Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
evet canm söylediklerine katılıyorum...eşim de zaten küçük yaşta paylaşmadıkları için şu saatten sonra böyle bir beklenti içinde değil...o tarz konular açılınca da ailesinin yanında kasıtlı olarak konuyu değiştriyor kazara da olsa duymamak istiyor, onların gözünde bilmiyor olmak istiyor çünkü...halinden çok memnun...gerçekten daha gerçek bir ailem var der hep...bazen de tv de terkedilmiş kimsesiz insanları gördükçe Allahım ben ne kadar şanslıyım millet bir taneyi bulamıyor bende herbirinden 3er tane var der:)(benim anne ve babam dahil) hatice annemden de Allah razı olsun, babamdan da...sizlerden de tabi...yavrularınız da inşallah en az eşim kadar olgunlukla karşılarlar da mutlu mesut yaşarsınız...

amin canım insallah o olgunluğu gösterebilirler.Bu olayın en korktuğum tarafı söyleme asaması zaten.Ben kızıma pedegog eşliğinde daha küçükken söylemeyi düşünüyorum.Nasıl olsa muhakka birinden duyar cünkü.Sonra bu kötü birseymiydi ki benden sakladınız demesini istemiyorum.Allah yardımcımız olsun yasayıp görücez bakalım.

esraa;gerçeğin için.yasdıkların için desteğin için çok çokkk teşekkürler.seni kocamannn öptüm farset

sağolasın

bizde kızımıza pedagog desteği alarak söylemeyi düşünüyoruz 4 yaşına geldiği zaman kızım pedagoga gideceğiz artık bizi ne şekilde yönlendirirse ona göre kendimizi söylemeye alıştıracaz genelde 5-6 yaş önerilen söyleme yaşı pedagog önerdiği takdirde 5 yaşında söylemeyi düşünüyoruz biz okul yaşı gelene kadar alışmış olur en azından rabbim hepimize yardım etsinnn en zor dönem söyleme dönemi bence sırayı bekleme bakma işin çok hafif yanı

ne kadar olgun ve sevgi dolu bir eşin var... ve bence eşin de senin gibi bir eşi olduğu için çok şanslı:) bu yazdıklarının ne kadar iyi geldiğini bilemezsin ve eminim herkese benim gibi moral olmuştur

Evet bende 4-5 yaslarında sölemeyi düşünüyorum.Bana söyleme diyende cok ama ben kesinlikle bilmesi gerektiğini düşünüyorum.Senin bebişin kaç yaşında Simacım.

selam cnm sanada iyi akşamlar nasılsın iyimisin devammı kurslar varmı bir gelişme

iyiym canım... kursa devam tabiii.yok bir gelişme yok daha.. eve gelmelerini bekliyorus....günler çok çabuk geçsin hepimis için... su gibi...

Evet bende 4-5 yaslarında sölemeyi düşünüyorum.Bana söyleme diyende cok ama ben kesinlikle bilmesi gerektiğini düşünüyorum.Senin bebişin kaç yaşında Simacım.

GÜNAYDIN KIZLARRRRRR İYİ HAFTA SONLARI HERKESE biz kuzumla günlerden beridir ilk defa bu sabah güzel uyandık kulağındaki iltihap baya bi azaldı perşembe akşamı dr una götürdük yine kontrol etti iyleşiyor dedi çok öksürüyordu öksürükten gece uyuyamıyordu meleğim onun nedenide mevsimsel alerjiymiş alerji ilacı kullanmaya başladık öksürüğümüz hemen kesildi 28 gün kullanacakmışız alerji ilacını sonra kontrole gideceğiz çok şükür bugünlerimize meleğim iyleşiyoryua keyfi yerindeya daha ne isterimki :)) yarında arkadaşıyla buluşacak oyunlar oynayacak iyi olacak kuzum için :)
rapsodi benim kızım 2yaşında kocaman bir genç kız oldu artık ama çok yaramaz bir genç kız

Son düzenleme:
Simacım vukagatlı nüfüs kayıt örnegi cıkardınmı canım yanında bazı kelımeler yazıyorduya artık onun cıkıp cıkmadıgını ögrenmek istiyorum sana zahmet bir tane cıkartırmısın birde sabıka kaydı ondada bir bakarmısın ne cıkıyor bebıslerımızle ilgili mutlaka arastır canım lütfen mutlak cıkar o kayıtları ve bak ve mutlak haberdar ed bızı yenı cıkarman gerek mutlaka lütfen

canım vukuatlı nufus örneği ile ilghili işlemler tamamlanmak üzere onu sürekli arıyorum zaten kadınla geçen hafta konuştum son aşamalarını yapıyoruz dedi ama sabıka kaydı olayını anlamadım çocukların sabıka kaydında bişey çıkmazki onu neden istiyorsun bizim çocuklarımız daha bebek suçlu diye yazmazki anladığım kadarıyla kafanda bir soru işareti var onu tam olarak anlatırsan neyi araştıracağımı bileyim ama dediğim gibi sabıka kaydında bişey çıkmazz

Son düzenleme:
iyi akşamlar......
shr2;bir haber yok mu daha?uğramamışsın gibi...
hayır haber gelsin de şenlensin burası....

herkese günaydın... mutlu sabahlar

yeni doğan gün müjdelere gebe olsun

günaydın umut kaptanları seferimiz hayırlı olsun RABBİM iyi insanlarla karşılaştırsınız en güzel haftlar bizim olsun havalar da güzel ve güneşli olsun baya yağişlı

günaydın umut kaptanları seferimiz hayırlı olsun RABBİM iyi insanlarla karşılaştırsınız en güzel haftlar bizim olsun havalar da güzel ve güneşli olsun baya yağişlı

olsun arkadaş...yağmurları kapalı günleri artık geride bırakıyorus... artık son sıkıntılar bunlar... önümüs açık...koskoca bir bahar ve bir yas bisi bekliyor.gelecek bisi bekliyor.hayırlısıyla inşallah..

canım benım ben özelden mej atamıyorum kotom dolmamıs ondan sana yazamıyorum bazı seyler burdan yazılmıyor ben bazı seylerı aldım emirimin allahın ıznıyle en kısa zamanda gelmesını ıstıyorum. özelden yazamadıgımdan sana dusuncelerımı anlatamıyorum ondan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…