bacılar ben geldin nasılsınız
bu ara işler yoğundu giremedim topiğe ama sayfalar hiççç ilerlememiş
nerdesiniz kızlar
bu arada bencede anlatın bacılar okudukça içim açılıyor kendi adıma çok mutlu oluyorum gayet samimane yazıyorum altında art niyet yoktur belki ben bunları hissediyorum benim eksikliğim olabilir içimde halen devam eden bir korku var acaba benimseye bilcekmiyim , acaba normal anne cocuk ilişkisi olucakmı yada normal bir aile olucakmıyız diye hala acabalarım var sizleri okudukça içim ferahlıyor güvenim geliyor kendime evet diyorum evet olabiliyormuş bizde olucaz inşallah diyorum o yüzden paylaşımlarınız çok önemli ve değerli gene diyorum bacılar bunlar benim hislerim
bebeklerine kavuşan anneler nereye kayboluyo cok merak ediyorum.aylarca burada yazışıyorlar .yavrularına kavuşunca buraya gelmiyorlar çok enterasan.yavrularıyla olan dialoglarını anlatsalar bizim gönlümüzede su serpseler ne kadar güzel olur
Hazan'cığım bir ah demişsin hepimiz sırayla gelmiş siteye:2:
Bebeklerini alan anneler ne yapıyor ?kendi adıma konuşayım
Kızıma bakmak için işimi bıraktım
Sabah saat 7-8 arası kafama çıngırak vurularak yada saçlarım yolunarak uyanıyorum ve karşımda bir cadı kikirdiyor ...kalk mama hazırla uyku gittiii .saat 10 cadıya kahvaltı yedirdim sildim derken 12 uyku zamanı 1 saatlik uykusunda ev topla yatak ört mskineyi çalıştır derken kıçım yer görmeden ceee uyandııı..yoğurdu yedir bezine bak oyun oyna dışarı çıkar pat 3 te uyku zamanı hadi uykuya... Yine 1 saat çamaşır as ütü yap vs yine ceee uyandı hadi yemek oyun akşam yemeği hazırla derken saat altı uyku zamanı ohhh 1 saat uyuyacak derken yarım saatte kalmmış yine ceee ....akşam yemeği yenir 9 gibi anca sofra biter saat 10 yine uyku (en çok sevdiğim) ohh uyudu inşallah gece uyanmaz dualarıyla yatarsın.
Dip boyan geçer kaşın çıkar ütülerin birikir evin darmadağınık olur .ama olsun
Dünya tatlısı kızımız hayatımızda :))
Herkese Merhaba,
Ben de sizlerle aynı süreç içinde yol alıyorum. Yaşadıklarımı daha da somutlaştırmak ve daha görünür kılmak için başvurumuzu yaptığımız ilk günlerden itibaren sizleri takip ediyorum. Paylaşımlarınızı okudukça heyecanlanıyor ve sayfaların içinde kayboluyorum.
Biz tüm görüşmelerin bittiği , olumlu görüşün uzman tarafından sözel olarak ifade edildiği, dosyanın tamamlanıp ve kara kara sıranın beklendiği aşamadayız.
AYSBERK Allah yardimciniz olsun. İnsallah tez zamanda kavusursun yavruna.
Herkese Merhaba,
Ben de sizlerle aynı süreç içinde yol alıyorum. Yaşadıklarımı daha da somutlaştırmak ve daha görünür kılmak için başvurumuzu yaptığımız ilk günlerden itibaren sizleri takip ediyorum. Paylaşımlarınızı okudukça heyecanlanıyor ve sayfaların içinde kayboluyorum.
Biz tüm görüşmelerin bittiği , olumlu görüşün uzman tarafından sözel olarak ifade edildiği, dosyanın tamamlanıp ve kara kara sıranın beklendiği aşamadayız.
hoşgeldiniz aramıza
hayırlısı olsun .tez zamanda evladınızı kucagınıza alırsınız ins
sevgilerimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?