Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Alıntınıza cevap yazıyorum cunku bu sıteyı bende ınceleyıp koruyucu aıle olmaya karar veren bırısıyım cnm
GErcekden cok zor
Mutfagı bılmemelerı yedıklerı cıkolatanın adlarını bıle bılmemeleri
Ama artık bu sorun yavas yavas asılıyor
Sevgi evleri açıldıkca cocuklar ev ortamında buyumeye baslıyor
yaklasık bır aydır sevgı evlerındekı cocuklarla ılgılenıyorum
5 oğlum var erkek evınde
Ben erkek evı gonullusuyum
Aslında gonlumde hep kız anası kız suslemek vardı ama erkek evının hıc gonullusu yok denılınce dırek atıldım oraya
Atıldıgım gunden berı hayatım superlestı.
TAbı kurallar geregı eve hemen kabul edılınmıyorsunuz falan
ama dun ılk defa evlerıne mısafır edıldım
onlara playstatıon goturdum zevkle oynadık cok ama cok eglendık
ve sunugordum yurttan katbe kat daha mutlular orda :)
Ama sevgı evlerındekı cocukları koruyucu aıle olunamıyor
Zaten ev ortamındalar dıye
Bu hafta ıcı kaymakamlıga gıodıp koruyucu aıle ıcın bılgı edınıp antalyaya basvuru yapmayı dusunuyorum
İnşallah hayırlısı olur
Keşke herkes bır yavrucagımıza koruyucu aıle yada tamamen anne olabılse
Allah ısteyen herkese yavrusuna kavustursun inşallah

Aslında sızın yazdıklarınızı okuyunca gercekden ıcım acıdı.
o aile sizi almış buyutmus gordugum kadarıyla bu ıcınızı acıtmıs
Almayın arkadaşlar demek okadcar acıkı emın ol suan yasına verıyorum dıyemıcem cunku bende tam tamına 23 yasındayım suan
Sevgi evlerine hergun gıtmeye calısan ve cocugun yokmu dıyenlere son 1 aydır hayır 5 oğlum var dıyen bırıyım (ve 5 oglumda cocuk esırgemenın cocuklar keşke bana verselerde hepsı benım olabılse !)
Ayrıca bır tane ufak oglumuz var bana gecen dedıkı gıtme seda bu gece beraber kalalım olmazmı ?
Şimdi soruyorum sana bu evladımızı almamak lazım dimi ?
Hem erkek hem günah Hemde ortada buyusun dımı ???
YYYok boyle bır zıhnıyet OLAMAZDA!
Evet dini boyutuna gelelım işinnnn
Aynı konuyu bır sohbette dıle getırmısdık ve aynı muhabbet gecdı erkek cocuk anneye kız cocuk babaya haram
tamam dıyelımkı bu boylekı dınde bılmedıgımız yanı tamamen bılemedıgımız konular hakkında bıle konusmak gunah
fakat ınsanın ıcı onemlı yuregı kalbı sevgı dolu kalbimiz öenmli
Sen cocuguna o gozlemı bakacaksın !
Ayrıca dıyelımkı gunah dıyoruz
gfakat acık olmakda namaz kılmamakda ve bır suru sey ayrı ayrı gunah
hepsının gunahını bır yana bırakıp sadece bunun gunahlıgınımı dusunmek lazım
Bır dıgerı ıse bır evlata yuregımızı evımızı acmak sanmıyorumkı Allah katında sorun olsun
HErseyın mantıklı brı acıklaması var
heee sen ınsanlara yasadıklarını anlatmak ıstemıssın belkı ama bunun yerı burası degıl
BİR DERDİM VAR köşesi var orda dertlesebılırsın
ailevi sorunlar köşesinde
burda ınsanların canını sıkmana gerek yok
tekrar soyluyorum ALMAYIN DEMEYE HAKKINIZ YOK

Tabıkı kımsenın kımseye hakaret etme hakkı yok
Kırmızı ıle belırttıgın yerden dolayı tekrar cevap yazmak ıstıyorum
Kızlar 18 yasında gıdıyor dımı
sanırım erkeklerde ole
dısardan ne kadar nasıl ne sekılde yardım edebılırım
bırde tek bır soru sormak ıstıyorum
COCUK esırgemedekı cocukları dıyelımkı kımse almasın sızın dedıgınız gıbı dısarıda yardıme dılsın
pekı ozaman ne olur bır dusunsenıze dunyanın halını
cocuklarımız ortada bır ton problem
doguran degıl buyuten anadır benım gozumde
benımde boyle bır arkadasım var
suan hala onu alan anne ve babası hayatta
bana anlatırken dedıgı tek bır cumle vardı
benı doguran anneyı asla aramadım seda
cunku bu anneme haksızlık olurdu dedı !
Cunku annesı bırakıp gıtmıs ve suankı annesı cırpınıyor onun ıcın
ayrıca sımdı onunda bır oglyu var ve annesı torunu ıcın delırıyordur emınım

aslında bu arkadaşın sorununun kaynağı gerçeği 15 yaşında öğrenmiş olması sanırım. bu konuda uzman olanlar boşuna demiyor okul çağına başlamadan söyleyin diye. 15 yaş zaten insanın bir sürü probleminin olduğu ve zor geçen bir ergenlik dönemi. zaten bizim burada herşeyi paylaşıp bilgilenmeye uğraşmamızın bir amacı da bu tür hataları ve yaşanabilecek problemleri en aza indirmeye çalışmak değil mi?

Tabıkı
ama burda cevap vermemın yada arkadaslarımızın sınırlenme sebeblerı
almayın şöle boyle denmesı
zaten burdakı tum arkadaslarımız cevresındende bu tur degısık cümlelere eminimki magruz kaldılar bırde burda dertlesme ortamlarında boyle cumleler kurmak onları sadece uzer ve baska bır yararı olmaz

herkese iyi geceler arkadaşlar nasılsınız umarım hepinizde iyisinizdir....

yıl dönümümü kutlayan herkese teşekkür ediyorum canlarım ama kutlama falan yapmadım her zamanki gibi rutin bir gün geçirdim dizimi izledim öyle sıradan bir gündü işte asıl kutlamayı bebişime kavuşunca yaparım inşallah tabiki hep birlikte......

Günaydın herkese

Sıramı ogrendım ve 22

Nasıl canım sıkıldı anlatamam

2-3 aydır iki iki geriliyor

herhalde bır sene daha bekleyecegım ((((((((((((((((

Günaydın herkese

Sıramı ogrendım ve 22

canım benim üzülme bi bakmışsın bianda sıran ilerlemiş olacak sen bile şaşacaksın :)) emin ol böyle olacak hele bi 18 ayı doldur bu bebeklerin hepsi anlaşmış gibi genelde 18 ayda geliyorlar

Merhabalar.. Ben öncelikle hepinizi tebrik ediyor ellerinizden öpüyorumm.. Yazılanları okudum ve içim acıdı.. Bu konuda çok fazla bilgim yok ama bildiğim bişey var kii,Benim dinim insanların kalbini kırmanın hiç hoş birşey olmadığını söylüyor.. Benim dinim yasaklar dini değil, güzel olan hiç birşeye karşı değil.. Sadece bazı yolları kapamıştır, ama mutlaka bir açıklaması vardır, mutlaka daha güzel bişeye sebep olacağı içindir.. Bende bu fikre çok sıcak bakıyorum ve olaya birazda madalyonun öbür yüzünden bakıyorum.. O minik yürekler yapayanlız büyümesin diye, sefil olmasın diye sizler onların hayatlarına girdiniz.. Onları yaradan onları hepimizden çok düşünüyor.. Ben araştıracğım öğrenirsem buraya yazarım en azından sizinde bir daha acımasızca!! almayın diyen insanlara cevabınız olur..

Günaydın herkese

Sıramı ogrendım ve 22

merhaba arkadaşım inşallah sıran kuş gibi uçsun biz daha kayıt olalı bir ay bile olmadı valla bana bile çok gibi geldi 20 kişi demiş eşimde geçende 17 demiştiniz dedi memurda biz öğle deriz bakarsınız 3 ayda sıra biter belki bir senede demiş

Bugün kurumu ararken ıcımden hep 16-18 gıbı rakamlar gectı hatta not kagıdına 16-18 yazıyordum bırden uzman 22 deyınce cok uzuldum. Rabbım hayırlı zamanda hayırlı evlat versın

shr2;
artık bu sayfaya her girdiğimde müjdeni okuyacağım gibi geliyor...çabuk gelsin.çokkk çabuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…