Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
yürekleri kocaman sevgi yüklü annelerine anne adaylarına merhaba:) pazartesi günü oğlumun yılsonu gösterisi vardı. bizim için büyük heyecan hepsi çok güzeldi...yeni yıla 1.sınıf olacağız inşallah o vakitlerde resmi olarakta bizim üzerimize geçerler..hafta sonu babaannemize gideceğiz oradanda otele geçeceğiz bizimkiler babaanne ve halaya gidecekleri için çok mutlular.:) ben çocuklarıma kavuşunca zaten süslüydüm daha bir bakar oldum kendime,çocuklarımın yanında daha bakımlı olmaya özen gösteriyorum:)) diyeceksiniz ki ihtiyaç duyduğu an çocuklara bakan, eve temizliğe gelen yardımcı vardır herhalde..yooo vallahi iki kuzu, temizlik,ütü,yemek çarşı pazar işi ve park olayı tek başıma idare ediyorum.:) eee bu koşuşturmada yorulmuyormuyum inanın akşam olunca bitiyorum:)) ama çocuklarıma bakınca enerjim artıyor benim dopingim onlar:) bu arada koşuşturmamın bana kazandırdığı engüzel şeylerden biri yıllardır tedaviyle almış olduğum gereksiz fazlalıklardan kurtulup ideal kiloma kavuşmam oldu..şimdi daha bir fit oldum:)) iyiki hayatıma girdiniz enerji kaynaklarım benim:)) darısı bekleyen anne adaylarımıza..inşallah bu güzelliği sizlerde yaşayacaksınız belki şuan değil ama unutmayın yakın veya uzak zaman bu güzelliği eninde sonunda yaşayacaksınız.bu düşünce sizleri motive etsin..dileğim en kıs zamanda yaşamanız....sağlıkla kalın...kuzucuklarımla sizleri öpüyoruz....

bacılar ben geldin nasılsınız
bu ara işler yoğundu giremedim topiğe ama sayfalar hiççç ilerlememiş
nerdesiniz kızlar
bu arada bencede anlatın bacılar okudukça içim açılıyor kendi adıma çok mutlu oluyorum gayet samimane yazıyorum altında art niyet yoktur belki ben bunları hissediyorum benim eksikliğim olabilir içimde halen devam eden bir korku var acaba benimseye bilcekmiyim , acaba normal anne cocuk ilişkisi olucakmı yada normal bir aile olucakmıyız diye hala acabalarım var sizleri okudukça içim ferahlıyor güvenim geliyor kendime evet diyorum evet olabiliyormuş bizde olucaz inşallah diyorum o yüzden paylaşımlarınız çok önemli ve değerli gene diyorum bacılar bunlar benim hislerim

ZAMAN, korkularini endiselerini cok iyi anliyorum, o korkulari o kadar cok yasadim ki, kurumdan haber geldiginde afallamistim, cunku ben cok isteyerek girmemistim bu işe. eşimin ve kayinvalidemin teşvikiyle oldu, ve muracaatimizdan 5 ay sonra kurumdan bebek haberi geldi, o an bile acaba ne yapsam gitmesek mi vazmigecsek, sever miyim benimser miyim diye dusunuyodum, ama oyle olmuyormus onu gordugun an oyle bir sevgi olusuyor ki, oyle bir tutkuyla baglaniyorsun ki butun duygularin zirve yapiyor. sendeki korkularin cok daha fazlasini yasamistim emin ol. suan onsuz bir hayat dusunemiyorum. Rabbim kismet ederde bebegine kavusursan onu ve duygularini anlatmaya kelime bulamayacaksin tikanacaksin. ve ben o gunu senin adina sabirsizlikla bekleyecegim.)

Arkadaşlar ne kadar güzel yazmışsınız çok mutlu oldum. Sizlerin mutlu haberleri biz bekeleyen anne adaylarına umut oluyor. Beklemenin ağırlıgını biraz olsun hafifletiyor. İnşallah bizlerde o günleri görürüz.

Sevgiler

ben evladıma kavuşmadan önce kendimde tadilat yaptım .büyük azimle sigarayı bıraktım.
Odasını boyattım .benim yaş gurubum daha kesinleşmedigi için bir yada iki kardesde kabul ettigimiz için hazırlık pek yapamıyorum .yataklarını hazırlamak isterdim nevresimler alıp koymak isterdim cicili bicili kıyafetler oyuncaklar.bekleme süresinde en azından bunlarla oyalanmak isterdim .
ben annelige hazır hissediyorum kendimi.o benim evladım olacak canım olacak .benim dünyam onun etrafında dönecek inş.rabbim bu güzellikleri tez zamanda bizleri yaşatması dilegiyle
sevgiyle kalın

Hazan'cığım bir ah demişsin hepimiz sırayla gelmiş siteye Benim durumda Sermuhla aynı..

Sabah kalk mama yedir alt değiştir,gaz çıkar ayakta salla uyut sonra alel acele kahvaltı yap.Çünkü benim kızımda sensör var ayaktan inince 15 dk. icinde ceeeee uyanıyor.Ama ayakta 1 saat garanti..
Sonra hızla ortalık topla kaba taslak,yemek eşim evdeyse zaman alanlar yapılır o kızıyla ilgilenirken eşim yoksa pratik yemekler yenir :18:
Yani rutin mama alt uyku gaz,,mama alt uyku gaz derken akşam dizilerin sonlarını bazen izlemeden nakavt sonra son gece 1 civarı mama saatimiz var...sabah 6 görev başına...Aynı demekki bütün arkadaşlar da benim gibi kaş aldırmaya zaman bulamamaktan muzdaripKaşa hafta sonu denk gelirse ailecek gidiyoruz eşim dışarda çocuklarla meşgulgen ben hemen hallettiriyorum..
Şu anda bunları yazarken ayağımda sallıyorum...
Birde hergün çamaşır yıkanıyor artık ailecek hergün kıyafet değişiyoruz kusmuğumuz var birde...
Ama abiyi çok seviyoruz abi oynarken onu gülerek heyecanlanarak izlemeler..Abimiz bana çok yardımcı oluyor benim elim ayağım oluyor..Bazen abisinin üzerine yatırıyoruz ikiside çok mutluşekilde öpüşüp koklaşıyorlar...
Kızım uyurken ne tv..sesine ne elektirik süpürge sesine ne de bizim sesimize uyanmıyor ama abisi bir sesi çıksın hemen kıpırdanıp uyanıyor.Kızım ayağımda tepişirken nasılyazdım bilmiyorum ama yanlışlarım varsa siz düzelterek okuyun kızlar

hazan canımsın bir çağırdın anneleri nasıl yazdılar haklı olabilirler aslında yazmama konusunda bizler belki dört gözle yazsınlardiye bekliyoruz tecrübelerini ama onları okumakta zorlananlar olabilir herkes bu süreci farklı yaşıyor kendi adıma ben hevesle bir çırpıda okuyorum insan ne kadar kendine başka meşgaleler bulsada aklının bir tarafında hep beklemek var ve inanın bana bu çok zor gelir oldu onlarda çok hassas düşünüyorlar eminimki ondan yazmıyorlar ama siz genede yazın merak ediyoruz bizde birgün bunları yaşıyacağız diye böyle beklemenin zorluğu hafifliyor umut oluyor insana çünkü biliyorum hep zorluklarını anlatıyorlar güzellikler bizlerde alınca yazılacak bunu çok iyi biliyorum aslında zorluktan değilde kaşlarının uzamalarını mutluluktan görmüyorlar çok ama çok hassasınız sizi seviyorum bzi bugün görüşmeye gittik kızlar bir görüşmedir gidiyor tam bitti bi daha çağırıyor bir enterasan ilerliyor biliyosunuz başından beri ve bugünde ikiz bebek için dilekçe verdik hani bidaha çağırsa yeter artık çamurdanda olsun dedirttirecek bu adam bize herşeyi zorluyoruz hakkımızda hayırlısı bakalım sular gibi aksın günler bekleyenler için hepinize sevgiler

Herkes ne güzel ne kadar benzer şeyler yazmış.Hazan,effsa ve tüm adayları güzel,samimi duygularınıza ve gönlünüze göre olsun herşey.Siz bu duygular içindesiniz ya hazırsınız anneliğe ben herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum.
Ben beklerken deniz geldi,lee26 gibi pek çok anneyi okur,umutlanırdım ay ne güzel benim de böyle olurmuki diye heyecanlanırdım,karamsarlığım biterdi.Her okuduğumuda eşimle paylaşırdım.Bekleme sürecinde annelerimizin yazdıklarının ve sitenin duygusal hazırlanma sürecinde bana çok faydası oldu.Hepsinden Allah razı olsun.Sizlerin yazdıklarını okuyunca da çok duygulanıyorum.Tatilde annemlerin komşusu küçük bir çocuk vardı,nasıl bağlanmıştım giderken eve ağlamıştım ayrılıyorum diye yol boyu.Oğluma hayırlı olsuna geldiler,o çocuk benim için artık sıradan bir çocuktu.Çünkü benim oğlum vardı.allah hepinizin kucağını doldursun,kimseyi evlatsız bırakmasın,en hayırlılarını da size nasip etsin.

DAMLAUMUT bugun hic gorunmedi yada ben denk gelmedim. insallah yarin guzel bir haberle gelip bombayi patlatir.

Herkese Merhaba,
Ben de sizlerle aynı süreç içinde yol alıyorum. Yaşadıklarımı daha da somutlaştırmak ve daha görünür kılmak için başvurumuzu yaptığımız ilk günlerden itibaren sizleri takip ediyorum. Paylaşımlarınızı okudukça heyecanlanıyor ve sayfaların içinde kayboluyorum.
Biz tüm görüşmelerin bittiği , olumlu görüşün uzman tarafından sözel olarak ifade edildiği, dosyanın tamamlanıp ve kara kara sıranın beklendiği aşamadayız.

AYSBERK Allah yardimciniz olsun. İnsallah tez zamanda kavusursun yavruna.

Süreç içinde ilerlerken , hep bir sonraki adımın heyecanını yaşadık. Fakat sırayı öğrenme aşamasının uzaması, sanki sürecin daha da uzayacağı izlenimini uyandırıyor.
İstanbul'dan kaç kişi başvuruyor ? Sırayı öğrenince bize söylenen sayı çok mu gerilerde olacak?
Hep beynimizde bu sorularla cebelleşiyoruz.
Sizleri takip ettiğim kadarıyla erkek evlat için bu sürecin daha kısa olduğu görülüyor ve ortalama
1,5- 2 yıl gibi bir zaman aralığında evlatlarınızı kucaklayabilmişsiniz.
İstanbul'dan başvuran anne ve anne adayları bana sıranın öğrenilmesi aşamasında bir ortalama sunabilirler mi?
Sıranızı öğrendiğinizde kaçıncı sıradaydınız ve sıranın ilerleyişi nasıl oluyor?

Ben bi sitem ettim yüregi güzel anneler hemencik gelip yazdılar.binlerce razı olsun sizden .
sizin yazılarınIzı okuyunca içime bi ferahlık geliyo bende böle yapardım sanırım diye kendi kendime yorumlar yapıyorum.... sizin yaşadıgınız gibi , güzel anılar yaşayabilmek için sabırla bekliyorum.sizleri tanımıyorum ama gerçekten benim için çok özel insanlarsınız..
sosyal hizmetlere başvurmayı düşünmeden önce hayatımın anlamsız ve boş geçtigini fark ettim .ama şimdi öle degil .umutlarım var yarınlarım var.sizin gibi degerli arkadaşlar edindim ..kaderimin çizgisi buymuş demekki .bu ay benimde son görüşmem olacak bakalım hayırlısıyla.sözlü onayımı uzmanımdan almış bulundugum için sıkıntım yok çok şükür...sadece zaman ve sabır benim için
hepimiz en güzel yarınları çoktan hakettik...sevgiyle kalın.

Son düzenleme:

hoşgeldiniz aramıza
hayırlısı olsun .tez zamanda evladınızı kucagınıza alırsınız ins
sevgilerimle...

hoşgeldiniz aramıza
hayırlısı olsun .tez zamanda evladınızı kucagınıza alırsınız ins
sevgilerimle...

Birkaç yakınımız dışında bu konuda kimseyle iletişime geçmemiştim. Sebebine gelince, bir masaya yatırılıp sadece sohbet ortamında konuşulacak kadar ciddiyetsiz bir husus olmadığını konu üzerine yapılacak yanlış, duyarsız veya soluk söylemlerin beni olumsuz etkileyeceği çekincesiyle hareket etmiştim.
Şuan burada sizlerle bu paylaşımların içinde yer almak birileri tarafından duygularımın bütünleştiğini bilmek beni çok mutlu etti. Teşekkürler HAZAN72

Süreç içinde ilerlerken , hep bir sonraki adımın heyecanını yaşadık. Fakat sırayı öğrenme aşamasının uzaması, sanki sürecin daha da uzayacağı izlenimini uyandırıyor.
İstanbul'dan kaç kişi başvuruyor ? Sırayı öğrenince bize söylenen sayı çok mu gerilerde olacak?
Hep beynimizde bu sorularla cebelleşiyoruz.
Sizleri takip ettiğim kadarıyla erkek evlat için bu sürecin daha kısa olduğu görülüyor ve ortalama
1,5- 2 yıl gibi bir zaman aralığında evlatlarınızı kucaklayabilmişsiniz.
İstanbul'dan başvuran anne ve anne adayları bana sıranın öğrenilmesi aşamasında bir ortalama sunabilirler mi?
Sıranızı öğrendiğinizde kaçıncı sıradaydınız ve sıranın ilerleyişi nasıl oluyor?

ANNELER BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ MELEĞİNE KAVUŞTU
Ogultoprak 30.12.2010 Ankara terk erkek .05.2012
Umut59 07.01.2011 kız-erkek .01.2012
Ecem14 25.03.2011 İzmir terk-rıza kız .06.2012
Lee26 06.2009 kız-erkek .06.2012
Merer 05.10.2011 Ankara terk-rıza kız-erkek .07.2012
Herdemk . 03.2012 erkek .08.2012
cindy74 .08.2012 kız
Pırılım .09.2011 kız .09.2012
HeidiAnkara 21.11.2011 Ankara terk erkek .10.2012
pare55 Samsun 11.2012
esma16 13.09.2012 Bursa terk-rıza erkek .12.2012
kukusum Ankara 16.09.2011 kız .09.2012
Sermuh 23.12.2011 istanbul terk-rıza kız .02.2013
koz13 Ankara kız :.03.2012
Malibu52 16.01.2012 istanbul terk-rıza kız .03.2013
destina0706 01.2012 kız .04.2013
gerçek19 27.11.2012 Çorum-kız-.04.2013
fillo 01.2013 İstanbul Terk-rıza erkek-.04.2013
ozlemrahdeniz 12.06.2012 İstanbul erkek .05.2013
Ayaz84 08.02.2012 istanbul terk-rıza kız(ikiz) 05.2013
cvcv 31.01.2012 Edirne kız-erkek 06.2013

ADAYLARIMIZ BAŞVURU İL TERCİH MELEĞİ EV ZİYARETİ MELEĞİNEKAVUŞTU
melihanur 08.11.2012 Kayseri kız-erkek :18:
Otuznisan 21.10.2011 Adana kız:18:
5059 01.04.2012 izmir terk-rıza kız
gcs 02.04.2012 istanbul terk-rıza kız :18:
DamlaUmut 13.09.2012 istanbul terk-rıza kız-erkek:18:
Betus11 25.09.2012 kız-erkek(ikiz)
gazıduz 09.2012 Mersin
hasel06 01.10.2012 Ankara Terk-rıza kız erkek
effsa 30.10.2012 Denizli Terk-rıza Kız-erkek
limony 16.11.2012 İzmir Terk-rıza kız
minapia 20.11.2012 Antalya kız
gamzeli77 23.11.2012 İstanbul
hayalimmm84 14.12.2012 terk-rıza kız
zaman 04.01.2013 İstanbul Terk kız
tu-runcu 18.01.2013 İstanbul
LVNY 01.02.2013 İstanbul
kedicik2 02.2013 İstanbul
eslu 07.03.2013 erkek
Hazan72 11.03.2013
cansunida 18.03.2013 İstanbul kız(ikiz)
sudenazaz 11.04.2013
babiesrus 06.05.2013 İstanbul kız
aysberk01 İstanbul erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…