Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

doğum günün kutlu olsun inşallah seneye doğum gününü bebişinle kutlarsın...insanların hepsi acaip zaten boşverrrrr..biz kendimize ailemize bakalım gerisi yalan

selam ösel anneler

bana 1 yaş ve üstü olabileceğini söylemişlerdi... sanırım benim biberona ihtiyacım olmas... öyle mi?1 yaş üstü bis ne yersek o da yer diye biliyorum..doğru mu?:26:

canım bir yaş üstüde olsa biberon kullanacaksın mecburen meyva suyu süt biberonla vereceksin özellikle gece uyuduğunda mecburen süt vereceksin o yüzden bitane olsun bulundurmak zorundasın benim cadım 28 aylık sütünü meyva suyunu biberonla içiyor arada keyif yapmak istediğinde suyunuda biberonla içiyor tv karşısına uzanıp bebeğinide alıyor kucağına biberonda ağzında keyif yapıyor bayılıyorum o haline tam bebek gibi oluyor yiyesim geliyor :

Son düzenleme:

doğum günün kutlu olsun canım dilerim bu sene kuzucuğun olmadan kutladığın son doğum günün olsun seneye yeni yaşına sağlıkla ve güzel kuzucuğunla beraber girersin inşallahhh dışardaki insanlarada takıolma onlar düşüncesizce konuşurlar bizlerin ne düşündüğünü ne hissettiğimizi anlamazlar o yüzden bizi ancak biz anlarız rabbim doğru dostlar nasip etsin hepimize aminnnn hamişliğinin tadını çıkar bence doğum tarihi belli olmasada bizim hamişlilğimiz normallerinkine göre daha güzell

Son düzenleme:
gece süt falan içerse biberon gerekir canım bi tanede olsa ister yani

inanamıyorum yaa...biberon.... bisim evde...küçük küçük çamaşırlar he...hayata yeniden başlıyacağım... öyle görünüyor...inşallah bir sorun çıkmas..

yeni yaşın kutlu olsun..nice yıllara yavrunla inşallah bundan sonra......

ben de çok tedaviler gördüm... ama niyeyse hep bir kıs istedim.olsaydı da hep kısım olurmuş gibi geliyordu.ondan vasgeçmedim.. şimdi yine kısımı bekliyorum..haaa tabiiiki kıs erkek evlat aynı.. benimki de tutku işte...bir gelsin bakalım... alışalım.baktık evlat çok tatlı geldi.bir de erkeğe yasılırıs..ona ağbi olur..

akşam uyumadan,yatırmadan önce mi veriyorsun sütü.. yoksa gece yarısında acıkıyor da mı veriyorsun?
maşallah caduna :))
aman yeme annesi... biter miter

akşam uyumadan,yatırmadan önce mi veriyorsun sütü.. yoksa gece yarısında acıkıyor da mı veriyorsun?
maşallah caduna :))
aman yeme annesi... biter miter

canım akşam 22:00 da uyuyor kızım daha acıkmamış olduğu için süt istemiyor bende gece 00:00 da süt içiriyorum o uyurken veriyorum lık lık götürüyor valla arada uyku arasında annee cütmü getirdin banamı getirdin diye soruyor :) valla kızlar rabbim hepimize kolaylık versin bu zamanın çocukları bi başka bazen yetişemiyorum öyle şeyler söylüyorki kalıyorum verecek cevap bulamıyorum rabbim sağlık uzun ömür versin meleklerimize

Son düzenleme:

saat 00 00 da sis mi uyandırıyorsunus.. yani uykusu arasında mı veriyorsunus. yoksa uyuduktan 2 saat sonra kendi uyanıyor da o saman mı veriyorsunus sütü.:26:

çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için haftaya salı kuruma gidecem evraklarda eksiklik var hemde soracağım bu arada hepinize günaydın....

herkese günaydın

bu gece çokk güsel bir ruya gördüm.kısım vardı ruyamda..bacaklarını öptüm sevdin.. sanki teni hala dudaklarımda.. bembeyas tatlı bacaklarını...halaaa etkisindeyim.. ama ne yasık ki yüsünü göremedim(

sizler baş tacı insanlarsınız..annelik doğurmakla olmuyor.onu bağrına basan .koynunda büyüten.sıcacık nefesini hisseden..annedir...arada girip okuyorum sizi ne hoşuma gdiyo bi bilseniz..yavrularınız evinize neşe getirsin.mutluluk getirsin..huzur versin...
bzimde bi komşumuz vardı 1 yaşında almıştı ikiside öğretmendi..allıhım rabbim onlara bi erkek veldı nasip etti.aman yarabbim bi çocuk bu kadarmı babasına benzer.doğursa okadar benzetemezdi annesi..hık demiş sanki burnundan düşmüş..çok tatlıydı hepimiz küçkken onu sever koklardık.büyüd açıkladılar.ama çocukta hiç kötü tepki olmadı siz benim anmem babamsınız dedi.istersen arayalım dedi ögretmen anne baba.aileni bullaım dediler.(zamınında terk etmişler minicik yavruyu vicdansızlar).oğlan ne desin.aslaa..benim bir anne babam var onlarda sizsizin dedi.şimdi oğlanda öğretmen oldu tıpkı annese ve babası gibi.....
benimde akrabamda en yakın ailelerimde çocoğu olmayan okadar çok insan vardı.birinci dereceden ailem diyelim..bi türlü cesaret edemeyorlar çok destek veriyoruz .tek korkuları iyi yeteştirirmiyiz endişeşi.:) umarım onlarada nasip olur.çok istiyorum çünküü çokk.onlarında kucakları dolsun istiyorum..
sevgiler..

saat 00 00 da sis mi uyandırıyorsunus.. yani uykusu arasında mı veriyorsunus. yoksa uyuduktan 2 saat sonra kendi uyanıyor da o saman mı veriyorsunus sütü.:26:

yok canım uyandırmıyoruz uyurken biberonu veriyorum ağzını içiyor lıkır lıkır götürüyor öğlenleride uyuduğunda mama veriyorum onuda uykuda içiyor :)))) bebekliğinden beri böyle bebekkende gece mama veriyordum o uyunmadan ben uyanıyordum hazırlıyordum içiriyordum böylece hiç uykuları bölünmemiş oldu o yüzden kesintisiz uyur eğer bir ağrısı fqalan yoksa

merhaba kızlar yoğundum bu sıralar meleğim için battaniye örüyorum örgüye fazla kaptırmışım kendimi 12 tane yelek örmüşüm kazak hırka ve süeterde 2şer tane var boy boy artık yeter diyorum sonra ipçiye dalıp örnek bulup yine yapıyorum bide erkek sırası az diye ona uygun renklerde ördüm ama kısmet bakalım sıra ilerlemiyor uzayacak galiba...
herkes meleğine biran önce kavuşur inşallahhhhhhhh

Merhaba arkadaşlar,
Umarım herşey herkes için yolundadır. zhr82, inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun. Bizim bir günümüz nasıl geçiyor kısaca özetlemek istedim. Bizim cadımız (Sima'dan alıntı bu cadı kelimesi) sabah 8 gibi uyanıyor. Ayrı odada yatıyor kendi yatağında. Ağlama sesine gidip bakıyorum yatağında ayağa kalkmış beni bekliyor oluyor. Alıyorum kucağıma sıkı sıkı sarılıyoruz birbirimize. Kesinlikleherhengi bir yere oturmamı istemiyor sabah uyandığında. Kucağımda onu gezdireyim istiyor. Bir süre geziyoruz evin içinde. Sonra bir bir evin perdelerini açıyoruz. Kızım sabah olmuş hadi perdeleri açalım diyorum. Açılmadık perdeleri gösterip anlaşılmaz şeyler söylüyor.odasının camından kuşları görüyor. hav diyor kuşları görünce :) sonra altını değiştiriyorum. Altını deiğiştirirken gıdıklamacılık oynuyoruz. O güldükçe ben de gülüyorum daha da gıdıklayasım geliyor. Sonra alıyorum kucağıma doğru banyoya. Hadi diyorum kızım yüzümüzü yıkayalım. Bundan pek hoşlanmıyor o yüzden önce biraz musluğu açıyorum, o minik elleriyle suyu yakalamaya çalışıyor. Suyun avuçlarından akıp gitmesine şaşırıyor, gülüyor. sonra yüzünü yıkayıp çıkıyoruz. sabahları pek iştahı olmuyor nedense. gece süt içtiği için miş acaba? sonra biz eşimle kahvaltı etmeye çalışıyoruz. o da kucağımızda bir kaşar peyniri istiyor bir ekmek. onu bırakıyor ötekini alıyor. başka birşey yemiyor. bazen cici bebe bisküvisini süt, labne peynriyle karıştırıp veriyorum. içine keçi peyniri koyayım dedim, diliyle ittirip hiçbişey yemedi. keçi peynirini labne gibi vereyim dedim yine yemedi. yumurta da koyamıyorum ama çorba içiyor. neyse kahvaltıdan sonra babasına düle düle diyoruz. babası da deli oluyor onun için. birlikte çok gülüyor oynuyor eğleniyorlar. sonra ben mutfağı topluyorum. sonra evin içinde yakalamacılık oynuyoruz bazen. bazen beraber kitap okuyoruz. hayvan resimlerine bakıp isimlerini öğretmeye çalışıyorum. parmak oyunları yapıyoruz. göz, kulak, burun öğretmeye çalışıyorum her seferinde göze dö deyip parmağını gözüme sokmaya çalışıyor. onun bu hallerine bayılıyorum. sonra biraz evi topluyorum. saat 10'da yardımcımız geliyor. sonra ben okula gitmek için hazırlanıyorum. neyse devamını sonra yazarım.

sima,
gece ben aptamil junior 1 yaş üstü için olandan veriyorum ama en az 500 ml verin diyor. bizimki gece en fazla 200 ml içiyor. geri kalanı sabah vereyim diyorum sabah pek bişey yemiyor. sen nasıl yapıyorsun?

herkese günaydınn

yaklaşan baharla birlikte umutların da yeşerdiği bir gün olsun bugün...
shr2 ;hadi... müjdeyi ver artık.bekliyorus

şenay;bayıldım yasdıklarına... darısı bise inşallah..

günaydınnnnnnnnnnnnnn bu gün hava güzel kızlar inşallah bizde anlatırız bebeklerimizi nazlı kuzularımız gelir birgün dün bi tanıdığın 3 yılda gelmiş 3 yıl dile kolay aynı şehirdeyiz olsun bakalım en güzeli kurumdan almak

Son düzenleme:

canlı bir günaydın çiğdem

sizleri okurken çok duygulandım yaptığınız okadar onur verici bişeyki okadar sevabı çokki anlatamam
alnından öpülücek kişilersiniz asıl anne sizsiniz..doğurup sokağa atanlar ana değil..
buda sizin imtihanınız..bebeklerinizle beraber mutluluklar diliyorum inş. hayırlı birer evlat olurlar
benimde yengemin 15 senedir çocuğu olmuyor keşke oda bi bebeğe sahip çıksa keşke bizimde öyle bi bebeğimiz olsa onu sevgimizle büyütsek

sima,
gece ben aptamil junior 1 yaş üstü için olandan veriyorum ama en az 500 ml verin diyor. bizimki gece en fazla 200 ml içiyor. geri kalanı sabah vereyim diyorum sabah pek bişey yemiyor. sen nasıl yapıyorsun?

canım yanlış anlamışsın sen bir gün içerisinde en az 500 ml verecen bir kerede değil mesela sabah 200 öğlen 200 akşam 200 ml gibi bir kerede içemez çocuk mamayı ve sonra biberonda kalan mamayı sakın saklama sabah veremezsin yada öğlen bozulur çocuğada dokunur herseferinde taze hazırlayacaksın sabah erken saatte mama yada süt verebilirsin 11 :00 da kahvaltı ahzırlayabilirsin mesela yumurta haşla sarısı az pişmiş olsun yanına meyva suyu yada adaçayı ıhlamurda verebilirsin ben önce aDAÇAYI İÇİRİYORUM İÇİNE ÖZEL KARIŞIM YAPTIĞIM BİR BALIMIZ VAR İSTERSEN SANADA VERİRİM TARİFİNİ ARKASINDANDA PORTAKAL SIKIYORUM SUYUNU İÇİRİYORUM YAVAŞ YAVAŞ ALIŞACAK YEMEYE ÖĞLEN UYKUSUNDA MAMA VEREBİLİRSİN UYANDIKTAN SONRADA ÇORBA İÇİREBİLİRSİN AKŞAMDA PİLAV MAKARNA YADA ÇORBA VEREBİLİRSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…