shr2;
artık bu sayfaya her girdiğimde müjdeni okuyacağım gibi geliyor...çabuk gelsin.çokkk çabuk..
herkese günaydınnnnnn
güzel bi hafta olur inşallah
Bütün annelere ve anne adaylarına merhaba.
Bugünlerde internete fazla giremiyorum. Emzirmeyle ilgili DenizVerdi'nin bir sorusu olmuş. Gerçi bazı arkadaşlar yanıtlamışlar. Benim doğumdan sonra göğsümde iltihaplanma olmuştu. O yüzden sütüm bana yetmiyormuş gibi geliyordu. Çapa'ya kontrole gittiğimde yıllarını emzirme işine vermiş olan hemşire bana, emzirmenin beyinde bittiğini, isteyen her kadının emzirebileceğini söyledi. Bana aynen, 'Hiç doğum yapmamış bir kadın bile düzenli olarak pompalarsa sütü gelir', dedi. Ben de bu söylediklerine inandım ve kızıma sadece anne sütü verdim.
Düzenli pompalamayı da şu şekilde yapmıştım: başlangıçta her saat başı 20 dk. Daha sonraları sütüm gelince bu süreyi 2 saatte bire çıkarmıştım. Biraz uğraştırıcı ama bence isterseniz siz de emzirebilirsiniz.
bu mesajı çokkk beğendim... beğendim beğendim beğendimm
çok teşekkürler tulipe
Bebek rnleri| Biberon eitleri | Kozmedshop.com - Kozmetik, Salk rnleri, Gda medikal rnleri
KIZLAR MALUM BİZİM EN ÖNEMLİ İHTİYAÇLARIMIZDAN BİRİDE BİBERONDUR BENDE BU YÜZDEN SİZE BİBERON ÖNERİSİ SUNMAK İSTEDİM BEBİŞ GELDİĞİNDE KAFANIZ KARIŞMASIN DİYE NUK BİBERONU ÖNERİYORUM GENİŞ AĞIZLI OLAN BİBERONLARI TERCİH EDİN BENCE BİDE NUBY TAMAMEN SİLİKON OLAN BİBERON VAR MÜTİŞ BİŞEY BEBEK DOKUNDUĞU ZAMAN AYNI ANNE GÖĞSÜ GİBİ YUMUŞACAK KESİNLİKLE ÖNERİRİM BİDE DR BROWNS VAR GAZLI BEBEKLER İÇİN BEN KIZIMA İLK 7 AY BUNU KULLANDIM ÇOKDA MEMNUN KALDIM BAKMANIZI ÖNERİRİM DEDİĞİM GİBİ RAHAT ETMEK ADINA GENİŞ AĞIZLI BİBERONLAR ÇOK İYİ Bİ KÜÇÜK BİDE BÜYÜK BİBERON ALIRSANIZYETERLİ OLACAKTIR
selam ösel anneler
bana 1 yaş ve üstü olabileceğini söylemişlerdi... sanırım benim biberona ihtiyacım olmas... öyle mi?1 yaş üstü bis ne yersek o da yer diye biliyorum..doğru mu?:26:
kızlar merhaba benim bugün doğum günüm eşim geceye nöbete gitti yalnızım yani herzaman olduğu gibi aman üzülüyorum bu halime bi bebeğim olsa onunla olsam bana hergün özel bi gün olacak bugün arkadaşımla konuştuk bir oğlu var 6 yaşında şimdide hamile 5 aylık kızı olacakmış neymiş ultrasyonda yanılma payı oluyormuş bende dayanamadım dedim ki önemli olan sağlıklı olması cinseyet nedirki ya kızlar herkez bu kadar fena mı olmak zorunda bizi görmüyor gibi yaşıyorlar 9 senelik evliyim 3 ameliyat 4 rahim filmi sürüsüne bereket tedavi gördüm hiç oğlan mış kızmış aklıma gelmedi ve ben kız diye müracat ettim gidip değiştirmeye kararverdim bizde umuda gebeyiz RABBİM ne ayırdıysa o olsun gidip oğlan kız farketmez diye değiştircem önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ne doğum günü dimi hiç mutlu değilim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?