Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
günaydın arkadaşlar uzaktan takipçiniz ben giz1978 nasılsınız arkadaşlar
sizleri okumadan yapamıyorum ya özellikle sima sen var ya sen süper bir anne sin ve arkadaşsın eminim buna ya

bekarlaın da anne olma hakkı var öylemi buna en çok ablam sevinecek çünkü bekar ama çocuk için evlenmeye kalkışıyor duyunca bakalım ne diyecek tabi ailamde önemli ama onlarda yeri gelince anlayışlı oluyorlar bakın benim 3 sene olacak anneme dedim damadın istemiyor ben çok istiyorum bir kuzu da bizim olsun diye annem nasıl kzıyor damadına sormayın ben bana kızar zannettim

eminin eşimde sonunda razı olacak çünkü ben çocuk için canımı verirrim biliyor bunu ya dün aglıyarak uyandım rüyamdan hıçkırıklarla bunu bana çektirmye ne hakkı var

burdan söz veriyorum kendime birgün kızlr bende anne adayı yım heyyyyy diyecegim ogün benim dogum günüm olacak

canım en doğru bilgiyi başvuruda öğrenirsin... inşallah bugün hayır haberi vericeksin bise.
bu arada hoşgeldin

oy canım oy..inşallah... bis de sevincine ortak olacağıs o saman

birşey sorabilirmiyim burdaki herkes evlat edinenler dimi?

bide yaş aralığı kaç ?

merakımdan soruyorum cevaplarsanız sevinirim

anım çoğumus anne olmaya adayıs... beklemedeyis... yanlışım varsa düseltin.hatırladığım cam bebek,sima ve şenay 67 yavrularıyla birlikteler....şenay en tase anne...sima en kıdemlisi.. bilgilendiriyor burada bisi
benim yaş bu yıl 40... arkadaşları bilmiyorum.ortalama da öyle diye tahmin ediyorum.ama çok daha erken yaşta talep edenler var bu yavruları..

günaydın kızlar az önce bugün heryer bembeyaz bi umut derken deprem oldu hala şoktayım

geçmiş olsun... şiddeti faslamıydı... kar da olunca insan daha bir korkar..soğukta kışta... allah hepimisi korusun.

Elfkaya ben 30 yaşında başvurmuştum 32 yaşında bebeğimi kucağıma aldım şuanda 34 yaşındayım yani ya 5 yıllık evli olacaksın yada 30 yaşında olacaksın başvurabilmek için inşallah aydınlatabilmişimdir
bu arada kızlar konu başlığını beğendiğinize sevindim ordaki isimlerin tez zamanda silinmesini diliyorum ve yeni başvuran yada başvuracak arkadaşların isimlerini yazmak için heyecanla bekliyorum

Son düzenleme:

GİZ CANIM GÜZEL DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TŞKR EDERİM inşallah en yakın zamanda senide aramızda görürüz süper bir annemiyim bilmiyorum ama süper bir kızım var ona yetişmek için çok çabalıyorum şu sıralar makyaj yapacam diye tutturdu elinde rujlarımla dolaşıyor ruj sürecekmiş kalem sürecekmiş allık sürecekmiş bunların hepsinin adını biliyor nereye kullanmılacağınıda biliyor yetişemiyorum ona valla çok komik ve zeki bir çocuk çokk şanslıyım çokkk çok güldürüyor beni bugün ilk defa kar gördü meleğim sokağa çıktık 10 dakka kartopu oynadık eve gelmek istemedi çok sevdi kartopu oynamayı yağan karları yakalamaya çalıştı yakalayamayınca sinirlendi eline aldığı kartopunu atmak istedi ama eldivenine yapıştı kar bu seferde bağırmaya başladı aneeeecimm kay elimi bıyakmıyor çok güldük bu sabah rabbim hepinize nasip etsin böyle güzel anları :9

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 9 senelik evliyim geçen şubat ayında tekrar bir ne gatif aldım ve dedim ki kızım yeter artık ne yapıyorsun sen ve yetti gittik eşimle zaten uzun bir zamandır bu konu hakkında konuşuyorduk ve 10 gün önce başvurduk çok mutluyum şimdi başvurmak bile bana yettide arttı bile ben yok günahmış yok şöyle yok böyle hiç aklıma gelmedi gelmezde kötülük varsa içinde sen zaten kötüsündür kız bebek talep ettik çok sevinçliğim belki hemen gelir belki 1 senede nasıl olur bilmiyorum şimdi bir tane yelek ördüm kızıma bu ayda maaşımı alınca gidip zıbın takımı alacağım kuzuma gelecek o ben biliyorum 9 sene bekledim bi 9 ay daha beklesem ne olur eşim çok büyük destek bana şimdi karnına bile düşse demiş anneme gider bu bebeği gene alırım diye bu beni çok mutlu etti demiş çok değişti bu fikir bile yüzünü güldürdü yüzü gülüyo karımın artık diye iyiki diyorum böyle bi eşim var ya beni sevmeseydi 3 çocuğun bile olsa yalan kızlar dua edelim birbirimize inşallah kınalı kuzularımız böyle nasip olur bize ben artık anne olmak istiyorum kapımdan içeri girdiğimde sıcacık onu hissetmek istiyorum o kadar özledim ki onu koklayaraktan göğsümde uyutacağım çok mu yazdım ne yazdım bilmiyorum inşallah anlaşılır olmuştur beklerken birbirimize yardım edelim arkadaşlarım ailem çok destekçi ilk duydukları günden beri bana bu gün bi gelişme varmı diyorlar o diye ben battaniye alırım o diyo ben zıbın alırım neyse sizi sıkmıyayım artık iyi akşamlar

aramıza hoşgeldinn

sima sen böyle anlattıkça varya ben dahada sabırsızlanıyorum,coşuyorum,hayal ediyorum ve çook mutlu oluyorum..MAŞALLAHHH demedende geçmiyorum ama...

sima sen böyle anlattıkça varya ben dahada sabırsızlanıyorum,coşuyorum,hayal ediyorum ve çook mutlu oluyorum..MAŞALLAHHH demedende geçmiyorum ama...

valla bencede sabırsızlan canım öyle güzel şeyler yaşıyorumki bebeğimle heranı öyle değerliki paha biçilmez anlar rabbim herkese nasip etsin bence birdaha aradıklarında mutlaka bebeği görmeye gitmelisin ben yaşı konusunda çok önemsemiyorum sonuçta 1 yaşında dahi olsa büyüdüğünde o anlarını hatırlamayacakki sonuçta bebek oda benim kızım bir aylıktı ama 10 aylıkta olsaydı farketmezdi ben yinede sarıp sarmalardım yinede benim meleğim olurdu büyük diye geri çevirmezdim benim için önemli olan hayırlı sağlıklı olsun hep rabbim bana hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip et diye dua ederdim şükür rabbime bana dünyalar güzeli bir melek nasip etti .... tam bir bıcırık

Son düzenleme:

aramıza hoşgeldin mevlam tez zamanda meleğini nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı bir melek olsun inşallah aminn

Son düzenleme:

evet bizde aynı karara vardık eşimle..hatta biraz pişman olduğumuzu itiraf etmeliyim..hep küçük bebek beklentisinde olduğumuz için biranda öyle karar verdik..kısmet ,kader belkide bilemiyorum..bundan sonraki şansımzı değerlendiricez inşallah bakalım o şansta ne zaman gelecek :)

sizin için hayırlısı olsun inşallah çok sevindim bu kararınıza rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin aminnnnnn

Son düzenleme:

canım hoşgeldin
ben ve bahar en yenilerdenis başvuranlar olarak.. inşallah birbirimise burada müjdeyi vereceğis.. senin sıran şu kadar benimki bu kadar diye:))
bir de yeni bir arkadaş yasmış.01 inciydi sanırım niki... bugün gidecekti öyle değil mi arkadaşlar...bir bakıma bislerin de kırkları karışacak.inşallah.
tabiii kıdemlilerden taktikler alacağıs.. deneyimlerinden yararlanacağıs..

günaydın..depremin adı bile beni korkutmaya yetiyo..geçmiş olsun canım..

sağol canım aynen 5 dk arayla 2 ker oldu korkuttu ama geçti neyseki.

geçmiş olsun... şiddeti faslamıydı... kar da olunca insan daha bir korkar..soğukta kışta... allah hepimisi korusun.

amin canım yok fazla değil 4 şiddetinde ama yüzeye yakın olduğu için çok hissettik bide japonyada olan depremin ardından olunca insan korkuyor acaba artçımı diye.

sağolun kızlar iyi dilekleriniz için yarın inşallah şu sağlık raporu var ya o kaldı onu yaptıracağız nasip olursa birde siz bu sağlık raporunu sağlık ocağında mı yaptırdınız hastanede mi hepinize günaydın hayırlı sabahlar

canım sağlık raporunu hemen istemiyorlar.bisden istemediler.. sisden istediler mi?yoksa sise verilen kağıtta yasıyor diye hepsini hasırlamak mı istiyorsun..minik bir hatırlatma yapayım öyle ise..bise ilk olarak 5 maddeyi işaretli verdiler.diğerleri daha sonra dendi.ama ben heyecanla eve gelip bir an önce bitsin diye temis kağıtlarını hasırladım.eşimimin de benimkini de..sağlık raporlarını da hasırlıyacaktım ki. randevu alıp gittim. bise hafiften çıkışır gibi oldular.. bis istemeden neden hasırladınıs gibi... o yüsden sadece ne istedilerse onu hasırla derim..
hakkımısda hayırlı olsun.sanırım devlet hastanesinden ya da üniversite hastanesinden rapor almamıs gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…