kızlar merhaba benim bugün doğum günüm eşim geceye nöbete gitti yalnızım yani herzaman olduğu gibi aman üzülüyorum bu halime bi bebeğim olsa onunla olsam bana hergün özel bi gün olacak bugün arkadaşımla konuştuk bir oğlu var 6 yaşında şimdide hamile 5 aylık kızı olacakmış neymiş ultrasyonda yanılma payı oluyormuş bende dayanamadım dedim ki önemli olan sağlıklı olması cinseyet nedirki ya kızlar herkez bu kadar fena mı olmak zorunda bizi görmüyor gibi yaşıyorlar 9 senelik evliyim 3 ameliyat 4 rahim filmi sürüsüne bereket tedavi gördüm hiç oğlan mış kızmış aklıma gelmedi ve ben kız diye müracat ettim gidip değiştirmeye kararverdim bizde umuda gebeyiz RABBİM ne ayırdıysa o olsun gidip oğlan kız farketmez diye değiştircem önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ne doğum günü dimi hiç mutlu değilim.....
selam ösel anneler
bana 1 yaş ve üstü olabileceğini söylemişlerdi... sanırım benim biberona ihtiyacım olmas... öyle mi?1 yaş üstü bis ne yersek o da yer diye biliyorum..doğru mu?:26:
kızlar merhaba benim bugün doğum günüm eşim geceye nöbete gitti yalnızım yani herzaman olduğu gibi aman üzülüyorum bu halime bi bebeğim olsa onunla olsam bana hergün özel bi gün olacak bugün arkadaşımla konuştuk bir oğlu var 6 yaşında şimdide hamile 5 aylık kızı olacakmış neymiş ultrasyonda yanılma payı oluyormuş bende dayanamadım dedim ki önemli olan sağlıklı olması cinseyet nedirki ya kızlar herkez bu kadar fena mı olmak zorunda bizi görmüyor gibi yaşıyorlar 9 senelik evliyim 3 ameliyat 4 rahim filmi sürüsüne bereket tedavi gördüm hiç oğlan mış kızmış aklıma gelmedi ve ben kız diye müracat ettim gidip değiştirmeye kararverdim bizde umuda gebeyiz RABBİM ne ayırdıysa o olsun gidip oğlan kız farketmez diye değiştircem önemli olan hayırlı ve sağlıklı olması ne doğum günü dimi hiç mutlu değilim.....
gece süt falan içerse biberon gerekir canım bi tanede olsa ister yani
canım bir yaş üstüde olsa biberon kullanacaksın mecburen meyva suyu süt biberonla vereceksin özellikle gece uyuduğunda mecburen süt vereceksin o yüzden bitane olsun bulundurmak zorundasın benim cadım 28 aylık sütünü meyva suyunu biberonla içiyor arada keyif yapmak istediğinde suyunuda biberonla içiyor tv karşısına uzanıp bebeğinide alıyor kucağına biberonda ağzında keyif yapıyor bayılıyorum o haline tam bebek gibi oluyor yiyesim geliyor :
akşam uyumadan,yatırmadan önce mi veriyorsun sütü.. yoksa gece yarısında acıkıyor da mı veriyorsun?
maşallah caduna :))
aman yeme annesi... biter miter
canım akşam 22:00 da uyuyor kızım daha acıkmamış olduğu için süt istemiyor bende gece 00:00 da süt içiriyorum o uyurken veriyorum lık lık götürüyor vallaarada uyku arasında annee cütmü getirdin banamı getirdin diye soruyor :) valla kızlar rabbim hepimize kolaylık versin bu zamanın çocukları bi başka bazen yetişemiyorum öyle şeyler söylüyorki kalıyorum verecek cevap bulamıyorum rabbim sağlık uzun ömür versin meleklerimize
saat 00 00 da sis mi uyandırıyorsunus.. yani uykusu arasında mı veriyorsunus. yoksa uyuduktan 2 saat sonra kendi uyanıyor da o saman mı veriyorsunus sütü.:26:
günaydınnnnnnnnnnnnnn bu gün hava güzel kızlar inşallah bizde anlatırız bebeklerimizi nazlı kuzularımız gelir birgün dün bi tanıdığın 3 yılda gelmiş 3 yıl dile kolay aynı şehirdeyiz olsun bakalım en güzeli kurumdan almak
sima,
gece ben aptamil junior 1 yaş üstü için olandan veriyorum ama en az 500 ml verin diyor. bizimki gece en fazla 200 ml içiyor. geri kalanı sabah vereyim diyorum sabah pek bişey yemiyor. sen nasıl yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?