Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
herkese günaydınn

yaklaşan baharla birlikte umutların da yeşerdiği bir gün olsun bugün...
shr2 ;hadi... müjdeyi ver artık.bekliyorus

şenay;bayıldım yasdıklarına... darısı bise inşallah..

bende o müjdeyi vermeyi çok istiyorum ama sanırım zamanı gelmedi daha (

merhaba arkadaşlar bende 6 yıllık evliyim.4 defa tüpbebek 2 kerede dondurulmuş embiriyolarla denedik malesef olmadı(problem eşimde).herdefasında birkez daha hayal kırıklığına uğradım ( ilk başlarda evlat edinme işine sıcak bakmıyordum sonuna kadar denerim diyordum ama belirli bir zaman sonra pes ettim,mücadele etmeye gücüm kalmadı .oturup ağlamanın bir sonu yoktu ,yanlızlıkdan çok sıkıldım artık bişeylerin değişmesi gerekdi.dogurmamın şart olmadığını eşimle beklememizin zaman kaybı olduğunu düşündük ve hemen işlemlere başladık.biz 0_1 yaş arası kız erkek farketmez dedik şuan 6. sıradayız 1 buçuk sene oldu artık sabrım kalmadı biran önce bebeğimi kucağıma almak istiyorum .evin sessizliği beni çıldırtıyor 27 yaşındayım saçlarımda birsürü beyazlar oldu mide hastalıklarına kaldım .çok zor bi süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hoşgeldin derman aramısa
ben de senin gibi birçok denemeden sonra artık bir değer üretmeliyim.daha fasla saman kaybetmemeliyim diye düşünüyorum..hakkımsda hayırlısı...ne güsel 6ncı sıradaymışsın.. çoğu gitmiş ası kalmış.istanbul dışı mısın?

sima; senin cadunun süt samanı geld, değil mi?as önce yasmaya başladığımda 00 00 dı da saat.

herkese iyi geceler arkadaşlar...

selam deniz teşekkürederim buğün tesadüfen buldum bu siteyi çok mutlu oldum.rahat rahat içimizi dökebileceğimiz biryer enazından hepimiz aynı dili konuşuyoruz.istanbul dışındayım .ya biara 4. sıraya inmiştim başka şehirden kayıt gelince benden önce kaydoldukları için malesef 6 ya çıktım (canım çok sıkıldı ,bakalım bekliyoruz başka yapacak bişey yok.dahada üst sıralara çıkmakdan korkuyorum.hepimiz için hayırlısı olsun herkese iyigeceler :79:

bu bahar bir çoğunuz anne olacaksınız içime öyle doğuyor.... müjdelerinizi buradan takip edeceğim... tüm kalbimle dualarımla yanınızdayım.tecrübeli bir anneyim her konuda yardımada hazırım...

inşallah yazın hepınız anne olmus olursunuz demıcem cunku sız sımdıden o kocaman annelık yuregınızle Anne olmuşsunuz.
Allah herkese nasıp etsın

günaydın arkadaşlar
hava güzel ama bide eşler evde olsa süper olacak .yanlız bir hafta sonu çekilmiyorrrrr yaa( umarım sizin hafta sonunuz güzel geçer :))

Herkese merhaba,
İlkbahar bütün güzelliğiyle geliyor yavaş yavaş. Doğanın uyanışı yeni müjdelere gebe. İnşallah sabırsızlıkla bekleyen bütün anne baba adaylarının İLK BAHAR ı olur bu bahar.
Çok ayrınıtılı yazamayacağım ama okuyan herkes bilsin ki emek verdikçe bağlanıyor insan bebeğine. Dolayısıyla alışır mı alışmaz mı diye hiç tedirgin olmayın arkadaşlar. Siz içten sevdiğinizi belli edince çocuk zaten size güveniyor. Hep gülümseyen iki tane yüz görünce karşısında o da gülüyor. Siz sadece sevin yeter.

konuyu görünce yazmak istedim hemen çünkü genelde merak ederim hep nasıl oluyor evlat edinme süreçleri neler ben evli değilim şu an için çalışıyorum maddi durumumda iyi dahada iyi olacak inşallah ve ileride evlendiğimde kendi çocuğum olsada evlat edinmek istiyorum ama bunun kaç senede olacağını bilmiyorum sıradan falan bahsediliyo ve eğer evlenmessem ve yalnız yaşarsam evlat edinme hakkım olur mu?

evet canım 00:00 benim cadımın süt saati :)))
bizim cadı bugün çok korkuttu bizi kızlar aklımız çıkıyordu nerdeyse kulağım ağırıyor dedi bütün gece uyumadı ateşi çıkmayınca ciddiye almadım ben sonra sabahda kulağım ağırıyor dedi anneanneye gittik sabahtan babamız bizi bıraktı arabadada aynı şeyi tekrarladı sonra bütün gün hiçbişey yemiyince ozaman anladım dedim doğru söylüyor heralde hemen dr a götürdük akşam dr demezmi kulağında cisim var devlet hastahanesi k.b.b ye gidin diye biz bi tutuştuk devlet hastahanesi çocuk acile gittik ordaki dr da cisim var yukarı k.b.b ye çıkın dedi çok şükürki k.b.b iyice muayene etti cisim yokmuş ama kulağı iltihaplanmış yavrumun baloncuk oluşmuş oda cisim gibi gözükmüş 14 gün antibiyotik kullanacağız sonra kulak zarı küçücük delinecekmiş kanla birlikte iltihabı atacakmış ama tabi duymasında bi problem yaratmayacakmış kendime çok kızıyorum neden inanmadım meleğime 2 yaşındaki bir çocuk yalan söylemeyi bilmezki nasıl atladım bu detayı sandımki bizimle yatmak için söylüyor meğer gerçekmiş yavrumun kulağı ağırıyormuş inşallah tez zamanda iyleşir meleğim aminnnnn

Son düzenleme:

iyigeceler öncelikle merak ettiğin konuyu bildiğim kadarıyla açıklayayım evli olup ve normal yoldan çocuk sahibi olursan evlat edinemiyorsun çünkü evlat edinmek için yıllarca bekleyen aileler var o yüzden normal yoldan kurumdan alamazsın eğer evlenmezsen ve evlat edinmek istersen ozaman olabiliyor tabi gerekli şartları oluşturabilirsen maddi durumun biraz iyi olacak çocuğa bakabilecek durumda olman gerekiyor evini inceliyorlar temiz bakımlı olmalı çocuğun bir odası olmalı ve güneş görüyor olmalı ilk başvurduğunda sıraya alıyorlar seni çeşitli görüşmeler oluyor evin inceleniyor sağlık raporları isteniyor eğer bir aksilik çıkmazsa en son sıranı öğrenebiliyorsun çok kısa zamanlarda bebeğini kucağına alanda var 3-4 senede bebeğini kucağına alanda var illere göre değişiyor rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin aminnnn

Son düzenleme:
sima;
çok geçmiş olsun yavruna.. allah şifa versin.çabuk iyileşsin.

canım daha yeni gördüm yazını...inan çok üzüldüm..çok geçmiş olsun...nasıl korktunuz kimbilir tahmin bile edemiyorum..inşallah biran önce iyleşir cadın..ikinizide çook öpüyorum..

doğru olan o tabii çocuğu olmayanların öncelik hakkı olmalı...
eğer evlenmessem kesin olarak düşünüyorum çünkü çocukları çok seviyorum

çok geçmiş olsun kızma kendine senin içinde bir deneyim oldu yaşayarak öğreniyoruz herşeyi tatlı cadına acil şifalar diliyorum.

Herkese merhaba yaklasik 6 aydir bu siteyi takip ediyorken bu kisimi gordum cuma gunu okumaya basladim okudukca agladim an geldi simanin cadisiyla yasadiklarina gulumsedim ama bastan sona her yazdiginizi okudum :) is yerinde aglamaklada kalmadim yol boyunca acaba bir kisi daha melegine kavustu mu diye aklim sizlerde eve nasil geldim bilmiyorum yuregime oyle islediniz ki kendi yuregimi hesaba cektim BEN OLSAM YAPABILIRMIYIM DIYE sonra ne oldu biliyormusunuz kendi evim diye komsunun kapisina anahtari sokmamla kendime geldim :))) oncelikle sizleri tum ictenligimle tebrik etmek istiyorum lutfen kimsenin sizi incitmesine uzmesine izin vermeyin bunu yapmaya asla cesareti olmayanlar sizi bunun dini boyutuyla incitmeye calisiyor. aslinda bizim dinimizin kulla rabbi arasinda oldugunu, bir yetimin basini oksamakla cennetin kapilarini araladigimizi soylerken sizin o yavrulara can,aile yuva olmaniz demek cennete direk gecis hakki olur bence :))

sizleri takibe devam edecegim :))

bu saatte bir ben uyanığım heralde gece uykularımı kaybettim şimdi bebeğim yanımda olsa onun kokusuyla sarılıp uyusam doyasıya bağrıma bassam ( çok yoruldumm mücadele etmeye gücüm kalmadı .bazen ne günah işledim Allahım diyorum .eskiden bebeğim rüyalarıma girerdi şimdi onu bile göremiyorum hayat çok acımasız malaseffff.hepimiz için hayırlısı olsun

canım ya allah sana sabır versin

dün alışverişmerkezinde bi bebek gördüm 5-6 aylık falandı tam yanımızda bebekı arabasıyla ben bakamadım bile down sendrolmuydu sanırım hareketlerinden falan anladım biz arkadaşımla tuhaf olduk gözlerimiz doldu
annesi nasıl öpüp kokluyordu sevgisiyle boğucak kadar ama çok üzüldüm o yavrucağa okadar tatlıydıki allahta onu öyle yaratmış işte o anne istermiydi evladı öyle olsun
onunda imtihanı öyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…