canım ya allah sana sabır versin
dün alışverişmerkezinde bi bebek gördüm 5-6 aylık falandı tam yanımızda bebekı arabasıyla ben bakamadım bile down sendrolmuydu sanırım hareketlerinden falan anladımbiz arkadaşımla tuhaf olduk gözlerimiz doldu
annesi nasıl öpüp kokluyordu sevgisiyle boğucak kadarama çok üzüldüm o yavrucağa okadar tatlıydıki allahta onu öyle yaratmış işte o anne istermiydi evladı öyle olsun
onunda imtihanı öyleymiş
evet canım 00:00 benim cadımın süt saati :)))
bizim cadı bugün çok korkuttu bizi kızlar aklımız çıkıyordu nerdeyse kulağım ağırıyor dedi bütün gece uyumadı ateşi çıkmayınca ciddiye almadım ben sonra sabahda kulağım ağırıyor dedi anneanneye gittik sabahtan babamız bizi bıraktı arabadada aynı şeyi tekrarladı sonra bütün gün hiçbişey yemiyince ozaman anladım dedim doğru söylüyor heralde hemen dr a götürdük akşam dr demezmi kulağında cisim var devlet hastahanesi k.b.b ye gidin diye biz bi tutuştuk devlet hastahanesi çocuk acile gittik ordaki dr da cisim var yukarı k.b.b ye çıkın dedi çok şükürki k.b.b iyice muayene etti cisim yokmuş ama kulağı iltihaplanmış yavrumun baloncuk oluşmuş oda cisim gibi gözükmüş 14 gün antibiyotik kullanacağız sonra kulak zarı küçücük delinecekmiş kanla birlikte iltihabı atacakmış ama tabi duymasında bi problem yaratmayacakmış kendime çok kızıyorum neden inanmadım meleğime 2 yaşındaki bir çocuk yalan söylemeyi bilmezki nasıl atladım bu detayı sandımki bizimle yatmak için söylüyor meğer gerçekmiş yavrumun kulağı ağırıyormuş inşallah tez zamanda iyleşir meleğim aminnnnn[/QUOTE güzel kızımıza geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmesi dileğiyle
bizim cadı bugün çok korkuttu bizi kızlar aklımız çıkıyordu nerdeyse kulağım ağırıyor dedi bütün gece uyumadı ateşi çıkmayınca ciddiye almadım ben sonra sabahda kulağım ağırıyor dedi anneanneye gittik sabahtan babamız bizi bıraktı arabadada aynı şeyi tekrarladı sonra bütün gün hiçbişey yemiyince ozaman anladım dedim doğru söylüyor heralde hemen dr a götürdük akşam dr demezmi kulağında cisim var devlet hastahanesi k.b.b ye gidin diye biz bi tutuştuk devlet hastahanesi çocuk acile gittik ordaki dr da cisim var yukarı k.b.b ye çıkın dedi çok şükürki k.b.b iyice muayene etti cisim yokmuş ama kulağı iltihaplanmış yavrumun baloncuk oluşmuş oda cisim gibi gözükmüş 14 gün antibiyotik kullanacağız sonra kulak zarı küçücük delinecekmiş kanla birlikte iltihabı atacakmış ama tabi duymasında bi problem yaratmayacakmış kendime çok kızıyorum neden inanmadım meleğime 2 yaşındaki bir çocuk yalan söylemeyi bilmezki nasıl atladım bu detayı sandımki bizimle yatmak için söylüyor meğer gerçekmiş yavrumun kulağı ağırıyormuş inşallah tez zamanda iyleşir meleğim aminnnnn
bizim cadı bugün çok korkuttu bizi kızlar aklımız çıkıyordu nerdeyse kulağım ağırıyor dedi bütün gece uyumadı ateşi çıkmayınca ciddiye almadım ben sonra sabahda kulağım ağırıyor dedi anneanneye gittik sabahtan babamız bizi bıraktı arabadada aynı şeyi tekrarladı sonra bütün gün hiçbişey yemiyince ozaman anladım dedim doğru söylüyor heralde hemen dr a götürdük akşam dr demezmi kulağında cisim var devlet hastahanesi k.b.b ye gidin diye biz bi tutuştuk devlet hastahanesi çocuk acile gittik ordaki dr da cisim var yukarı k.b.b ye çıkın dedi çok şükürki k.b.b iyice muayene etti cisim yokmuş ama kulağı iltihaplanmış yavrumun baloncuk oluşmuş oda cisim gibi gözükmüş 14 gün antibiyotik kullanacağız sonra kulak zarı küçücük delinecekmiş kanla birlikte iltihabı atacakmış ama tabi duymasında bi problem yaratmayacakmış kendime çok kızıyorum neden inanmadım meleğime 2 yaşındaki bir çocuk yalan söylemeyi bilmezki nasıl atladım bu detayı sandımki bizimle yatmak için söylüyor meğer gerçekmiş yavrumun kulağı ağırıyormuş inşallah tez zamanda iyleşir meleğim aminnnnn
bu saatte bir ben uyanığım heralde gece uykularımı kaybettim şimdi bebeğim yanımda olsa onun kokusuyla sarılıp uyusam doyasıya bağrıma bassam( çok yoruldumm mücadele etmeye gücüm kalmadı .bazen ne günah işledim Allahım diyorum .eskiden bebeğim rüyalarıma girerdi şimdi onu bile göremiyorum hayat çok acımasız malaseffff.hepimiz için hayırlısı olsun
herkese iyi akşamlar günlerdir yazmıyorum ama her gece okuyorum sizleri ama hiç kimsede hala bir gelişme yok bakıyorumda tabiki bendede hala tıkk yok beklemekten çok ama çok sıkıldım, bunaldım nedense ümitsizliğe kapılıyorum zaman zaman
işte bu günlerde o zamandayım işte, beklemekten çok sıkıldım, kendimi çok çaresiz hissediyorum, insanın elinin kolunun bağlı olması çok zor bişeymiş.... ama bir yandanda hala örgü örüyorum dünya kadar ördüm artık onlardanda sıkıldım...geçen gün bir markette bebek emzik ve biberonlarına takılıp kaldım elim gitti almak istedim ama her nedense alamadım...ama içim çokkkkkk acıdı......
herkese iyi akşamlar günlerdir yazmıyorum ama her gece okuyorum sizleri ama hiç kimsede hala bir gelişme yok bakıyorumda tabiki bendede hala tıkk yok beklemekten çok ama çok sıkıldım, bunaldım nedense ümitsizliğe kapılıyorum zaman zaman
işte bu günlerde o zamandayım işte, beklemekten çok sıkıldım, kendimi çok çaresiz hissediyorum, insanın elinin kolunun bağlı olması çok zor bişeymiş.... ama bir yandanda hala örgü örüyorum dünya kadar ördüm artık onlardanda sıkıldım...geçen gün bir markette bebek emzik ve biberonlarına takılıp kaldım elim gitti almak istedim ama her nedense alamadım...ama içim çokkkkkk acıdı......
canım seni anlıyorum,duygularını paylaşıyorum.ben de hiçbirşey hasırlayamıyorum.kabul edilmemis kesinleşmeden.sıramısı bilmeden.en önemlisi de ne kadarlık olduğu bilinmeden... hiçbirşeye el atamıyorum.
geçenlerde japonyada olan depremde yuvasıs kalan çocuklar için düşündüm eşime dedim.ne var sanki istesek oradan verseler ne olurdu diye..sonra evde japon şakaları yaptık.oss mos filan...artık hiç farketmeyecek raddeye geldi...o da çocuk...maalesef uluslararası ilişkiler (
diyeceğim.... duygular aynı... istekkler aynı... beklemekten başka yapacak birşeyimis yok.ama bu samanı iyi değerlendirebiliris...
ben mesela geçen hafta bir çocuk tiyatrosuna gittim.çocukların dünyasını anlamak için.çokkk güseldi..onlardan daha çok eğlendim diyebilirim.
eğitici annelik kursuna devam ediyorum.çok neşeli geçiyor.oyunlar öğreniyor oynuyorus.oyuncaklar da yaptık.benim bu konuda fasla yeteneğim yok(bir çocuk yapıyorum.herkesin sevimli oluyor yüsü benimkiler şaşı bakıyor ispatı avatarım...
branşımıs 3_6 yaş... daha çok anasınıfı düseyi...0 _2 yaş düseyi de düşünülüyormuş... bu benim için çok daha iyi olacak.umarım yeni dönemde başlatırlar.
şimdilik sadece planlar yapıyorum...hepimis hakkında hayırlısı
iyiakşamlar zahidem bende aynı durumdayım inan arayıp sormaya korkuyorum sıram dahada yükselmiştir diye yarın eşim arıyacak bakalım artık.çok yıprattı bu çocuk olayı herkes sabret diyoda sabır taşı olsa çatlardı yerimizde kimse anlamıyor rahatsın böyle kafanı dinle diyolar bide bana sorsalar neler çektiğimi duvarların ağzı olsada konuşsa(her markete,mağazaya gidişimde benimde gözlerim çocuk kıyafetlerine takılıyor içim öyle derinden sızlıyorki gözlerim doluyor zor tutuyorum kendimi .her sene anneler gününde seneye inşallah bende kutluycam diyorum ama bu senede olmuyacak gibi
simacım senin yazdıklarını okudukca dızıne yatıp baımı oksatıp ıcımı dokesım gelıyor boynuna sarılıp sahatlerce aglayasım gelıyor. onu gecıyorum senı annemın yerıne koyasım bıle gelıyor ınanamazsın sana olan hayranlıgıma.
yazılanlar benı üzüyor yıpratıyor ama anlık sonra ıcım gene kıpır kıpır beklıyorum umutla emirimi beklıyorum askla sevgıyle özlemle hasretle evımde onunla uyanmak onu kusaklamak ona sarılmak onun kokusunu ıcıme cekmek ıstıyorum. ben bebegımı ıstıyorum her ne kosulda olursa olsun bebısım gelsın benım bebısım gelsın.
benım yuregım yorgun dahada cıkmazdaydım eskıden ama sımdı mutluyuz cunku bebegımızı beklıyoruz onu hayranlıkla buyutmek ıstıyoruz. anlatması okadar zorkı ıcımızde duyguları yasadıgımız olayları etrafdakı sözlerı kaynanaların eslerı doldurması okadar zorkı. bazen dusunuyorum caghıl ınsanlar olsak cok buyuk hatalar yapabılır.
mutlak söylemısımdır benım esım azoperm ama ben bunu onun hastalıgı olarak gormuyorum bızım hastalıgımız olarak göruyorum ama etrafa kulak vermesemde bazen doluyorum ISTEDIGIM BEBEGIM sadece ama ınsanlar okadar cahıl olmuskı okadar bencıllerkı. derdımı anlatamıyorum basta kaynanana esım susturuyor ama kulagıma gelen sözler benı uzuyor hala sorunun bende oldugunu ıdda edıyor cok komık oglu ameliyat oldugunda gördu kac kez gordu ALLAH ISLA ETSIN DIYORUM ARTIK. doluyum arkadaslar 3 kısıler benı sınır edıyor bunlara benım annemde dahıl benım annemde tutturmus sende sorun yok ya evlılık bıterse senın cocugun olucak ben esımı kendımı sever gıbı sevıyorum oda benı öyle neden bızı yoruyorlar neden ustumuze gelıyorlar. hepsıyle mesafelı olmama ragmen gene bana ulasıyorlar. sılıp atamıyorsun bırı esımın annesı bırı benı annem hayırlısı dıyorum.
esım bu ev benım sarayım buraya kımse karısamaz dıyor ama onada uzuluyorum arada kaldıgı ıcın annemın bu sözlerını duydugu ıcın. BİZ BEBEİŞİMİZİ SABIRSIZCA BEKLIYORUZ UMUTLA ASKLA...
baharcımm yazdığın güzel sözler için çok tşkr ederim öncelikle okuyunca çok şaşırdım çok sevindim zaten hassas bir dönemdeydim güzelce ağlattında beni iyide oldu sanırım ağlamaya rahatlamaya ihtiyacım vardı iyi oldu bu anlamda meleğimin bu seferki rahatsızlığı beni çok üzdü bide kendime çok kızdım ciddiye almadım diye neyseki korkulacak bişey değildi
sana ve bütün arkadaşlarımıza söylüyorum ne olur dışardaki insanlara takılmayın onlar bizi anlamazlar inanın bana en yakın dostunuz bile olsa evlat hasreti çekmemişse sizi anlamaz bizi ancak biz anlarız yaşadıklarımız korkularımız dileklerimiz onlar eşlerine hisettirmeden gizli gizli evlat hasretiyle yanarak ağlamamışlarki hiç sabahlara kadar oturup bir evladın hayalini kurmamışlarki parktaki bahçedeki çocukları özenerek sevmemişler onlar hamile bir kadın gördüklerinde iç çekmemişler bi arkadaşlarını doğum yapma haberini aldıklarında hem sevinci hem iç burkulmasını yaşamamışlar o yüzden lütfen kafanızı takmayın ben onlara kızmıyorum yaşamayan bilemezz onlarda yaşamamışlar ve bilmiyorlar
sadece dışardan yorum yapmalarına kızıyorum evlat edinme ile ilgili kullandıkları kelimelere kızıyorum çocuklarımıza acıyarak bakmalarına kızıyorum ama çookk içten kızmıyorum öylesine anlık bir kızma
ÇÜNKÜ ONLAR YÜREĞİ KÜÇÜK İNSANLAR bizim kayıtsız şartsız çocuklarımıza olan sevgimizi aşkımızı onlar anlayamazlar kan bağına inanan insandanda zaten dost arkadaş olmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?