herkese günaydınn
yaklaşan baharla birlikte umutların da yeşerdiği bir gün olsun bugün...
shr2 ;hadi... müjdeyi ver artık.bekliyorus
şenay;bayıldım yasdıklarına... darısı bise inşallah..
günaydınnnnnnnnnnnnnn bu gün hava güzel kızlar inşallah bizde anlatırız bebeklerimizi nazlı kuzularımız gelir birgün dün bi tanıdığın 3 yılda gelmiş 3 yıl dile kolay aynı şehirdeyiz olsun bakalım en güzeli kurumdan almak
merhaba arkadaşlar bende 6 yıllık evliyim.4 defa tüpbebek 2 kerede dondurulmuş embiriyolarla denedik malesef olmadı(problem eşimde).herdefasında birkez daha hayal kırıklığına uğradım( ilk başlarda evlat edinme işine sıcak bakmıyordum sonuna kadar denerim diyordum ama belirli bir zaman sonra pes ettim,mücadele etmeye gücüm kalmadı .oturup ağlamanın bir sonu yoktu ,yanlızlıkdan çok sıkıldım artık bişeylerin değişmesi gerekdi.dogurmamın şart olmadığını eşimle beklememizin zaman kaybı olduğunu düşündük ve hemen işlemlere başladık.biz 0_1 yaş arası kız erkek farketmez dedik şuan 6. sıradayız 1 buçuk sene oldu artık sabrım kalmadı biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum .evin sessizliği beni çıldırtıyor 27 yaşındayım saçlarımda birsürü beyazlar oldu mide hastalıklarına kaldım .çok zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.
selam deniz teşekkürederimhoşgeldin derman aramısa
ben de senin gibi birçok denemeden sonra artık bir değer üretmeliyim.daha fasla saman kaybetmemeliyim diye düşünüyorum..hakkımsda hayırlısı...ne güsel 6ncı sıradaymışsın.. çoğu gitmiş ası kalmış.istanbul dışı mısın?
sima; senin cadunun süt samanı geld, değil mi?as önce yasmaya başladığımda 00 00 dı da saat.
herkese iyi geceler arkadaşlar...
hoşgeldin derman aramısa
ben de senin gibi birçok denemeden sonra artık bir değer üretmeliyim.daha fasla saman kaybetmemeliyim diye düşünüyorum..hakkımsda hayırlısı...ne güsel 6ncı sıradaymışsın.. çoğu gitmiş ası kalmış.istanbul dışı mısın?
sima; senin cadunun süt samanı geld, değil mi?as önce yasmaya başladığımda 00 00 dı da saat.
herkese iyi geceler arkadaşlar...
konuyu görünce yazmak istedim hemen çünkü genelde merak ederim hep nasıl oluyor evlat edinme süreçleri neler ben evli değilim şu an için çalışıyorum maddi durumumda iyi dahada iyi olacak inşallah ve ileride evlendiğimde kendi çocuğum olsada evlat edinmek istiyorum ama bunun kaç senede olacağını bilmiyorum sıradan falan bahsediliyo ve eğer evlenmessem ve yalnız yaşarsam evlat edinme hakkım olur mu?
evet canım 00:00 benim cadımın süt saati :)))
bizim cadı bugün çok korkuttu bizi kızlar aklımız çıkıyordu nerdeyse kulağım ağırıyor dedi bütün gece uyumadı ateşi çıkmayınca ciddiye almadım ben sonra sabahda kulağım ağırıyor dedi anneanneye gittik sabahtan babamız bizi bıraktı arabadada aynı şeyi tekrarladı sonra bütün gün hiçbişey yemiyince ozaman anladım dedim doğru söylüyor heralde hemen dr a götürdük akşam dr demezmi kulağında cisim var devlet hastahanesi k.b.b ye gidin diye biz bi tutuştuk devlet hastahanesi çocuk acile gittik ordaki dr da cisim var yukarı k.b.b ye çıkın dedi çok şükürki k.b.b iyice muayene etti cisim yokmuş ama kulağı iltihaplanmış yavrumun baloncuk oluşmuş oda cisim gibi gözükmüş 14 gün antibiyotik kullanacağız sonra kulak zarı küçücük delinecekmiş kanla birlikte iltihabı atacakmış ama tabi duymasında bi problem yaratmayacakmış kendime çok kızıyorum neden inanmadım meleğime 2 yaşındaki bir çocuk yalan söylemeyi bilmezki nasıl atladım bu detayı sandımki bizimle yatmak için söylüyor meğer gerçekmiş yavrumun kulağı ağırıyormuş inşallah tez zamanda iyleşir meleğim aminnnnn
iyigeceler öncelikle merak ettiğin konuyu bildiğim kadarıyla açıklayayım evli olup ve normal yoldan çocuk sahibi olursan evlat edinemiyorsun çünkü evlat edinmek için yıllarca bekleyen aileler var o yüzden normal yoldan kurumdan alamazsın eğer evlenmezsen ve evlat edinmek istersen ozaman olabiliyor tabi gerekli şartları oluşturabilirsen maddi durumun biraz iyi olacak çocuğa bakabilecek durumda olman gerekiyor evini inceliyorlar temiz bakımlı olmalı çocuğun bir odası olmalı ve güneş görüyor olmalı ilk başvurduğunda sıraya alıyorlar seni çeşitli görüşmeler oluyor evin inceleniyor sağlık raporları isteniyor eğer bir aksilik çıkmazsa en son sıranı öğrenebiliyorsun çok kısa zamanlarda bebeğini kucağına alanda var 3-4 senede bebeğini kucağına alanda var illere göre değişiyor rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin aminnnn
evet canım 00:00 benim cadımın süt saati :)))
bizim cadı bugün çok korkuttu bizi kızlar aklımız çıkıyordu nerdeyse kulağım ağırıyor dedi bütün gece uyumadı ateşi çıkmayınca ciddiye almadım ben sonra sabahda kulağım ağırıyor dedi anneanneye gittik sabahtan babamız bizi bıraktı arabadada aynı şeyi tekrarladı sonra bütün gün hiçbişey yemiyince ozaman anladım dedim doğru söylüyor heralde hemen dr a götürdük akşam dr demezmi kulağında cisim var devlet hastahanesi k.b.b ye gidin diye biz bi tutuştuk devlet hastahanesi çocuk acile gittik ordaki dr da cisim var yukarı k.b.b ye çıkın dedi çok şükürki k.b.b iyice muayene etti cisim yokmuş ama kulağı iltihaplanmış yavrumun baloncuk oluşmuş oda cisim gibi gözükmüş 14 gün antibiyotik kullanacağız sonra kulak zarı küçücük delinecekmiş kanla birlikte iltihabı atacakmış ama tabi duymasında bi problem yaratmayacakmış kendime çok kızıyorum neden inanmadım meleğime 2 yaşındaki bir çocuk yalan söylemeyi bilmezki nasıl atladım bu detayı sandımki bizimle yatmak için söylüyor meğer gerçekmiş yavrumun kulağı ağırıyormuş inşallah tez zamanda iyleşir meleğim aminnnnn
bu saatte bir ben uyanığım heralde gece uykularımı kaybettim şimdi bebeğim yanımda olsa onun kokusuyla sarılıp uyusam doyasıya bağrıma bassam( çok yoruldumm mücadele etmeye gücüm kalmadı .bazen ne günah işledim Allahım diyorum .eskiden bebeğim rüyalarıma girerdi şimdi onu bile göremiyorum hayat çok acımasız malaseffff.hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?