30 yaşımı doldurdum, 5 yıl boyunca çocuk sahibi olmaya çalıştık doktorlar ilaçlar testler vs.. ama olmadı nedeni belirlenemedi, 2 yıl önce eşimden ayrıldım maddi durumum iyi aslında bütün şartlarada uyuyorum ama bekar oluşum beni korkutuyor işte, kısmetse yarın görüşmeye gidicem burada okuduklarım beni çok umutlandırdı hele sima hanımın yazdıklarını ağlayarak okuyorum 85 sayfanın sonunda resmen gözlerim şişti :)
günaydın arkadaşlar uzaktan takipçiniz ben giz1978 nasılsınız arkadaşlar
sizleri okumadan yapamıyorum ya özellikle sima sen var ya sen süper bir anne sin ve arkadaşsın eminim buna ya
bekarlaın da anne olma hakkı var öylemi buna en çok ablam sevinecek çünkü bekar ama çocuk için evlenmeye kalkışıyor duyunca bakalım ne diyecek tabi ailamde önemli ama onlarda yeri gelince anlayışlı oluyorlar bakın benim 3 sene olacak anneme dedim damadın istemiyor ben çok istiyorum bir kuzu da bizim olsun diye annem nasıl kzıyor damadına sormayın ben bana kızar zannettim
eminin eşimde sonunda razı olacak çünkü ben çocuk için canımı verirrim biliyor bunu ya dün aglıyarak uyandım rüyamdan hıçkırıklarla bunu bana çektirmye ne hakkı var
burdan söz veriyorum kendime birgün kızlr bende anne adayı yım heyyyyy diyecegim ogün benim dogum günüm olacak
en güzel anne adaylarının dünya kadınlar gününü kutlarım
birşey sorabilirmiyim burdaki herkes evlat edinenler dimi?
bide yaş aralığı kaç ?
merakımdan soruyorum cevaplarsanız sevinirim
günaydın kızlar az önce bugün heryer bembeyaz bi umut derken deprem oldu hala şoktayım
günaydın arkadaşlar uzaktan takipçiniz ben giz1978 nasılsınız arkadaşlar
sizleri okumadan yapamıyorum ya özellikle sima sen var ya sen süper bir anne sin ve arkadaşsın eminim buna ya
bekarlaın da anne olma hakkı var öylemi buna en çok ablam sevinecek çünkü bekar ama çocuk için evlenmeye kalkışıyor duyunca bakalım ne diyecek tabi ailamde önemli ama onlarda yeri gelince anlayışlı oluyorlar bakın benim 3 sene olacak anneme dedim damadın istemiyor ben çok istiyorum bir kuzu da bizim olsun diye annem nasıl kzıyor damadına sormayın ben bana kızar zannettim
eminin eşimde sonunda razı olacak çünkü ben çocuk için canımı verirrim biliyor bunu ya dün aglıyarak uyandım rüyamdan hıçkırıklarla bunu bana çektirmye ne hakkı var
burdan söz veriyorum kendime birgün kızlr bende anne adayı yım heyyyyy diyecegim ogün benim dogum günüm olacak
merhaba arkadaşlar bende 9 senelik evliyim geçen şubat ayında tekrar bir ne gatif aldım ve dedim ki kızım yeter artık ne yapıyorsun sen ve yetti gittik eşimle zaten uzun bir zamandır bu konu hakkında konuşuyorduk ve 10 gün önce başvurduk çok mutluyum şimdi başvurmak bile bana yettide arttı bile ben yok günahmış yok şöyle yok böyle hiç aklıma gelmedi gelmezde kötülük varsa içinde sen zaten kötüsündür kız bebek talep ettik çok sevinçliğim belki hemen gelir belki 1 senede nasıl olur bilmiyorum şimdi bir tane yelek ördüm kızıma bu ayda maaşımı alınca gidip zıbın takımı alacağım kuzuma gelecek o ben biliyorum 9 sene bekledim bi 9 ay daha beklesem ne olur eşim çok büyük destek bana şimdi karnına bile düşse demiş anneme gider bu bebeği gene alırım diye bu beni çok mutlu etti demiş çok değişti bu fikir bile yüzünü güldürdü yüzü gülüyo karımın artık diye iyiki diyorum böyle bi eşim var ya beni sevmeseydi 3 çocuğun bile olsa yalan kızlar dua edelim birbirimize inşallah kınalı kuzularımız böyle nasip olur bize ben artık anne olmak istiyorum kapımdan içeri girdiğimde sıcacık onu hissetmek istiyorum o kadar özledim ki onu koklayaraktan göğsümde uyutacağım çok mu yazdım ne yazdım bilmiyorum inşallah anlaşılır olmuştur beklerken birbirimize yardım edelim arkadaşlarım ailem çok destekçi ilk duydukları günden beri bana bu gün bi gelişme varmı diyorlar o diye ben battaniye alırım o diyo ben zıbın alırım neyse sizi sıkmıyayım artık iyi akşamlar
GİZ CANIM GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TŞKR EDERİM inşallah en yakın zamanda senide aramızda görürüzsüper bir annemiyim bilmiyorum ama süper bir kızım var ona yetişmek için çok çabalıyorum şu sıralar makyaj yapacam diye tutturdu elinde rujlarımla dolaşıyor ruj sürecekmiş kalem sürecekmiş allık sürecekmiş bunların hepsinin adını biliyor nereye kullanmılacağınıda biliyor yetişemiyorum ona valla çok komik ve zeki bir çocuk çokk şanslıyım çokkk çok güldürüyor beni bugün ilk defa kar gördü meleğim sokağa çıktık 10 dakka kartopu oynadık eve gelmek istemedi çok sevdi kartopu oynamayı yağan karları yakalamaya çalıştı yakalayamayınca sinirlendi eline aldığı kartopunu atmak istedi ama eldivenine yapıştı kar bu seferde bağırmaya başladı aneeeecimm kay elimi bıyakmıyor çok güldük bu sabah rabbim hepinize nasip etsin böyle güzel anları :9
sima sen böyle anlattıkça varya ben dahada sabırsızlanıyorum,coşuyorum,hayal ediyorum ve çook mutlu oluyorum..MAŞALLAHHHdemedende geçmiyorum ama...
merhaba arkadaşlar bende 9 senelik evliyim geçen şubat ayında tekrar bir ne gatif aldım ve dedim ki kızım yeter artık ne yapıyorsun sen ve yetti gittik eşimle zaten uzun bir zamandır bu konu hakkında konuşuyorduk ve 10 gün önce başvurduk çok mutluyum şimdi başvurmak bile bana yettide arttı bile ben yok günahmış yok şöyle yok böyle hiç aklıma gelmedi gelmezde kötülük varsa içinde sen zaten kötüsündür kız bebek talep ettik çok sevinçliğim belki hemen gelir belki 1 senede nasıl olur bilmiyorum şimdi bir tane yelek ördüm kızıma bu ayda maaşımı alınca gidip zıbın takımı alacağım kuzuma gelecek o ben biliyorum 9 sene bekledim bi 9 ay daha beklesem ne olur eşim çok büyük destek bana şimdi karnına bile düşse demiş anneme gider bu bebeği gene alırım diye bu beni çok mutlu etti demiş çok değişti bu fikir bile yüzünü güldürdü yüzü gülüyo karımın artık diye iyiki diyorum böyle bi eşim var ya beni sevmeseydi 3 çocuğun bile olsa yalan kızlar dua edelim birbirimize inşallah kınalı kuzularımız böyle nasip olur bize ben artık anne olmak istiyorum kapımdan içeri girdiğimde sıcacık onu hissetmek istiyorum o kadar özledim ki onu koklayaraktan göğsümde uyutacağım çok mu yazdım ne yazdım bilmiyorum inşallah anlaşılır olmuştur beklerken birbirimize yardım edelim arkadaşlarım ailem çok destekçi ilk duydukları günden beri bana bu gün bi gelişme varmı diyorlar o diye ben battaniye alırım o diyo ben zıbın alırım neyse sizi sıkmıyayım artık iyi akşamlar
valla bencede sabırsızlan canım öyle güzel şeyler yaşıyorumki bebeğimle heranı öyle değerliki paha biçilmez anlar rabbim herkese nasip etsin bence birdaha aradıklarında mutlaka bebeği görmeye gitmelisin ben yaşı konusunda çok önemsemiyorum sonuçta 1 yaşında dahi olsa büyüdüğünde o anlarını hatırlamayacakki sonuçta bebek oda benim kızım bir aylıktı ama 10 aylıkta olsaydı farketmezdi ben yinede sarıp sarmalardım yinede benim meleğim olurdu büyük diye geri çevirmezdim benim için önemli olan hayırlı sağlıklı olsun hep rabbim bana hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye dua ederdim şükür rabbime bana dünyalar güzeli bir melek nasip etti .... tam bir bıcırık
evet bizde aynı karara vardık eşimle..hatta biraz pişman olduğumuzu itiraf etmeliyim..hep küçük bebek beklentisinde olduğumuz için biranda öyle karar verdik..kısmet ,kader belkide bilemiyorum..bundan sonraki şansımzı değerlendiricez inşallah bakalım o şansta ne zaman gelecek :)
günaydın..depremin adı bile beni korkutmaya yetiyo..geçmiş olsun canım..
geçmiş olsun... şiddeti faslamıydı... kar da olunca insan daha bir korkar..soğukta kışta... allah hepimisi korusun.
canım hoşgeldin
ben ve bahar en yenilerdenis başvuranlar olarak.. inşallah birbirimise burada müjdeyi vereceğis.. senin sıran şu kadar benimki bu kadar diye:))
bir de yeni bir arkadaş yasmış.01 inciydi sanırım niki... bugün gidecekti öyle değil mi arkadaşlar...bir bakıma bislerin de kırkları karışacak.inşallah.
tabiii kıdemlilerden taktikler alacağıs.. deneyimlerinden yararlanacağıs..
sağolun kızlar iyi dilekleriniz için yarın inşallah şu sağlık raporu var ya o kaldı onu yaptıracağız nasip olursa birde siz bu sağlık raporunu sağlık ocağında mı yaptırdınız hastanede mi hepinize günaydın hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?