Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

süpersiniz.. anne kız teşkilatı kurulmuş :)) kız gücü işte hep galip geliyo babalara karşı..yazın içeri girmezsiniz artık...
Allah mutluluğunuzu, sevginizi daim etsin,,,artık bizede nasip etsin AMİNNN

Sevgili Zahidem ;yıldönümün hayırlı olsun canım,tez zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle çoğu gitti azı kalsı desene.Allah hepimize mutlu günler nasip etsin inşaallah.Bugün sizin evde kutlama var galiba biz de davetlimiyiz acaba.En güzel günler hepimizin olsun.

hah şöyle neşeli şeylerden konuşalım bizimde gelince bebişlerimiz deneyimli arkadaşlardan bilgiler alalım kızlar içimde bi sevinç var belki senelerdir böyle rahat değilim ama bi şeyden üzüntüm çok bir yıl iki yıl beklemesi çok zor inşallah hepimizin meleği bir an önce gelsin gelenlerde hayırlı uzun ömürlü evlat olsun

herkese merhaba, birkaç haftadır forumu büyük bir keyifle takip ediyordum. artık ben de aranıza katılmak istedim. çünkü bu forumu takip etmeye başladığımdan beri o kadar rahatladım ki anlatamam.işin sıkıntılı kısmı tamamen bitti benim için şimdi sevinçle bekleme kısmındayım yazdıklarınız sayesinde.ben de aralık ayında başvurdum kız bebek için. henüz sıramızı bilmiyoruz ama beni de listeye eklerseniz beraber beklemekten çok memnun olurum:)

merhaba Çiğdem 32 arkadaşım;
ben de senin dediğin gibi bu siteyle yazıştığımdan beri mutluyum,benimle aynı duyguları yaşayan insanlarla konuşmak,onların yazdıklarını okumak beni rahatlatıyor.1-2 sene beklemek zor ama ne yapalım en azından artık umudumuz var,ben de bu bekleme sürecini en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum,mesela artık bir kızım olacağı için sağlığıma daha çok dikkat ediyorum,sağlıklı yemek pişirmeyi öğreniyorum,evimi kızım için nasıl rahat hale getirebilirim diye her gün evimde değişiklikler yapıyorum,bol bol yaşam ve sağlıkla ilgili kitaplar okuyorum,kısacası kendimi geliştirmek için çabalıyorum.

Aramıza hoşgeldin 74Deniz arkadaşım,ne güzel her gün çoğalıyoruz.İleride tecrübelerimizi paylaşacağız inşallah.

hoşgeldinnnn

çok yakın akrabam olan bi çift var evlat edinen bundan 14 sene evvel
ne kadar yakın olduğundan bahsetmek istemem ama çok yakın deyim siz anlayın
şimdi koca bi genç kız hanım hanımcık..
ben de çok büyük sayılmazdım ailemize katıldığında
ama hatırlıyorum gözlerdeki mutluluğu evdeki o telaşı heyecanı
bi bayram günü gelmişti bayram şekeri gibi cimcime..
ne fedakarlıklar yapılmıştı nelerden vazgeçilmişti..
yeni muhite başka bi işe bile taşındı baba
kızlarıyla sıfırdan bi hayat kurdular
yıllar var ki memleketlerine bile uğramadılar haddini bilmezin
biri çıkarda yavruyu üzer diye
sırf o bayram şekeri için..
ama hatırladığım değer onun için değişiydi.
hasta bi bebekti yaşama şansı bile yoktu buna rağmen
bütün tedavisini yaptırdı o adam
daha onun olacağının garantisi yokken
inadına tutundu o cimcime hayata, onların eline..
anne yıllar sonra geçtiğimiz yıl ağır bi hastalığa tutuldu kanser oldu
o kız destek oldu annesine anne belki de kızı için tutundu hayata, iyileşti...
dediği tek şey vardı annenin hayatımda yaptığım en doğru şey kızım...

2 başka yakınım da aynı şekilde evlat edindi
tam lokmalık cimcimeler onlarda
biri annem beni karnında değil kalbinde büyüttü der dururdu
4 yaşındaydı geldiğinde
diğer kızımız da annem beni hastaneden aldı kendi yaptığı
çok yaramazmış kaybolmuş annem de çok ağlayınca doktorlar yapmış beni derdi

bunları neden yazıyorum bilmiyorum
belki destek olmak için belki size moral vermek için
kimseye kendinizi açıklama gereği duymayın
siz kalbi o kadar büyük o kadar yüce insanlarsınız ki
insanların doğurup sokağa bıraktıkları yavrulara
siz doğurmadan annelik güsüdüne sahip olduğunuz için.
bu bi ayrıcalık bu bi gönlü derinliktir
herkese nasip olmaz.
dilerim en yakın zamanda kavuşursunuz yavrularınıza..

Sevgili Amonra ;yazdıklarını gözyaşları içinde okudum,çok duygulandım.Güzel düşüncelerin ve sözlerin için çok teşekkürler.

sevgili amonra okadar güzel şeyler yazmışsınki çok tşkr ederim çok duygulanarak okudum yazdıklarında kendimi gördüm çünkü bende kızımı aldıktan sonra evi semtimi değiştirdim arkadaşlarımı değiştirdim bi kaç dostumun dışında eski çevrem tamamen değişti işimi bıraktım eşim ve ben sadece kızımıza adadık kendimizi hayatımda yaptığım en doğru şey kızım rabbim onu bize bizide ona bağışlasın rabbim herkese bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin herşeye bedel

amin allah size sağlığıyla bağışlasın inşallah
ne mutlu size allah daim etsin

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinis

amonra;yüreğine sağlık

shr 2 ne yaptın... günü nasıl geçirdin.kutlama?

herkese hayırlı geceler..........

canım benim için kutlancak bişey yok henüz:) sanırım zahideme sormak istedin:))))

karıştırmışım arkadaşım....ama elbet herkesin kutlayacağı bir şey vardır...sağlıklıysak.buna şükür en önemlisi öyle değil mi

karıştırmışım arkadaşım....ama elbet herkesin kutlayacağı bir şey vardır...sağlıklıysak.buna şükür en önemlisi öyle değil mi

tabiki sağlıklıyız çok şükür,umutlarımızda var ee daha ne olsun:)) inşallah kısa zamanda çok güzel kutlamalarımızda olurböyle

yeni bir güne merhaba günaydın evraklarımız tamam artık çok şükür ayda 2 defa uğrayın dediler dün birisi kendi bulmuş önünüzden bir kişi gitti dedi ama tam rakam söylemediler 20 kişi falan demişler 17 demişti geçen ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…