bakınca gördüm.Çok teşekkürler.

en güzel anne adaylarının dünya kadınlar gününü kutlarım

birşey sorabilirmiyim burdaki herkes evlat edinenler dimi?

bide yaş aralığı kaç ?

merakımdan soruyorum cevaplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…